Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

vdsl κι ακόμα να τελειώσει το φόρτωμα, φαντάζομαι μπινελίκια από 2mbps adsl...

spoiler tags ffs

• Like 3
Δημοσ.

* Λόγω περιορισμένης παραγωγής από την κατασκευάστρια εταιρεία και υπερβολική ζήτηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το PS4 αναμένεται να εξαντληθεί την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στη χώρα μας. Τα Public θα κάνουν ό,τι είναι εφικτό (και λίγο παραπάνω) ώστε όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας που έχουν ήδη προπαραγγείλει τη νέα κονσόλα θα περάσουν την περίοδο των εορτών με ατελείωτο next gen gaming ως εκ τούτου, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, αλλά φυσικά όλες οι παραγγελίες από 01.11.13 και έπειτα θα ικανοποιηθούν το συντομότερο δυνατό.μολις διαβασα αυτο εδω εγω θα το παρω τα χριστουγενα παιδια λετε να μην βρω ουτε μια κονσολα τοσο χαμως θα γινει τοσο λιγα κομματια θα ερθουν στην ελλαδα εσεις τι λετε

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μπορω να κανω προπαραγγελια το ps4 και να το παρω τις 23 δεκεμβριου γινεται αυτο και να δωσω βεβαια και μια προκαταβολη γινεται οποιος γνωριζει ας μου πει

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μπορω να κανω προπαραγγελια το ps4 και να το παρω τις 23 δεκεμβριου γινεται αυτο και να δωσω βεβαια και μια προκαταβολη γινεται οποιος γνωριζει ας μου πει

Δεν υπαρχει κανενας λογος προπαραγγελιας πιστεψε με .Πανε οι εποχες που μαζευονταν οι ουρες εξω απο τα καταστηματα περιμενοντας τις κονσολες.

Ασε που ολα τα καταστηματα, τις πρωτες μερες τουλαχιστον ,εχουν ιδιες τιμες http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=playstation+4.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...