Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ouch

πόσο τον χάλασε που πήρε πίσω τις πολιτικές περί DRM και always online η MS?..πόσο όμως?  :-D ...ένα γλυφιτζούρι του "παιδιού" να γλυκαθεί γρήγορα

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα, που δεν είχα σκοπό για day one αγορά και μόνο επειδή πρόλαβα τον Κώτσο έκανα preorder, καλύτερα μου έκατσε το delay :P

Μάλλον δε θα είχα λεφτά τον Νοέμβριο.

Αυτό ακριβώς. Ούτε εμένα με χάλαει για να είμαι ειλικρινής. Θα δοκιμαστεί για τρεις-τέσσερις μήνες η κονσόλα πριν κυκλοφορήσει εδώ και αν είναι προβηματική θα ακυρώσουμε την προ-παραγγελία, αν είναι κομπλέ θα την τσιμπήσουμε 55 ευρώ φθηνότερα.

Win-win situation. :)

Δημοσ.

εκτός από αυτούς που έκαναν preorder με πιστωτική κάρτα και άκουσον άκουσον τους χρέωσαν ήδη (το ξέρω από άτομα που έβαλαν άτοκες δόσεις)...ευτυχώς και εγώ το έκανα με αντικαταβολή

Δημοσ.

ps4dualshock4red6.jpg

ps4dualshock4blue6.jpg

Πραγματικα στο live στο συγκεκριμενο σημειο , την λυπηθηκα την SONY. 

Κάτσε να σε βοηθήσω να την λυπηθείς κι'άλλο

Whv45Zt.png

Ch0TfwD.png

Δημοσ.

Ναι αυτο ακριβως θα κανω....εσυ με λες ψευτη και εγω καμμενο troll και οχι δεν μιλαγα γενικα ακριβως εσενα ειχα στο μυαλο μου.

απο αποδειξεις λοιπον ΜΗΔΕΝ, ωωωω τι εκπληξη αλλο ενα xbot που κατηγορει αλλους για fanboys για να κρυψει τον δικο του φανατισμο, τραβα λοιπον και εσυ να συναντησεις τον φιλο σου τον empire και τους ομοιους σου (με την χειροτερη δυνατη εννοια) στην ignore list μου.
Δημοσ.

Mε το να ειναι διαθεσιμο σε ολη την Ευρωπαικη Ενωση ΕΚΤΟΣ Ελλαδας και Κυπρου , δημιουργει αθεμιτο ανταγωνισμο αναμεσα στις χωρες μελη κανοντας ζημια στα καταστηματα των χωρων που δεν διατιθεται .

• Like 1
Δημοσ.

Ααα ξεχασα θα ειναι εγκατεστημενο το gameroom , τι FIFA 14 και μαλακιες μου λες τωρα.

Καταλαβαίνεις, φυσικά, ότι ακόμα κι έτσι είναι πιο φτηνό να πάρεις ένα PS4 κι ένα Fifa, έτσι; Και μη μου πεις για το Κινέκτ. Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το Fifa και τσιμπήσεις το δόλωμα της MS το Κινέκτ δεν έχει καμία σημασία. 

Η μία ρίχνει λεφτά στα προβλήματα που έχει και η άλλη παίζει το παιχνίδι του κοινού. Στην τελική, ό,τι και να έκανε η κάθε εταιρεία, οι κολλημένοι θα τσιμπούσαν, όπως και φαίνεται. 

• Like 2
Δημοσ.

απο αποδειξεις λοιπον ΜΗΔΕΝ, ωωωω τι εκπληξη αλλο ενα xbot που κατηγορει αλλους για fanboys για να κρυψει τον δικο του φανατισμο, τραβα λοιπον και εσυ να συναντησεις τον φιλο σου τον empire και τους ομοιους σου (με την χειροτερη δυνατη εννοια) στην ignore list μου.

Εβαλα ηδη τη γατα μου να κλαιει...

Καταλαβαίνεις, φυσικά, ότι ακόμα κι έτσι είναι πιο φτηνό να πάρεις ένα PS4 κι ένα Fifa, έτσι; Και μη μου πεις για το Κινέκτ. Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το Fifa και τσιμπήσεις το δόλωμα της MS το Κινέκτ δεν έχει καμία σημασία. 

Η μία ρίχνει λεφτά στα προβλήματα που έχει και η άλλη παίζει το παιχνίδι του κοινού. Στην τελική, ό,τι και να έκανε η κάθε εταιρεία, οι κολλημένοι θα τσιμπούσαν, όπως και φαίνεται. 

Μαλιστα...ποια ειναι ακριβως τα προβληματα που εχει;Γιατι οτι ηταν αρνητικο το εχει ακυρωσει μετα τις απολυτα δικαιολογημενες διαμαρτυριες των gamers.Το φημολογουμενο bundle με το vita δεν εμπιπτει στην ιδια κατηγορια ή αυτο ειναι χρησιμο και οχι δολωμα;

• Like 1
Δημοσ.

Και το Vita δόλωμα ίδιας κατηγορίας θα ήταν αν δε σε ενδιέφερε το Vita και έπαιρνες το πακέτο μόνο και μόνο επειδή "έχει καλύτερη αξία", που αυτό είναι που ακούω ως επιχείρημα για την τιμή του Χ1, από άτομα κιόλας που κράζουν το Κινέκτ. Δε με ενδιαφέρει η αξία του πακέτου από την πλευρά της εταιρείας, με ενδιαφέρει από την πλευρά τη δική μου. Ποια είναι η λογική, λοιπόν, όταν θες να παίξεις Fifa να πηγαίνεις να αγοράζεις ένα ακριβότερο πακέτο αντί ένα φτηνότερο; 

Το πρόβλημα είναι ότι το Χ1 έχει ακόμα 100 δολάρια παραπάνω.

Δημοσ.

Και το Vita δόλωμα ίδιας κατηγορίας θα ήταν αν δε σε ενδιέφερε το Vita και έπαιρνες το πακέτο μόνο και μόνο επειδή "έχει καλύτερη αξία", που αυτό είναι που ακούω ως επιχείρημα για την τιμή του Χ1, από άτομα κιόλας που κράζουν το Κινέκτ. Δε με ενδιαφέρει η αξία του πακέτου από την πλευρά της εταιρείας, με ενδιαφέρει από την πλευρά τη δική μου. Ποια είναι η λογική, λοιπόν, όταν θες να παίξεις Fifa να πηγαίνεις να αγοράζεις ένα ακριβότερο πακέτο αντί ένα φτηνότερο;

Το πρόβλημα είναι ότι το Χ1 έχει ακόμα 100 δολάρια παραπάνω.

και ειδικά όταν δεν παλεύεις με τίποτα το μοχλό του PS στο FIFA και στα shooters , ευτυχώς η δυστυχώς το ΟΝΕ είναι μονόδρομος , και σου μένει και το KINECT με τα καλούδια του.

Δημοσ.

Θα συμφωνούσα με τη λογική αυτή - γιατί είναι σημαντικό το χειριστήριο - αν είχα παίξει με το νέο Dual Shock και είχα γνώμη.

Χωρίς χειροπιαστή εμπειρία και με ένα Kinectless πακέτο να είναι αναπόφευκτο στην πορεία μου φαίνεται λίγο επιπόλαιο να τσιμπήσει κανείς για pre-order λόγω του Fifa. Δύο πράγματα θέλει η MS, ξεκάθαρα. Να διώξει όσο περισσότερα Kinect μπορεί και να βγάλει μια ανακοίνωση τύπου ότι εξαντλήθηκαν όλα τα pre-orders. 

Δημοσ.

Θα συμφωνούσα με τη λογική αυτή - γιατί είναι σημαντικό το χειριστήριο - αν είχα παίξει με το νέο Dual Shock και είχα γνώμη.

Χωρίς χειροπιαστή εμπειρία και με ένα Kinectless πακέτο να είναι αναπόφευκτο στην πορεία μου φαίνεται λίγο επιπόλαιο να τσιμπήσει κανείς για pre-order λόγω του Fifa. Δύο πράγματα θέλει η MS, ξεκάθαρα. Να διώξει όσο περισσότερα Kinect μπορεί και να βγάλει μια ανακοίνωση τύπου ότι εξαντλήθηκαν όλα τα pre-orders. 

Δεν θα διαφωνήσω καθόλου σε αυτό που λες, απλά για κάποιον σαν και εμένα που θα αγόραζε 100% το FIFA βοήθησε πάρα πολύ για να πάρω την τελική μου απόφαση, και στην τελική μιλάμε για 40 ευρώ διαφορά 500>460 και έχεις και το KINECT που από μόνο του σίγουρα θα έκανε πάνω από 100 ευρώ. Για τα υπόλοιπα περί δυνατότερου μηχανήματος θα φανούν σε βάθος χρόνου, πιθανόν υπέρ της SONY και σίγουρα όχι άμεσα τα επόμενα τουλάχιστον 2-3 χρόνια.

Δημοσ.

Καλά, τις διαφορές ισχύος εγώ ακαδημαϊκά τις αντιμετωπίζω σε αυτή τη γενιά. Εφόσον η αρχιτεκτονική είναι τόσο παρόμοια, θέλω να πιστεύω πως ports τύπου Bayonetta και Mass Effect δε θα παίξουν προς καμία κατεύθυνση σε αυτή τη γενιά. Και τι κι αν βγουν 5 exclusives με λίγο καλύτερα γραφικά από τα αντίστοιχα της "αντίπαλης" κονσόλας; Τα παιχνίδια μετρούν, οι υπηρεσίες και το χειριστήριο. 

Απλώς μου τη δίνει λίγο να μου φορτώνουν ένα περιφερειακό που δε χρειάζομαι και δε θέλω στην τιμή. Και που κατά 99% θα αφαιρέσουν σε λίγο καιρό.

Δημοσ.

Η MS δεν εχει αναφερθει ποτε με τετοιο τροπο για την Sony (τουλαχιστον κατι την διαρκεια των παρουσιασεων των νεων κονσολων) , δειγμα του ποιος τελικα εχει κομπλεξ κατωτεροτητας.

"Do I want to make people pay £200 extra for a machine with discs that have storage space I don’t need? My answer’s no, I don’t need to do that today," Thompson said. "And I don’t think I’m going to need to do that for quite a while."

http://www.afterdawn.com/news/article.cfm/2007/03/26/uk_xbox_boss_takes_shots_at_ps3

Tωρα το γιατι δεν το κανει η MS Και στην νεα γενια ειναι πολυ απλο, δεν μπορει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...