Udontneed2know Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Τεχνικα τιποτα δε δικαιολογειται. Στο ΠΣ3 γιατι παιζουν audio CD; απ'οσο θυμαμαι το drive του ps3 ειχε 3 laser για να διαβαζει CD/DVD/Blu-ray , προφανως λογω κοστους αφαιρεσαν το ενα, και δεν νομιζω να μπορουν πλεον στην φαση της παραγωγης να το αλλαξουν, επισης το συγκεκριμενο ηταν γνωστο νομιζω απο τον Φεβρουαριο.
vfragos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο εξωτερικός δίσκος, απορώ γιατί το κάνουν...
mtzs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 απ'οσο θυμαμαι το drive του ps3 ειχε 3 laser για να διαβαζει CD/DVD/Blu-ray , προφανως λογω κοστους αφαιρεσαν το ενα, και δεν νομιζω να μπορουν πλεον στην φαση της παραγωγης να το αλλαξουν, επισης το συγκεκριμενο ηταν γνωστο νομιζω απο τον Φεβρουαριο. Το πρωτο ΠΣ3 το 60αρι ειχε 1 laser. Και διαβαζε και Super Audio CD (SACD). SACD στο Ebay δε βρισκεις με κατω απο 150-200 ευρω ακομη και σημερα Βεβαια αυτα τα drives ειχαν και μεγαλα failure rates. Μετα αντικατασταθηκαν απο αυτα που ειχαν 2 laser (με αφαιρεση του SACD) εως και σημερα. Οντως ειχε αναφερθει απο το Φεβρουαριο η μη υποστηριξη CD. Προσωπικα ποσώς με απασχολει γιατι ποτε ουτε στο ΠΣ3 δεν εχω παιξει CD η/και MP3, αλλα αφου ειναι για σαλονι η κονσολα καλο θα ηταν να υπηρχε. Για μενα το fail εγκειται στον σκληρο δισκο ξεκαθαρα. Τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε
Bourdoulas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το θέμα δεν είναι τόσο το θα λείπει αλλά η νοοτροπία της Sony και η χρονική στιγμή που βγαίνουν αυτά στη φόρα. Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία δεν πρόκειται να αλλάξει από ότι φαίνεται.
lak10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το PS4 θα παιρνει 2.5 η 3.5 ιντσες σκληρο δισκο?
Udontneed2know Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το PS4 θα παιρνει 2.5 η 3.5 ιντσες σκληρο δισκο? 2.5"
lepaterious Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το PS4 θα παιρνει 2.5 η 3.5 ιντσες σκληρο δισκο? 2.5" Αλλα το θεμα ειναι αν θα αναγνωριζει αλλους δισκους αν του κανεις χειρουργειο..
katsikoula Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το PS4 θα παιρνει 2.5 η 3.5 ιντσες σκληρο δισκο? 2.5" @ 5400rpm Sata 2 από 160GB και πάνω
Federer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο εξωτερικός δίσκος, απορώ γιατί το κάνουν... Γιατι με USB προσβαση ισως ειναι πολυ ευκολο καποτε να βρεθει τροπος χακαρισματος της κονσολας.Τωρα θα μου πεις το PS3 τοσα χρονια δεν εχει σπασει (μιλαω για καινουργιες κονσολες, οχι για ενα ποσοστο πριν 3 χρονια που εσπαγαν)...το PS4 θα καταφερουν?
lepaterious Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Γιατι με USB προσβαση ισως ειναι πολυ ευκολο καποτε να βρεθει τροπος χακαρισματος της κονσολας.Τωρα θα μου πεις το PS3 τοσα χρονια δεν εχει σπασει (μιλαω για καινουργιες κονσολες, οχι για ενα ποσοστο πριν 3 χρονια που εσπαγαν)...το PS4 θα καταφερουν? Ενταξει αλλα αυτο τοτε αν το σκεφτονται ετσι ειναι αδυναμια του λειτουργικου τους να μην μπορουν να το κλειδωσουν ετσι ωστε να μην σπαει αν και υπαρχουν αλλοι τροποι να το σπασεις...Αλλα αν θες απλα να βαλεις τον δισκο σου και να ακουσεις μουσικη δεν γινεται....κονσολα του 2014 πλεον να μην παιζει Mp3 ειναι σοβαροι?Ενταξει το δικαιολογω το cd ειναι απαρχαιωμενο αλλα Mp3 οχι? Και για να προλαβω καποιους ναι εχω και εγω αλλες 10 συσκευες να παιζω Mp3 αλλα στο Home cinema μου αρεσει ποιο πολυ ειδικα αν παιζει μεσα απο το game η μουσικη που θελω και εχω αγορασει...
D.Luffy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχει καμιά σχέση το ότι είναι κονσόλες του 2014. Όλα τα λεφτά πλέον παίζονται στην ψηφιακή διακίνηση μουσικής και απλά θέλουν δυστυχώς να ενθαρρύνουν τον κόσμο να πληρώνει συνδρομές στις υπηρεσίες τους. Ίσα ίσα επειδή ακριβώς είναι κονσόλα του 2014 σου το επιβάλλει αυτό.
fearwhatnow Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Flac θα παιζει τουλαχιστον? Σιγα μην παιζει βεβαια. Μ'αρεσει που μερικοι συνεχιζετε να προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα. Απο το κακο στο χειροτερο παμε οσο πλησιαζει η launch date. Ουτως ή αλλως η κονσολα θα εχει "σπασει" τουλαχιστον μεχρι την Ανοιξη. Αν νομιζουν στη $ony οτι δεν θα σπασει γρηγορα η κονσολα ειναι βαθια νυχτωμενοι. 1
lepaterious Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχει καμιά σχέση το ότι είναι κονσόλες του 2014. Όλα τα λεφτά πλέον παίζονται στην ψηφιακή διακίνηση μουσικής και απλά θέλουν δυστυχώς να ενθαρρύνουν τον κόσμο να πληρώνει συνδρομές στις υπηρεσίες τους. Ίσα ίσα επειδή ακριβώς είναι κονσόλα του 2014 σου το επιβάλλει αυτό. Δεν διαφωνω καθολου!!!Να πληρωσω συνδρομη για να παιξω ναι το υποστηριζω κιολας γιατι θα εχει καλυτερη υπηρεσια..Να πληρωσω για games ακριβα ναι γιατι εχει γινει πολυ δουλεια απο πισω αλλα το κερατο μου να μην μπορω να παιξω mp3 γιατι τις sony τις κ.....ε να εχει δικια της υπηρεσια ας το κανει ειμαι σιγουρος οτι πολυς κοσμος θα το θελει αλλα ας δωσει και την επιλογη...Ενταξει το περιμενα μεγαλη απογοητευση.....Τουλαχιστον η ms ηταν ποιο ok απεναντι στον καταναλωτη ειπε αυτα που ειπε τον ιουνιο και τα πηρε πισω η sony τα ειπε τελευταια στιγμη και αμφιβαλω αν το εχουν πει σε κανενα μεγαλο site το συγκεκριμενο για να την κραξουν και να το αλλαξει τελευταια στιγμη...
fearwhatnow Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Γιατι με USB προσβαση ισως ειναι πολυ ευκολο καποτε να βρεθει τροπος χακαρισματος της κονσολας.Τωρα θα μου πεις το PS3 τοσα χρονια δεν εχει σπασει (μιλαω για καινουργιες κονσολες, οχι για ενα ποσοστο πριν 3 χρονια που εσπαγαν)...το PS4 θα καταφερουν? Μην ανησυχεις, μια χαρα USB προσβαση θα εχουμε. Το PS3 αργησε να χακαριστει γιατι μερικα μαλακισμενα μολις εβρισκαν κατι ζητουσαν απο χρηματα μεχρι να τους φτιαξουν ανδριαντα στην πλατεια του Τοκυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις