katsikoula Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Day-one PS4 firmware update 1.50 adds key system features Κατι παιζει με αυτα τα day one software updates. Επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση. Και σε Sony και σε MS. Δηλαδη σορρυ, π.χ. το PS4 χωρις το 1.5 firmware update δε θα εχει bluray playback ? Είμαστε σοβαροί ? Μηπως γκου-γκου να αναγκασουν σχεδον ολους οσους θα το αγορασουν να συνδεθουν μεσω ιντερνετ και ισως υπογραφοντας ψηφιακους ορους χρησης ? Δεν το ξερω, το ρωταω απλως γιατι μου βρωμαει πολυ η δουλεια με τα day one τωρα τελευταια. Τα ιδια ισχυουν και με MS και χειροτερα σε αυτον τον τομεα. Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος... Πιστεύω ότι έτσι καταφέρνουν να εμποδίσουν την πρόσβαση στις παραπάνω υπηρεσίες / δυνατότητες σε αυτούς που κατάφεραν και πήραν στα χέρια τους την κονσόλα με κάποιο τρόπο πριν την επίσημη κυκλοφορία...
Vole Maulder Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Συν ότι το hardware έχει κλείσει καιρό πριν την κυκλοφορία, έχει μπει σε κουτιά και στέλνεται άνα τον κόσμο. Το software μπορούν μέχρι και την τελευταία στιγμή να το τροποποιούν (κι ένας μήνας πριν είναι αρκετός καιρός). Ισως να είναι και κάτι απ' όλα, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε από έξω. Το BR playback, ας πούμε, μπορεί να έχει να κάνει με ψηφιακές άδειες (κάτι σαν το wma or divx playback). Δεν παρακολουθώ και πώς λειτουργεί αυτός ο χώρος, άρα μπορεί να λέω και βλακείες. Αναρωτιέμαι αν θα υπάρχει κάποιο όριο στα πόσα 15λεπτα μπορείς να καταγράψεις και σε τι διαστήματα μεταξύ τους. Αν κάθε 15 λεπτά πατάς το share, ας πούμε, θα μπορείς να γράψεις όλο το παιχνίδι;
cortaN@ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος... Πιστεύω ότι έτσι καταφέρνουν να εμποδίσουν την πρόσβαση στις παραπάνω υπηρεσίες / δυνατότητες σε αυτούς που κατάφεραν και πήραν στα χέρια τους την κονσόλα με κάποιο τρόπο πριν την επίσημη κυκλοφορία... Απο τη στιγμη που - υποθετω - διαφημιζεις μια κονσολα πως παιζει bluray (π.χ. bluray playback στο ps4), δε θα πρεπει να σου προσφερει τη δυνατοτητα να υποστηριζει απροσκοπτα αυτο το feature χωρις να χρειαζεσαι update ? Εκτος και αν δε το διαφημισουν/παρουσιασουν ως feature. Π.χ. αγοράζω εγώ ps4, εχώ μαζί μου 5 blurays και πάω με τα φιλαράκια μου στο χωριό ενός φίλου μου να λιώσουμε με ταινίες - που όμως στο χωριό δεν έχουμε ιντερνετ. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Μία βασική αναπαραγωγή bluray θα έπρεπε να έχει, αν το bluray playback είναι feature.
Vole Maulder Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ή, εναλλακτικά, τα δισκάκια των ταινιών να μπορούσαν να εγκαταστήσουν ό,τι θα έλειπε για να παίξουν, αλλά αυτό θα απαιτούσε σχέδιο από πολύ νωρίς. Περίεργο πάντως το συγκεκριμένο. Αρκετά από τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνω.
stavros88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ενταξει αν υπαρχει προβλημα για ενα ψωροupdate δεν μπορω να φανταστω τι θα γινοταν αν ηθελε always online για τα παιχνιδια
Udontneed2know Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Day-one PS4 firmware update 1.50 adds key system features ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!! dvd blu-ray playback? REALLY???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 2nd screen capabilities
Dio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 guys ξερει κανεις αν τα trophy points θα ειναι αναλογα με τη δυσκολια του καθε τροφυ ? πχ 200 ποντους για το gold 100 για silver και παει λεγοντας !! ??? βασικα εννοω αν θα υπαρχει gamerscore αναλογο με αυτο του χβοχ
JohnVani18 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Όχι (thank god!). Αν θέλεις να συγκρίνεις scores, υπάρχουν site με leaderboards όπου έχουνε και πόντους για κάθε παιχνίδι.
Vole Maulder Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν αλλάξουν κάτι, που δεν έχουν πει ότι θα αλλάξουν, τα trophies πάνε μεν με τη δυσκολία, αλλά πόντοι δεν υπάρχουν. Υπάρχουν levels, που δεν είμαι σίγουρος πώς πάνε, αν είναι δηλαδή καθαρά με τον αριθμό των τροπαίων ή αν μετράει διαφορετικά ένα χρυσό από ένα χάλκινο.
papeipa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Τεχνικα χαρακτηριστικα Ps http://www.playstationlifestyle.net/2013/10/25/whats-in-the-box-sony-releases-final-ps4-spec-sheet/
Tilemaxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδή μας λέει η Sony οτι κάποιος που θα πάρει PS4 και για τον Χ/Υ λόγο δεν θα έχει σύνδεση στο ίντερνετ εκείνη την στιγμή, οτι δεν θα μπορεί να δεί BD;
privateer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν έχεις Internet μην πάρεις xbox one/ps4. Πολύ απλά. 2
nikos5800 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 πεντε λεπτα υπόθεση το update σιγά το πράγμα
anamenos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 πεντε λεπτα υπόθεση το update σιγά το πράγμα στο ΟΝΕ θα είναι κάπου στα 15 λεπτά για τον περισσότερο κόσμο είπε η Microsoft, λογικά κάπου τόσο θα είναι και για την SONY.
Προτεινόμενες αναρτήσεις