Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαραδεκτη παρουσιαση εντελως. Τιποτα το καινουριο, ολα γνωστα, δεν εφεραν καμια εκπληξη με καποιο μεγαλο exclusive studio.

Ελεος δηλαδη, μιση ωρα σε indies, τετραγωνακια, μετεωριτες, πιξελ, διαστημοπλοια στυλ R-type και ολα τα συναφη. PS4 + PSV θες για να παιξεις αυτα; Τρεχουν και σε Wii. Και στο ipad και μαλιστα τα αγοραζεις και πιο φτηνα.

Αυτο ειναι το Next Gen Gaming?

Τιτλοι ολοι γνωστοι, κανενα νεο exclusive, τα cross platform μας τα ξαναπαν. Δηλαδη τι περιμεναμε να δουμε το AC4? ξερουμε οτι θα δουμε και AC5. So what?

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

199 ευρώ/price drop η έκδοση ps3 των 12GB.....7 ετών κονσόλα....τέρμα ξεφτιλίκια!!!Το vita δεν το σχολιάζω..."πεθαμένο" είναι!!!Κατά τ'άλλα πολύ "γλύψιμο" στους indies....απο τίτλους το ps4 μια απο τα ίδια(βλέπε->Ε3)...αρέσει δεν αρέσει σε ορισμένους το X1 έχει πολύ ανώτερους launch titles σε σχέση με το ps4!!!Αλλά ξέχασα μας είπε σε κάποια φάση ότι η SM και η ND ετοιμάζουν νέα ips αλλά απο το '15 και "βλέπουμε" λες και στην τελική δεν ισχύει το ίδιο και για τα studios της MS....μεγάλη αποκάλυψη!!!

Δημοσ.

Ουσιαστικά ίδιο LAunch θα εχουν κ οι δυο με τα multiplatform, κ η microsoft δεν εδειξε κατι τρομερο απο exclusive.

Παρολο αυτα οντως φτωχή καπως η παρουσιαση, αλλα τουλαχιστον μαθαμε ημερομηνία κυκλοφορίας!

Δημοσ.

Ουσιαστικά ίδιο LAunch θα εχουν κ οι δυο με τα multiplatform, κ η microsoft δεν εδειξε κατι τρομερο απο exclusive.

Παρολο αυτα οντως φτωχή καπως η παρουσιαση, αλλα τουλαχιστον μαθαμε ημερομηνία κυκλοφορίας!

Αν έτσι σε "βολεύει" να πιστεύεις no prob....ρίξε μια ματιά μόνο αν θέλεις στα exclusives που έδειξε η MS απο την Ε3 μέχρι και την Gamescom και τα αντίστοιχα της Sony.....αντικειμενικά μόνο ίδιο launch δεν έχουν!!!!

Δημοσ.

Τραγική η PC της Sony. Ωστόσο 2 παιχνίδια ξεχώρισαν και με διαφορά, και αυτά ήταν τα Rime και Shadow of the Beast. Τα περιμένω πως και πως.

• Like 2
Δημοσ.

Ποια? το ryse? φαινεται να εχει τρομερα ρηχό gameplay. Μονο τα titanfall κ dead rising ξεχωριζουν που ειναι time exclusive.

Το Titanfall θα είναι τουλάχιστον 1 χρόνο για Windows,X1,360.Ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα "βγει" για ps4.Κατά τ'άλλα "βάφτισες" και το dead rising 3 σαν timed exclusive?Ανακοινώθηκε κάτι σχετικό και δεν το γνωρίζω εγώ και ο υπόλοιπος πλανήτης και το ξέρεις μόνο εσύ?Για το Ryse δεν έχω διαμορφώσει πλήρη εικόνα ακόμα....περιμένω περισσότερο gameplay.Υπάρχουν και άλλα X1 exclusives,είναι γνωστά πλέον και εννοείται δεν θα σου κάνω την "χάρη" να τα ξαναπαραθέσω....οπότε ή google is your friend ή πολύ απλά "σ'αφήνω" στ'όνειρο σου και δεν σε "ξυπνάω"!!! ;)

Δημοσ.

Ακομα δεν τα ειδαμε τα παιχνιδια,πως ξερουμε ποιος εχει καλυτερο launch?

Ας δουμε καμια κριτικη,ειδικα για τα καινουρια και το συζηταμε τον Νοεμβριο παλι.

Παντως βγαινει και το minecraft απο την λιστα του one.

Δημοσ.

199 ευρώ/price drop η έκδοση ps3 των 12GB.....7 ετών κονσόλα....τέρμα ξεφτιλίκια!!!Τ

Μ' αρεσει που κατηγορεις αλλους για fanboys συνεχως οταν το XBOX360 4GB το εκανε price drop η MS στην ιδια ακριβως με λιγοτερα GB (αν αυτο παιζει ρολο) και χωρις BR Drive. Και ειναι 8ετιας !!!!!

http://news.xbox.com/2013/06/x360-xbox-360-e3-2013-reveal

Γι αυτο δεν εχεις να πεις κατι;

Επι του θεματος τωρα. Αυτο το Rime μου θυμισε ICO :)

• Like 1
Δημοσ.

Τραγική η PC της Sony. Ωστόσο 2 παιχνίδια ξεχώρισαν και με διαφορά, και αυτά ήταν τα Rime και Shadow of the Beast. Τα περιμένω πως και πως.

Ακριβώς αυτά τα δύο ήταν που μου τράβηξαν κι εμένα το ενδιαφέρον. Το Rime θύμισε τόσο πολύ ICO στην αρχή που ψάρωσα μήπως έγινε καμιά περίεργη μεταφορά του Last Guardian πουθενά αλλού. Σημαντικό exclusive και το Everybody's Gone to Rupture, κι αυτό το περιμένω πώς και πώς. 

Καλή φάση και το ότι τα παιχνίδια της Activision, EA και Ubisoft θα έχουν σημαντική έκπτωση στο PS4 αν έχεις πάρει την PS3 έκδοση, αν και δεν ξέρω ποιος θα κάνει κάτι τέτοιο. Ισως οι πολύ πωρωμένοι με τα multiplayer της έκαστης που δεν μπορούν να περιμένουν με τίποτα. 

Κατά τ' άλλα, απαράδεκτη επιλογή πλάνων από τους εικονολήπτες. Μεθυσμένοι ήταν ή τρόλαραν; 'Η δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει videogame conference; Περίμενα και καμιά ανακοίνωση, έστω teaser, για κάποιο ΑΑΑ από τα μεγάλα στούντιο. Ούτε καν γι' αυτά που έδειξαν στην Ε3 δεν είπαν τίποτα ουσιαστικό παραπάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Απαραδεκτη παρουσιαση εντελως. Τιποτα το καινουριο, ολα γνωστα, δεν εφεραν καμια εκπληξη με καποιο μεγαλο exclusive studio.

θα συμφωνησω μαζι σου, περιμενα καποιο teaser τουλαχσιστον απο ND/SM , κριμα...

Το μονο που με ενθουσιασε ηταν το Shadow of the beast.

Αναμενομενα τα price drops, θετικα και το δωρο 3 μηνων για το ps+ και το δωρεαν 15 ημερες σε οσους παρουν ps4, οπως επισης και η εκπτωση για τα cross-gen παιχνιδια.

Δημοσ.

Τωρα που διαβαζω και τα υπολοιπα posts και το rime και το everybody's rapture φανηκαν πολυ ενδιαφεροντα, οπως επισης πολυ ενδιαφερον μου φανηκε και ενα για το vita που μου διαφευγει τωρα το ακριβες ονομα, αλλα ειχε κατι με baby στον τιτλο.

επισης ο σκηνοθετης ηταν για τον $@#%@^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...