Vole Maulder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Το interface πώς σας φάνηκε; Φαίνεται να έχουν κρατήσει ένα στοιχειώδη σκελετό από το XMB, αλλά πιο γρήγορο και συμμαζεμένο. Απ' όσο φαινόταν με αυτά τα πλάνα... Edit: Χαχ, πάνω στην ώρα, privateer.
empire_1924 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μ' αρεσει που κατηγορεις αλλους για fanboys συνεχως οταν το XBOX360 4GB το εκανε price drop η MS στην ιδια ακριβως με λιγοτερα GB (αν αυτο παιζει ρολο) και χωρις BR Drive. Και ειναι 8ετιας !!!!! http://news.xbox.com/2013/06/x360-xbox-360-e3-2013-reveal Γι αυτο δεν εχεις να πεις κατι; Επι του θεματος τωρα. Αυτο το Rime μου θυμισε ICO Εγώ αναφέρομαι σε μοντέλα που "κυκλοφορούν" ήδη και εννοείται ότι 360 βρίσκεις πολύ φθηνότερο σε αντίθεση με ps3 όπως όλοι γνωρίζουν.Και επαναλαμβάνω το φθηνότερο(γενικά) ps3 που μπορώ ν'αγοράσω στα 199ευρώ και είναι 12GB το θεωρώ ξεφτιλίκι μετά απο 7 χρόνια κυκλοφορίας. Παντως βγαινει και το minecraft απο την λιστα του one. Minercraft:PC, Mac, and Linux (Java),Android,iOS,Xbox 360 (Xbox Live).....εσύ ακόμα στο X1 είσαι?? lol Εγω ξερω οτι στο Launch πανω κατω η λιστα παιχνιδιων θα ειναι ιδια, τωρα τι λες εσυ το ακουω βερεσέ! Ύπνο ελαφρύ.....
naruto14 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ακριβώς αυτά τα δύο ήταν που μου τράβηξαν κι εμένα το ενδιαφέρον. Το Rime θύμισε τόσο πολύ ICO στην αρχή που ψάρωσα μήπως έγινε καμιά περίεργη μεταφορά του Last Guardian πουθενά αλλού. Σημαντικό exclusive και το Everybody's Gone to Rupture, κι αυτό το περιμένω πώς και πώς. Καλή φάση και το ότι τα παιχνίδια της Activision, EA και Ubisoft θα έχουν σημαντική έκπτωση στο PS4 αν έχεις πάρει την PS3 έκδοση, αν και δεν ξέρω ποιος θα κάνει κάτι τέτοιο. Ισως οι πολύ πωρωμένοι με τα multiplayer της έκαστης που δεν μπορούν να περιμένουν με τίποτα. Κατά τ' άλλα, απαράδεκτη επιλογή πλάνων από τους εικονολήπτες. Μεθυσμένοι ήταν ή τρόλαραν; 'Η δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει videogame conference; Περίμενα και καμιά ανακοίνωση, έστω teaser, για κάποιο ΑΑΑ από τα μεγάλα στούντιο. Ούτε καν γι' αυτά που έδειξαν στην Ε3 δεν είπαν τίποτα ουσιαστικό παραπάνω. Πες τα ντε. Λέω και εγώ μόνο εμένα μου φάνηκαν τόσο χάλια οι λήψεις? Πόσες φορές απομάκρυναν την κάμερα ενώ ώρα gameplay ή trailer? Ελεος!
Udontneed2know Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Το interface πώς σας φάνηκε; Φαίνεται να έχουν κρατήσει ένα στοιχειώδη σκελετό από το XMB, αλλά πιο γρήγορο και συμμαζεμένο. Απ' όσο φαινόταν με αυτά τα πλάνα... Edit: Χαχ, πάνω στην ώρα, privateer. αυτο που με χαλασε ειναι οτι καποια εικονιδια παραμενουν ιδια, να το δουμε και κανονικα το video γιατι οπως ειπα ο σκηνοθετης ηταν για τον !#$$%$ Μαθαμε επισης και τον αριθμο των preorders οπου ειπαν οτι ειναι ηδη πανω απο ενα εκατομμυριο.
Raiden5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Και αν βαλουμε κ τα f2p και τα indies τοτε μπορουμε να πουμε οτι εχει καλυτερο Launch. Και μονο σκέτη κονσολα να παρεις θα εχεις πολλες επιλογες απο παιχνιδια.
stavros88 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν ειδαμε τιποτα τελικα,Τσαμπα περιμεναμε τοσο καιρο.Το Χ1 θα εχει οντως πιο πολλα exclusives χωρις καποια να με ενδιαφερει και τοσο.Μαλλον θα περιμενω το MGS5! Empire εισαι τερμα προκλητικος.Προσβαλεις δεξια και αριστερα.Ταχα δεν εισαι φανμποι.Θεε μου δηλαδη τι σε νοιαζει αν ο αλλος δεν ενδιαφερεται για τα exclusives του X1?Ντε και καλα ολοι να γραφουν οτι σε βολευει... 4
Vole Maulder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ρε Empire, αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε, τι κάνεις μες στο Topic του Υπνου; Πάνω κάτω ίδιο launch έχουν, οι μόνες διαφορές έχουν σημασία βάσει γούστων. Τα μόνα που κάνουν όντως διαφορά είναι το Titanfall και το Forza. Μπορούμε τώρα να συζητήσουμε για την κονσόλα και τα παιχνίδια της χωρίς να πετάγεσαι κάθε 3 ποστ να λες πόσο κοιμόμαστε και πόσο εσύ είσαι ξύπνιος;
Udontneed2know Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 απο το επισημο Site Μάθετε όλες τις εξελίξεις για τα νέα παιχνίδια, τις νέες εφαρμογές και υπηρεσίες που ανακοινώθηκαν για το PlayStation 4, το PlayStation 3 και το PlayStation Vita στη συνέντευξη τύπου, στην gamescom 2013. Παιχνίδια PlayStation 4 Από την SCE Worldwide Studios: Hell Divers: ένας νέος τίτλος Cross-Play για το 2014, αποκλειστικά για το PlayStation. Shadow of the Beast: μια νέα εκδοχή ενός θρυλικού παιχνιδιού της Amiga. RESOGUN: ένα καθαρόαιμο arcade παιχνίδι σκόπευσης, εθιστικό και γεμάτο προκλήσεις. Everybody's Gone to the Rapture: μόνο για το PS4. Προέρχεται από τους βραβευμένους ανεξάρτητους παραγωγούς The Chinese Room, δημιουργούς του περίφημου τίτλου Dear Esther. Rime: ένα παιχνίδι περιπέτειας με γρίφους σε έναν ανοιχτό κόσμο από την Tequila Works. Νέο βίντεο του inFAMOUS: Second Son, του πολυαναμενόμενου τίτλου από την Sucker Punch Studios, καθώς και ολοκαίνουργια αποσπάσματα βίντεο από τη λειτουργία πολλών παικτών του Killzone: Shadow Fall. Από τους συνεργάτες μας στον τομέα της έκδοσης: Ο Yves Guillemot από την Ubisoft παρουσίασε μια ζωντανή δοκιμαστική έκδοση του Assassin's Creed IV: Black Flag. Ανακοινώθηκε η ταινία The Watch_Dogs σε συνεργασία με την Sony Pictures. Τονίσαμε ξανά τη σημασία που έχουν οι συνεργάτες μας στον τομέα της έκδοσης για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης μεταξύ των φίλων των παιχνιδιών, κάνοντας αναφορά στο Destiny, στο LEGO Marvel Super Heroes, στο EA Sports FIFA 14, στο Call of Duty: Ghosts, στο Skylanders SWAP Force, στο War Thunder από την Gaijin Entertainment και στο Minecraft από την MoJang. Κάναμε μια ενημέρωση σχετικά με ορισμένα από τα ανεξάρτητα στούντιο παραγωγής παιχνιδιών για το PS4 και επιδείξαμε μια μεγάλη γκάμα τίτλων που θα κυκλοφορήσουν προσεχώς, πολλοί από τους οποίους θα είναι διαθέσιμοι και για το PS Vita. Παιχνίδια PlayStation 3 Ανακοινώσαμε μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ του Gran Turismo 6 και κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων, που θα φέρει αποκλειστικά, πρωτότυπα οχήματα στο απόλυτο παιχνίδι προσομοίωσης αγώνων αυτοκινήτου. Επιπλέον, η Sony Pictures δημιουργεί μια ταινία μεγάλου μήκους εμπνευσμένη από τη σειρά επώνυμων οχημάτων του GT. Η ταινία είναι μια παραγωγή των Michael Deluca και Dana Brunetti και θα απαθανατίζει τα υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης στον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου, ενώ η ανθρώπινη διάσταση θα είναι εμπνευσμένη από την Ακαδημία GT Academy. Για το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto V της Rockstar Games ανακοινώθηκε ως ημερομηνία κυκλοφορίας η 17η Σεπτεμβρίου 2013, παράλληλα με την ανακοίνωση του πακέτου GTA V για το PS3. Ανακοινώσαμε το LittleBigPlanet HUB, μια νέα δωρεάν υπηρεσία παιχνιδιών που θα τεθεί προσεχώς σε λειτουργία για το PS3, η οποία προσφέρει στους παίκτες πρόσβαση σε μια εκτεταμένη συλλογή παιχνιδιών και σε μια διευρυμένη σειρά υπηρεσιών ψυχαγωγίας. Οι προσεχείς τίτλοι ανεξάρτητης παραγωγής που παρουσιάστηκαν περιλάμβαναν το FEZ (από την Polytron Corporation), το Rogue Legacy (από την Cellar Door Games) και το Supermagical (από την Tama Games). Παιχνίδια PlayStation Vita Μια συλλογή με σχεδόν 150 παιχνίδια αποκλειστικά για αυτήν τη συσκευή και πρόσβαση σε περισσότερους από 900 τίτλους για όλα τα PSP (PlayStation Portable), τα minis, το PS one και το PlayStation Mobile. Ανακοινώθηκε το νέο PS Vita Mega Pack. Στο PS Vita καταφτάνουν περισσότεροι από 25 νέοι τίτλοι, μεταξύ άλλων: Το κορυφαίο σε πωλήσεις Borderlands 2 από την 2K Games. Το LEGO Marvel Super Heroes από την Warner Bros και το Football Manager Classic 2014 από την SEGA, τα οποία προσφέρουν ασταμάτητο παιχνίδι μεταξύ των εκδόσεων για PC και για το PS Vita. Το Killzone: Mercenary, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου 2013, απέδειξε τη δυνατότητα του συστήματος PS Vita να παρέχει παιχνίδια σκόπευσης πρώτου προσώπου με ποιότητα οικιακής κονσόλας, με εφάμιλλα γραφικά και ανταπόκριση στους χειρισμούς. Το Tearaway, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου 2013 και έχει λάβει το βραβείο καλύτερου παιχνιδιού για φορητές συσκευές E3 Critics, απέδειξε τη δυνατότητα του συστήματος PS Vita να παρέχει πραγματικά καινοτομική ανταπόκριση στους χειρισμούς με τη χαρακτηριστική γοητεία του Media Molecule. Το Murasaki Baby που έχει σχεδιαστεί ειδικά με άξονα τα χειριστήρια αφής του PS Vita από τον πρωτοεμφανιζόμενο ιταλό δημιουργό Ovosonico, υπό την καθοδήγηση των διάσημων βετεράνων της βιομηχανίας παιχνιδιών Massimo Guarini και Gianni Ricciardi. Το BigFest, ένα παιχνίδι με δωρεάν συμμετοχή, όπου οι λάτρεις της μουσικής καλούνται να δημιουργήσουν, να στήσουν και να διαχειριστούν το απόλυτο μουσικό φεστιβάλ μαζί με πραγματικά συγκροτήματα που δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο με κάποια δισκογραφική εταιρεία, σε μια μοναδική συνεργασία με τη διαδικτυακή πύλη μουσικής Jamendo. Το πολυαναμενόμενο Starbound από την Chucklefish, το εξαιρετικά επιτυχημένο FEZαπό τον Phil Fish και το σίκουελ ενός από τα πιο αναγνωρισμένα παιχνίδια σκόπευσης όλων των εποχών, το Velocity 2X από την FuturLab και πολλά άλλα ακόμα. PlayStation Network Νέες ψυχαγωγικές εφαρμογές: TuneIn, VidZone και IGN. Το Enhanced Music Unlimited ειδικά για το PS4 μέσα από ένα νέο περιβάλλον χρήσης που είναι πιο γρήγορο, πιο απλό και διευκολύνει τους παίκτες να ανακαλύπτουν νέους καλλιτέχνες και τραγούδια μέσα από τον παγκόσμιο κατάλογο των 22 εκατομμυρίων κομματιών. Επιπλέον, μια λειτουργία "Play as you listen to music in the background" (Παίξτε ακούγοντας στο υπόβαθρο μουσική) θα είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του PS4. Περισσότερες από 20 υπηρεσίες βίντεο και εφαρμογές καταφτάνουν στο PS4 για όλη την Ευρώπη: Watchever, Maxdome και LoveFilm (Γερμανία), Wuaki και TotalChannel (Ισπανία), BBC iPlayer, BBC Sport, BBC News, Demand5 και LoveFilm (Ην. Βασίλειο), Tvigie (Ρωσία), RTBF και DVDPost (Βέλγιο), Ximon (Ολλανδία / Βέλγιο), Pathe (Ολλανδία), Viaplay (Σκανδιναβικές χώρες) και FilmoTV, Jook και GameOne (Γαλλία). Το Twitch, η διεθνώς κορυφαία πλατφόρμα βίντεο και κοινότητα για τους λάτρεις των παιχνιδιών, θα έρθει στο PS4 παγκοσμίως και θα επιτρέψει στους λάτρεις των παιχνιδιών να απολαμβάνουν σε ζωντανή μετάδοση τα παιχνίδια που παίζονται, στο πλαίσιο της λειτουργίας "spectate" (παρακολούθηση ως θεατής) του PS4, η οποία βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών του PS4. Συνεργασίες ευρυζωνικής σύνδεσης με τις: Deutsche Telekom, Orange (Γαλλία), Virgin Media (Ην. Βασίλειο) και ONO (Ισπανία). Όταν αρχίσει να χρησιμοποιείται στο PS4, το PS Plus θα παρέχει στα μέλη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως η Συλλογή άμεσων παιχνιδιών, η διαδικτυακή αποθήκευση και η καθηλωτική διαδικτυακή συμμετοχή σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες παράλληλα με τους συναρπαστικούς νέους τίτλους RESOGUN και #DRIVECLUB για το PS4. Ανακοινώθηκαν σπουδαία προνόμια για την υπηρεσία, τα οποία περιλαμβάνουν μια δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση 14 ημερών με κάθε αγορά PS4 και 90 ημέρες δωρεάν πρόσβασης με την εγγραφή στην ετήσια συνδρομή.
empire_1924 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν ειδαμε τιποτα τελικα,Τσαμπα περιμεναμε τοσο καιρο.Το Χ1 θα εχει οντως πιο πολλα exclusives χωρις καποια να με ενδιαφερει και τοσο.Μαλλον θα περιμενω το MGS5! Empire εισαι τερμα προκλητικος.Προσβαλεις δεξια και αριστερα.Ταχα δεν εισαι φανμποι.Θεε μου δηλαδη τι σε νοιαζει αν ο αλλος δεν ενδιαφερεται για τα exclusives του X1?Ντε και καλα ολοι να γραφουν οτι σε βολευει... Τα παράπονα σου στην Sony....διαφορετικά ξυδάκι!!! Σ'ότι αφορά το ποιος είναι προκλητικός ή όχι άσε να το κρίνουν καλύτερα οι mods και οι admins όταν μήνες τώρα βλέπουν 4-5 συγκεκριμένα άτομα/fanboys να τρολλάρουν ακατάπαυστα υπερ της Sony σε σημείο μάλιστα να γίνονται απίστευτα προκλητικοί λες και τους πληρώνει η ίδια η Sony....τόσο tragic καταστάσεις!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Minercraft:PC, Mac, and Linux (Java),Android,iOS,Xbox 360 (Xbox Live).....εσύ ακόμα στο X1 είσαι?? lol Δεν απεφυγες να το βαλεις ομως στην λιστα των launch games του One. Τωρα εγινε παιχνιδι που παιζει παντου?
stavros88 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 το ποστ μου το ειδες?οχι μαλλον... "Δεν ειδαμε τιποτα τελικα,Τσαμπα περιμεναμε τοσο καιρο.Το Χ1 θα εχει οντως πιο πολλα exclusives" Τωρα τι στο καλο ειδες ενα θεος ξερει. Οπως βλεπεις δεν ειμαι μονος...
empire_1924 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν απεφυγες να το βαλεις ομως στην λιστα των launch games του One. Τωρα εγινε παιχνιδι που παιζει παντου? Παρέθεσε μου το post που το έχω στην λίστα και αν όντως το έχω μλκία μου.Ρε αγόρι το minecraft βγήκε το '11 για PC,Mac,Linux(Java),Android και iOS ενώ μέσα στο '12 κυκλοφόρησε για 360 πως είναι λοιπόν δυνατόν να θεωρείται exclusive?Γι'αυτό και πολύ αμφιβάλλω ότι το συμπεριέλαβα στην λίστα....!!! Empire εισαι τερμα προκλητικος.Προσβαλεις δεξια και αριστερα.Ταχα δεν εισαι φανμποι.Θεε μου δηλαδη τι σε νοιαζει αν ο αλλος δεν ενδιαφερεται για τα exclusives του X1?Ντε και καλα ολοι να γραφουν οτι σε βολευει... stavros88 σ'αυτό απάντησα,οπότε μην υπεκφεύγεις.....σε παραπέμπω λοιπόν στο προηγούμενο μου post!!!
JohnVani18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Έβαλα να δώ την PE και η ποιότητα ήχου είναι ΆΘΛΙΑ! WTF??!!?? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παρέθεσε μου το post που το έχω στην λίστα και αν όντως το έχω μλκία μου.Ρε αγόρι το minecraft βγήκε το '11 για PC,Mac,Linux(Java),Android και iOS ενώ μέσα στο '12 κυκλοφόρησε για 360 πως είναι λοιπόν δυνατόν να θεωρείται exclusive?Γι'αυτό και πολύ αμφιβάλλω ότι το συμπεριέλαβα στην λίστα....!!! Δεν ειμαι σε φαση για να ψαχνω.Βαριεμαι. Θυμαμαι ομως οτι το ειχες πει. Τελος παντων.Παμε παρακατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις