JohnVani18 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 το μεγάλο ατού του xbox live ,ήταν καλώς η κακώς το community, είχε 1 χρόνο πλεονέκτημα και μάζεψε νωρίς τον κόσμο ,μετά όποιος ήθελε να παίζει με φιλαράκια του έπαιρνε xbox γιαυτό το λόγο... Δεν λες κάτι συγκεκριμένο. Ένταξη είχε κόσμο και ένα χρόνο πλεονέκτημα. Δεν θα συνέχιζαν να ανανεώνουν τις συνδρομές κάθε χρόνο αν δεν αγόραζαν κάτι ουσιαστικό όπως το cross game chat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 πιο συγκεκριμένο δεν γίνεται "Big community" . αναγκάστηκαν να ανανεώσουν γιατί το 360 τους είχε αιμοδότες δεν γινόταν να μην ανανεώσουν και να παίζουν Online, αν διαφωνείς καλώς,καθένας έχει την άποψη του..,,,άσχετα πόσο λάθος μπορεί να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 δεν κατάλαβες, η ερώτηση μου είναι απλή: όταν αγοράζω live τι ακριβώς παίρνω ? η απάντηση σου είναι "Big community" που είναι κάτι ρευστό, τι κράτησε αυτή την "Big community" τόσα χρόνια ρωτάω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 και εγώ απαντάω αυτήν την Big community την κράτησε το "γεγονός " οτι είχε νωρίτερα απο τον ανταγωνισμό Big community, τι δεν καταλαβαίνεις ? τι δεν καταλαβαίνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Τι κράτησε αυτή την "Big community" τόσα χρόνια ρωτάω ? Περα απο αυτο.Πιστευω οτι ισχυει και αυτο που λεει ο skanjos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 δηλαδή το πλεονέκτημα του xbox live είναι ότι είχε χρονολογικό προβάδισμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 το halo 3 και ο 1ας χρόνος αβάτζο ήταν το πλεονέκτημα του 360 σε σχέση με τον ανταγωνισμό την συγκεκριμένη στιγμή και το συγκεκριμένο παιχνίδι έδωσε φτερά και στο xbox live, μετά έπεσε φουλ διαφήμιση απο αμερική στα fps ,με το cod να πέρνει τα ηνία αλλα μας διαφήμιζαν και κάθε αποτυχημένο halo spinoff ταυτόχρονα(γκούχου Halo odst/wars/rsd ή όπως λεγόταν το άλλο ξεχνάω και κανα 2-3), αυτά τα παιχνίδια τράβηξαν το Live στις πλάτες τους και όχι το cross game chat. με την διαφήμιση που έπεσε στα fps δεν υπήρχε τρόπος να φτάσει το psn το live,αυτήν την μάχη την είχε χαμένη η σόνυ και το ήξερε,αλλα προσπάθησε με βλακείες να τραβήξει κόσμο(Home....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire_1924 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Θα συμφωνήσω προσθέτοντας εκτός των "τεχνικών" θεμάτων(lags) που είχε το PSN σε σχέση με το LIVE η Sony τα 3 πρώτα χρόνια έφαγε πολύ "ξύλο" απο την MS(με exclusives και LIVE συνολικά) και εκεί απέκτησε/διαμόρφωσε και(κατά κάποιο τρόπο) "έδεσε" το πρώτο μεγάλο ποσοστό του κόσμου που σήμερα κατέχει το 360 και κατ'επέκταση και το "Big community" στο LIVE!!! Το ότι η MS τηρεί σιγήν ιχθύος σε σχέση με την Sony που δημιουργεί ένα hype/"θόρυβο" για την ώρα θα έπρεπε να "ανησυχεί" και λίγο την Sony....γιατί ο Titanomaxos μπορεί πολλές φορές να κάνει "χαβαλέ" αλλά έγραψε κάτι που ισχύει...."Οι αλλοι εχουν γερο ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ!" και στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν "ζημιά" που και θα εκπλήξει και θα "μείνει"!!! Εγώ σκέφτομαι να γυρίσω στα "πάτρια εδάφη"(βλέπε Sony) αλλά αν μ'αφήσει μλκα η MS στην Ε3 με το καινούριο "μηχανάκι" και μου προβάλλει μια λίστα απο καινούρια/εντυπωσιακά 1st party exclusives και έχει "πίσω" και 3rd party studios(εδώ μπαίνει το "πορτοφόλι") να "δουλεύουν" άλλα τόσα plus τα υπόλοιπα 1st party studios της(που είναι πλέον συνολικά 26),πολύ δύσκολα ν'αλλάξω στρατόπεδο....