Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' όσα ξέρουμε ως τώρα, η αστοχία υλικού είναι εντός αποδεκτού ποσοστού. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να σου πούμε κι εμείς κι οποιοσδήποτε άλλος χωρίς πρόσβαση στα στοιχεία της Sony :P

Το Destiny, πληροφοριακά, αργεί ακόμα. Σεπτέμβριο του '14 θα βγει, με την beta κάπου μέσα στο καλοκαίρι. Εκτός του DriveClub, το οποίο φημολογείται για Φεβρουάριο πλέον, από Μάρτιο αρχίζουν να βγαίνουν παιχνίδια νέα. Εκτός αν δεν το έχεις παίξει και σε ενδιαφέρει να παίξεις το Tomb Raider, που (ξανα)βγαίνει τέλος Ιανουαρίου. 

Τώρα, αν όντως το Killzone πιστεύεις ότι θα σου βγάλει πολύ καιρό, είσαι σε αυτό που έθεσα ως εξαίρεση, FPS fan. Σε τέτοια περίπτωση το launch line up είναι μια χαρά, θεωρώ, οπότε αν βρεις PS4 πάρ' το, γιατί όχι; Ψάξ' το όμως λίγο παραπάνω να δεις μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρεις BF 4 αντί για Killzone, ειδικά αν σε ενδιαφέρει το multi κομμάτι. Και για τα δύο παιχνίδια θα βρεις πολλά αρνητικά να λέγονται, αλλά τα αρνητικά του BF φτιάχνονται (bugs, glitches), του Killzone όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αν θελω bf4 το αγοραζω στον Η/Υ πολυ φθηνοτερα απο 60ε. Σαν gameplay το killzone (2/3) μ'αρεσε περισσοτερο απο το bf2bc (γουστα ειναι αυτα :P) .

Thank you!

Δημοσ.

Ενας και μοναδικος λογος που περιμενω PS4 την Παρασκευη...Nba 2k14!

Kαι για εμένα ο μόνος λόγος ειναι το NBA.

Kανεις να το έχει βρει οικονομικά να το πάρουμε??

Δημοσ.

Τίποτα δεν με πείθει για αγορά, τα επόμενα xmas και άμα, όσο για το destiny βγάνει και για PS3 οποτε why bother, και ότι δεν θα βγει σε pc δεν είναι 100% σίγουρο. Περιμένω να μαζευτούν κάνα 2-3 άψογα games η άμα βγει κάνα bundle με το MGS όταν με το καλο αποφασίσει ο Κόζιμα release date.

Δημοσ.

Kαι για εμένα ο μόνος λόγος ειναι το NBA.

Kανεις να το έχει βρει οικονομικά να το πάρουμε??

Ξερω οτι απο Amazon το βρισκεις γυρω στα 48 Euro  αλλα σε Digital μορφη..Εγω το κοβω να το περνω απο καταστημα...

Δημοσ.

Ο μονος λογος που τελικα το παραλαμβανω αυριο ειναι η προσφορα του Κωτσοβολου τον Αυγουστο .

Σε αντιθετη περιπτωση θα περιμενα μεχρι να βγει κατι που με ενδιαφερει.

Μεχρι τοτε ας ειναι καλα η κονσολα της χρονιας που για μενα ειναι το 3DS με τα καταπληκτικα rpg του .

• Like 1
Δημοσ.

πριν λιγο παρελαβα απο το courrier τα 2 μεγαλα bundlesa049.gifτα οποια εστειλα σπιτι γιατι επρεπε να ερθω στην δουλεια (ατιμη πρακτικη) ξερετε τι ειναι να αγγιζεις τα κουτια και να πρεπει να τα αποχωρηστεις? εκανα συμφωνια με τον αδερφο να μην ανοιξει τιποτα για να κανουμε μαζι unboxing

• Like 2
Δημοσ.

Το νου σας παντως οσοι σκεφτεστε να παρετε το Nba 2k14, εχει απο οτι λενε το χειροτερο microtransactions συστημα απο ολα. Αλλη μια ωραια σειρα που τη χαλασανε, κριμα.

http://www.sportra.com/nba-2k14-microtransactions/

http://www.sanewsinformer.co.za/nba-2k14-reviews-completely-skip-over-microtransaction-gouging/

Δημοσ.

Kαι στο NBA 2k14 microαπο'αυτο?  

Καπως πρεπει να αντιδρασουμε , αυτοι εχουν ξεφυγει .

Η ΕΑ σε Fifa 14 kai Nba live 14  δεν εχει βαλει?

Δημοσ.

Τίποτα δεν με πείθει για αγορά, τα επόμενα xmas και άμα, όσο για το destiny βγάνει και για PS3 οποτε why bother, και ότι δεν θα βγει σε pc δεν είναι 100% σίγουρο. Περιμένω να μαζευτούν κάνα 2-3 άψογα games η άμα βγει κάνα bundle με το MGS όταν με το καλο αποφασίσει ο Κόζιμα release date.

Eβγαλαν ανακοινωση για το destiny οτι δεν θα βγει για pc , κριμα.

Δημοσ.

εγω παλι ειμαι κολοψημενος να προσπαθησω να βρω κομματι για αγορα απο αυριο, αλλα και παλι δε βλεπω κανεναν τιτλο που να με κανει να το αγορασω....περαν του knack ας πουμε....εχω προβλημα η τα βλεπω σωστα ρε παιδια....? οτι κυκλοφορει απο κονσολα μεχρι στιγμης το εχω και εχω και τα βαρβατα game της καθε κονσολας (Σχεδον τα περισσοτερα..) ....λεω να κανω υπομονη , να παρει γ*μω την υπερκαταναλωση μου μεσα...

Δημοσ.

Καλα τα βλεπεις γενικοτερα.Εγω εχω την προσφορα των 344 ευρω αλλα θα το δωσω σε ενα γνωστο μου τελικα διοτι εχω πολλα παιχνιδια ακομα να παιξω αυτης της γενιας(demon souls τωρα και μετα dark souls 1,2)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...