Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!Τελικά το ps4 θα έχει κάποια σοβαρή διαφορά σε γραφικά απο το 3 για να αξίζει η αγορά του;

εαν παιζεις κυριως multiplatform παιχνιδια τοτε καλυτερα να περιμενεις εναν χρονο για να το αγορασεις, οι τωρινες μηχανες γραφικων ειναι (πλην μικρων εξαιρεσεων) φτιαχμενες για την τωρινη γενια κονσολων, οποτε και οι διαφορες ειναι μικρες.

Δημοσ.

Παίζω διάφορα πιο πολύ sports όμως.Απλά απο τα βιντεάκια μου φαίνεται να μην έχει τεράστια διαφορά στα γραφικά με τις προηγούμενες κονσόλες....Τεσπα ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ε ναι, έχει ωραία γραφικά, άρα θα είναι και καλό παιχνίδι :Ρ

Αν εισαι 14 εννοειται τα σπαει.. :P

Ευτυχως τα killzone ειναι και καλα παιχνιδια εκτος απο γραφικα, δυστυχως ομως οπως εχω ξαναπει ο κοσμος τα βλεπει σαν tech demos για ανούσιες συγκρισεις στα φορουμ αντι να μιλανε για το παιχνιδι το ιδιο.

Δημοσ.

Παίζω διάφορα πιο πολύ sports όμως.Απλά απο τα βιντεάκια μου φαίνεται να μην έχει τεράστια διαφορά στα γραφικά με τις προηγούμενες κονσόλες....Τεσπα ευχαριστώ!

Οπως σου είπαν και παραπάνω, βλέπεις παιχνίδια που θα βγουν και στις τωρινές κονσόλες και που δεν είναι σε engines optimized για τις νέες κονσόλες. Οι μεγάλες διαφορές θα αρχίσουν να φαίνονται στη 2η γενιά παιχνιδιών. Επιπλέον, βλέπεις βίντεο παιχνιδιών στο youtube κι αρκετές φορές από κάμερα. Δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος τρόπος να κρίνεις πώς δείχνει ένα παιχνίδι αυτός.

Τέλος, αν το μόνο που παίζεις είναι αθλητικά και ο μόνος λόγος να πάρεις νέα κονσόλα ή όχι είναι τα γραφικά, κι όχι τα παιχνίδια καθεαυτά, κάτσε με το PS3. 'Η στήσε ένα PC να μετράς frames κι αναλύσεις :P

Δημοσ.

παιδια το ps4 εχει μεγαλη δυναμη σαν κονσολα και θα την δειξει σιγα σιγα οπως και με το ps3 ετσι πιστευω θα γινει παλι

Αν εννοεις σε σχεση με το Xbox,εισαι σε λαθος topic  :P ,αν εννοεις σε σχεση με Ps3 ειναι αυτονοητο αυτο,αν εννοεις γενικα τοτε εισαι λαθος καθως το pc ειναι κατα πολυ ανωτερο απο το Ps4.(και μιλαμε για ενα Pc 600-630περιπου ευρο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...