Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ήταν Drive Club + 3 indies; Λάθος θυμάμαι, ε; 

Βασικά, αυτή η ευκαιρία του Κώτσου είναι ιδανική όχι μόνο για όποιον θα πήγαινε για day one, αλλά και για όποιον σκοπεύει να πάρει κονσόλα μες στο πρώτο έτος της κυκλοφορίας. Αντε να δούμε κάνα bundle με έξτρα χειριστήριο, περισσότερα ή χαμηλότερη τιμή δε νομίζω να υπάρξει στον πρώτο χρόνο. 

Το τραγικό θα είναι να το έχουν κάνει κατά λάθος στον Κωτσόβολο κι όταν γυρίσουν από 15αύγουστο και το πάρουν χαμπάρι να ακυρώσουν τα pre-orders :P

Δημοσ.

να συμπληρώσω ότι ποτέ δεν αγοράζουμε μια νέα κονσόλαπριν κλείσει 6 μήνες κυκλοφορίας. οτιδήποτε προβλήματα έχει θα φανούν.

• Like 1
Δημοσ.

Well κάποιος πρέπει να το αγοράσει...Εξάλλου μερικές φορές το αίσθημα να το έχεις πρώτος πρώτος για μερικούς είναι ανεκτίμητο,

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, κι αν στους πρώτους 6 μήνες πάθει κάτι, υπάρχει και η εγγύηση. Θέλω, ωστόσο, να πιστεύω πως δε θα επαναληφθούν τα ευτράπελα της τρέχουσας γενιάς στην επόμενη. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα παρω αυριο κοτσοβολο να επιβεβαιωσω την παραγγελια πληρωσα με πιστωτικη και δεσμευτηκε το ποσο πηρα και δευτερο ps4 για τον αδερφο μου πειραζει?

Δημοσ.

Δεν ήταν Drive Club + 3 indies; Λάθος θυμάμαι, ε; 

Βασικά, αυτή η ευκαιρία του Κώτσου είναι ιδανική όχι μόνο για όποιον θα πήγαινε για day one, αλλά και για όποιον σκοπεύει να πάρει κονσόλα μες στο πρώτο έτος της κυκλοφορίας. Αντε να δούμε κάνα bundle με έξτρα χειριστήριο, περισσότερα ή χαμηλότερη τιμή δε νομίζω να υπάρξει στον πρώτο χρόνο. 

Το τραγικό θα είναι να το έχουν κάνει κατά λάθος στον Κωτσόβολο κι όταν γυρίσουν από 15αύγουστο και το πάρουν χαμπάρι να ακυρώσουν τα pre-orders :P

Ναι δίκιο έχεις. 3 indies πρέπει να ήταν. Αλλά το 3ο δεν το θυμάμαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...