Fulgore1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 υπάρχει κανείς που μόλις το παραλάβει το Ps4 την Παρασκευή να μου δανείσει για έναν μήνα στελνοντας μου το στην κρήτη που μένω?δωρεαν φυσικά Για έναν μήνα θα το κρατησω υπολογίζω Ειναι καποιου ειδους φαρσα το παραπανω post??? 2
Federer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 γραψτο ρε Φεντερερ τι μας αφηνεις ετσι χαχα είχε μια προσφορά ο Κωτσόβολος και έδινε εκπτωτικο κουπόνι 10% στους φοιτητές για αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Ε κι εγω αγόρασα το μεγάλο πακέτο των 509€ με έκπτωση 10%
paularas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 οκ, το παίρνουμε παρασκευή. τι παίζουμε? killzone & bf4? γιατί έως μάρτιο είδα ότι 5-6 ΜΑΧ παιχνίδια αξίζουν
mtzs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 χαχα είχε μια προσφορά ο Κωτσόβολος και έδινε εκπτωτικο κουπόνι 10% στους φοιτητές για αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Ε κι εγω αγόρασα το μεγάλο πακέτο των 509€ με έκπτωση 10% καλοριζικο, την πιο καλη δουλεια εκανες.
p3tran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 οκ, το παίρνουμε παρασκευή. τι παίζουμε? killzone & bf4? γιατί έως μάρτιο είδα ότι 5-6 ΜΑΧ παιχνίδια αξίζουν δε λεει το killzone, περα απο το οφθαλμολουτρο... RESOGUN θα παιζουμε, και καννα multiplatform αν δεν τα εχουμε στο pc ή στο xbone. Αντε, **ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ PS4** ποιος αλλος παραλαμβανει την παρασκευη?
paularas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 και αν έχουμε pc που τα παίζει όλα τι κάνουμε τότες? το λέω γτ θα πάρουμε 2x την παρασκευή - δευτέρα και ψάχνουμε λόγους (θέλουμε) να το κρατήσουμε το ps4 γμτ... atm μόνο κλειστό σκεφτόμαστε να το κρατήσουμε μιας και δεν έχει κάτι που δεν βρίσκουμε κάπου
p3tran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 σε καταλαβαινω. εγω ειχα 2Χ προπαραγγελιες (μια απο τοκαλοκαιρι, και μια οταν ανοιξε το πλαισιο τις τελικες δικες του), και το ενα απο τα δυο ...το ακυρωσα προχτες, αφου κανενας φιλος μου που του ειπα αν το ηθελε δεν το ηθελε (οσοι φιλοι μου ειδαν το xbone μου, ολοι ψηθηκαν για xbone), και δεν ενδιαφερομαι να κανω κονσολοαγοραπωλησεις.. παρ'ολα αυτα, εφ'οσον εχεις pc και οχι xbone, το σιγουρακι που εχω να σου πω ειναι το destiny, το οποιο σε pc δεν θα βγει. βεβαια, δεν ειναι οι μερες του ακομα, αλλα δεν ειναι δα και πολυ μακρια.... περα απο αυτο, πιθανον να βγουν καλουτσικα τα order και driveclub, το πρωτο αντιγραφη gears/uncharted και το δευτερο αντιγραφη pgr αν τα καταφερει, nfs αν δεν... κατω απο αυτα, infamous και indies, και βλεπουμε.....
costa69 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 @ paularas Εγω το πηρα νωρις μονο για το Battlefield, που ηδη ειχα στο PC αλλα σιχαθηκα τα κρασαρισματα και τα προβληματα. Στο PS4 κρασαρει σπανια, και ειναι πολυ πιο ευχαριστη εμπειρια, με ελαχιστη χασουρα στα γραφικα. Αν σου αρεσουν τα FPS και μπορεις να παιξεις με χειριστηριο αυτο το παιχνιδι και μονο δικαιολογει την αγορα. Αν δεν σου αρεσουν τα FPS δεν εχεις λογο να παρεις καινουρια κονσολα.
ADHD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 και αν έχουμε pc που τα παίζει όλα τι κάνουμε τότες? το λέω γτ θα πάρουμε 2x την παρασκευή - δευτέρα και ψάχνουμε λόγους (θέλουμε) να το κρατήσουμε το ps4 γμτ... atm μόνο κλειστό σκεφτόμαστε να το κρατήσουμε μιας και δεν έχει κάτι που δεν βρίσκουμε κάπου Κανε την καλη και δωστο στην ιδια τιμη σε καποιον που το θελει να χαρει, και εγω παρασκευή παραλαμβάνω και θα το δωσω αμεσως σε φιλο.. Δεν εχει τιποτα που να με ενδιαφερει για τουλαχιστον 6 μηνες εμενα προσωπικα.. (οσοι φιλοι μου ειδαν το xbone μου, ολοι ψηθηκαν για xbone), Δεν γινεται αυτο, προφανως λες ψεμματα..
nyne Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 εγω μεχρι τεταρτη θα το εχω ,οποτε αν το ψηνετε να μαζευτουμε για κανενα Battlefield.
ADHD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 true story. και προχτες κανεις απο αυτους δεν ψηνοταν να παρει το δευτερο ps4 που ειχα σε παραγγελεια, οποτε το αφησα να το διαχειριστει το πλαισιο. Εμενα με εβγαλαν ψευτη και μου πεταγαν και απειλες οι "ωριμοι" ps4 fans οταν ειπα κατι τετοιο παντως... Για αυτο σου λεω προσεχε..
konstantinos77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εγω τωρα αν παω στο πλαισιο να παρω επι τοπου το ps4 θα παρω απο τα 3 το μακρυτερο λογικα ετσι ?
stavros88 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εγω τωρα αν παω στο πλαισιο να παρω επι τοπου το ps4 θα παρω απο τα 3 το μακρυτερο λογικα ετσι ? Θα παρεις το 3...το Playstation 3
konstantinos77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Θα παρεις το 3...το Playstation 3 xaxaxaxaxa ενταξει αυτο το εχω ηδη ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις