Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 PS4 New Details On Game Installs, Game Chat, Remote Play and Day One Patch 1
skanjos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ξεφέυγει το killzone, απίστευτος φωτισμός,μεγάλο depth ,για lunch game είναι τέρας, κρίμα που έχει αντίπαλο bf4-cod θα έκανε περισσότερες πωλήσεις αν έβγαινε κάνα μάιο
ikaruga24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Κανεις μερικα λαθη στο θεμα γενικως,πλεον το software εχει γινει απιστευτα πολυπλοκο γιατι εχει χιλιαδες συνδιασμους οπως γραφικα και physics, γραφικα και ηχος κτλ........... ................... Τωρα το snes καποτε το 90 δεν χρειαζοταν updates γιατι δεν υπηρχε και το internet και ηταν ποιο ευκολο να σχεδιαστει ενα παιχνιδι σε σχεση με σημερα...Ειναι διαφορετικη εποχη και καποιοι πρεπει να το καταλαβουν δεν ζουμε στο 90 και οσο προχωραει η τεχνολογια θα γινεται πολυπλοκη σε τεχνικο τομεα αν δεν εχεις χρονο να το κανεις το update μπορεις να αφησεις την κονσολα το πρωι ανοιχτη να κανει το update να πας στην δουλεια σου και να γυρισεις και να ειναι ετοιμη να παιξεις.. Δεν κανω κανενα λαθος. Παλιοτερα τα παιχνιδια και ειδικα τα "μεγαλα" παιχνιδια απλα χρειαζονταν πολυ περισσοτερο καιρο στην παραγωγη. Τωρα πλεον μας σερβιρουν παιχνιδια λες και ειναι σουβλακια (πλην ελαχιστων περιπτωσεων). Καταλαβαινω απολυτα οταν μιλαμε για 20-30-40 γραμμες κωδικα και λιστες ολοκληρες με χιλιαδες γραμμες κωδικα. Δεν μας ενδιαφερει ομως. Beta tester και μαλιστα για οχι ολοκληρωμενα παιχνιδια εγω σιγουρα δεν γινομαι. Ποτε δεν ειχα και σιγουρα δεν εχω ουτε τωρα (2 παραπανω τωρα βασικα) χρονο για ηλιθιοτητες. Να κατσω να ασχοληθω με ενα παιχνιδι πιτα στα bugs μεχρι να βγαλουν τα αντιστοιχα patches ας πουμε? Οχι ευχαριστω. Προτιμω 1000 φορες το ετοιμος φουλ παιχνιδι απο την αρχη. Ουτε ειμαι fan των DLC και αλλων συμπληρωματικων υπηρεσιων και περιεχομενου εναντι αμοιβης (οπως το Deus Ex 3 το οποιο σου ζηταει λεφτα ΓΙΑ ΕΝΑ PATCH που θα επρεπε να ειναι δωρεαν για ολους). Γι αυτο και η τελευταια γενια κονσολων (πλην του Wii) με εχει αφησει σχεδον παγερα αδιαφορο. Ποτε πριν δεν ειχα τοσο λιγο ορεξη να κατσω και να ασχοληθω με καποιο παιχνιδι. Και μονο ο γολγοθας που προκειται να περασω στο να δω τι πρεπει να αγορασω, τι updates, τι DLC χρειαζεται ενας Χ τιτλος για να ειναι ετοιμος για παιχνιδι αυτοματα με ξενερωνει και με οδηγει αλλου. Ειπαμε, καποιοι ειμαστε απλα Purists. Θελουμε τα πραγματα ετσι οπως θα επρεπε να ειναι και αναλογα για τον λογο τον οποιο κατασκευαζονται. Η κονσολα λοιπον σιγουρα δεν κατασκευαστηκε για να σε υποχρεωνει να μπλεκεις με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο εκτος απο το αμμεσο gaming σου. Υπαρχει μια πολυ λεπτη γραμμη που αν την ξεπερασεις δεν θεωρειται πλεον σωστο console gaming (θεωρω οτι το PS3 το εχει ξεπερασει προ πολλου και κατα πολυ) και δεν βλεπω αυτο να φτιαχνει ποτε ξανα.
ADHD Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Το killzone οντως φαίνεται ολο και καλύτερο.. Δε θα χτυπησει bf4/ghosts λογο multiplayer αλλα στο single player νομιζω θα ειναι πολυ καλυτερο.. Και μονο ο γολγοθας που προκειται να περασω στο να δω τι πρεπει να αγορασω, τι updates, τι DLC χρειαζεται ενας Χ τιτλος για να ειναι ετοιμος για παιχνιδι αυτοματα με ξενερωνει και με οδηγει αλλου. Ενταξει δεν ειναι και Γολγοθάς ενα update ειπαμε, δεν μιλαω για μισοτελειωμενα παιχνίδια τιγκα στα bugs για ενα απλο update λεμε.. Επισης απο την στιγμη που ολα πλεον συνδεονται στον internet αναγκαστικα θα εχεις updates/patches και τα σχετικα.
anamenos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 είδα όλο το video από το eurogamer και το παιχνίδι είναι πανέμορφο , με χάλασε λίγο η αδύναμη AI του , αλλά στο θέμα των γραφικών είναι όλα τα λεφτά.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Η AI ελπίζω να οφείλεται στο χαμηλό επίπεδο δυσκολίας όπου συνήθως κάνουν demo τα παιχνίδια. Ikaruga, νομίζω ότι υπερβάλλεις τουλάχιστον σε μερικά πράγματα. Αν εξαιρέσεις σπάνιες περιπτώσεις και open world παιχνίδια τύπου Elder Scrolls - που εκεί αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί είναι αδύνατο να βγει ένα παιχνίδι και να μην έχει προβλήματα που θα στρωθούν με patches βρίσκεσαι απλώς σε άρνηση - δε θυμάμαι κανένα παιχνίδι σε κονσόλα που να έχει τα χάλια που περιγράφεις. Ναι, ΟΚ, βγαίνουν DLCs, προστίθεται και κανένας χάρτης για multiplayer, σιγά το πράγμα. Αν δε θες μην ασχολείσαι. Είναι τόσος γολγοθάς να μπεις σε ένα store, να πατήσεις το όνομα του παιχνιδιού να δεις τι άλλο υπάρχει που θα μπορούσε να σε ενδιαφέρει γι' αυτό; Οτι ορισμένοι publishers αρμέγουν ή κάνουν ακρότητες ισχύει, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα του εκάστοτε publisher. Εχεις από τη μία τη CDPR να σου βγάζει τα πάντα δωρεάν - κι όχι αμελητέα πράγματα - κι έχεις από την άλλη τη Squeenix να σου χρεώνει ένα update. Επιβραβεύεις και τιμωρείς με το πορτοφόλι σου τον καθένα. Αυτό δεν έχει να κάνει με "την κατάσταση των κονσολών". Και πάλι καλά που μπορούν να κάνουν update τα παιχνίδια τους, λέω εγώ. Τα παιχνίδια έχουν γίνει πολύ πιο περίπλοκα απ' ό,τι ήταν και το κοινό τους πολύ μεγαλύτερο. Συνδυαστικά, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και ελάχιστα να είναι τα bugs/glitches θα τα συναντήσουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι. Ηταν καλύτερα παλιότερα, ή ακόμα και στην περίπτωση του Wii, που αν είχε κάποιο πρόβλημα το παιχνίδι έπρεπε να το στείλεις πίσω στον publisher; Θεωρώ ότι η κριτική πρέπει να γίνεται εκεί όπου έχει νόημα και λογική. Αυτή η καταθλιπτική "πιουρίστικη" νοοτροπία του "κάααποτε ήταν καλά κι όλα πάνε κατά διαόλου, καταραμένη τεχνολογία που εξελίσσεσαι!" δεν έχει κανένα νόημα απολύτως. Και να σε ρωτήσω και κάτι. Παιχνίδια στο PC παίζεις; 1
ikaruga24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειμαι καθολου υπερβολικος, απλα πιουριστης ειμαι. Ναι σαφεστατα και παιζω παιχνιδια στο PC μου. Πριν πεις "τοτε πως μπορεις και μιλας για τις κονσολες?" να σου πω οτι ηδη εχω απαντησει οτι το PC ειναι αλλο πραγμα. Το PC το εχω ηδη ανοιχτο ολη μερα ετσι και αλλιως και αν θελω να παιξω ενα παιχνιδι ΤΣΑΚ απλα διπλοκλικαρω σε ενα εικονιδιο και ειμαι ετοιμος. Η κονσολα μου ομως η οποια κατασκευαστηκε για να μου προσφερει αποκλειστικα ανοθευτο gaming ανοιγει ΜΟΝΟ οταν θελω να παιξω και θελω να παιξω ΤΩΡΑ, οχι σε 5 λεπτα, οχι σε 10 λεπτα, ΤΩΡΑ. Αν αργησει περισσοτερο απο οσο "αντεχω" να περιμενω τοτε η στιγμη χανεται και συνεπως η ουσια ολοκληρη χανεται. Οσο αφορα τα DLC και λοιπα ειναι ακομα ενας σοβαρος λογος αποφυγης μου του σημερινου gaming. Εσενα και αλλους μπορει να μην σε πειραζει, εμενα ομως μου γαμαει την ψυχολογια (του gaming). Βγαινει ενα παιχνιδι και ειμαι 100% σιγουρος οτι θα υπαρξει μετεπειτα content το οποιο μπορει να ειναι βασικο για το κεντρικο παιχνιδι οπως παραδειγμα το Dishonoured year edition που εχει μεσα και τα 3 (και ειδικα το τελευταιο) εξαιρετικα DLC τα οποια ειναι μερος της κεντρικης ιστοριας. Δεν μπορω να ασχολουμαι με αυτα, αληθεια δεν μπορω. Το gaming μου ειναι πολυ περιορισμενο χρονικα και θελω το καθε λεπτο μου να μετραει. Μπαινω, βγαινω, οπως θελω εγω σε εναν ολοκληρωμενο τιτλο και οχι οπως θελει ο publisher οποτε του καβλωσει. Το καταλαβαινω πολυ καλα οτι για παιχνιδια τυπου Skyrim ειναι αδυνατο αλλα οχι ομως και για παιχνιδια τυπου Bayonetta ή system updates ή οτι αλλο σκατα υπαρχει και με εμποδιζει στο gaming μου. Ακομα και στο PC παντως η επιλογη των παιχνιδιων μου ειναι πολυ ιδιαιτερη. Μπορει να σου ακουγομαι υπερβολικος αλλα ετσι πραγματικα αντιδρω και αισθανομαι.
stavros88 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως τρια χρονια εχω ps3 και το μονο που κανω οταν παιζω ειναι να βαλω το δισκακι και να παιξω.Που το δυσκολο δεν καταλαβα?Αντε μια στο τοσο να περιμενω μερικα λεπτα να κανει update.Πολυ ντορος για το τιποτα. Τα dlc απο την αλλη ειναι ξεφτιλα ειδικα οταν ειναι day 1 και αφορουν αμεσα την ιστορια του παιχνιδιου πχ ac2 που εκοψαν δυο sequences λιγο πριν το τελος του παιχνιδιου και τις δωσαν μετα.Στο dishonored που λες ikaruga24 τα dlc ειναι με αλλον πρωταγωνιστη εντελως οποτε δεν νιωθω σαν να μου κοψαν κατι απο το παιχνιδι.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Αν μιλάς για το PS3, σε καταλαβαίνω εν μέρει. Η όλη κατάσταση με τα updates ήταν τραγική ώρες ώρες. Στο 360 δεν έχω περιμένει ποτέ πάνω από 5 λεπτά, στην πολύ χειρότερη, για να παίξω κάτι λόγω κάποιου update. Το Bayonetta τι θέμα είχε; Αντε να είχε κανένα update των 3mb; Η ερώτησή μου για το PC είχε περισσότερο να κάνει με το ότι έχουν συγκλίνει, και συνεχίζουν να το κάνουν, στο περιεχόμενο αυτές οι δύο πλατφόρμες. Οχι στο πώς λειτουργούν, αλλά στο ότι τα περισσότερα παιχνίδια βγαίνουν πλέον και για PC και για κονσόλες, κάτι που παλιότερα δε συνέβαινε. Οπότε, έχουμε αυξανόμενη περιπλοκότητα, αυξανόμενο κοινό, αυξανόμενες πλατφόρμες όπου πρέπει να τρέχουν όλα καλά. Δεν είναι ρεαλιστικό να μη χρειάζονται updates. Το ίδιο μη ρεαλιστικό, για να μην πω ότι θα ήταν παράλογο, θα ήταν να μην μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο οι κονσόλες πλέον από το να παίζουν παιχνίδια. Το PS2, ένας από τους λόγους που σάρωσε ήταν το ότι ήταν και DVD player. Τώρα τα ανάλογα του DVD player είναι τα διάφορα web players, τα social media και το twitch.tv. Ολα αυτά εξελίσσονται αδιάκοπα κι απαιτούν updates, τα οποία σίγουρα θα είναι πολύ πιο συχνά απ' ό,τι ήταν, γι' αυτό και πλέον θα κατεβαίνουν ενώ παίζεις ή ενώ κοιμάσαι. Το πρόβλημα με το PS3, γιατί υποψιάζομαι ότι γι' αυτό μιλάμε στην πραγματικότητα, είναι πως μπορεί να το παρουσίαζαν ως την κονσόλα του μέλλοντος που θα πήγαινε στο διάστημα και θα έλυνε το θέμα της Σκοτεινής Υλης, αλλά το ίντερνετ και το ρόλο του δεν τα είχαν υπολογίσει και πολύ στη Sony. Η MS ήταν ένα βήμα μπροστά σε όλα αυτά. Ξαναλέω, στο 360 πάνω από 5 λεπτά στη χειρότερη δεν έχω περιμένει ποτέ για να παίξω κάτι. Αυτά στο επίπεδο συστήματος. Τα υπόλοιπα, όπως είπα, είναι θέμα του εκάστοτε publisher, τα μισά εκ των οποίων λύνονται με το να περιμένεις - εξάλλου, αν όπως λες δεν έχεις χρόνο, σίγουρα δε θα είσαι άτομο που παίζει τα πάντα μόλις βγουν - GOTY editions (που βγαίνουν σχεδόν στάνταρ από ορισμένες εταιρείες) και τα άλλα μισά με το να μην ασχολείσαι.
ADHD Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Και εγω στο 360 δεν περιμενω πολυ εκτος αν ειναι dashboard update που μπορει να κανει κανα 10λεπτο+, το ps3 επειδη το ανοιγω σπανια περιμενω πολυ περισσότερο..
lepaterious Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειμαι καθολου υπερβολικος, απλα πιουριστης ειμαι. Ναι σαφεστατα και παιζω παιχνιδια στο PC μου. Πριν πεις "τοτε πως μπορεις και μιλας για τις κονσολες?" να σου πω οτι ηδη εχω απαντησει οτι το PC ειναι αλλο πραγμα. Το PC το εχω ηδη ανοιχτο ολη μερα ετσι και αλλιως και αν θελω να παιξω ενα παιχνιδι ΤΣΑΚ απλα διπλοκλικαρω σε ενα εικονιδιο και ειμαι ετοιμος. Η κονσολα μου ομως η οποια κατασκευαστηκε για να μου προσφερει αποκλειστικα ανοθευτο gaming ανοιγει ΜΟΝΟ οταν θελω να παιξω και θελω να παιξω ΤΩΡΑ, οχι σε 5 λεπτα, οχι σε 10 λεπτα, ΤΩΡΑ. Αν αργησει περισσοτερο απο οσο "αντεχω" να περιμενω τοτε η στιγμη χανεται και συνεπως η ουσια ολοκληρη χανεται. Οσο αφορα τα DLC και λοιπα ειναι ακομα ενας σοβαρος λογος αποφυγης μου του σημερινου gaming. Εσενα και αλλους μπορει να μην σε πειραζει, εμενα ομως μου γαμαει την ψυχολογια (του gaming). Βγαινει ενα παιχνιδι και ειμαι 100% σιγουρος οτι θα υπαρξει μετεπειτα content το οποιο μπορει να ειναι βασικο για το κεντρικο παιχνιδι οπως παραδειγμα το Dishonoured year edition που εχει μεσα και τα 3 (και ειδικα το τελευταιο) εξαιρετικα DLC τα οποια ειναι μερος της κεντρικης ιστοριας. Δεν μπορω να ασχολουμαι με αυτα, αληθεια δεν μπορω. Το gaming μου ειναι πολυ περιορισμενο χρονικα και θελω το καθε λεπτο μου να μετραει. Μπαινω, βγαινω, οπως θελω εγω σε εναν ολοκληρωμενο τιτλο και οχι οπως θελει ο publisher οποτε του καβλωσει. Το καταλαβαινω πολυ καλα οτι για παιχνιδια τυπου Skyrim ειναι αδυνατο αλλα οχι ομως και για παιχνιδια τυπου Bayonetta ή system updates ή οτι αλλο σκατα υπαρχει και με εμποδιζει στο gaming μου. Ακομα και στο PC παντως η επιλογη των παιχνιδιων μου ειναι πολυ ιδιαιτερη. Μπορει να σου ακουγομαι υπερβολικος αλλα ετσι πραγματικα αντιδρω και αισθανομαι. Εν ετει 2013 δεν γινεται να μην ειναι πολυπλοκα τα συστηματα παρε παραδειγμα την apple καθε δυο χρονια βγαζει μια καινουργια αναβαθμιση που αλλαζει τα παντα στην συσκευη οπως interface κτλ και ομως ενω ειχε 2 χρονια που το σχεδιαζε κανει λαθη και βγαζει καινουργιο update που διορθωνει τα σφαλματα...Τωρα αν εσυ θες μια συσκευη που παιζει μονο παιχνιδια σου προτεινω να παρεις ενα gameboy γιατι αν το παρουμε με τα δεδομενα του σημερα δεν θα πουλαγαν με τιποτα προσθετουν καινουργια πραγματα συνεχεια για να εχουν να πουλανε.....Τωρα εγω νιωθω δικαιομενος αν με την αγορα μου γινονται update που κανουν ασφαλεστερες της κονσολες γιατι σχεδον ολοι εχουν περασει μια πιστωτικη για να αγοραζουν οπως επισης επειδη αυτες τις κονσολες τις περνεις σημερα και τις κρατας για χρονια οποτε λογικο πρεπει να αναβαθμιζονται για να περνουν τα καινουργια πακετα λειτουργικου κτλ κτλ.... 1
JohnVani18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως τρια χρονια εχω ps3 και το μονο που κανω οταν παιζω ειναι να βαλω το δισκακι και να παιξω.Που το δυσκολο δεν καταλαβα?Αντε μια στο τοσο να περιμενω μερικα λεπτα να κανει update.Πολυ ντορος για το τιποτα. Τα dlc απο την αλλη ειναι ξεφτιλα ειδικα οταν ειναι day 1 και αφορουν αμεσα την ιστορια του παιχνιδιου πχ ac2 που εκοψαν δυο sequences λιγο πριν το τελος του παιχνιδιου και τις δωσαν μετα.Στο dishonored που λες ikaruga24 τα dlc ειναι με αλλον πρωταγωνιστη εντελως οποτε δεν νιωθω σαν να μου κοψαν κατι απο το παιχνιδι. Ο ντόρος γίνεται γιατί έχει χαθεί αυτή η ευκολία που πρόσφεραν οι κονσόλες στις προηγούμενες γενιές. Ρίξε μια ματιά τι λέμε με ikaruga στις σελίδες 269-270 και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Τα DLC είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία και μειονέκτημα αυτής της γενιάς. 1
Udontneed2know Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τα DLC είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία και μειονέκτημα αυτής της γενιάς. τα DLC εαν γινονται σωστα δινουν διαρκεια ζωης στο παιχνιδι, σαν καλυτερα παραδειγματα μου ερχονται στο μυαλο τα ballad of gay tony, lost and the damned, οπως επισης και μερικα απο τα dlc στα mass effect, βεβαια δυστηχως αυτες ειναι οι εξαιρεσεις και οχι ο κανονας οπως θα επρεπε. 1
JohnVani18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Του GTA IV ηταν stand-alone επεκτάσεις αν δεν κάνω λάθος (ή αργότερα κυκλοφόρησαν σαν stand-alone). Και όπως σωστά είπες, είναι ελάχιστες οι εξαιρέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις