mtzs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ο CEO της ΣΟΝΥ λεει οτι τπ ΠΣ4 μπορει να βγει μετα το ΧΒΟΧ720 http://www.computerandvideogames.com/387491/sony-ceo-suggests-ps4-release-date-after-xbox-720-release-date/ Και αν το παει για μετα για να δει τα specs του ΧΒΟΧ οπως λεει, τοτε θα χρειαστει > 6 μηνες για να βελτιωσει τα δικα του Παλι το ιδιο εργο; Θα πιασει για τα καλα ΧΒΟΧ στην αμερικη και μετα εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Οσοι αγοράζουν με φέσι όταν υπάρχουν επιλογές δε βοηθούν να μην τους θεωρήσουν κορόιδα Όσο αφορά το PS3 δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές (και ουδέποτε υπήρξαν) αν κάποιος ήθελε και bluray player πέρα από τα παιχνίδια. Το PS3 πολλοί το πήραν τότε (όπως και εγώ) ως το πιο προσιτό (τότε) και πλήρως αναβαθμίσιμο bluray player στην αγορά. Το να βλέπεις ταινίες σε HD το 2007 όπως και να το κάνεις ήταν πολύ μπροστά. Εγώ προσωπικά το είχα αγοράσει ταυτόχρονα με μια Samsung 46" Full HD που τότε έκανε 2.500 ευρώ και γύρω στα 450 ευρώ το PS3 (τη 2η έκδοση με τα 40GB) σύνολο 3.000 ευρώ. Δεν είμαι κορόιδιο, εις γνώση μου τα πλήρωσα ακριβά, αλλά άμα έχεις τεχνολογικές κα**λες, πρέπει και να τις πληρώνεις αντίστοιχα. Τώρα αντίστοιχα θα είχα ξεμπερδέψει με κανα χιλιάρικο, αλλά μιλάμε για 5-6 χρόνια μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημήτρη, παρανόησες (και μάλλον δε διάβασες και τίποτα απ' ό,τι αναρτήθηκε πριν από σένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Singularity Game for PlayStation 4 Coming from Heavy Rain Developer, Report Says Quantic Dream, the developer of big PlayStation 3 games like Heavy Rain or the upcoming Beyond: Two Souls, is apparently working on another title, called Singularity, that's set to appear for the PlayStation 4, at least according to a web domain listing registered by the studio last year. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Όσο αφορά το PS3 δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές (και ουδέποτε υπήρξαν) αν κάποιος ήθελε και bluray player πέρα από τα παιχνίδια. Το PS3 πολλοί το πήραν τότε (όπως και εγώ) ως το πιο προσιτό (τότε) και πλήρως αναβαθμίσιμο bluray player στην αγορά. Το να βλέπεις ταινίες σε HD το 2007 όπως και να το κάνεις ήταν πολύ μπροστά. Εγώ προσωπικά το είχα αγοράσει ταυτόχρονα με μια Samsung 46" Full HD που τότε έκανε 2.500 ευρώ και γύρω στα 450 ευρώ το PS3 (τη 2η έκδοση με τα 40GB) σύνολο 3.000 ευρώ. Δεν είμαι κορόιδιο, εις γνώση μου τα πλήρωσα ακριβά, αλλά άμα έχεις τεχνολογικές κα**λες, πρέπει και να τις πληρώνεις αντίστοιχα. Τώρα αντίστοιχα θα είχα ξεμπερδέψει με κανα χιλιάρικο, αλλά μιλάμε για 5-6 χρόνια μετά. HD ταινίες έβλεπες από πιο πριν και χωρίς PS3. Τέσπα είναι όπως το είπες κ@βλ3ς και επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 The PlayStation 4 Has A New Controller, Fancy User Accounts And Impressive Specs (So Far) http://kotaku.com/5977849/the-playstation-4-has-a-new-controller-fancy-user-accounts-and-impressive-specs-so-far Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 μαννννγκες έχω κάνει ένα βίντεο για αυτό το play station nation 4, άμα θέλετε δεύτε το μανγκες http://www.youtube.com/watch?v=TpnL4382F4c lol όλες οι ασυναρτησίες μαζεμένες σε ένα βίντεο. Memory cards? Στην εποχή των blu - ray 100GB και των downloadable titles; Μία λέξη FAIL Playstation Nation 4? ΟΧΙ. ORBIS είναι η κωδική ονομασία και όχι ORBIT σιγά μην είναι και trident, το PS4 θα λέγεται PS4 ή κάτι άλλο, πάντως όχι Orbis, Nation κλπ Όλοι μιλάνε για γραφικά τύπου battlefield σε ULTRA settings και άλλες πα****λογίες, αλλά αγνοούν ότι τα base models και τα texture maps είναι φτιαγμένα για τις κονσόλες και ported on pc. Συνεπώς τα games για τις νέες κονσόλες θα είναι πολύ ανώτερα από battlefield 3, COD, crysis 3 κλπ ακόμα και από τις pc versions! Ασφαλώς, τα pc θα τις ξεπεράσουν ΑΜΕΣΑ λόγω RAW power στους multiplatrorm τίτλους, αλλά αυτό θα γίνει μόνο στα next gen games και όχι στα τωρινά που στα pc είναι 10 φορές χειρότερα από ότι θα μπορούσαν να είναι. Release dates δεν ξέροουμε ακόμα, δεν θα βγει το καλοκαίρι πάντως. Άλλη φορά πριν κάνεις ένα βίντεο να ξέρεις για τι μιλάς, κόντεψα να πυροβοληθώ με αυτά που άκουσα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Rare veteran George Andreas leaves Microsoft for Sony http://www.eurogamer.net/articles/2013-01-28-rare-veteran-george-andreas-leaves-microsoft-for-sony Ας ελπίσουμε να τον αξιοποιήσουν καλύτερα εκεί όπου πάει τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ladies and gentlemen let the hype begin.... επιτέλους ,πρώτη κίνηση και φωτιά στα μπατζάκια της μς ,που βάζω στοίχημα το αργότερο αρχές μαρτίου θα δείξει το νέο xbox,αν αποκαλυπτεί το Ps4 20φεβ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Και θα είναι, ξέρω 'γώ, κανένα PSV slim και θα γελάμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Και θα είναι, ξέρω 'γώ, κανένα PSV slim και θα γελάμε Μπα δεν το κοβω ναναι κατι αλλο περα απο την παρουσιαση του PS4. Αντε να δουμε τι θα δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Θα γούσταρα πολύ ανακοίνωση τώρα και στην E3 να το έχουν έτοιμο. Να δούμε λίγο excitement επιτέλους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Έκανα λάθος και το δημοσίευσα στο ps3 topic επειδή δεν είναι 100% σίγουρο πως πρόκειται για PS4. Τέλος πάντων και εγώ για ανακοίνωση της νέας κονσόλας το κόβω. Hype! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Και να βγει οταν θα βγει καντε κρατει γιατι θα χε και τα hardware προβληματα της... Πρεπει να βγει κανα slim σε 2 χρονακια για να φτιαξει! Μεχρι τοτε οι πιο γενναίοι θα το χουν και θα παίζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Και να βγει οταν θα βγει καντε κρατει γιατι θα χε και τα hardware προβληματα της... Πρεπει να βγει κανα slim σε 2 χρονακια για να φτιαξει! Μεχρι τοτε οι πιο γενναίοι θα το χουν και θα παίζουν! Το πιο πιθανόν είναι να μην ξαναυπάρξουν τέτοια λάθη. Πιστεύω η Sony και η MS θα είναι περισσότερο προσεκτικές σε αυτό το θέμα αυτή τη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις