Atlas1988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια....Μη τρελαθουμε κιολας.Η κονσολα επισημα κυκλοφορησε σχεδον 25-30 ημερες πριν σε Β Αμερικη και προ ολιγων ημερων ΕΕ και Ελλαδα.Μη ξεχναμε οτι επι της ουσιας μιλαμε για ενα -σχεδον- ταυτοχρονο παγκοσμιο λανσαρισμα που η Sony δεν ειχε κανει αλλη φορα... Μην εχουμε τρελες απαιτησεις για τα μενου κτλ.Εγω ειχα παρει το ps3 με προπαραγγελια , σε πολυ υψηλοτερη τιμη , με ανυπαρκτα παιχνιδια τοτε (τωρα με ενα killzone , AC , BF , Fifa κατι κανουμε) και σε εποχη οπου το online -ακομη- ηταν σε νηπιακο επιπεδο σε κονσολες.... Τωρα εχουμε εδω ενα πολυ δυνατο μηχανημα με ωραιο bundle , σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ για τα δεδομενα του , με 3-4 αξιολογους τιτλους οπου μπορουν να μας κρατησουν εως Φεβρουαριο - Μαρτιο οποτε ερχονται νεα παιχνιδια και με ικανοποιητικες λειτουργιες. Ολα θα φτιαξουνε σε λιγο καιρο και στο μενου και σε ολα. 4
spacecowboy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 το βρηκα για τα ακουστικα για οποιον ενδιαφερεται να συνδεσει αληθινα ακουστικα δηλαδη στο ds4 και οχι αυτη την ψευτικη ψειρα που εχει απο τι μανα του πατε στα settings audio and screen και output all και οχι το chat only που εχει by default
mtzs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Που συνδεεις τα ακουστικα; πανω στο ds4? εγω θελω να βγαζει ηχο απο και απο το ds4 (με ακουστικα) και απο την tv. γινεται αυτο;
spacecowboy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ναι πανω στο ds4 δεν βγαζει οχι οταν το γυρισεις στα ακουστικα αλλα ειναι και λιγο λογικο αυτο ρε σι...τα ακουστικα θα τα βαλεις για να μην ενοχλεις τους γυρο σου παντος εχει επιλογη να σου κανει output μονο το chat εκει και να ακουγονται κανονικα ολοι η υπολοιποι ηχοι απο την tv-ηχοσυστημα σου Που συνδεεις τα ακουστικα; πανω στο ds4? εγω θελω να βγαζει ηχο απο και απο το ds4 (με ακουστικα) και απο την tv. γινεται αυτο;
telegamesvg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 θα ελεγα οτι ΟΛΕΣ ειναι made in china, αλλα νωριτερα εγραψε o telegames οτι παρελαβε και η δικια του ειναι made in japan. ρε συ telegames, απο που ψωνισες εσυ? Μολις μπηκα για να διορθωσω την πατατα μου εκανα στην βιασυνη μου να κανω unboxing. Μade in China FOX ειναι και το δικο μου τελικα. Το βραδυ την εχετε σε standby mode ή την κλεινετε τελειως ?
mtzs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ποιος ο λογος να την εχεις σε standby mode αν δεν κατεβαζεις κατι; Εγω την κλεινω εντελως
spacecowboy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 καλα ρε ειπαμε αλλα οχι και ετσι! εβαλα ff7 δισκακι μεσα που ειχα απο τα παλια καλα χρονια του ps1 και γραφει unsupported disk? μα ουτε καν ps1 support? (καλα για το 2+3 το ηξερα και το περιμενα) αλλα ps1 support μεχρι και το psp εχει...ελεος τεσπα δεν περιμενα το ps4 για να παιξω ff7 αλλα για το γαμοτο της υποθεσης
p3tran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ναι καουμπόυ, υπαρχει σχεδιο για αυτο.. περιπου σε ενα χρονο, θα βγει η sony και θα μας πει οτι με μονο μια ακομα συνδρομη ετησια (gaikai) θα μπορουμε να παιζουμε streaming τα παλιοτερα παιχνιδια του playstation... για αυτο δεν παιζουνε τωρα.... οσο για τα συστεμικα, τοσο η sony, οσο και η microsoft, αποδεικνυουν περιτρανα οτι ειτε σε δυο χρονια βγαλουνε καινουργια κονσολα, ειτε σε δεκα, παντα στου κασιδη την κεφαλα θα φτιαχνονται ολα.... σε κανα διμηνο το αργοτερο πιστευω και οι δυο εταιριες θα εχουν κανει τις διορθωσεις/βελτιωσεις που απαιτουνται.. Μολις μπηκα για να διορθωσω την πατατα μου εκανα στην βιασυνη μου να κανω unboxing. Μade in China FOX ειναι και το δικο μου τελικα. Το βραδυ την εχετε σε standby mode ή την κλεινετε τελειως ? α γεια σου! "made in japan" και "δεν διατιθεται στην japan προς το παρον", ητανε λιγο κουφο... ανεκτικοι ανθρωποι οι γιαπωνεζοι, δε λεω, αλλα.... και κλειστη οταν θα εχει κατεβασει οτι χρειαζεται, standby αυτες τις μερες 3
Fulgore1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 καλα ρε ειπαμε αλλα οχι και ετσι! εβαλα ff7 δισκακι μεσα που ειχα απο τα παλια καλα χρονια του ps1 και γραφει unsupported disk? μα ουτε καν ps1 support? (καλα για το 2+3 το ηξερα και το περιμενα) αλλα ps1 support μεχρι και το psp εχει...ελεος τεσπα δεν περιμενα το ps4 για να παιξω ff7 αλλα για το γαμοτο της υποθεσης Γιατι δεν παιζει το FF 7???Για να πας να το αγορασεις απο το PS Store. 1
spacecowboy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 ναι αμε θα παω να το αγορασω καμποσο (το αγορασα τοτε που ηταν η ωρα του πριν 15 χρονια) κανα demo επισης πολυ ξεραΐλα στο store ειναι δυνατον το killzone να μην εχει 1 demo? για να παρουμε και εμεις που δεν μας ενδιαφερουν τετοια παιχνιδια μια γευση απο τα γραφικα ρε παιδι μου...
Atlas1988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια..Ας παρουμε ορισμενα πραγματα απο την αρχη , που τωρα τα θεωρουμε δηθεν δεδομενα.Η πρωτη κονσολα που εδωσε δυνατοτητα να παιζεις τα παλαια παιχνιδια ηταν το ps2.Πριν απο αυτο ΚΑΜΙΑ κονσολα δεν ειχε τετοια δυνατοτητα.Στη συνεχεια οπως ηταν φυσικο καποιοι ειδανε την λεξη κερδος σε αυτο.Πχ Sony, Nintendo κτλ.Ομως ηταν μια τεχνολογια και μια δυνατοτητα που δεν ηταν ανεκαθεν δεδομενη.Στη τελικη σε εποχες ps4 θελει καποιος να παιξει το FF7 του ps1 ?Ε.. ας παρει με 30-40 Ευρω ενα ps1... 1
spacecowboy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια..Ας παρουμε ορισμενα πραγματα απο την αρχη , που τωρα τα θεωρουμε δηθεν δεδομενα.Η πρωτη κονσολα που εδωσε δυνατοτητα να παιζεις τα παλαια παιχνιδια ηταν το ps2.Πριν απο αυτο ΚΑΜΙΑ κονσολα δεν ειχε τετοια δυνατοτητα.Στη συνεχεια οπως ηταν φυσικο καποιοι ειδανε την λεξη κερδος σε αυτο.Πχ Sony, Nintendo κτλ.Ομως ηταν μια τεχνολογια και μια δυνατοτητα που δεν ηταν ανεκαθεν δεδομενη.Στη τελικη σε εποχες ps4 θελει καποιος να παιξει το FF7 του ps1 ?Ε.. ας παρει με 30-40 Ευρω ενα ps1... μην υποστηριζεις τυφλα εταιριες mate... δεν υπηρχε λογος να μην υποστηριζονται τα παιχνιδια του ps1 ασχετα ποιος και γιατι θα τα επαιζε οι λογοι ειπωθηκαν πιο πανω απο πετραν και fulgore ειπαμε μας αρεσε το ps4 το πηραμε αλλα οχι να δικαιολογουμε τα αδικεολογιτα... να λεμε τα καλα ναι αλλα να λεμε και τα ασχημα και ειδικα εγω και καθε "εγω" που τους εσκασα 400 ζεστα ευροπουλα day one... 1
Atlas1988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υποστηριζω καμια εταιρια ρε φιλε και απορω γιατι εβγαλες τετοιο συμπερασμα.Λεω τα γεγονοτα ως εχουνε.Μην εχεις καμια ελπιδα οτι η εταιρια βγαζει τις κονσολες επειδη αγαπαει καποιον...Για το κερδος γινεται ετσι ? Αλλα δεν μπορω να ακουω και γραφικοτητες τωρα...Επειδη δεν παιζει παιχνιδια του ps1 αποτελει αρνητικο γεγονος επειδη ετσι μαθαμε στο παρελθον απο το ps2...Μη τρελαθουμε κιολας , στη τελικη ειπα κατι συγκεκριμενο : ετος 2013 με ps4 στην αγορα πρεπει να προχωρησουμε , οποιος θελει ας παιξει ps1.Και εγω θα ηθελα να παιξω donkey kong country στο SNES αλλα στο Wii πρεπει να δωσω λεφτα.Οποτε βγαζω το SNES μου και το παιζω εαν θελω.Απλα τα πραγματα , και καμια εταιρια δεν υποστηριζω. Στην τελικη να μην εδινες 400 ευρω τη πρωτη ημερα , να περιμενες εκπτωσεις η πτωση τιμων σε 1.5-2 χρονια.Σε αυτο δεν φταιει κανεις... Αλλα οχι οτι αποτελει αρνητικο γεγονος το οτι δεν παιζει παλαιοτερα παιχνιδια....Ε με αυτη τη λογικη αποτελει αρνητικο γεγονος ο λογος του οτι εχω 2 dual shock 3 και δεν μπορω να τα συνδεσω με το ps4. 1
spacecowboy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 το θεμα δεν ειναι αν εδωσα η οχι τα 400 day one το θεμα ειναι οτι δεν τους χαριζομαι επειδη το πηρα και θα τα βρισκω ολα θετικα οσο για το τι ειναι γραφικοτητα καθενας εχει την αποψη του ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν αλλοι η οποιοι δεν συμφωνουν μαζι σου οτι ειναι γραφικοτητα οποτε μην μας παρουσιαζεις την αποψη σου ως κατι καθολικο και μην δινεις χαρακτηρισμους υποτιμητικους οπως το γραφικος... κατεμε δεν υπαρχει δικαιολογια απο τι στιγμη που ετοιμο emu ειχαν να μην τον περασουν στο ps4 για λογους milking οκ? συνεννοηθηκαμε? 1
Atlas1988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Koιτα φιλαρακι για να στο ξεκαθαρισω για να μη το παιρνεις και προσωπικα : ΔΕΝ εχω σκοπο να μαλωσω με εσενα η με καποιον αλλο και εννοειται πως οτι λεω αποτελει προσωπικη μου αποψη.Αυτο για να μη δημιουργηθει καποια παρεξηγηση.Οτι λεω αφορα τη γνωμη μου οχι τον κανονα.Και οχι δεν ειναι υποτιμητικο το γραφικος , υποτιμητικο θα ηταν εαν σε αποκαλουσα ανοητο η βλακα.Εχει διαφορα το ενα με το αλλο οπως επισης διαφορα εχει το "δεν μπορω να ακουω γραφικοτητες" με το να σε αποκαλεσω εσενα προσωπικα γραφικο , πραγμα το οποιο φυσικα δεν εκανα. Αλλα οταν μου αναφερεις ως αρνητικο το γεγονος οτι δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδι του ps1 στο ps4 και επιμενεις μαλιστα, και βρισκομαστε στο ετος 2013 και μολις ΧΘΕΣ βγηκε η νεα κονσολα στην Ελλαδα ,και οταν πετας μετα και το ποιημα "εδωσα 400 ευρω δεν τους τα χαριζω" μονο ως γραφικοτητα μπορω να το χαρακτηρισω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Δηλαδη τι μπορεις να κανεις αφου τα εσκασες ?Στειλε email στη Sony με τα παραπονα σου φιλε.Θα σου δωσουνε μεγαλη σημασια......Η πηγαινε στο Συνταγμα να κανεις διαμαρτυρια.Η οπως θα ηταν λογικο εφοσον ηταν και γνωστο οτι δεν θα παιζει παλαιοτερα παιχνιδια , να ΜΗΝ την αγοραζες την κονσολα ωστε να επενδυσεις τα 400 ευρω σε κατι καλυτερο. Οσο αναφορα το συνεννοηθηκαμε αυτο με τι τροπο το λες ?Σε στυλ λεκτικου τσαμπουκα η απλως ως εκφραση ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις