ADHD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Προτιμάς να παίζεις παιχνίδια με bugs και να μείνεις με τα ιδια OS features για 10 χρονιά?? Στο σεναριο που περιεργραψες πιο πανω γιατι να μην μπορεις να παιξεις κανονικά?? Αν δεν εχεις internet ετσι και αλλιως δεν θα δεις patch και τα σχετικα.. Στα pc ειναι αλλιως γιατι δεν μιλαμε για το ιδιο hardware, κατα τα αλλα patch και τετοια ουτε που θυμαμαι ποσο καιρο εχω να τρεξω μονος μου τα κανει ολα το steam αυτόματα..
JohnVani18 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παίζω σε κονσόλες απο SNES, τόσο χρόνια δεν θυμάμαι να συνάντησα bugs. Ποιά OS features και μλκιες..? Θέλω κονσόλα να παίζω παιχνίδια, όχι multimedia center σε μορφή compact pc. Όσο με ένοιαξε που αφαιρέθηκε το OtherOS απο το PS3, τόσο με ενδιαφέρουν και τα υπόλοιπα features (δηλαδή καθόλου). Έχω όμως internet και σπάζομαι να μου λέει να κάνω update κάθε φορά που ανοίγω την κονσόλα. Πέρα απο το hardware, τα κρασαρίσματα και σκαλώματα είναι πλέον τα ίδια. Η αλήθεια είναι το Steam είναι πολύ πιο user-friendly απο τις κονσόλες..
Udontneed2know Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 πεντε λεπτα υπόθεση το update σιγά το πράγμα μπορει να μην ειναι μεγαλη υποθεση το updade και μπορει να μην ειναι στην τραγικη κατασταση του Χ1 που χωρις το Update δεν θα μπορεις να παιξεις καν παιχνιδι, ΑΛΛΑ ειναι γελειο features οπως το dvd/blu-ray playback να μην λειτουργουν χωρις το update.
ADHD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παίζω σε κονσόλες απο SNES, τόσο χρόνια δεν θυμάμαι να συνάντησα bugs. Ποιά OS features και μλκιες..? Θέλω κονσόλα να παίζω παιχνίδια, όχι multimedia center σε μορφή compact pc. Όσο με ένοιαξε που αφαιρέθηκε το OtherOS απο το PS3, τόσο με ενδιαφέρουν και τα υπόλοιπα features (δηλαδή καθόλου). Έχω όμως internet και σπάζομαι να μου λέει να κάνω update κάθε φορά που ανοίγω την κονσόλα. Πέρα απο το hardware, τα κρασαρίσματα και σκαλώματα είναι πλέον τα ίδια. Η αλήθεια είναι το Steam είναι πολύ πιο user-friendly απο τις κονσόλες.. Στα σημερινα παιχνιδια γιατι διορθωνουν συνεχεια bugs ομως?? Πιο προσφατο το pokemon x y με το saving, το TLOU επισης ειχε θεμα με το save.. Τι θα γινοταν χωρις patch σε αυτα? Στο SNES δεν θυμαμαι τι γινοταν ειμαι σιγουρος οτι το development ομως δεν ηταν τοσο πολυπλοκο οσο σημερα για αυτο ισως δεν υπηρχαν game-breaking bugs.. Δεν ειπαμε να κανεις format και στις κονσολες, ενα update ειναι τιποτα παραπανω..
ikaruga24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχει το xbox360 οπως ειπε ο Don Mattrick και το wii.. Δηλαδη τη λογικη θελω cutting edge hardware να παιζω παιχνιδια αλλα δεν ξερω να βαλω ενα καλωδιο για να μπω στο internet δεν την καταλαβα ποτε.. Μαλλον γκρινια απλα για να υπαρχει ειναι ολα αυτα. Απο την current gen εχουμε updates/patches και τα σχετικα δεν ειναι καινουργια αυτα. Και το κινητο ηταν "παταω κουμπακια παιρνω τηλεφωνο" αλλα ο κοσμος προχωρησε σε κατι καλυτερο, επιλογη σου αν θα το αγορασεις η θα μεινεις με τα κουμπακια και θα καταλήξεις niche κατηγορια. Οποιος δεν ξερει να κανει ενα update και να βαλει την κονσολα στο internet καλυτερα να ασχοληθει με αλλα πραγματα αυτη ειναι η αποψη μου.. Νομιζω οτι εδωσες απαντηση μονος σου. Η κονσολα γιατι φτιαχτηκε? Γιατι δεν μειναμε μονο στα PC? Απο τοτε που προωτοβγηκαν οι κονσολες πασχιζαν να προσφερουν ευκολια στο gaming ομως. Δεν δημιουργηθηκαν για να κανουν κατι αλλο. Παιχνιδομηχανες (το λεει και η λεξη, μηχανη που παζει παιχνιδια). Ουτε συμφωνω με την αποψη οτι οι κονσολες πλεον ειναι σε καλυτερη μοιρα ετσι οπως ειναι ή ετσι οπως προκειται να γινουν σε σχεση με τις παλιες καλες μερες. Μονο το WiiU οτι κανει το κανει παντα γυρω και με γνομονα το gaming και σε αυτο της βγαζω το καπελο. Το εχω πει πολλες φορες οτι εχω σταματησει να ανοιγω το PS3 μου ακριβως γι αυτο το λογο. Προτιμω το PS2 μου, το Wii μου και τις φορητες μου καθως εκει βρισκω το gaming ετσι οπως θα επρεπε να το βρισκω. Ουτε η συγκριση με τα τηλεφωνα φυσικα ειναι απολυτα ευσταθης καθως απο τη φυση του ενα τηλεφωνο φορητο ειναι ενα εργαλειο και συνεπως οσα περισσοτερα εργαλεια μπαινουν πανω στο ηδη υπαρχον εργαλειο τοτε μονο καλο μπορει να ειναι αυτο. Το gaming ομως δεν ειναι εργαλειο, ειναι σταθμος ψυχαγωγιας και διασκεδασης και συνεπως θα επρεπε να ειναι -αμεσα- διαθεσιμο οποτε θελεις για παιχνιδι. Την τελευταια φορα που ανοιξα το PS3 μου ειχε να κανει 2 updates, synchronize και απειτα αλλο 1 update για το παιχνιδι + του οτι για καποιο λογο με εβαλε στη διαδικασια να αλλαξω το password απο το account μου (φανταζομαι το vita εχει καποια σχεση με αυτο). Ολα αυτα ειναι εμποδιο στο παιχνιδι μου. Ξερεις τι εκανα κατα τη διαρκεια αυτου του 40λεπτου? Καλα το καταλαβες, ανοιξα αυτοματα το DS μου και επαιζα και ηδη πηρα τη δοση μου για εκεινη την ημερα στο gaming. Εδω υπαρχει ενα βιντεο που λεει καπως για το πως αισθανομαι και εγω για το θεμα και φανταζομαι οτι δεν ειμαι ο μονος. Οσο μεγαλωνεις τοσο ξεκαθαριζουν καποια πραγματα στο μυαλο σου. Τοσο απλα δηλαδη. http://www.youtube.com/watch?v=-gwwOsvjXFs 2
JohnVani18 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Στα σημερινα παιχνιδια γιατι διορθωνουν συνεχεια bugs ομως?? Πιο προσφατο το pokemon x y με το saving, το TLOU επισης ειχε θεμα με το save.. Τι θα γινοταν χωρις patch σε αυτα? Στο SNES δεν θυμαμαι τι γινοταν ειμαι σιγουρος οτι το development ομως δεν ηταν τοσο πολυπλοκο οσο σημερα για αυτο ισως δεν υπηρχαν game-breaking bugs.. Δεν ειπαμε να κανεις format και στις κονσολες, ενα update ειναι τιποτα παραπανω.. Γιατί βιάζονται να τα βγάλουν στην αγορά και στην τελική αγοράζεις ένα μισοτελειωμένο προΐόν. Τα διάβασα, don't worry. Μιλάμε για απαράδεκτα πράγματα. Στα PS2/NGC etc ούτε system updates χρειαζόμασταν, ούτε patches. Δεν θυμάμαι να παραπονέθηκε κανείς. Ένα update, κάθε μήνα όμως, όχι μια φορά και τέλος. Καλύτερα να την "φορμάρεις" με cfw, παρά να ταλαιπωρήσε με τις μπούρδες τους. 2
ikaruga24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Στα σημερινα παιχνιδια γιατι διορθωνουν συνεχεια bugs ομως?? Πιο προσφατο το pokemon x y με το saving, το TLOU επισης ειχε θεμα με το save.. Τι θα γινοταν χωρις patch σε αυτα? Στο SNES δεν θυμαμαι τι γινοταν ειμαι σιγουρος οτι το development ομως δεν ηταν τοσο πολυπλοκο οσο σημερα για αυτο ισως δεν υπηρχαν game-breaking bugs.. Δεν ειπαμε να κανεις format και στις κονσολες, ενα update ειναι τιποτα παραπανω.. Παλιοτερα υπηρχε απλα πολυ μεγαλυτερη ομαδα και πολυ ποιο "iron fist" στυλ quality control και bug testing. Πριν καποια χρονια ενα τετοιο bug απλα δεν θα περνουσε και θα ειχαμε ενα ετοιμο παιχνιδι στα χερια μας. Εχω φτασει σε σημειο πλεον απλα να μην κοιταω παιχνιδια τις μερες που βγαινουν. Περιμενω κανα χρονο πρωτα και μετα τσιμπαω εκτος και αν ειμαι 100% σιγουρος οτι το παιχνιδι ειναι πραγματικα ετσι οπως πρεπει να ειναι απο την πρωτη μερα. Δεν θελω να ειμαι εγω ο beta tester. Να παιξω θελω. Στα παλια παιχνιδια τα bugs ηταν και αστεια, μερος του παιχνιδιου (καπως οπως ειναι σε παιχνιδια της Rockstar) και οχι progress stoping μαλακιες. 2
RobinBlack Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Προτιμάς να παίζεις παιχνίδια με bugs Έβγαλε τίποτα η Bethesda ?
Udontneed2know Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 δυο νεα μικρα gameplay videos απο Driveclub, εγω τουλαχιστον βλεπω πολυ μεγαλη βελτιωση απο αυτα που ειχαν δειξει μεχρι τωρα. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OnPyHfCYWwQ More wheel-to-wheel gameplay from #DRIVECLUB, captured direct from #PS4. When you race with the AI, drivers will take risks and exploit mistakes just like you would, which makes for some lively #PS4SHARE moments.As well as the lighting upgrades we mentioned yesterday, we also want to let you know that the AI and the audio are still being improved too, because we care about even the smallest details. You can expect to hear better engine and collision sounds in the game, which we'll keep showing you more of during development. 1
ADHD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δεν διαφωνω για καλυτερο quality test απλα σκεφτειτε οτι ισως να καθυστερουσαν αρκετα περισσοτερο τα παιχνιδια και παλι να υπηρχαν bugs επειδη οπως και να το κανουμε τα συγχρονα παιχνιδια ειναι πιο πολυπλοκα και μεγαλα. Δεν ειναι το ιδιο να κανεις beta test το super mario world και το ιδιο το GTA V πχ, Στο ενα βλεπεις ολο το content σε μια μερα και στο αλλο... 1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ειμαστε απολυτα συμβιβασμενοι με την καθυστερηση καποιου τιτλου. Να βγει οποτε ειναι ετοιμο, δεν μας πειραζει ποτε. Και ναι συμφωνοι μπορει να ειναι αλλο το bug και quality test του super mario vs GTA αλλα και οι ομαδες δημιουργιας δεν ειναι ιδιου μεγεθους. Στο ενα εχεις μια ομαδα απο 40 ατομα και στο αλλο εχεις μια ομαδα απο 200 ατομα. Επειδη ομως πεφτει πολυ φαι μεσα απο διαφημισεις, αρθρα, βιντεο και λοιπα οι ιδιοι οι gamers επιλεγουν να γινουν beta testers (lol????!!!!!) προκειμενου να εχουν τα αισχη μερικους μηνες νωριτερα. Εχει τοσα πολλα παιχνιδια που θελω να παρω ακομα που και τιποτα να μην κυκλοφορησει για την επομενη διετια ειμαι απολυτα και 100% υπερκαλυμενος.
