Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Κάτω απο 450€ δεν νομίζω να έχουν, τουλάχιστον το PS4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 σύμφωνα με όλα τα rumors πάνω απο 400 δεν θα έχει η βασική έκδοση,τώρα Bundles ή με πιο μεγάλο σκληρό λογικά θα έχουν παραπάνω, αν και θα πρωτειμούσα 1 Sku απο κάθε εταιρία και Bundles με games /controllers/vita/kinect etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 4GB δε μπα ναναι και DDR10 ειναι 4 GB Τωρα φτανουν (νομιζω) Για το 2016 που θαναι στα φορτε τους και fully exploited οι κονσολες θα ειναι αρκετα; Θα συμφωνησω με τον Κορταν Οσο για το ΧΒΟΧ αμα βαλει win8 επανω το 1,5GB θα το τρωνε αυτα. Οποτε λογικο ακουγεται το 8GB. Με 4 GB δε προκειται να βγει σε καμια περιπτωση. Το ερωτημα ειναι τι θα κανει η Sony Επισης πολυ σημαντικο οτι οι DDR5 θερμενονται πολυ πιο ευκολα απο τις DDR3. Παλι beta testers και guinea pigs θα εχουμε στα launch των κονσολων Οπως και να εχει το θεμα εγω θα περιμενω 1μιση-2 χρονια τουλαχιστο και θα επιλεξω με βαση τη σημερινη μου λογικη: Ποια εχει καλυτερα γραφικα κατα πρωτο λογο και εαν ειναι σχεδον ισοδυναμα ποια θα εχει τους καλυτερους exclusives τιτλους (σχετικο ειναι ε; μην ανοιγουμε αλλο vs thread παλι) Εγω θα κινηθω οικονομοτεχνικα, με βαση αποδοση προς τιμη, οπως κινουμαι μεχρι τωρα. Δηλαδη για κονσολα δε θα δωσω πολυ περισσοτερα απο 200 ευρω. 220 ευρω αγορασα το 360 το FAT πισω το 2008 μαζι με 20GB σκληρο. Αλλαξα τεσσερις κονσολες 360 μεχρι τωρα πουλωντας τη μια μετα την αλλη (και δεν εχω χασει απο ολη την υποθεση ΟΚ ,εστω 50 ευρω), αυτη τη στιγμη βρισκομαι με ενα 360 Arcade μαζι με 60gb σκληρο δισκο). Το δε PS3 το αγορασα 200 ευρω, την εκδοση με τα 60gb το FAT (ΟΚ μεταχειρισμενο αλλα σε αριστη κατασταση). Του αλλαξα θερμοαγωγιμη παστα και το καθαρισα και ειναι τζι-τζι. Οποτε για να προβω σε αγορα καινουριας κονσολας, πρεπει η base τιμη τους να εχει πεσει κοντα στα 200 ευρω. Αρα, δεν προβλεπεται να αγορασω στο αμεσο μελλον :P Απο τις τρεις, πιο πολυ θα με εψηνε η αγορα ενος Wii U στην περιπτωση που το τελευταιο φθηνυνει πολυ, δεδομενου πως μπορει να παιξει και τα παιχνιδια του Wii. Απο την αλλη σκεφτομαι την αγορα μεταχειρισμενου Wii που να μπορει να παιζει και τα παιχνιδια του GC. Ιδωμεν...! Παντως η αισθηση μου ειναι πως οι επομενες κονσολες αν λανσαριστουν με το ιδιο μοντελο πωλησης οπως οι current-gen, τοτε θα εχουν ακομα πιο αργη διεισδυση στην αγορα. Αν αλλαξει το μοντελο (π.χ. χαμηλοτερη τιμη αποκτησης η subscription-based οπως πειραματιζεται η MS), τότε είναι πιθανό να εισέλθουν πιο γρήγορα στην αγορα. Εξαιρείται η US region και η UK όπου είναι βέβαιο πως ένα σωστό λανσάρισμα του νέου Xbox θα σπάσει ρεκόρ πωλήσεων λόγω affiliation των English-spoken με το Xbox και το Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Η νέα γενιά των κονσολών πρεπει να έχει ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά και όποιος μπορεί ας τις αγοράσει. Οποιος δε μπορεί ας παρει wiiU , ps3 , x360. Από τη μια θέλουμε να έχουν δυναμη και από την άλλη να έχουν 300 ευρώ . Αυτό δε γίνεται . Προσωπικά θεωρω ότι πρεπει να βγούν με όσο το δυνατόν καλύτερο hardware και τιμή έως 600 ευρώ. Μου