Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι οι gamers είναι λίγο ζωάδια ελάχιστα θα την επηρεάσει. Σχεδόν ποτέ δεν έχουν αντιδράσει σε κάτι που είναι κατά τους βλέπε DLC day-0, online drm, online pass κτλ κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι οι gamers είναι λίγο ζωάδια ελάχιστα θα την επηρεάσει. Σχεδόν ποτέ δεν έχουν αντιδράσει σε κάτι που είναι κατά τους βλέπε DLC day-0, online drm, online pass κτλ κτλ.

Δεν το κατάλαβα αυτό. Γιατί λες πως ισχύει κάτι τέτοιο? Δεν πρόκειται να μην κάνει πωλήσεις το μηχάνημα αλλά σίγουρα επηρεάζονται τα νούμερα. Δεν νομίζω να είναι πολύς ο κόσμος που αγοράζει DLC. Άντε οι μισοί που αγόρασαν το παιχνίδι να πάρουν κάποια DLC. Τα online passes εντάξει δεν μας συμφέρει αλλά είναι πια καλή αντιμετώπιση των μεταχειρισμένων και λογική.

Το online pass μας πειραξε; στο πισι υπαρχει απο το 2003 ισως και πιο νωρις.

Τα dlc εγιναν της μοδας παντου (ΧΒΟΧ, pc, PS3) και ειναι αλλη ιστορια

Λογικο και σεβαστο το βρισκω αυτο.

Αλλα το να μπλοκαρεις εντελως το μεταχειρισμενο δε ξερω αλλα μου καθεται καπως βαρυ

Καμία σχέση το ένα με το άλλο θέμα....εδώ πλέον μιλάμε για το ίδιο το game.Αν θέλεις βάζουμε και στοίχημα ότι αν υλοποιήσει αυτή τη "πατέντα"....τέρμα-ψόφησε η Sony στο χώρο των games....θα "πιάσει" τέρμα-πάτο σε πωλήσεις το επόμενο play.....μετά το vita αν έρθει και αυτό ας το κλείσει το μαγαζί.....γι'αυτό και πιστεύω ΔΕΝ θα το κάνει....δεν την "παίρνει άλλο" και το γνωρίζει πολύ καλά απο την τρέχουσα γενιά(τρίτη σε πωλήσεις απο πρώτη και αποτυχία του vita μέχρι στιγμής με τεράστια διαφορά σε πωλήσεις σε σχέση με το 3ds)....πάνε ανεπιστρεπτί οι καλές εποχές που έπαιζε μπάλα μόνη της(βλέπε ps2)!!!

είμαι κάθετα αντίθετος με αυτήν την κίνηση, φυσικά ακόμα και τώρα υπάρχει αυτό αλλα σε downloadable titles, το να αγοράσω ένα παιχνίδι και μετά να το πουλήσω ή να το πάρω μαζί και να το παίξω σε έναν φίλο είναι απολύτως φυσικό για μένα,σε λίγο θα δούμε και ταινίες που θα τις διαβάζει ένα μόνο blue ray player... έλεος δλδ ας σοβαρευτούν λίγο και ας αφήσουν την απληστία τους στην άκρη για λίγο ,για μένα θα πεθάνει η σόνυ αν το κάνει αυτό ,κάποιοι το συγκρίνουν με το pc και το steam καμία σχέση ,το account του Steam μου το διαβάζω απο όποιον υπολογιστή θέλω και παίζω τα παιχνίδια χωρίς δισκάκι, το να έχω το δισκάκι να πρέπει να το κάνω register και να το παίζει μόνο ονλίνε(diablo 3)και σε 1 συγκεκριμένη κονσόλα πάει πολύ/

δεν ξέρω αν πήρατε χαμπάρι πόσοι ξενερώσαν με το drm του diablo 3 με το να είσαι πάντα Online.τέσπα ήδη γίνεται της πόπης σε διάφορα φόρουμ και γελάνε όλοι με την σόνυ που σκέφτεται να το κάνει αυτό. αρκετά πράγματα με απασχολουν για Ps4-720 ένα είναι αυτό,ένα είναι το xboxlive gold αν γίνει σαν το ps plus ή μείνει στην απολιθωμένη εποχή,ένα είναι το πόσες μπούρδες αλλα Kinect θα δούμε day1,και φυσικά η δύναμη και το library ,backwards compability ,

μάλλον πρέπει να κοιτάξουν τι θα δώσουν στον καταναλωτή και όχι τι θα πάρουν για να βρούν πρώτοι ,ειδικά μετά την σφαλιάρα που τρώει η νιντέντο με το wii u που όλοι το έχουν γραμμένο και το έχουν αγοράσει μόνο Hardcore n fans και όσοι έχουν σκυλοβαρεθεί αυτή τη γενιά(για λίγο κρατιέμαι επειδή ξέρω τι μούφα είναι....). περιμένω e3 ...αντε να δούμε τι έχουν να δουν τα μάτια μας...

To gamestop τα εβαλε με τη σονυ  :mellow: , επεσαν και οι μετοχες του εξαιτιας της ανακοινωσης περι μεταχειρισμενων:   SONY YOU ARE DRUNK, GO HOME

http://www.ps3hax.net/2013/01/sony-anti-used-game-patent-leads-to-gamestop-stock-plunge-sony-you-are-drunk-go-home/

To gamestop τα εβαλε με τη σονυ  :mellow: , επεσαν και οι μετοχες του εξαιτιας της ανακοινωσης περι μεταχειρισμενων:   SONY YOU ARE DRUNK, GO HOME

http://www.ps3hax.net/2013/01/sony-anti-used-game-patent-leads-to-gamestop-stock-plunge-sony-you-are-drunk-go-home/

Καλό θα της κάνει πίστεψε με ;) .....πρέπει να υπάρχουν αντιδράσεις γιατί απο 3 στο τέλος θα "παίζουν μπάλα" 2 στον χώρο των games και δεν λέει...οπότε wake up Sony!!!

,και φυσικά η δύναμη και το library ,backwards compability ,

Δε βλεπω πως θα εχει b/c το ΠΣ4 ειδικα απ τη στιγμη που θα εχει εντελως διαφορετικο επεξεργαστη συν το γεγονος πως το εχει εγκαταλειψει εδω και πολυ καιρο η Σονυ. Προσωπικα λιγο με απασχολει αυτο το θεμα καθοτι το ΠΣ3 δεν μπαινει στο ραφι πριν το 2015

Αντιθετα το ΧΒΟΧ το βλεπω πολυ πιθανο να εχει b/c

αυτό λέω mtzs αυτά τα πράγματα είναι που θα με κάνουν να διαλέξω μια κονσόλα,παράδειγμα πχ αν το νεο xbox έχει bc αυτό σημαίνει οτι έχει και όλο το Library του 360 από πίσω και δεν θα με χαλούσε να έπερνα κάνα tales of vesperia απο κάνα Bargain bin και να το παίζει και η καινούρια κονσόλα που θα έχω συνδεμένη, η πολιτική της σόνυ στάνταρ θα είναι το ps4 να παίζει Ps3 games αλλα μόνο downloadable ¨οπως κάνει τώρα το vita με τα games του psp και το ξέρω απο τώρα δεν χρειάζεται να δω ανακοινώσεις για να δω οτι το Ps4 δεν θα έχει bc στα Bluerays...

Γαμησε τους μωρε, οτι ειναι να γινει θα γινει. Δεν αποφασιζουν με βαση εμας ετσι και αλλιως. Η αγορα ειναι βορεια Αμερικη και Japan και βαση αυτων θα αποφασισουν τι θα γινει. Αφου το Diablo 3 εκανε τοση επιτυχια ετσι οπως ηταν τοτε μπορειτε να θεωρησετε ως δεδομενο οτι η "τεχνολογια" θα προχωρησει.

• Like 1

Ακριβώς όπως τα λέει ο ikaruga24. Οι gamers ποτέ δεν αντέδρασαν σε κάτι. Παράδειγμα το Diablo 3. Έχει ένα αισχρό DRM και τι έπαθε η Blizzard; Τίποτα, έβαλε περισσότερα χρήματα στη τσέπη.

Η Capcom βάζει DLC μέσα στα δισκάκια και τι έπαθε; Πάλι τίποτα. Το ίδιο και με άλλες εταιρείες που ακολουθούν παρόμοια πολιτική.

Online pass; Χαχα εδώ γελάμε.

Day 1 και παιχνίδια θέλουν 1 και 2 patch για να διορθώσουν προβλήματα. Τι έπαθαν οι εταιρείες; Πάλι τίποτα γιατί η αντίδραση είναι πολύ μικρή έως μηδενική.

Πραγματικά δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό που να αντιδράσαμε ως gamers και να πετύχαμε κάτι. Όσοι πιστεύετε ότι - εφόσον η Sony εφαρμόσει την συγκεκριμένη πατέντα - το PS4 θα αποτύχει γι' αυτό απατάστε.

Ελπίζω να μην το κάνει. Αν το κάνει μακάρι να καταρρεύσει και να το ξανασκεφτεί.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...