Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, το θέμα με τα mp3 και την υποστήριξη Blu Ray εγώ νομίζω πως γίνεται για να μην προπληρώνουν άδειες για κάθε κονσόλα που φτιάχνουν, αλλά μόνο γι' αυτές που είτε θα πουληθούν (για BR) είτε θα θέλουν mp3 support (που όπως φαίνεται κατά 99% θα το προσθέσουν με update κι αυτό και θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις). Η Sony κοιτάει να κόψει έξοδα από παντού, γενικά.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως, το θέμα με τα mp3 και την υποστήριξη Blu Ray εγώ νομίζω πως γίνεται για να μην προπληρώνουν άδειες για κάθε κονσόλα που φτιάχνουν, αλλά μόνο γι' αυτές που είτε θα πουληθούν (για BR) είτε θα θέλουν mp3 support (που όπως φαίνεται κατά 99% θα το προσθέσουν με update κι αυτό και θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις). Η Sony κοιτάει να κόψει έξοδα από παντού, γενικά.

τπτ δεν γίνεται τόσο τυχαία, και για τόσο μικρό κόψιμο κόστους, περισσότερο κοιτάει το κέρδος η σόνυ και η μη υποστήριξη mp3 έχει να κάνει με την υπηρεσία σονυ music όπως και το να μην επιτρέπει το streaming έχει να κάνει με άλλες υπηρεσίες streaming ταινιών/επεισοδίων κτλπ.

το τσάμπα πεθαίνει σιγά σιγά, και σε λίγο μόνο το Pc θα το προσφέρει ...τουλάχιστον μέχρι να σπάσει η κονσόλα.btw κάποιος εδώ είπε οτι το Ps4 θα σπάσει γρήγορα,συμφωνώ μαζί του, το ps3 άργησε τόσο λόγο cell και λόγο τραγικών crackers που ήθελαν να βγάλουν απο την μύγα ξύγκι ,το Ps4 έχει αρχιτεκτονική pc, και πιστέυω ένας λόγος που κλείδωσαν τις θύρες Usb για εξωτερικούς σκληρούς (και όχι μόνο) είναι για να αποφύγουν τυχών εισόδους στην κονσόλα.... απο κάπου θα το βρούν όμως το μόνο σίγουρο.

Δημοσ.

μαλλον θα επιβεβαιωθω και οντως θα παμε σε 180... εγιναν μερικες αλλαγες στο blog τις τελευταιες ωρες.

Will I be able to play MP3s on the PS4 system?

No.
*We appreciate your feedback and are exploring possibilities

Will the PS4 system support media servers or DLNA support in order to stream videos or movies from a home PC?
The PS4 system does not support client functionality for media servers.
*We appreciate your feedback and are exploring possibilities

• Like 1
Δημοσ.

Skanjo, το κόστος δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο είναι. Εσύ πώς είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο μικρό που να μην έχει σημασία; Σίγουρα, πάντως, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος, είναι κι όλα τα άλλα που λες. Και σίγουρα είναι θετικό ότι το επανεξετάζουν αμέσως.

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το Ps4.Ποσοι απο εδω θα αγορασουν το Ps4 Day One(ή εστω μετα απο λιγες εβδομαδες)??

Δημοσ.

Αν το παρω στα 340 απο κωτσο ειμαι day one, αλλιως πολυ πολυ μετα και αναλογα τα παιχνιδια που θα βγαλει.. :P 

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το Ps4.Ποσοι απο εδω θα αγορασουν το Ps4 Day One(ή εστω μετα απο λιγες εβδομαδες)??

Αμα κατσει του Κωτσου θα το παρω, αλλιως και γω ομοιως με συμφερον bundle αργοτερα η θα περιμενω προσφορα τουλαχιστο 60 ευρω κατω

Δημοσ.

Και εγώ δεν βλέπω να το γλιτώνω το day one, καθότι τρελός με την τεχνολογία γενικότερα, θα το πάρουν και κάτι φιλαράκια, δεν θέλει και πολύ... :-D  Παράταξη στην σειρά xbox360, WiiU, PS3, PS4. :-)

Δημοσ.

αν είχα λεφτά θα πήγαινα για day1 ,ακόμα και τα 400ε (500ε με παιχνίδι και Plus) είναι πολλά για μένα atm, όχι οτι θα πέσει η τιμή του σε κάνα χρόνο αλλα ίσως εγώ να είμαι σε καλύτερη κατάσταση και να το τσιμπήσω τότε, μέχρι τότε κρατάει καλά το ps3 και το Pc.

Δημοσ.

Εγώ αν θέλω το παίρνω day 1, αλλά θα περιμένω κανα 6μηνο πρώτα να δώ τι προβλήματα θα βγάλει στο hardware (αν βγάλει), τι παιχνίδια θα έχουν βγεί μέχρι τότε κτλ. Δεν υπάρχει λόγος αγοράς απο τώρα. Λογικά τα χριστούγεννα του '14 θα το έχω σίγουρα. Μέχρι τότε θα έχει βγάλει αρκετά ΑΑΑ games.

Δημοσ.

εφόσον τα περισσότερα παιχνίδια Multiplatform θα είναι multigen και τα exclusive της κονσόλας ενώ είναι καλά δεν είναι αυτά που λες καίγομαι να τα παίξω, μπορείς να περιμένεις άνετα, αν δούμε στην ε3 φέτος κάνα uncharted4 μετά το χάος, θα κάνω το @#$ παξιμάδι για να το πάρω χαχα

• Like 3
Δημοσ.

Κι εγώ πάω για day one από τον Κώτσο με 344. Αν αλλάξει αυτό θα περιμένω ώσπου να βγει Witcher 3 (ή ώς το καλοκαίρι σε περίπτωση που το Destiny βγει παιχνιδάρα και νιώσω ότι πρέπει να το παίξω - ωστόσο, σε περίπτωση που κρατάει τα πάντα στο Bungie account και μπορώ να μετακομίσω από 360 σε PS4 με τα στατιστικά μου, μάλλον θα το παίξω στο 360 και όταν βγει Witcher 3 μετακομίζω στο PS4 ).

Δημοσ.

εφόσον τα περισσότερα παιχνίδια Multiplatform θα είναι multigen και τα exclusive της κονσόλας ενώ είναι καλά δεν είναι αυτά που λες καίγομαι να τα παίξω, μπορείς να περιμένεις άνετα, αν δούμε στην ε3 φέτος κάνα uncharted4 μετά το χάος, θα κάνω το @#$ παξιμάδι για να το πάρω χαχα

Γι' αυτό είπα πρός το τέλος του '14, γιατί ότι βαρύ χαρτί είναι να δείξει λογικά θα το κάνει στην Ε3. Η Naughty Dog ήδη δουλεύει πάνω σε PS4 project απο πέρσυ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...