Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να μαστε και εμείς στο σπίτι του φίλου μου

555097_10151858104308697_1826013656_n.jp

Ωχ κάτι μου θυμίζει αυτό :P

Κάνω c/p εντυπώσεις απο αλλού:

Φυσικά και δεν άντεξα και το άνοιξα.

Λοιπόν.

Η κονσόλα ωραία και καλή, λίγο μακρόστενη όπως είχα πέι αλλα anyway είναι όμορφη.

Το χειριστήριο πολύ βολικό. Είναι μια μέση κατάσταση απο το ds3 και του 360. Είχε περιθώρια να είναι λίίίγο πιο στιβαρό αλλα γενικά δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο. Μου την ψιλοέδωσε λίγο που έχει το τέρμα mini usb για φόρτιση αλλα τι να κάνεις. Ωραίο κράτημα και το touch έχει πλάκα στον χάρτη του ac4.

Τα μενού εύκολα γενικά στην περιήγηση χωρίς κάτι που να φαίνεται έξω απο τα συνηθισμένα. Ακόμα το συνηθίζω αλλα σε γενικές γραμμές απλά πραγματάκια εκεί που πρέπει.

Μου άρεσε πολύ και το companion playstation app με το second screen και το text input κτλ

Games:

Resogun: Particle tech demo παιχνίδι του σωρού. Έχει την πλάκα του, είναι εντυπωσιακό να βλέπεις όλα αυτά τα ψιψιψόνια να σκάνε απο δώ και απο κεί αλλα δεν πάυει να είναι ένα μέτριο αυτιστικό παιχνιδάκι που γελάει ο κόσμος που το έχουνε τόσο προβεβλημένο. Αν έβγαινε το ίδιο για ps3 θα ήταν 2.99 σε κάποια γωνιά του store.

Contrast: Δεν δείχνει ιδιαίτερα τη δύναμη του ps4 αλλα το παιχνίδι είναι υπέροχο γενικά. Πολύ καλύτερο απο την pc version που είχα παίξει.

AC4: WoW. Ήταν απο τους λόγους που αποφάσισα να το ανοίξω/κρατήσω. Το οτι είναι ωραίο game το ξέραμε αλλα στο ps4 τα γραφικά έχουνε καλούτσικο leap. Φαίνεται οτι είναι μια upscaled έκδοση που χωρούσε πολύ βελτίωση αλλα όπως και να χει είναι πανέμορφο.

BF4: Holy shit mother of god. Πραγματικά εδώ είδα τα @@ του ps4. Γραφικά. Όχι μαλακίες. Σαν παιχνίδι το ξέρετε αλλα εντάξει πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με ps3/360 versions παίζει σε εντελώς άλλο επίπεδο και για μένα για όποιον παίζει τέτοιου τύπου παιχνίδια είναι άνετα console seller να παίρνει και να βαράει το @$#@ του στην κονσόλα.

Τώρα προσπαθώ να κατεβάσω και τα f2p (η ταχύτητα του psn είναι για κλάματα γενικά) οπότε μέχρι αύριο θα δώ και blacklight/warframe/war thunder και dc universe. Ήδη απο το ps store φαίνεται πόσο γελοία γαμωπαίχνιδα είναι και πόσο ντεμεκ free to play είναι. Όλα με το καλημέρα έχουν 3292890 dlc packs και coins και platinum coins και σκατά. Αν είναι έτσι και το deep down να το βάλουν πάτο τους. 

Σε γενικές γραμμές δε μετάνιωσα που το άνοιξα γιατί μου έφυγε η κα*λα αλλα πραγματικά αφότου τερματίσω ac4 και campaigns απο bf4/ghosts/killzone (μέσα στη βδομάδα i guess) το βλέπω να φεύγει αγγελία πριν τις γιορτές. Όχι δεν είμαι online gamer (μου φτάνει το lol που έχω κάψει το μυαλό μου εκεί δε μπορώ να ασχολούμαι με τα πάντα) οπότε το single player κομμάτι της κονσόλας τελειώνει εκεί και ο επόμενος τίτλος πάει για πάσχα. 400 ευρώ να πιάνουνε σκονή χωρίς λόγο. Thanks but no thanks.

• Like 4
Δημοσ.

Mega Fail η διαχειρηση των downloads.

Δεν υπαρχει επιλογη pause !!!

εαν η συνδεση κοπει δεν υπαρχει δυνατοτητα resume

Κατεβαζεις 5-6 Gb παιχνιδι, σου κοβεται η συνδεση στα 3-4GB (μετα απο κανα 4ωρο download δηλαδη γιατι κατεβαζω με wifi και απο μακρια σε σχεση με το ρουτερ) και μετα φτου κι απ την αρχη.

Επισης το μενου περαν του οτι ειναι γρηγορο ειναι αρκετα παραξενο και δυσχρηστο.

Δεν ειναι σωστα κατηγοριοποιημενο. Θελει αρκετη δουλεια ακομη.

Δημοσ.

Ε φανταζομαι ολα αυτα με το download θα φτιαξουνε με νεες εκδοσεις λογισμικου.Εγω πρωτο παιχνιδι πηρα το Killzone απο το μεσαιο πακετο.Ωραιο παιχνιδι , θα με κρατησει μερικες ωριτσες , μετα παω για Assassins Creed.Σαν γραφικα ειναι γυρω στο 15-20 τοις εκατο ανωτερα του killzone 3.Δεν ειναι κατι το τρελο , ειναι μια μικρη γευση ομως.

@ klainmaingr  τοσο διαφορα εχει στον οπτικο τομεα το BF ???

Οντως εχει διαφορα...Ειδικα στα θεματα φωτισμου και λεπτομερειας πχ στα οπλα του παιχνιδιου.

Δημοσ.

@ klainmaingr  τοσο διαφορα εχει στον οπτικο τομεα το BF ???

https://www.youtube.com/watch?v=8ccWtstrAgY

Οντως εχει διαφορα...Ειδικα στα θεματα φωτισμου και λεπτομερειας πχ στα οπλα του παιχνιδιου.

αν εχει διαφορα απο ps3/360 ρωτας ή απο pc?

γιατι απο 360/ps3 εχει φυσικα μεγαλη διαφορα. απο pc, εξαρταται τι pc εχεις. μπορει να το βλεπεις απο καλυτερο εως αρκετα χειροτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Mega Fail η διαχειρηση των downloads.

Δεν υπαρχει επιλογη pause !!!

εαν η συνδεση κοπει δεν υπαρχει δυνατοτητα resume

Κατεβαζεις 5-6 Gb παιχνιδι, σου κοβεται η συνδεση στα 3-4GB (μετα απο κανα 4ωρο download δηλαδη γιατι κατεβαζω με wifi και απο μακρια σε σχεση με το ρουτερ) και μετα φτου κι απ την αρχη.

Επισης το μενου περαν του οτι ειναι γρηγορο ειναι αρκετα παραξενο και δυσχρηστο.

Δεν ειναι σωστα κατηγοριοποιημενο. Θελει αρκετη δουλεια ακομi

indeed αυτο και οταν βαλεις 2 μαζι η παραπανω να κατεβαινουν, επισης χρειαζεται να μπορεις να κανεις pause το ενα ετσι οπως ειναι τα κατεβαζει ολα μαζι...

νομιζω θα φτιαχτουν ολα αυτα εν καιρο παντος

ps. πως θα κανω τα hd25 μου(ακουστικα) να συνδεθουν με το ds4? τα εβαλα στο jack αλλα ηχο δεν πηρα

κανω κατι λαθος?μηπως φταιει οτι το εχω συνδεσει με οπτικη?ουτε απο αυτη την ψειρα που εχει μαζι παντως βγαζει ηχο. hmmm...

Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις οτι δε θα φτιαχτουν αλλα του φουστη

Δινεις κονσολα που προετοιμαζεις απο τον Φεβρουαριο δωσε τουλαχιστο τα βασικα που εχει και στο PS3

Τι ζηταμε δηλαδη; τα απολυτως ευνοητα.

• Like 2
Δημοσ.

Σε σχέση με ps3/360. Ναι πολύ μεγάλη διαφορά. Για pc ότι είπε ο petran.

Κατα τα άλλα +1000 στον mtzs. Τα μενού (αν και μου άρεσαν) τα πίνουν πολύ εύκολα όταν κατεβάζεις πολλά.

Το οτι δεν έχει pause είναι τραγικό indeed (όπως και οτι κατεβάζει updates πριν κάν κατεβάσει ένα game) αλλα ευτυχώς αν κάτι πάει πολύ στραβά έχει retry και συνεχίζει απο κει που σκάλωσε. Συνήθως σκαλώνει αν βάλεις 2-3 πράγματα να κατεβαίνουν μαζί.

Γενικά πάντως τα θετικά είναι αρκετά παραπάνω απο τα αρνητικά overall.

A nai. Έβαλα τώρα να παίξω το warframe που το κατεβαζε όλο το βράδυ μαζί με τα updates του κτλ και guess what. Και άλλο update μέσα στο game :P

Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις οτι δε θα φτιαχτουν αλλα του φουστη

Δινεις κονσολα που προετοιμαζεις απο τον Φεβρουαριο δωσε τουλαχιστο τα βασικα που εχει και στο PS3

Τι ζηταμε δηλαδη; τα απολυτως ευνοητα.

να πω οτι εχεις αδικο?δεν εχεις αλλα τι να κανουμε

Χτες απο πλαισιο:

γιαπωνεζος η κινεζος?

καντε με add στο psn οποιος θελει djfunkadelic80 B)

Δημοσ.

να πω οτι εχεις αδικο?δεν εχεις αλλα τι να κανουμε

γιαπωνεζος η κινεζος?

καντε με add στο psn οποιος θελει djfunkadelic80 B)

Κινα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...