Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

στα 525 ευρώ βλέπω εγώ το Bundle, δεν νομίζω να θέλει να μπει τόσο μέσα η SONY. Σίγουρα υπάρχουν ένα σωρό απούλητα στα ράφια , αλλά δεν θα τα έδινε και free, εννοείται.

Λάθος έκανα, κι εγώ εννοούσα στα 525-530 ευρώ μαζί με ένα χρόνο PSN+.

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλάμε για πρωτοφανή νούμερα σε console launch ή ιδέα μου είναι; 

Ειναι η πτωση των κονσολων lol.

Δημοσ.

να το δούμε και Ευρώπη καλά θα είναι όμως γιατί το 5 ακόμα το περιμένουμε

εχω να παιξω yakuza απο το δευτερο το οποιο μου αρεσε με τις μαφιες κ το ξυλικι κ την διαφθορα...βεβαια απο το 2 εως το 5 που εχουνε βγει ειμαι αρκετα πισω.

πρεπει να βγει μια μια collection ολα μαζι.σαν σειρα παντως σαρωνει στην ιαπωνια κ νομιζω θα ειναι launch title 

Δημοσ.

παιδια οπως διαβαζω εγω που θελω ps4 τα χριστουγενα δεν θα βρω πουθενα δηλαδη μονο με προπαραγγελιες και για τις γιορτες δεν θα υπαρχει κονσολα για κανεναν μεγαλο φαουλ αν γινει αυτο

Δημοσ.

παιδια οπως διαβαζω εγω που θελω ps4 τα χριστουγενα δεν θα βρω πουθενα δηλαδη μονο με προπαραγγελιες και για τις γιορτες δεν θα υπαρχει κονσολα για κανεναν μεγαλο φαουλ αν γινει αυτο

πηγαινε σε xbox one...

Δημοσ.

Αρκετα μαγαζια θα φερουν την κονσολα http://www.skroutz.gr/s/3444904/Sony-Playstation-4.html

http://www.skroutz.gr/s/4001936/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-Killzone-Shadow-Fall-Dualshock-4-PS4-Camera.html

το θεωρω λοιπον σχεδον απιθανο να εξαντληθει απο Ολα αυτα τα μαγαζια.

πηγαινε σε xbox one...

Οπως παντα οτι να ναι σχολιο... :-(  <_<

• Like 1
Δημοσ.

^^^^^^^^^

αυτο ηρθα να γραψω

ΜΑΚΡΑΝ τα πιο σημαντικα νεα για το playstation 4, η κοριν γιου, ο θηλυκος carmack, φευγει απο τη microsoft και την 343 και παει προς sony και naughty dog μερια.

οποτε, σας το λεω με σιγουρια, το ΔΕΥΤΕΡΟ παιχνιδι που θα βγαλει η ND στο ps4 θα τιναξει πολλα μυαλα στον αερα 8)

ελπιζω μονο στη sony να ειναι πιο εξυπνοι απο οτι στη microsoft, και να μην βαλουν και αυτοι την κοριν να τους φτιαξει απο την αρχη ολα τα συστηματα και υποσυστηματα γραφικων. η microsoft την επιξε, ελπιζω να μην κανει το ιδιο λαθος και η sony.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...