Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξω τα πουλάνε πανακριβα!!!

Ο κωτσοβολος δείχνει διαθέσιμο για αποστολη το απλο μοντελο. Λογικά τριτη τέταρτη θα υο εχεις!

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ισως να φταιει οτι δεν ειναι του γουστου μου

coin op (R-type like) σε μορφη HD

οποτε καταλαβαινεις

Βλεπω να τρωμε φολες απο PSplus οσον αφορα το PS4 μεχρι να βγει το Driveclub.

Εκτος αν κανουν καποια εκπληξη τα χριστουγεννα που το κοβω χλωμο λογω πωλησεων

Δημοσ.

εγω εβαλα κατα λαθος την ιδια ip με το PC στο pS4 και απορουσα γιατι ειχα αποσυνδεσεις απο χθες και το πηρα τωρα χαμπαρι. εχω νεα φλασακι 64gb σε FAT32 αλλα δεν τον αναγνωριζει το PS4 για να κανω update

Δημοσ.

Μολις το πηρα απο πλαισιο μαζι με το cod ghosts aκυρωθηκε μια προπαραγγελια ειχα αφησει τηλ το πρωι και το απογευμα με πηρα να παω να παραλαβω.

Sent from my ipad4 using Insomnia

Δημοσ.

εγω εβαλα κατα λαθος την ιδια ip με το PC στο pS4 και απορουσα γιατι ειχα αποσυνδεσεις απο χθες και το πηρα τωρα χαμπαρι. εχω νεα φλασακι 64gb σε FAT32 αλλα δεν τον αναγνωριζει το PS4 για να κανω update

Κανε online το update μεσα απο το ΠΣ4.

Ετσι το εκανα και γω

Δημοσ.

Παιδια μολις πηρα κ εγω το PS4 πακετο killzone + FIFA14 απο Κωτσοβολο! Κ μαντεψ'τε.. Δεν ειχα κανει καμια προπαραγγελια..

Οποιος θελει να παρει να παει στο Κωτσοβολο στο Smart pack στα Σπατα.. Σημερα 8 η ωρα το απογευμα ηρθε το φορτηγο με το εμπορευμα.. Δεν ξερω ποσα κομματια εχει φερει αλλα μαλλον θα εχει αρκετα απο αυριο..

Δημοσ.

Τρεξτε να το παρετε γιατι ΔΕΝ εχει πολλα κομματια παιδια...Υπαρχει μεγαλη ελλειψη.Ηδη πολλες αλυσιδες στεγνωσανε.Επισης θα κανει αρκετο καιρο να φερει νεα κομματια γιατι το ιδιο ακριβως ισχυει και στην υπολοιπη Ευρωπη!

Δημοσ.

Κανε online το update μεσα απο το ΠΣ4.

Ετσι το εκανα και γω

το εκανα με με αλλο φλασακι απλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν το βλεπει

Δημοσ.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι με κάτι τέτοια παιχνιδάκια προσπαθούν ολοι να δικαιολογησουν την αγορά της κονσόλας.

• Like 1
Δημοσ.

καλοριζικο σε ολους. Μπορειτε να μας πειτε αν οι κονσολες σας ειναι made in japan ή china και σε ποιο πακετο αναφερεστε (απλο, το bundle με killzone); καλο gaming

Δημοσ.

καλοριζικο σε ολους. Μπορειτε να μας πειτε αν οι κονσολες σας ειναι made in japan ή china και σε ποιο πακετο αναφερεστε (απλο, το bundle με killzone); καλο gaming

το πακετο που πηρα εγω PS4+ Killzone ειναι made in china..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...