οπότε και θέλει πολύ σκέψη!!!! Στο τέλος του έτους όλοι θα γράφουν/μιλάνε για τις καινούριες κονσόλες/νέα ips που θα κυκλοφορήσουν και ελάχιστοι ή κανείς δεν θ'αναφέρεται τόσο στα επερχόμενα games των επόμενων 5-6 μηνών που θα βγουν είτε στο 360,είτε στο play3 χωρίς αυτό βέβαια να μειώνει τις "μεγάλες" κυκλοφορίες αλλά η αλήθεια είναι ότι θα "χάσουν" λίγο απο το όλο hype που θα υπάρχει/επικρατεί με τις νέες κονσόλες/νέα ips μέχρι τότε....λογικά όσα ips(συμπεριλαμβανομένων των 360,play3) "βγουν" προς το τέλος του χρόνουν θα "μείνουν" και περισσότερο στον gamer!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 πωπω νοσταλγία χαχαχα, ειδικά με το βίντεο απο το ps1. είμαι ήδη hyped για day 1 για το 4 αν και είμαι με 2ε στο πορτοφόλι χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jamest Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αν και σε αυτή τη γενιά έχοντας και ps3 k x360 με κέρδισε το δεύτερο... Η Sony κατα τη δική μου άποψη απέτυχε με το ps3... Το καλο της υπόθεσης είναι ότι με αυτά που ακούω (φήμες) με βλέπω να γυρναω στη Sony με την έλευση του ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Report: The Next PlayStation Will Stream PS3 Games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αν και σε αυτή τη γενιά έχοντας και ps3 k x360 με κέρδισε το δεύτερο... Η Sony κατα τη δική μου άποψη απέτυχε με το ps3... Το καλο της υπόθεσης είναι ότι με αυτά που ακούω (φήμες) με βλέπω να γυρναω στη Sony με την έλευση του ps4.Η δικη μου παλι αποψη,ειναι το ps3 εν τελη αποτελει την καλυτερη διαφημιση για το 4. Παρακολουθω χρονια και καθημερινα τα μεγαλα ξενα φορουμς και βλεπω οτι σταδιακα,αργα και σταθερα απο το 2008-2009 αρχισαν ολο και περισσοτεροι να ασχολουνται με το ps3, να εκτιμουν τα exclusives του,τα νεα ips,πειραματισμους,υποστηριξη μεχρι τελους(5 νεα ips μετα την ανακοινωση του ps4 για φετος). Εκανε πολλα δωρα η sony στον ανταγωνισμο σε αυτην την γενια,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι απετυχε.Απετυχε για τα δεδομενα της ναι ,αλλα ως εκει. Report: The Next PlayStation Will Stream PS3 GamesΑμφιβαλλω για το αν μπορει να γινει αυτο.Αρχικα τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Η δικη μου παλι αποψη,ειναι το ps3 εν τελη αποτελει την καλυτερη διαφημιση για το 4. Παρακολουθω χρονια και καθημερινα τα μεγαλα ξενα φορουμς και βλεπω οτι σταδιακα,αργα και σταθερα απο το 2008-2009 αρχισαν ολο και περισσοτεροι να ασχολουνται με το ps3, να εκτιμουν τα exclusives του,τα νεα ips,πειραματισμους,υποστηριξη μεχρι τελους(5 νεα ips μετα την ανακοινωση του ps4 για φετος). Εκανε πολλα δωρα η sony στον ανταγωνισμο σε αυτην την γενια,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι απετυχε.Απετυχε για τα δεδομενα της ναι ,αλλα ως εκει. Αμφιβαλλω για το αν μπορει να γινει αυτο.Αρχικα τουλαχιστον. Το κακό με το PS3 είναι ότι έπρεπε να περιμένουμε 3 χρόνια για να δούμε κάτι καλό και να αρχίσει να κερδίζει τον κόσμο. Κάτι τελείος αντίθετο με το X360 που κέρδισε άμεσα τον κόσμο και άρχισε να τον χάνει σταδιακά. Ούτε το ένα είναι καλό ούτε το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις