Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Και βεβαια μην ξεχναμε πλεον και ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα.Το Online χρεωνεται.Με αρκετα ατομα που μιλαω οταν ερχεται η κουβεντα σε αυτο το θεμα των κονσολων οι πιο πολλοι που δεν ασχολουνται οπως στο forum εδω δεν το γνωριζουν αυτο,και μολις τους το λες μενουν με το στομα ανοιχτο,καπως ετσι . Οταν πληρωσουν για αυτο θα μεινουν για αλλον λογο με το στομα ανοιχτο(παιχνιδια plus)
Vole Maulder Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Fulgore, το "πρόβλημα" αν είναι όπως περιγράφεται στο άρθρο είναι αστείο. Εκλεισαν το PS4 μέσα σε έναν κύβο γυαλιού και υπερθερμάνθηκε κι όταν το άνοιξαν ξαναδούλεψε σε μερικά δευτερόλεπτα. Σε ό,τι συσκευή που αποβάλλει θερμότητα και να το κάνεις αυτό το ίδιο θα πάθει. Τώρα, για τα άτομα που λες, ασχολούνται γενικότερα με το gaming ή παίζουν μόνο ποδοσφαιράκια ή είναι ακόμα στο PS2; Επειδή ξέρω κάτι τέτοιους, κι όσο σχετικός είμαι εγώ με τα αμάξια ή το ποδόσφαιρο άλλο τόσο είναι αυτοί με το gaming. Αν μιλάμε, δηλαδή, για τέτοια άτομα δεν ξέρω κατά πόσο έχει ιδιαίτερη σημασία το τι νομίζουν και πώς τους φαίνεται. Τα άτομα στα οποία αναφέρομαι εγώ, δλδ, νομίζουν ότι βγαίνουν και πολύ "σύντομα" οι νέες κονσόλες. 2
Fulgore1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Fulgore, το "πρόβλημα" αν είναι όπως περιγράφεται στο άρθρο είναι αστείο. Εκλεισαν το PS4 μέσα σε έναν κύβο γυαλιού και υπερθερμάνθηκε κι όταν το άνοιξαν ξαναδούλεψε σε μερικά δευτερόλεπτα. Σε ό,τι συσκευή που αποβάλλει θερμότητα και να το κάνεις αυτό το ίδιο θα πάθει. Τώρα, για τα άτομα που λες, ασχολούνται γενικότερα με το gaming ή παίζουν μόνο ποδοσφαιράκια ή είναι ακόμα στο PS2; Επειδή ξέρω κάτι τέτοιους, κι όσο σχετικός είμαι εγώ με τα αμάξια ή το ποδόσφαιρο άλλο τόσο είναι αυτοί με το gaming. Αν μιλάμε, δηλαδή, για τέτοια άτομα δεν ξέρω κατά πόσο έχει ιδιαίτερη σημασία το τι νομίζουν και πώς τους φαίνεται. Ελπιζω να καταλαβες οτι εννοουσα τα οποια προβληματα μπορει να παρουσιαστουν τον πρωτο καιρο και οχι το παραπανω αστειο αρθρο. Οσο για το αλλο που ανεφερες νομιζω οτι πανω κατω γνωριζεις ,για Ελλαδα μιλωντας παντα,ποσοι ειναι αυτοι που ασχολουνται με αυτα τα θεματα,αυτο εννουοσα .
ADHD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 1 χρόνο πριν το wii u πήρε 2gb ram και είχε τιμή 350ε.... τα 8 gb σε κονσόλα στα 400ε είναι καλά, το τι είχε το Pc σου το 2011 είναι τόσο άσχετη συζήτηση που καλύτερα να πας να την συζητήσεις σε άλλο thread γιατί θα σε πάρουμε στο ψιλό. αν την κάνει την δουλειά η κάρτα γραφικών τότε ας έβαζαν 512 ram πάλι και να μην μπορούσε να τρέξει ούτε το os.... Οτι να ναι... Κανεις δεν περιμενε απο το wiiu να κοντραρει ps4/x1 σε specs.. Θα με παρεις στο ψιλο ε? βρες επιχειρηματα και ελα εγω εδω ειμαι περιμενω... Οταν λεω οτι ειχε το pc μου εννοω οτι ηταν φτηνες τοτε, οι κονσολες δεν ειχαν ανακοινωθει ακομα οποτε σε μια ανακοινωση ανετα θα περιμενα 8gb ram γιατι οχι?? Και ναι την περισσοτερη δουλεια την κανει η καρτα γραφικων, αυτα συμβαινουν αμα εισαι ασχετος απο hardware και διαβαζεις μονο neogaf..
Millennium Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fsgQw5EToE4 1
Gtr34 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δεν διαφωνώ, εννοείται πως είναι πάρα πολύ καλά. Όσα χρειάζονται. Και βέβαια πάλι καλά, αλλά όχι να λέμε οτι θέλουμε RAM και το chipset ας είναι ΓΤ*. Το παραπάνω μου θυμίζει κάτι άτομα σε μαγιαζιά με κομμάτια υπολογιστών και να ρωτάνε πόσα GB είναι η κάρτα γραφικών.. __________________ Πάμε πάλι.. PS4 Overheating & The Red Line Of Death A photo has surfaced showing a demo PS4 console overheating and displaying what has been dubbed “the red line of death.” The picture was taken at a PS4 event in Spain and posted by Elotrolado member Homer J. Simpson in his report of the event. He says (translated from Spanish) “it had a red light (where the typical blue LED light) and had a message on the screen saying that the console had a very high temperature. The security case was opened and in two seconds the error message was removed and the light had returned to its normal color. “ There have been various reports of PS4 consoles crashing during recent demonstrations but hopefully these issues will be sorted out by the time the console reaches retail. Γιαυτο εχουμε πει οτι δεν γινομαστε beta testers των κονσολων τα πρωτα χρονια κυκλοφοριας τους. Επρεπε να μας γινει μαθημα απο ps3/xbox360 αυτο.Βολευομαστε για τα πρωτα χρονια με ενα συμπαθητικο Pc και αργοτερα που θα εχουν λυθει και τα περισσοτερα προβληματα οπως αυτο και θα εχουν βγει και ολα τα αξιολογα παιχνιδια βλεπουμε ποια κονσολα να αγορασουμε.Και βεβαια μην ξεχναμε πλεον και ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα.Το Online χρεωνεται.Με αρκετα ατομα που μιλαω οταν ερχεται η κουβεντα σε αυτο το θεμα των κονσολων οι πιο πολλοι που δεν ασχολουνται οπως στο forum εδω δεν το γνωριζουν αυτο,και μολις τους το λες μενουν με το στομα ανοιχτο,καπως ετσι . Το οτι προειδοποιει τον χρηστη ειναι θετικο στοιχειο, δεν ξερω αν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα στο ps3, στο 360 σιγουρα απουσιαζε, τουλαχιστον στην πρωτη παρτιδα που ειχα την ατυχια να εχω .
Vole Maulder Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Η αλήθεια είναι πως το 360 είχε διαφορετικό red ring για υπερθέρμανση και διαφορετικό για όταν τα τίναζε για τους γνωστούς λόγους. Και, αν δεν κάνω λάθος, και το PS3 είχε κάποια προειδοποίηση για υπερθέρμανση (όπως και το 360 S). Αυτά όμως κλείνουν αυτόματα όταν γίνει αυτό, το PS4, απ' όσο καταλαβαίνω από το άρθρο, επιστρέφει σε λειτουργία όταν πέσει η θερμοκρασία, ναι;
mtzs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ναι επιστρεφει σε λειτουργια. Υπηρξε ενα αρθρο περι αλλων χαρακτηριστικων του PS4 μεταξυ των οποιων και το fan http://psx-scene.com/forums/content/sony-s-masayasu-ito-shares-details-ps4-power-consumption-fan-disc-noise-network-more-3768/ Το σημαντικο ειναι οτι η λειτουργια του ανεμιστηρα ειναι με βηματα αναλογα με τη θερμοκρασια που εχει μεσα η κονσολα. Σε αντιθεση με το ΠΣ3 που οταν φτασει 80 βαθμους απλα ακουει καποιος τον ανεμιστηρα να ανεβαζει εντονα στροφες (κανει σαν σεσουαρ μαλλιων) και μετα σβηνει. Το ΠΣ3 δεν εχει stepless λειτουργια του ανεμιστηρα (απο το νορμαλ παει στο full). Εαν εκει καποιος κανει το λαθος και ξαναβαλει σε λειτουργια το ΠΣ3 εφαγε YLOD γιατι απλα ειναι θεμα παστας που εχει λιωσει. Δηλαδη ουσιαστικα το ΠΣ3 δεν προειδοποιει το χρηστη. (Αυτο παρεπιπτοντως ειναι κατι που φτιαχνεται με ενα απλο firmware update αν θελει η σονυ - δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν homebrew που το κανουν αυτο απ τη στιγμη που υπαρχει μεσα στο ΠΣ3 temperature sensor - αλλιως δε θα γινοταν). Mε το fan control utility του ΠΣ3 εχουν σωθει πολλες κονσολες Οπως και να εχει μια scalable λειτουργια του fan του PS4 ειναι καλοδεχουμενη και το σημαντικο ειναι να βαλουν ενδειξη ωστε να μπορει ο χρηστης να βλεπει σε τι θερμοκρασια δουλευει η κονσολα. 1
Vole Maulder Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Η ένδειξη θερμοκρασίας είναι ίσως ο μόνος λόγος που είχα σκεφτεί σοβαρά το cfw. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βάζουν κανονικά στο OS της κονσόλας.
mtzs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 εχω ξαναπει πως ειναι σοβαρος λογος να χακαρεις το ΠΣ3. Ειδικα αν ειναι fat και ειναι ενα απλο θεμα ρε γαμωτο που πολυ απλα θα μπορουσαν να ενσωματωσουν ενα προγραμμα σαν το fan control utility στο firmware και να κανουν stepless τη λειτουργια του. Εγω την εχω και λειτουργει μαξιμουμ στους 64 βαθμους Το πολυ πολυ να χαλασει ο ανεμιστηρας. 7 ευρω εχει Ενω αν παθει YLOD παει ολη η κονσολα
vagos1983 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PlB5RB6t3Nchttp://www.youtube.com/watch?v=dVAe5LLya0oαπιστευτα γραφικα το deep down..οι φωτιες ειναι σαν αληθινες....το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι free to play..πως θα το υποστηριξει κ crapcom....ειναι το ζητημα.
mtzs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Σχετικα με το RedLine http://www.ps3news.com/playstation-4-ps4-news/playstation-4-red-line-of-death-ps4-rlod-overheating-sony-responds/
vag.patrick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 σε αεροστεγες κουτι το εβαλαν να παιξει....ειναι βλαμμενοι???και τι περιμεναν??να ειναι κομπλε...??? 3
Millennium Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Lp-T4v1lOYs
Millennium Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 The Witness on PS4: Tiny Details in a Very Big World 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις