Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπως offtopic, αλλά σίγουρα θα ενδιαφέρει αρκετούς.

Playstation 4′s DualShock 4 Will Work ‘Just Fine’ On The PC For Basic Functions

A lot of our readers wondered whether the DualShock 4 would work on the PC or whether Sony would have to release some drivers for it. Well, good news everyone as Shuhei Yoshida, president of Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, confirmed today that the controller will work just fine on the PC for basic functions.

When a fan asked about DS4 and whether Sony would release a driver to use DS4 with windows, Shuhei had this to say:

@Napo2k the analog sticks and buttons will work just fine

— Shuhei Yoshida (@yosp) October 4, 2013

Shuhei then confirmed that DS4 will be compatible with Windows for default functions and only. This means that all buttons and analog sticks will work fine on the PC platform (without the need of installing a driver).

• Like 1
Δημοσ.

Θα υπάρχουν άραγε κ κομμάτια διαθέσιμα πέρα από τις προπαραγγελίες?

Και να μην υπαρχουν ,υπηρχε προσφορα απο το Amazon με 2ρο controller,camera και το Killzone στα 499

Δημοσ.

Μιας και πλεον εμεινε 1 μηνας απο την κυκλοφορια των νεων κονσολων ας δουμε που πονταρε η Sony για την επιτυχια του Ps4(και που μας νοιαζει εμας σαν καταναλωτες/πελατες/αγοραστες/Gamers)

Αυτο τον χρονο για να ενισχυσει την επιτυχια και τις πωλησεις του ανερχομενου Ps4 εβγαλε εξαιρετικα ποιοτικους τιτλους στο ps3 και με συνδιασμο με την ανταγωνιστικη τιμη του(λογω του οτι πλεον θα πληρωνουμε πλεον το online) εχει το καθαρο προβαδισμα για το πρωτο διαστημα πωλησεων.Ας δουμε τι exclusive παιχνιδια εβγαλαν/θα βγαλουν οι 2 εταιριες μεχρι το τελος του χρονου

Sony

εχουν βγει ηδη

Ni No Kuni

God Of War Ascension(δεν ηταν το GOW 4 που περιμεναμε ολοι αλλα προσθεσε το online στην σειρα)

The Last Of Us

θα βγουν 

Beyond Two Souls

GT6

Απο την αλλη η Ms παρατησε τελειως το 360 και εβγαλε μονο το Gears Of War Judgement που και αυτο οπως το GoW Ascension δεν ηταν το GOW4 που περιμεναμε.

Αρα δεν ειναι τοσο δυσκολο νομιζω να πουμε για ποιο λογο θα πουλησει για αλλη μια φορα το Ps4 παραπανω στην Ελλαδα,και πιθανον και στο εξωτερικο τον πρωτο καιρο.

• Like 4
Δημοσ.

Αν και συμμερίζομαι την άποψη ότι η MS δε χειρίστηκε καλά το θέμα των αποκλειστικών στο 360, οφείλω να επισημάνω πως το 360 βρισκόταν περισσότερο καιρό στην αγορά, οπότε δεν είναι και πολύ δίκαιη η σύγκριση των κυκλοφοριών κατά αντιστοιχία ετών. Το αν έτσι η Sony έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις είναι διαφορετικού επιπέδου ζήτημα, και δεν ξέρω αν θα έπρεπε να βασιζόμαστε μόνο σε αυτό.

Για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό το τι ήταν τα παιχνίδια στα οποία έδωσε το πράσινο φως η κάθε εταιρεία και οι λόγοι, ή προφάσεις, που αρνήθηκαν να κυκλοφορήσουν άλλα. Ακόμα κι αν η MS, δηλαδή, είχε βγάλει τον ίδιο ή και μεγαλύτερο αριθμό αποκλειστικών παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια με τη Sony, το γεγονός ότι παίζει τόσο πολύ εκ του ασφαλούς και με γνώμονα σχεδόν αποκλειστικά την αγορά των εφήβων των ΗΠΑ, ενώ η Sony στηρίζει και πιο "ιδιότροπα" οράματα, μετράει πολύ περισσότερο. 

Δημοσ.

Μιας και πλεον εμεινε 1 μηνας απο την κυκλοφορια των νεων κονσολων ας δουμε που πονταρε η Sony για την επιτυχια του Ps4(και που μας νοιαζει εμας σαν καταναλωτες/πελατες/αγοραστες/Gamers)

Αυτο τον χρονο για να ενισχυσει την επιτυχια και τις πωλησεις του ανερχομενου Ps4 εβγαλε εξαιρετικα ποιοτικους τιτλους στο ps3 και με συνδιασμο με την ανταγωνιστικη τιμη του(λογω του οτι πλεον θα πληρωνουμε πλεον το online) εχει το καθαρο προβαδισμα για το πρωτο διαστημα πωλησεων.Ας δουμε τι exclusive παιχνιδια εβγαλαν/θα βγαλουν οι 2 εταιριες μεχρι το τελος του χρονου

Sony

εχουν βγει ηδη

Ni No Kuni

God Of War Ascension(δεν ηταν το GOW 4 που περιμεναμε ολοι αλλα προσθεσε το online στην σειρα)

The Last Of Us

θα βγουν 

Beyond Two Souls

GT6

Απο την αλλη η Ms παρατησε τελειως το 360 και εβγαλε μονο το Gears Of War Judgement που και αυτο οπως το GoW Ascension δεν ηταν το GOW4 που περιμεναμε.

Αρα δεν ειναι τοσο δυσκολο νομιζω να πουμε για ποιο λογο θα πουλησει για αλλη μια φορα το Ps4 παραπανω στην Ελλαδα,και πιθανον και στο εξωτερικο τον πρωτο καιρο.

Eμ αυτο ειναι, ετσι χτιζεται η εμπιστοσυνη.(ειναι κι αλλα παιχνιδια οπως η συνεχεια των R&C,το rain,ενα horror δεν θυμαμαι πoιο και αλλα).

Το ιδιο ακριβως εγινε και στο ps2 στο τελος του,oπου εβγαιναν παιχνιδαρες που εχουν μεινει στην μνημη μας.

Η οποια συζητηση για σεβασμο προς τον καταναλωτη θα πρεπει να αρχιζει παντα απο εκει,αλλα για καποιον λογο δεν υπαρχει καν αναφορα στο βασικοτερο ολων.Τα games.

Vole η ΜS την ιδια πολιτικη ειχε παντα.Και η sony επισης την ιδια.Δες τις προηγουμενες κονσολες.

Επισης δεν ειναι μονο το 13.Αυτα τα λεγαμε και για το 12.Αλλα και απο πριν ειχε αρχισει να το αφηνει.

Δημοσ.

Εμενα ομως αγαπητε Vole Maulder οπως ομως και τον περισσοτερο κοσμο μας ενδιαφερουν τα παιχνιδια και συγκεκριμενα τα exclusives σαν καταναλωτες/αγοραστες/πελατες,και μιλαω σαν πρωην κατοχος 360(ακομα εχω το Xbox) και κατοχος Ps3. Επειδη πλεον τα περισσοτερα multiplattform βγαινουν και στο pc,και ως γνωστον  το pc ειναι πιο φτηνο αποοτι οι κονσολες(βλεπε Steam Summer Sales,GoG ακομα και τιμες τιτλων Day One)και μιας και πλεον το Internet το πληρωνουμε στις κονσολες, οταν θες να αγορασεις μια κονσολα κοιτας τα exclusive παιχνιδια πλεοn.

Ετσι ακριβως πηγε να λειτουργησει εξυπνα και η Nintendo με το Wii-Wii U,αλλα την πατησε αφενος με το οτι δεν εβγαλε πολλα Exclusive στο τελος του Wii(κυριως το Zelda) για να τονωσει την αγορα του Wii U,αφετερου εχασε την μπαλα και στα multiplattform μιας και ο καταναλωτης βλεπει οτι παρολο που πλεον το Wii U ειναι δυνατοτερο απο ps3 και Xbox ,σε σχεση με το Wii, τα μεγαλα exclusive ξεκινωντας απο το Far Cry 3 δεν βγηκαν καν για το Wii U και αρα προβληματισμενος να αγορασει την κονσολα και να μαζευει σκονη(και να την εχει και ακριβοπληρωσει λογω day One), γιαυτο και οι πωλησεις ηταν πλεον τοσο χαμηλες στο Wii U. 

Η Sony ακομα και στο online που πλεον θα ειναι επι πληρωμη(και που θα υπαρξει και οι αναλογες απαιτησεις για την ποιοτητα του για τον λογο αυτο) εριξε και την τιμη της κονσολας,μια κινηση που η Ms για τους δικους της λογους αποοτι φενεται δεν ακολουθησε.

Οσον αφορα την Ms υπαρχει η αντιληψη της πωλησης στο Marketing που λεει οτι οι εταιριες θελουν να πουλησουν αυτα που φτιαχνουν και οχι αυτα που εχουν αναγκη οι πελατες τους, βλεπε δηλαδη τι πηγε να περασει η MS πριν την E3 οπου εγινε ρεζιλι παγκοσμιως.

Οι καταναλωτες/πελατες/gamers,δηλαδη εμεις, 2 πραγματα ζηταμε απο την Ms αφαιρεση του Kinect απο τον βασικο εξοπλισμο(μιας και οι ιδιοι παραδεχτηκαν οτι δεν ειναι απαραιτητο αλλα και παλι το πουλανε ακομα και αν δεν το θελει ο κοσμος) και αρα μειωση τιμης της κονσολας Day One(για αυτους που θα την αγορασουν),και μεγαλο/ποιοτικο αριθμο exclusive. 

Και τα 2 αυτα πραγματα τα εκανε η Sony και μαλιστα σε προηγουμενη δημοσιευση ειδαμε πακετο απο Amazon Ps4 με δευτερο controller,camera και ενα exclusive παιχνιδι δωρο(το Killzone Shadowfall) κυριως λογω του online στα 499ευρο,στα ιδια λεφτα που η Ms δινει την κονσολα με δωρο το Fifa 14(που ειναι παιχνιδι Multiplattform που παιζει ακομα και στο ps2).

Ετσι χτιζεται η εμπιστοσυνη για την εταιρια απο τους πελατες της,οταν ακουνε αυτα που ζηταμε(ή εστω τα περισσοτερα).

• Like 2
Δημοσ.

Δε λέμε κάτι διαφορετικό. Απλώς τόνισα πως μεγαλύτερη σημασία έχουν τα ίδια τα παιχνίδια, παρά ο αριθμός τους. Με άλλα λόγια, η Sony κατάφερε να κάνει το combo από το '12 και μετά. 

Οσο για τις πολιτικές της κάθε μιας, νομίζω πως η ιστορία πίσω από την έκδοση του Heavy Rain τα λέει όλα. Μπορεί να το θεωρώ κακογραμμένο το παιχνίδι και να μη μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά ότι εκτιμώ το όραμα και την εντιμότητα του Cage (και της Sony κατ' επέκταση) τα εκτιμώ. Και θα τα επιβραβεύσω, ακόμα κι αν είναι μετριότητες, επειδή θέλω περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια με καλλιτεχνικό, κι όχι επιχειρησιακό, όραμα. 

Δημοσ.

Eρώτηση σε όποιον ξέρει, 

Επειδή μέσα Νοεμβρίου θα ταξιδέψω για Αμερική για μια βδομάδα,αν πάρω το Playstation 4 απο εκεί θα μπορώ να παίζω Ελλάδα?

Με την εκεί τιμή βγαίνει στα 300€.

Βέβαια έχω κάνει προπαραγγελία απο τον Kotsovolo και δεν ξέρω αν για 44€ αξίζει να χάσω την εγγύηση.

Ισως πάρω περιφεριακά.

Δημοσ.

Eρώτηση σε όποιον ξέρει, 

Επειδή μέσα Νοεμβρίου θα ταξιδέψω για Αμερική για μια βδομάδα,αν πάρω το Playstation 4 απο εκεί θα μπορώ να παίζω Ελλάδα?

Βέβαια έχω κάνει προπαραγγελία απο τον Kotsovolo και δεν ξέρω αν για 44€ αξίζει να χάσω την εγγύηση.

Ισως πάρω περιφεριακά.

θα μπορείς το ps4 είναι region free δεν θα έχεις πρόβλημα.

Για την εγγύηση νομίζω ότι ισχύει παγκόσμια άλλα δεν είμαι κ σίγουρος!

Δημοσ.

θα μπορείς το ps4 είναι region free δεν θα έχεις πρόβλημα.

Για την εγγύηση νομίζω ότι ισχύει παγκόσμια άλλα δεν είμαι κ σίγουρος!

Σε ευχαριστώ ;) 

Δημοσ.

Eρώτηση σε όποιον ξέρει, 

Ισως πάρω περιφεριακά.

Η Αμερική έχουν άλλο βύσμα ρεύματος και επίσης η Αμερική έχει 110 βολτ τάση ενώ η Ευρώπη 220. Άρα θα χρειαστεί να αγοράσεις έτσι κι αλλιώς μετατροπέα κλπ συμπερασματικά δε νομίζω να αξίζει για να γλιτώσεις 44 ευρώ

Δημοσ.

Disabled PS4 Fans Stunned By Free Console Gift At EBGames Expo

The EBGames Expo has run its course, bringing Australia its first in depth look at next-gen hardware from Sony and Microsoft. There have no doubt been many interesting stories and personal tales from the show, but one stood out just that little bit extra than the others, the story of a group of disabled gamers who were using wheelchairs at the event.

Sony and Microsoft both made the mistake of setting their demo units up stairs with no wheelchair access, although having not been to the show this could have been due to space limitations or just the layout of the exhibition centre in general. What is interesting is the way that Sony and Microsoft handled the situation. I’m not up for trolling Microsoft or anything either, but it does seem like they just can’t catch a break in terms of PR recently.

Sony decided that since they couldn’t get disabled gamers up stairs, the gave their disabled fans a special ticket that will get them a free PlayStation 4 on release day! How awesome is that!

ZdQxG35.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...