Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ, το παίρνουμε παρασκευή. τι παίζουμε? killzone & bf4? γιατί έως μάρτιο είδα ότι 5-6 ΜΑΧ παιχνίδια αξίζουν 

Εγώ πάντως Resogun θα παίζω κυρίως, εν αναμονή κι ελπίδα για DriveClub τον Φεβρουάριο (και για τα Plus του Ιανουαρίου). Συζητιέται και με ένα φίλο μου αν θα μοιραστούμε NFS ή Fifa (αυτός παίζει Fifa, αλλά αφού παίζει gamesharing ίσως παίξω κι εγώ λίγο για το γαμώτο). 

Ωριαο χιουμορ που πεταχτηκατε ποσα ατομα?3-4? και ζητουσατε μεχρι και αποδειξη αγορας :P

Εντάξει, το "πικ ορ ιτ ντίντεντ χάπεντ", όπως ακριβώς το είχε γράψει ο ADHD, δε θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο πέρα από χιούμορ. Για τους υπόλοιπους διατηρώ κι εγώ αμφιβολίες :P

Το Dead Rising δεν είναι παιχνιδάρα με οποιοδήποτε stretch του όρου! Χίλιες φορές να έπαιζα Ryse αντί γι' αυτό :P

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

hue

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/222835-playstation-4/

340 αγορα ,410 πωληση,καλο μεροκαματο ο μαγκας.Θα γεμισουμε τετοιες αγγελιες ,δυστηχως.υποψιν 390 το δινει ο Ebw.

Την παρασκευη θα ψαξω να το βρω και εγω ,οποτε see you online .

Δημοσ.

hue

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/222835-playstation-4/

340 αγορα ,410 πωληση,καλο μεροκαματο ο μαγκας.Θα γεμισουμε τετοιες αγγελιες ,δυστηχως.υποψιν 390 το δινει ο Ebw.

Την παρασκευη θα ψαξω να το βρω και εγω ,οποτε see you online .

Δημοσ.

Μη σας κανει εντυπωση. Στο Λονδινο σκετο PS4 σε βιτρινες πωλειται £520, αντι £349 προτεινομενη. Το mega bundle χτυπαει σε δημοπρασια σχεδον τα διπλα απο οσο αγοραστηκε. Μιλαμε για τρελη ζητηση...

Δημοσ.

Εσείς που επιμένετε για το Killzone, δείτε λίγο αυτό το review και μετά συνεχίζουμε τη συζήτηση

'Η αν για κάποιο λόγο θεωρήσετε αναξιόπιστο ή "τυχαίο" τον Τζο - επειδή υπάρχει λίγο αυτή η τάση σε ετούτο το forum - ρίξτε μια ματιά, διαβάστε όμως το κείμενο, όχι μόνο τα αστεράκια, και στο review του Τζεφ

http://www.giantbomb.com/reviews/killzone-shadow-fall-review/1900-605/

Δημοσ.

στην αρχη στα πρωτα κομματια απο κει και περα δεν εχει ακουστει κατι...παντως ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, όχι λόγω επίφοβης αξιοπιστίας, αλλά επειδή δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια. Αραξε κάνα 6μηνο, μάζεψε και λίγα λεφτά παραπάνω να πάρεις και 2-3 παιχνίδια μαζί (που θα έχουν βγει ως τότε). Τώρα, εκτός κι αν είσαι fan του BF 4, ή των military FPS γενικότερα, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να το πάρεις αν δεν το βρεις σε προσφορά ή αν δε σε καίει να πάρεις την κονσόλα να την κοιτάς και να χαίρεσαι.

Αν είσαι ήδη συνδρομητής στο Plus, ωστόσο, μπες και "αγόρασε" τα free games για το PS4 από το σάιτ, για να μην τα χάσεις. Κι αν δεν είσαι ίσως θα έπρεπε να γίνεις αν είναι να πάρεις PS4 μες στο επόμενο 6μηνο, τα λεφτά της θα τα βγάλει με τα δωρεάν παιχνίδια ακόμα κι αν για ένα 6μηνο πληρώνεις "αέρα" κατά έναν τρόπο. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, όχι λόγω επίφοβης αξιοπιστίας, αλλά επειδή δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια. Αραξε κάνα 6μηνο, μάζεψε και λίγα λεφτά παραπάνω να πάρεις και 2-3 παιχνίδια μαζί (που θα έχουν βγει ως τότε). Τώρα, εκτός κι αν είσαι fan του BF 4, ή των military FPS γενικότερα, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να το πάρεις αν δεν το βρεις σε προσφορά ή αν δε σε καίει να πάρεις την κονσόλα να την κοιτάς και να χαίρεσαι.

Αν είσαι ήδη συνδρομητής στο Plus, ωστόσο, μπες και "αγόρασε" τα free games για το PS4 από το σάιτ, για να μην τα χάσεις. Κι αν δεν είσαι ίσως θα έπρεπε να γίνεις αν είναι να πάρεις PS4 μες στο επόμενο 6μηνο, τα λεφτά της θα τα βγάλει με τα δωρεάν παιχνίδια ακόμα κι αν για ένα 6μηνο πληρώνεις "αέρα" κατά έναν τρόπο. 

Καλα μονο με το killzone θα βγαλω αρκετο διαστημα. Κι το Destiny μου φαινεται πολυ ενδιαφερον.Το θεμα ειναι οι πιθανες αστοχιες υλικου (κι σχεδιασης)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...