κάνει εντύπωση πως όλοι "κλαίγονται" για τα 500 ευρώ του hardware ενω θεωρούν μια χαρα τα 50-70 ευρώ ενος παιχνιδιου -κουτί με δισκακι bluray- η μιας collectors των 100-120 ευρώ. Το hardware μια φορά το πληρώνεις στα 6-9 χρόνια. Τελευταίες φήμεςhttp://www.nowgamer.com/news/1769561/nextgen_huge_xbox_720_ps4_specs_report_by_insider.html PS4 Tech Specs An APU with a fast GPU. 4GB of DDR3 RAM. 4GB of GDDR5 RAM. CPU is an x86 system with 256-bit bus. A more off the shelf design than the modded Xbox 720. "We all feel Omni is more of a pc in it design." Capable of 3.2TFlops of data. Xbox 720 Tech Specs Three SOCs in one console. Two "Venus" models, and one "Mars". 8GB RAM, with 1GB devoted to operating system. Mars SOC - System SOC GPU AMD 8850 spec GPU clocked at 600mhz 4 core CPU is clocked @ 1.8GHz. It is an x86 system. Audio DSP 2 of Venus SOC - Application SOC GPU AMD 8900 spec GPU clocked at 800mhz with 10000HD series future tech 4 core CPU is clocked @ 2.5GHz 1.5 Gb of GDDR5 ram on each SOC (total 3GB) clocked @ 1.2Ghz Common factors 4GB of DDR4 RAM with 384 bit bus Ray tracing chip High speed blitter with 510 GB/s bandwidth between SOCs EDRAM Power brick is 300 watts, but SDKs are looking at 230 watts used. Capable of 4.2TFlops of data. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedDeaDGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 μαννννγκες έχω κάνει ένα βίντεο για αυτό το play station nation 4, άμα θέλετε δεύτε το μανγκες http://www.youtube.com/watch?v=TpnL4382F4c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 χαίρομαι που είμαι gamer απο εποχές nes.πραγματικά όμως... όσο για τα "τελευταία " rumored specs είναι λάθος δεν υπάρχει περίπτωση να έχει και ddr3 και gddr5 μνήμες ram το ps4,καλύτερα να βάζανε περισσότερο απο την μία ή απο την άλλη ,δεν είναι συμβατές και θα πρέπει να ξεσκιστούν οι devs για να πάρουν αποτέλεσμα, 4gb gddr5 είναι η τελευταία αξιόλογη(Imo) φήμη, τώρα βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ray tracing chip αυτα ειναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 μαννννγκες έχω κάνει ένα βίντεο για αυτό το play station nation 4, άμα θέλετε δεύτε το μανγκες το ειδαμε αλλα αυτα που λες περι memory cards του βητα στο ΠΣ4 τα πιστευεις; Μια memory card 32GB και οχι 16 δε θα φτανει να χωρεσει ενα exclusive τιτλο μεσα. Η μηπως θα υπαρξει καποιος που θα δωσει για 64GB memory card 100+ euro. Απατο θα παει το μηχανακι. Οποιος και να εβγαλε αυτη τη φημη στερειται οχι απλα λογικης αλλα βασικης σκεψης. Αμα το κανει αυτο η σονυ καταστραφηκε. Που ακουστηκε home console χωρις σκληρο η εστω χωρις υποστηριξη εναλλακτικου ΦΘΗΝΟΥ σχετικα αποθηκευτικου χωρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 το ειδαμε αλλα αυτα που λες περι memory cards του βητα στο ΠΣ4 τα πιστευεις; Μια memory card 32GB και οχι 16 δε θα φτανει να χωρεσει ενα exclusive τιτλο μεσα. Η μηπως θα υπαρξει καποιος που θα δωσει για 64GB memory card 100+ euro. Απατο θα παει το μηχανακι. Οποιος και να εβγαλε αυτη τη φημη στερειται οχι απλα λογικης αλλα βασικης σκεψης. Αμα το κανει αυτο η σονυ καταστραφηκε. Που ακουστηκε home console χωρις σκληρο η εστω χωρις υποστηριξη εναλλακτικου ΦΘΗΝΟΥ σχετικα αποθηκευτικου χωρου. Δηλαδή πραγματικά άντεξες να δεις το βίντεο; Αν άντεξες μετά το 17 δευτερόλεπτο ένα θα σου πω: ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή πραγματικά άντεξες να δεις το βίντεο; Αν άντεξες μετά το 17 δευτερόλεπτο ένα θα σου πω: ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ! Κλαιω ρε φιλε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή πραγματικά άντεξες να δεις το βίντεο; Αν άντεξες μετά το 17 δευτερόλεπτο ένα θα σου πω: ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ! Πολλες φορες ξερεις ειναι η περιεργεια του τι μ@κ@κι@ θα ακουσεις οπως αυτη που προανεφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Με το digital distribution στο PC και τις τιμές χώμα των προσφορών που γίνονται κάθε τρείς και λίγο, νομίζω ότι σε αυτή τη νέα γενιά κονσολών τα πράγματα θα είναι πιό δύσκολα, αν παραμείνουν με τα ίδια οικονομικά μοντέλα. Πάντως μόλις βγεί το PS4, θα είναι η καλύτερη περίοδος για αυτόν που θέλει να πάρει ένα PS3 για να παίξει τα exclusives. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Με το digital distribution στο PC και τις τιμές χώμα των προσφορών που γίνονται κάθε τρείς και λίγο, νομίζω ότι σε αυτή τη νέα γενιά κονσολών τα πράγματα θα είναι πιό δύσκολα, αν παραμείνουν με τα ίδια οικονομικά μοντέλα. Πάντως μόλις βγεί το PS4, θα είναι η καλύτερη περίοδος για αυτόν που θέλει να πάρει ένα PS3 για να παίξει τα exclusives. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και εγώ στην νέα γενιά αν δω ίδιες πολιτικές σε θέματα τιμών των τίτλων, θα στραφώ στο pc gaming με κονσόλες μόνο για exclusives. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Καλά οι κονσόλες αποκλείεται να ακουμπήσουν ούτε στο μικρό δαχτυλάκι το μοντέλου που ακολουθείται στο PC. Όταν ακούς ότι για να δώσει στη δημοσιότητα ένα patch ένας developer, η Microsoft θέλει 10000 δολάρια (σιγά ρε καραμήτρο!), τότε τα πράγματα δεν θα αλλάξουν. Όταν όλοι οι developers στραφούν εναντίων τους, τότε θα δούμε άσπρη μέρα. Παίρνεις το Limbo με 2-3 ευρώ στις εκπτώσεις (σε λίγο θα σε πληρώνουν κιόλας) και στο Xbox Live έχει 1200 Points (δηλαδή 14 ευρώ!), άντε να πέσει στα 800 με 1000 στις εκπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Πάντως μόλις βγεί το PS4, θα είναι η καλύτερη περίοδος για αυτόν που θέλει να πάρει ένα PS3 για να παίξει τα exclusives.Η καλυτερη περιοδος ηταν περυσι τετοιο καιρο για το ΠΣ3, οπου εβρισκες πραγματικες προσφορες με την τεραστια βιβλιοθηκη του. Οχι οτι οποιος το παρει δε θα τα εχει. Απο 15-20 ευρω βρισκεις σχεδον τα παντα. Απλα τωρα ειναι πιο ακριβη η κονσολα. Το ιδιο φυσικα ισχυει και για το ΧΒΟΧ τωρα οπως το κοβω. Μαλλον ειναι η καλυτερη εποχη να το αγορασει καποιος. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και εγώ στην νέα γενιά αν δω ίδιες πολιτικές σε θέματα τιμών των τίτλων, θα στραφώ στο pc gaming με κονσόλες μόνο για exclusives.Δηλαδη τι διαφορετικο περιμενεις να δεις; Στα 50-60 ευρω θα βγαινουν τα καινουρια. Σε καινουρια κονσολα και οι developers θα κανουν price drop; εδω δεν το κανουν τωρα στα τελειωματα αυτης της γενιας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις