Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry αλλα δεν θα μπορείς γενικα να βαλεις σκληρό δίσκο?τότε τα usb τι τα έχει?για να φορτίζουν μόνο τα χειριστήρια?Επίσης δεν θα υποστηρίζει δικτυο?πάω να ακυρώσω το preorder

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ κονσόλα παίρνεις μόνο για να βλέπεις ταινίες μέσω δικτύου; Αυτό είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για το ποια κονσόλα θα πάρεις;

Δε λέω, είναι λίγο τραγικό αυτό εκ μέρους της Sony, αλλά στην τελική μια κονσόλα την παίρνεις κυρίως για τα παιχνίδια κι ό,τι σχετίζεται με αυτά, όσο ευπρόσδεκτα και να είναι τα υπόλοιπα. Ασε που, πρώτον και κυριότερον, δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα υποστηρίζει το Χ1 σχετικά με όλα αυτά (έχει και η MS ανάλογες υπηρεσίες που θέλει να προωθήσει) και δεύτερον, αυτά αλλάζουν με updates.

Σκληρό μπορείς να βάλεις εσωτερικό από 160gb και πάνω, εξωτερικό μόνο δεν υποστηρίζει. Τα USB είναι και για λοιπά περιφερειακά, όχι μόνο για να φορτίζουν τα χειριστήρια. Αν υπάρχει κάποιο ενδεχομένως σημαντικό ζήτημα είναι αυτό της τελευταίας πρότασης

"We've contacted Sony about how this will affect the transfer of data between PlayStation 4 systems."

ΥΓ: Μεταξύ μας, τώρα, περίμενε κανείς όντως να έχουν media client υποστήριξη οι νέες κονσόλες όταν έχουν συμφωνίες με video streaming υπηρεσίες, δικές τους υπηρεσίες και, συγκεκριμένα η Sony, ολόκληρο τμήμα ταινιών που θέλει να προωθήσει και το Blu Ray; Πλέον είναι ανάλογο του να σου δώσουν "σπασμένη" κονσόλα που να παίζει αντίγραφα αυτό, και λογικό από αυτή τη σκοπιά να μην τη δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Το ότι δεν παίζει ούτε mp3 είναι όντως ακραίο, όμως, ακόμα και με όλα αυτά υπόψη.

Δημοσ.

βασικά όλα που έπρεπε να πει εδώ και καιρό περίμενε πολύ λογικά να έρθουμε λίγες μέρες πριν το launch και να τα αναφέρει και ενώ το 99% των preorder έχουν γίνει. Αν και όλα αυτά είναι άσχημα για τους περισσότερους , τους βγάζω το καπέλο που δεν το ανάφεραν από καιρό και να ερχόταν shitstorm όπως ακριβώς έπαθε η Microsoft, που και στο κάτω κάτω θεωρώ κάποια από αυτά μπορεί να διορθωθούν στο μέλλον με update.

• Like 1
Δημοσ.

vole mauder για πλάκα το είπα ότι θα ακυρώσω δεν παίζει να το κάνω...αλλα με ξενερώνει λίγο η φάση να μην μπορώ να σύνδεσω την κονσόλα με το δίκτυο μου μάλλον θα ακουω την μουσική μου απο το x1.Τεσπα αν ισχύει είναι ξενερα πάντως

anamenos γιαυτο είχα μιλήσει για απογοήτευση στο αλλο thread θα τα πει όλα τελευταία στιγμή όταν θα έχουμε αγορασει την κονσόλα και θα μείνουμε με την χαρά στο χέρι εγώ βγάζω το καπέλο στην ms εδώ που βγήκε είπε αυτα που είπε την κράξανε και τα πήρε πίσω ακουσε τον κόσμο ενώ τώρα αν ισχύει αυτο βγηκε και το είπε 10 μέρες πριν εντάξει είναι ξενερα και υποκρισία.

Δημοσ.

vole mauder για πλάκα το είπα ότι θα ακυρώσω δεν παίζει να το κάνω...αλλα με ξενερώνει λίγο η φάση να μην μπορώ να σύνδεσω την κονσόλα με το δίκτυο μου μάλλον θα ακουω την μουσική μου απο το x1.Τεσπα αν ισχύει είναι ξενερα πάντως

Δεν τον διάβασα σωστά τον τόνο σου, τότε :P

Ολα αυτά ασφαλώς και φτιάχνονται με updates, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το κάνουν. Και στην τρέχουσα γενιά θα μπορούσαν να είχαν προσθέσει mkv native support με update, αλλά ούτε αυτό το έκαναν. Εξάλλου, στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης και στις ΗΠΑ, που αυτές τους νοιάζουν κυρίως, οι υπηρεσίες όπως το Netflix και το Lovefilm έχουν τόση εισχώρηση (είναι φτηνές και πολύ βολικές και νόμιμες) που αμφιβάλλω αν θα έχει καμιά σοβαρή σημασία το ότι δεν μπορούν να είναι media clients οι νέες κονσόλες. 

Δημοσ.

χμ... ξεκάθαρα πράγματα με το ps4 αγοράζεις κονσόλα.. καιρός ήταν, κινητό-ταμπλέτα-ipod-mp3player-pc-stereo για Mp3 μου φτάνουν, για τις ταινίες τώρα,δεν νομίζω να μην διαβάζει avi-mkv που θα περάσεις στον σκληρό,οπότε λογικά θα είσαι κομπλέ,πρέπει ντε και καλά να τις στριμάρεις? δεν ξέρω ίσως να είμαι ο μοναδικός που απο την κονσόλα του θέλει απλά να παίζει games,to hell με τα media center και το λέω αυτό και για τις 3 κονσόλες.μακάρι να κάνουν 1 πράγμα και να το κάνουν καλά,να παίζουν games.

Δημοσ.

Καλά, media centre είναι και τώρα, απλώς όχι όπως ήταν κάποτε (όλα πάνε προς τις streaming υπηρεσίες). Το μόνο που, πρακτικά, με ξενερώνει εμένα λίγο είναι πως όταν παίζω racing games μου αρέσει να βάζω να παίζει άλλη μουσική. Το Hot Pursuit είχε επιλογή το ίδιο για streaming μουσική από το δίκτυό σου ή από mp3 που είχες στο σκληρό του 360, οπότε ελπίζω σε τέτοιο επίπεδο να μπορούν να το υποστηρίξουν αυτό.

Κατά τ' άλλα, skanjo, μου θύμισες αυτό με την προτελευταία σου πρόταση (άκυρο) :P

Edit: Απ' ό,τι βλέπω, έχει ήδη υπάρξει κάποια απάντηση από τον Yoshi.

Thanks for the feedback to the lack of MP3 and DLNA support at the launch of PS4. I'll share with the PS4 Dev team for future consideration.

https://twitter.com/yosp/status/395661158205501440

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εδώ στο WiiU που πολλοί το κράζουν (και γενικά υποτιμούν) μπορείς να κουμπώσεις σκληρό/στικάκι και να αποθηκεύεις παιχνίδια κλπ.

Είναι αδικαιολόγητο να μην μπορείς να το κάνεις στο PS4, ειδικά οταν τα παιχνίδια θα είναι 40+ Gb.

Όποιος πάει μόνο digital, δεν θα του φτάσει ο χώρος και θα πρέπει να σβήνει (πάλι) για να κατεβάζει άλλα παιχνίδια.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εδώ στο WiiU που πολλοί το κράζουν (και γενικά υποτιμούν) μπορείς να κουμπώσεις σκληρό/στικάκι και να αποθηκεύεις παιχνίδια κλπ.

Είναι αδικαιολόγητο να μην μπορείς να το κάνεις στο PS4, ειδικά οταν τα παιχνίδια θα είναι 40+ Gb.

Όποιος πάει μόνο digital, δεν θα του φτάσει ο χώρος και θα πρέπει να σβήνει (πάλι) για να κατεβάζει άλλα παιχνίδια.

Έτσι είναι, το tweet που έστειλα στον "Πρόεδρο":

Vfragos

@yosp You want to promote the games digital distribution, with many games at 40-50gb & no USB hard disk support? Why, what are you thinking?

31/10/13 - 5:40 π.μ.

• Moderators
Δημοσ.

Κάπου εδώ είναι η στιγμή που εγώ ακυρώνω την προπαραγγελία μου, δυστυχώς. Και για να είμαι ειλικρινής ψιλοέψαχνα λόγο να το κάνω, γιατί σκέφτομαι σοβαρά το WiiU πλέον, με την έλευση του Mario 3D World. Αν παίξει bundle στα 250 ευρώ στις γιορτές το τσίμπησα. Επίσης, θέλω να δω που θα κινηθεί και η pc gaming scene με την έλευση των Steam Machines.

Το πρόβλημα είναι ότι η Sony δείχνει «περίεργο» πρόσωπο τις τελευταίες μέρες. Αν κάποιος είναι σε δίλημμα σχετικά με το αν θα αγοράσει day one ή όχι (και όταν λέω day one, εννοώ και 1-2-3 μήνες μετά την κυκλοφορία) του δίνει λαβές να μην αγοράσει την κονσόλα day one. 

Το να μην υποστηρίζει εξωτερικούς σκληρούς για μένα είναι μεγάλο πλήγμα. Τα 500 GB είναι αστείο μεγεθος, these days. Ειδικά για εμένα που θέλω να τα έχω όλα digital και άμεσα προσβάσιμα δεν θα μου φτάσουν ούτε για ζήτω. Το ότι θα μπορείς να αλλάξεις εσωτερικό σκληρό δεν μου λέει και πολλά πράγματα, εκτός κι αν είναι διαδικάσια που παίρνει ένα δυο λεπτά, δεν απαιτεί να αγγίξεις κατσαβίδι και δέχεται και non-proprietary δίσκους. Αλλά επειδή ξέρουμε την Sony, αμφιβάλλω αν θα γίνεται έτσι η δουλειά. Αν χρειάζεται «χειρουργείο» η αλλαγή εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να το κάνω. Έχω το pc μου για εγχειρήσεις, δεν χρειάζομαι κι άλλη συσκευή.

Το να μην παίζει mp3 αρχεία, το βρίσκω τουλάχιστον εγωιστικό και φαιδρό από μεριάς Sony. Μάλλον έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται μόνοι τους στον πλανήτη. Ούτε η Apple δεν έχει δείξει τέτοιο πρόσωπο που είναι grandmaster στα proprietary formats. Προσωπικά, έχω μία βιβλιοθήκη από 15-20k mp3 τραγούδια (το 1/4 περίπου νόμιμα αγοράσμενο από itunes) και μου λέει η Sony ότι πρέπει να τα ξανααγοράσω; Προσωπικά, το βρίσκω τουλάχιστον προσβλητικό προς τον καταναλωτή.

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει ο δίσκος αλλάζει πανεύκολα στο ps3 και ήταν απλός δίσκος απο laptop στήν περίπτωση μου, αποκλείεται στο ps4 να μην ισχύει το ίδιο.Βέβαια υπάρχει η διαδικασία της μεταφοράς τον δεδομένων απο τον έναν δίσκο στον άλλων. Το θέμα όμως είναι ότι χάνεις τα 500gb του παλίου δίσκου. Τέλος πάντων τι να λέμε μεγάλη βλακεία τους αν και εγώ προσωπικά το περίμενα.

Δημοσ.
Edit: Απ' ό,τι βλέπω, έχει ήδη υπάρξει κάποια απάντηση από τον Yoshi.

https://twitter.com/yosp/status/395661158205501440

ετσι θελει , κραξιμο μεχρι αηδιας για να παρουν πισω τους περιορισμους, ειναι προφανες για ποιο λογο μπηκαν και ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, το μονο που δικαιολογειται ισως τεχνικα ειναι η μη αναπαραγωγη audio cd , ολα τα υπολοιπα μπορουν να τα υποστηριξουν.

Δημοσ.

ετσι θελει , κραξιμο μεχρι αηδιας για να παρουν πισω τους περιορισμους, ειναι προφανες για ποιο λογο μπηκαν και ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, το μονο που δικαιολογειται ισως τεχνικα ειναι η μη αναπαραγωγη audio cd , ολα τα υπολοιπα μπορουν να τα υποστηριξουν.

Τεχνικα τιποτα δε δικαιολογειται. Στο ΠΣ3 γιατι παιζουν audio CD;

Μιλωντας καθαρα για το gaming function της κονσολας που αυτο ουσιαστικα ενδιαφερει, προσωπικα θεωρω πιο απαραδεκτο απ ολα τη μη υποστηριξη εξωτερικου σκληρου ειδικα οταν μιλαμε για mandatory install της ταξης των 30-40GB, Που να αρχισουν και οι Santa Monica και ND με 70-80 GB τιτλους.

Αν υπαρξει και καλο PSN plus τι γινεται;. Αυτοματως θες σκληρο 2T τουλαχιστον.

Και για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απ την αρχη πρεπει να τον αλλαξεις day 1 γιατι μετα με τα backup θες κι αλλο σκληρο για να τα τραβηξεις πισω.

Θα μου πεις βεβαια δε θελουν ολοι Plus αλλα οι περισσοτεροι που θα παρουν day 1 κονσολα ειναι καμμένοι οποτε σε αυτους θα χρειαζεται σιγουρα. Μαλακια τους που δε βγαζουν δευτερο πιο ακριβο SKU με μεγαλο δισκο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...