Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι παιζει με αυτα τα day one software updates. Επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση.

Και σε Sony και σε MS.

Δηλαδη σορρυ, π.χ. το PS4 χωρις το 1.5 firmware update δε θα εχει bluray playback ? Είμαστε σοβαροί ?

Μηπως γκου-γκου να αναγκασουν σχεδον ολους οσους θα το αγορασουν να συνδεθουν μεσω ιντερνετ και ισως υπογραφοντας ψηφιακους ορους χρησης ? Δεν το ξερω, το ρωταω απλως γιατι μου βρωμαει πολυ η δουλεια με τα day one τωρα τελευταια.

Τα ιδια ισχυουν και με MS και χειροτερα σε αυτον τον τομεα.

Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος... Πιστεύω ότι έτσι καταφέρνουν να εμποδίσουν την πρόσβαση στις παραπάνω υπηρεσίες / δυνατότητες σε αυτούς που κατάφεραν και πήραν στα χέρια τους την κονσόλα με κάποιο τρόπο πριν την επίσημη κυκλοφορία...
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συν ότι το hardware έχει κλείσει καιρό πριν την κυκλοφορία, έχει μπει σε κουτιά και στέλνεται άνα τον κόσμο. Το software μπορούν μέχρι και την τελευταία στιγμή να το τροποποιούν (κι ένας μήνας πριν είναι αρκετός καιρός). 

Ισως να είναι και κάτι απ' όλα, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε από έξω. Το BR playback, ας πούμε, μπορεί να έχει να κάνει με ψηφιακές άδειες (κάτι σαν το wma or divx playback). Δεν παρακολουθώ και πώς λειτουργεί αυτός ο χώρος, άρα μπορεί να λέω και βλακείες.

Αναρωτιέμαι αν θα υπάρχει κάποιο όριο στα πόσα 15λεπτα μπορείς να καταγράψεις και σε τι διαστήματα μεταξύ τους. Αν κάθε 15 λεπτά πατάς το share, ας πούμε, θα μπορείς να γράψεις όλο το παιχνίδι; 

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος... Πιστεύω ότι έτσι καταφέρνουν να εμποδίσουν την πρόσβαση στις παραπάνω υπηρεσίες / δυνατότητες σε αυτούς που κατάφεραν και πήραν στα χέρια τους την κονσόλα με κάποιο τρόπο πριν την επίσημη κυκλοφορία...

Απο τη στιγμη που - υποθετω - διαφημιζεις μια κονσολα πως παιζει bluray (π.χ. bluray playback στο ps4), δε θα πρεπει να σου προσφερει τη δυνατοτητα να υποστηριζει απροσκοπτα αυτο το feature χωρις να χρειαζεσαι update ? Εκτος και αν δε το διαφημισουν/παρουσιασουν ως feature.

Π.χ. αγοράζω εγώ ps4, εχώ μαζί μου 5 blurays και πάω με τα φιλαράκια μου στο χωριό ενός φίλου μου να λιώσουμε με ταινίες - που όμως στο χωριό δεν έχουμε ιντερνετ. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Μία βασική αναπαραγωγή bluray θα έπρεπε να έχει, αν το bluray playback είναι feature.

Δημοσ.

Ή, εναλλακτικά, τα δισκάκια των ταινιών να μπορούσαν να εγκαταστήσουν ό,τι θα έλειπε για να παίξουν, αλλά αυτό θα απαιτούσε σχέδιο από πολύ νωρίς. Περίεργο πάντως το συγκεκριμένο. Αρκετά από τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνω.

Δημοσ.

guys ξερει κανεις αν τα trophy points  θα ειναι αναλογα με τη δυσκολια του καθε τροφυ ? πχ 200 ποντους για το gold 100 για  silver  και παει λεγοντας !! ??? βασικα εννοω αν θα υπαρχει gamerscore αναλογο με αυτο του χβοχ

Δημοσ.

Όχι (thank god!).

Αν θέλεις να συγκρίνεις scores, υπάρχουν site με leaderboards όπου έχουνε και πόντους για κάθε παιχνίδι.

Δημοσ.

Αν δεν αλλάξουν κάτι, που δεν έχουν πει ότι θα αλλάξουν, τα trophies πάνε μεν με τη δυσκολία, αλλά πόντοι δεν υπάρχουν. Υπάρχουν levels, που δεν είμαι σίγουρος πώς πάνε, αν είναι δηλαδή καθαρά με τον αριθμό των τροπαίων ή αν μετράει διαφορετικά ένα χρυσό από ένα χάλκινο.

Δημοσ.

Δηλαδή μας λέει η Sony οτι κάποιος που θα πάρει PS4 και για τον Χ/Υ λόγο δεν θα έχει σύνδεση στο ίντερνετ εκείνη την στιγμή, οτι δεν θα μπορεί να δεί BD;

Δημοσ.

πεντε λεπτα υπόθεση το update σιγά το πράγμα ;)

στο ΟΝΕ θα είναι κάπου στα 15 λεπτά για τον περισσότερο κόσμο είπε η Microsoft, λογικά κάπου τόσο θα είναι και για την SONY.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...