Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Περισσοτερο ''Movie game'' ειναι το red dead redemption απο το infamous. Tεσπα χαλαμε και το thread.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Με έναν τρόπο ναι, με έναν όχι. Εχει δίκιο ο ikaruga ότι στο RDR μπορείς να παίζεις ώρες και να μην έχεις προχωρήσει τίποτα. Οχι ότι στο Infamous δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά το RDR έχει περισσότερα "παιχνίδια" στο playground του για να ασχοληθείς, νομίζω. Ολο το καλοκαίρι φέτος όποτε το βάζω στην κονσόλα το RDR πάω παίζω λίγο πόκερ, κάνω καμιά βόλτα με το άλογο, κυνηγάω κάνα πουλί ή κάνα λαγό, μαζεύω κάνα λουλούδι και μετά λέω "ωραία, καλή φάση ήταν, ας το κλείσω τώρα και βλέπω την ιστορία άλλη φορά". Μόνο movie game δεν το λες όταν σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Οτι μπορεί να παιχτεί κι έτσι αλλά κι ως movie game είναι το μεγάλο του ατού (ίσως έχει κι άλλα και δεν τα έχω δει ακόμα. Πολύ πιθανό δλδ.) Πάντως, ρε Ikaruga, εκεί που λέω ότι κατάλαβα τι εννοείς, πετάς ένα παιχνίδι μέσα και με μπερδεύεις πάλι. Το Witcher 2 movie game; Οντως ξεφύγαμε πάλι, οπότε αν είναι το συνεχίζουμε στο Off Topic.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Με έναν τρόπο ναι, με έναν όχι. Εχει δίκιο ο ikaruga ότι στο RDR μπορείς να παίζεις ώρες και να μην έχεις προχωρήσει τίποτα. Οχι ότι στο Infamous δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά το RDR έχει περισσότερα "παιχνίδια" στο playground του για να ασχοληθείς, νομίζω. Οχι. Το infamous εχει πολλες extra αποστολες,ειδικα το δυο ειναι το πρωτο παιχνιδι που εβαλε user generated αποστολες.Οποτε εχει απειρες εκτος story. Το GTA4 εχει ας πουμε ελαχιστες.Δεν ειναι το ενα Movie game και το αλλο οχι σε συγκριση με το RDR. Τεσπα,καπου χανεται το νοημα για μενα οταν προσπαθουμε με το ζορι να διαχωρισουμε τα παιχνιδια . Και δεν υπαρχει και λογος.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Τεσπα,καπου χανεται το νοημα για μενα οταν προσπαθουμε με το ζορι να διαχωρισουμε τα παιχνιδια . Και δεν υπαρχει και λογος. Σίγουρα. Αν όμως καταλαβαίνω τι εννοεί ο ikaruga, το RDR έχει περισσότερα από το Infamous. Δε μιλάει για side missions, αλλά για εργαλεία καθαρά για "χάζεμα" στον κόσμο του παιχνιδιού. Διαφωνώ, ωστόσο, μαζί του ότι αυτά που αρέσουν σε αυτόν είναι η ουσία και τα υπόλοιπα είναι "στιλ". Και μετά φέρνει κι ως παράδειγμα movie game το Witcher 2 και μπερδεύομαι τελείως
ikaruga24 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Λοιπον παλικαρια ολα εχουν να κανουν οπως ειπα με το φοκους και τη μηχανικη πισω απο αυτο. Το RDR δεν ειναι περισσοτερο movie game απο το infamous γιατι εκτος main story τα mechanics του μπορουν να υποστηριξουν με εξαιρετικο τροπο το gameplay του. Δεν εχει να κανει καν με την πληθωρα και την ποικιλια των side misions ή οτιδηποτε. Το infamous οταν το παιζεις εκτος main story μοιαζει σαν να παιζεις διαφορετικο παιχνιδι και τα mechanics του κανουν μπαμ οτι ειναι μετρια. Ομοια και για το Witcher 2, εχει τοσο αδυναμα main gameplay mechanics που πραγματικα ειναι αδυνατο να το παιξεις εκτος main story. Εδω καλα καλα εντως του main story και εχεις προβληματα, ποσο μαλλον εκτος. Αλλο το linear και το non-linear. Ενα movie game μπορει να ειναι ειτε το ενα ειτε το αλλο οπως και ενα non movie game. Το movie game απλα με τον τροπο του σε ωθει ειτε με το ζορι ειτε με "εξυπνο" σχεδιασμο να επιστρεψεις σε αυτο που θελει ντε και καλα να σου προσφερει. To non movie game εχει universal καλο σχεδιασμο για τα ολα του και εχει και ενα φοκους σε game mechanics που δεν μπαινει εμποδιο στη διασκεδαση σου. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι κατανοητο αυτο που λεω. Πραγματικα δεν μπορω να βρω τις καταλληλες προτασεις για να το κανω οσο ποιο λιανα γινεται. Τελος παντων σε καθε περιπτωση αυτο ξεκινησε απο το γεγονος οτι θεωρω τα παιχνιδια της Sony movie games και δεν ειναι ικανα απο μονα τους να μου πουλησουν το PS4. Χρειαζομαι gameplay games. Αποκλειστικοτητες της ταξης του Vanquish, Valkyria Chronicles, Demon Souls και τετοια παιχνιδια σιγουρα θα με κανουν να βαλω το χερι στην τσεπη. Ακομα και indie exclusive να ειναι αν ειναι κατι που θα γουσταρω τρελα θα το χτυπησω.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Λοιπον παλικαρια ολα εχουν να κανουν οπως ειπα με το φοκους και τη μηχανικη πισω απο αυτο. Το RDR δεν ειναι περισσοτερο movie game απο το infamous γιατι εκτος main story τα mechanics του μπορουν να υποστηριξουν με εξαιρετικο τροπο το gameplay του. Δεν εχει να κανει καν με την πληθωρα και την ποικιλια των side misions ή οτιδηποτε. Το infamous οταν το παιζεις εκτος main story μοιαζει σαν να παιζεις διαφορετικο παιχνιδι και τα mechanics του κανουν μπαμ οτι ειναι μετρια. Ποια mechanics του RDR? Το προχωραω με αλογο ή χωρις και πυροβολαω με auto aim? Στο αλλο σκαρφαλωνεις,μενεις στο αερα για καποιο διαστημα,γλυστρας στα ηλεκτρικα καλωδια/γραμμες τρενου,σημαδευεις και μαχεσαι με απειρους διαφορετικους τροπους και αλλα πολλα που αλλαζουν οσο προχωρας το παιχνιδι. Πολυ πιο πλουσια gameplay mechanics εχει. Το αν δεν σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα συζητησης. Eμενα μου αρεσει περισσοτερο το RDR , ακριβως επειδη ειναι περισσοτερο κινηματογραφικο απο το infamous.Eκει κερδιζει(στην ατμοσφαιρα,cut scenes.Δλδ το gameplay δειχνει ωραιο λογο κινηματογραφικοτητας παρα ειναι πραγματικα καλο).Νιωθεις οτι παιζεις ταινια του leone.
p07apo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Και για να μην βγάζουν φωτιές από τη μύτη οι moderators πότε λέτε να δούμε κανένα RDR 2 στο PS4?
michael92 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω να λέγεται RDR PS2: RED DEAD REVOLVER PS3: RED DEAD REDEMPTION PS4: RED DEAD ??????
Vole Maulder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Red Dead Revolution? Red Dead Rising (Αν κι αυτό το έχουν κάνει ήδη)
RobinBlack Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 σχετικά με το DS, 4 τι ποιότητα ήχου λέτε να έχει η έξοδος ήχου ? θα είναι αρκετά καλή για να συνδέσουμε κανονικά stereo ακουστικά ?
spartan29gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Red Dead Revolution? Red Dead Rising (Αν κι αυτό το έχουν κάνει ήδη) Red dead Vengeance
naruto14 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Για το chat δε θα είναι αυτή μόνο; Και εγώ έτσι νομίζω. Μακάρι να μπορείς να βάλεις κανονικό headset και να ακούγεται καλά όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις