Vole Maulder Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Να το γράψω κι εδώ, γιατί δεν ξέρω πόσοι τσεκάρουν και το άλλο νήμα. Επιβεβαίωσαν και σε εμένα από τον Κώτσο για την Παρασκευή (344άρι Αυγούστου). Αντε τώρα υπομονή ως τις 26, που θα κατέβω...
costa69 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλοριζικο σε ολους και με υγειες. Μονο πολεμοχαρη παιχνιδια εδω, Battlefield, Battlefield και παλι Battlefield. Ισως λιγο Killzone για αλλαγη. PSN: costa69gr
Federer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγω έκλεισα στα 458€ το μεγάλο bundle (2 χειριστήρια + κάμερα + killzone) παραλαμβάνω Παρασκευή
tzinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 απλη ερωτησουλα για καποιον που δεν εχει πολυψαξει το θεμα............μπορεις να βαλεις αλλο χειρηστηριο για δευτερο? καποιο ποιο φτηνο, καποιο logitech η μαιμου? Ειναι συμβατα η μονο με dualshock 4 δουλευει? Και αν δεν περνει αλλο, αναμενονται χειρηστηρια αντιγραφες φτηνοτερα και ποτε περιπου? Γενικος δεν εχω δει κινηση σε accesories απο αλλες εταιριες. Διοτι δεν γουσταρω να δωσο 60-70 ευρο για να παιζει καποιος αλλος μια στο τοσο.
mtzs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγω έκλεισα στα 458€ το μεγάλο bundle (2 χειριστήρια + κάμερα + killzone) παραλαμβάνω Παρασκευή Πως το εκανες αυτο; Δεν υπηρχε τοτε σε προσφορα αν δε με απατα η μνημη μου
tzinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 επεσα σε αυτο το λινκ που λεει για ενα προγραμμα/συσκευη που σου επιτρεπει να συνδεεις πληκτρολογιο, ποντικι και διαφορα controlers οπως dualshock 3/4, wii u controler...κτλπ ...στο xbox one! Λενε οτι θα εχει υποστηριξη και στο ps4 συντομα. Αν καταλαβα καλα κανει assign τα κουμπια με μακρο εντολες. http://www.polygon.com/2013/12/10/5195718/this-device-lets-you-use-a-mouse-keyboard-other-console-controllers http://cronusmax.com/downloads/ Βεβαια το στικακι που πουλανε λεει οτι εχει 60 δολαρια, οποτε παλι σκας ενα ματσο λεφτα. Οποτε δεν ειναι η λυση. Ειναι για ειδικες περιπτωσεις. Αλλα σαν ιδεα ειναι αυτο που ρωταο, υπαρχει υποστηριξη για αλλο controler? Η μονο με τετοιους τροπους θα γινει? Αναμενονται φτηνοτερα controllers σαν speedlink/logitech..... ή αυτα βγενουν συνηθως μηνες αργοτερα?
ADHD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο ειναι πρακτικα cheating για τους αλλους ομως, παιξτε pc αν θελετε mouse keyboard και μη χαλατε το παιχνιδι των αλλων...
tzinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 ποιους αλλους βρε συ?? κακο ειναι να εχεις επιλογες? πως ειναι cheat δλδ? Ασε που εγω δεν ψαχνω για ποντικια και κιμπορντια, αλλα τροπο να βρουμε δευτερο κοντρολερ σε κατι ποιο φτηνο. Εαν μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα κοντρολερ που εχεις ηδη, γλυτωνεις 60 ευρο. Ετσι και αλλοιος για κανα φιφα και διπλα το θες κυριως το 2ρο κοντρολερ. Με τις τιμες στα παιχνιδια στα 60-70 ευρο, πρεπει να κοψεις απο οπου βρεις. Ειδαλλειως θα παρεις την κονσολα και ενα παιχνιδι καθε 4-5 μηνες. Ποιος μπορει να σκαει 70ρια σε πολλα παιχνιδια?? (μεχρι να βγει κανα χακ)
ADHD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Σta fps το mouse ειναι unfair advantage και χαλαει το παιχνιδι αυτο λεω απλα, απο κει και περα ο καθενας οτι θελει κανει δε θα μου δωσει λογαριασμο..
Federer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Πως το εκανες αυτο; Δεν υπηρχε τοτε σε προσφορα αν δε με απατα η μνημη μου
kajwbtfe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το Vita μπορει να χρησημοποιηθει για δευτερο χειριστηριο?
mtzs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Πως το εκανες αυτο; Δεν υπηρχε τοτε σε προσφορα αν δε με απατα η μνημη μου γραψτο ρε Φεντερερ τι μας αφηνεις ετσι
Fulgore1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 κατα τα αλλα μονο οι Pc gamers ασχολούνται με τις αναλυσεις http://www.gamespot.com/articles/dead-island-dev-s-zombie-game-dying-light-runs-in-1080p-on-ps4/1100-6416606/
Προτεινόμενες αναρτήσεις