Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@vag.    αν δε το ειχα κανει προπαραγγελια στα 344€ δεν υπηρχε περιπτωση να το επαιρνα μιας και δεν με "καιει" κανενα απο τα παιχνιδια του αυτη τη στιγμη και με τις τιμες τους στα υψη , δυσκολευομαι πολυ να δικαιολογησω την αγορα  ενος , απλα για να εχω καποιο .

Αυτο σε συνδιασμο με τα microtransactions  που ολο και εξαπλωνονται με κανουν να σκεφτομαι ακομη και να το πουλησω...δεν ξερω ειμαι σε μεγαλο διλλημα .

Εχω  βεβαια και ενα 3DS + wiiU με τις  παιχνιδαρες τους   που μπορουν να με κρατησουν απησχολημενο για πολυυυυυυ καιρο ακομη .

Θα παραλαβω αυριο και μετα θα αποφασισω.

Δημοσ.

εγω παλι ειμαι κολοψημενος να προσπαθησω να βρω κομματι για αγορα απο αυριο, αλλα και παλι δε βλεπω κανεναν τιτλο που να με κανει να το αγορασω....περαν του knack ας πουμε....εχω προβλημα η τα βλεπω σωστα ρε παιδια....? οτι κυκλοφορει απο κονσολα μεχρι στιγμης το εχω και εχω και τα βαρβατα game της καθε κονσολας (Σχεδον τα περισσοτερα..) ....λεω να κανω υπομονη , να παρει γ*μω την υπερκαταναλωση μου μεσα...

βλεπω και εσυ απο θεσσαλονικη...που θα βρουμε κανενα απο αυριο?public?πλαισιο?κοτσο?χλωμο το βλεπω ρε γαμωτο...(εκανα και ρημα lol)

Δημοσ.

βλεπω και εσυ απο θεσσαλονικη...που θα βρουμε κανενα απο αυριο?public?πλαισιο?κοτσο?χλωμο το βλεπω ρε γαμωτο...(εκανα και ρημα lol)

Αν πας πρωι κανα μιντια μαρκτ ισως να βρεις...οπως ειπα κ πριν δν νομιζω να το παρω.....ειδα κ ξανα ειδα την λιστα νε τα παιχνιδια κ ειναι απαραδεκτη...ρε γμτ ειναι ιδεα μ η εχει κατω απο 5 τιτλους day one το ps4???

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα microtransactions, χρησιμοποιήστε εκείνο και μη μεταφέρετε την εκεί συζήτηση εδώ.
Και σε καμιά περίπτωση μην ξεκινάτε καλυμμένες ή ανοιχτές αντιπαραθέσεις με άλλους χρήστες του forum.

Δημοσ.

Αν πας πρωι κανα μιντια μαρκτ ισως να βρεις...οπως ειπα κ πριν δν νομιζω να το παρω.....ειδα κ ξανα ειδα την λιστα νε τα παιχνιδια κ ειναι απαραδεκτη...ρε γμτ ειναι ιδεα μ η εχει κατω απο 5 τιτλους day one το ps4???

καλα αυτο ισχυει σαν lineup του xbox one ειναι καλυτερη αλλα δωρο χριστουγεννων και κατ επεκταση λευτα να το παρω αργοτερα δεν βλεπω

οποτε λεω να το παρω μια και καλη τωρα...τεσπα θα δουμε ουτε εγω σκαω θα κανω μια υπομονη να μη τα φαω ολα και να το παρω μετα το γεναρη στο δευτερο batch  

η αυτο η θα παω να παρω κανα 2 native instruments f1 να τα κολλησω στο s4 :P

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά περιμέναμε χαλαρά το πρωί περίπου δέκα άτομα στο mediamarkt στη Συγγρού και καταφέραμε και αποκτήσαμε όλοι την κονσόλα. Συνολικά το κατάστημα είχε περίπου είκοσι αλλά αμφιβάλλω εάν μείνει καμμία μέχρι το μεσημέρι, όσοι μένετε πολύ κοντά ίσως αξίζει τον κόπο μια βόλτα, όταν έφυγα είχαν μείνει περίπου δέκα κονσόλες.

Για την ιστορία αγόρασα το απλό πακέτο και το NFS:Rivals και έχω και συνδρομή PS+ οπότε έχω και απο εκεί ήδη παιχνίδια.

Δημοσ.

@geovas

Καλοριζικο & καλοπαιχνιδο!

Μονο 20 κομματια ειχαν??? Ενας φιλος μενει εκει κοντα ( Ν. Κοσμο) και θελει, αν δειτε πουθενα stock πειτε μας.

Δημοσ.

Λοιπον...ισχυει αυτο που ειπαν πιο πριν.Υπηρχε κοσμος στα Media Markt και μεχρι τωρα 100% τελειωσανε τα κομματια.Εγω ειχα ευτυχως απο προπαραγγελια οποτε λιγο με ενδιεφερε.

Απο οσο ακουσα και ετυχε να δω , πρεπει να εχουν λιγο στοκ σε καταστηματα Γερμανος.Τρεξτε γιατι υπαρχει οντως ελλειψη.

Δεν εχει 5 τιτλους day one...Ειναι πανω απο 15.Το θεμα ειναι τι ψαχνεις.Πιστευω οτι με killzone , Assassin's Creed και κανα Fifa κατι θα κανεις εως οτου βγει κατι πραγματικα καινουργιο.

Δημοσ.

@geovas

Καλοριζικο & καλοπαιχνιδο!

Μονο 20 κομματια ειχαν??? Ενας φιλος μενει εκει κοντα ( Ν. Κοσμο) και θελει, αν δειτε πουθενα stock πειτε μας.

Καλά ο Γιώργος περιμένει να του πάνε την κονσόλα σπίτι μου φαίνεται..

Μόλις παρέλαβα και εγώ. :-)

Δημοσ.

Toτε δυσκολα τα πραγματα...Ψαξτε για Media Markt , multirama , η αλλο καταστημα Γερμανο.Σε public , Πλαισιο πολυ δυσκολα να εχει...

Επισης δειτε και κανα Κωτσοβολο.

Δημοσ.

Μολις παρελαβα σπίτι απο κωτσο στα 403 ευρω με 2 χειριστηρια! Ξεπακετάρω και συνδέω! Κόλαση! Κονσόλα made in china λεει πίσω...

Ερχεται λιώσιμο fifa14...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον...ισχυει αυτο που ειπαν πιο πριν.Υπηρχε κοσμος στα Media Markt και μεχρι τωρα 100% τελειωσανε τα κομματια.Εγω ειχα ευτυχως απο προπαραγγελια οποτε λιγο με ενδιεφερε.

Απο οσο ακουσα και ετυχε να δω , πρεπει να εχουν λιγο στοκ σε καταστηματα Γερμανος.Τρεξτε γιατι υπαρχει οντως ελλειψη.

Δεν εχει 5 τιτλους day one...Ειναι πανω απο 15.Το θεμα ειναι τι ψαχνεις.Πιστευω οτι με killzone , Assassin's Creed και κανα Fifa κατι θα κανεις εως οτου βγει κατι πραγματικα καινουργιο.

ναι αυτο ειπα και γω..μιλοαω επι προσωπικου επιππεδου γτ κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω τα λεφτα μου και βλεπω οτι απο παιχνιδι δεν εχει κατι να μου δωσει διαφορετικο απο τις υπολοιπες κονσολες , περα απο 2 παιχνιδια...και ειπα να κανω υπομονη...Καλοριζικο σε οσους το εχουν παρει παιδια και καλο λιωσιμο.!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...