ADHD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Και με τα indies και με ομαδες που δεν εχουν τοσα resources τι θα γινει?? Δεν πρεπει ο gamer να βοηθαει? απο τη στιγμη που ειναι τοσο ευκολο οταν παιζουν χιλιαδες ατομα να βρεις τα bugs.. Γιατι να χαλασεις λεμε αλλο ενα χρονο και χρημα για quality test οταν μπορεις να το κανεις available σε εκκατομυρια χρηστες και να βρεις τα οποια bugs σχεδον αμεσως..
ikaruga24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Γιατι ειναι ενα προιον οπως ολα τα αλλα και πληρωνεις για να παρεις κατι που λειτουργει. Θα σου αρεσε να αγοραζες ενα αυτοκινητο και να σου ελεγε παραδειγμα η Mercedes οτι "ξερεις τι, εσυ πρεπει να εισαι αυτος που θα το δοκιμασει για να δει τι προβληματα εχει και οτι και να σου παρουσιασει εμεις εδω ειμαστε". Τι αλλαζει δηλαδη? Οτι το ενα προβλημα απλα σε εκνευριζει και το αλλο μπορει να σε στειλει να κανεις παρεα στον Steve Jobs? Τα indies ειναι αλλη φαση, ειναι μικρα παιχνιδια και συνεπως πολυ ποιο management friendly. Υπαρχουν πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να παει κατι στραβα ή να ξεφυγει κατι gamebreaking απο τον κωδικα. Οπως ηταν δηλαδη τα παλια παιχνιδια. Παρε παραδειγμα ενα παιχνιδι που φτιαχτηκε απο 1 (ενα!!) ατομο. http://en.wikipedia.org/wiki/Dust:_An_Elysian_Tail#Development Τελος παντων εχουμε ξεφυγει απο το θεμα οτι οι νεες κονσολες απλα θα ειναι σε ακομα χειροτερο σημειο απο οτι ειναι η σημερινη γενια σε οτι αφορα την ευκολια που θα επρεπε να προσφερει μια κονσολα. Εσενα τα φρου φρου και αρωματα μπορει να σε εντυπωσιαζουν, να σου αρεσουν και να τα απαιτεις. Εγω τα λεω απλα παραπλανηση και απομακρυνση απο την ουσια. Γι αυτο και το gaming μου περιοριζεται σε συγκεκριμενα συστηματα ή/και παιχνιδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τελος παντων εχουμε ξεφυγει απο το θεμα οτι οι νεες κονσολες απλα θα ειναι σε ακομα χειροτερο σημειο απο οτι ειναι η σημερινη γενια σε οτι αφορα την ευκολια που θα επρεπε να προσφερει μια κονσολα. Στην πραξη θα τα δουμε αυτα. Oι λιγοτερο ευκολες πιστευω οτι θα ειναι τα ps360 σε συγκριση με οποιαδηποτε γενια. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2013 από Επισκέπτης
ADHD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οντως εχουμε ξεφυγει απο το θεμα.. Εμενα δεν με εντυπωσιαζουν τα φρου φρου απλα δεν με πειραζει καθολου αυτη η κατασταση, εχω ζησει τα video games απο τις 8bit consoles, προσαρμόζομαι ευκολα γενικα δεν νοσταλγω το παρελθον.. Ποστευω οτι θα ειναι πανω κατω ιδια τα πραγματα οπως με την τωρινη γενια, εκτος του day one update απο κει και περα τα πραγματα θα κυλήσουν ακριβως οπως ειναι και τωρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις