Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

PlayStation 4 Could Get GPU Switching, Dynamic UI

The rumor isn't that far-fetched since we previously heard that Sony will be using an AMD APU as well as a Southern Islands GPU in its next game console. A patent describing an automated GPU switching process provides further credibility that Sony is aiming for a flexible, power optimized GPU infrastructure for the PS4.

The patent application for "dynamic context switching between architecturally distinct graphics processors" was already filed back in 2009 and published in late 2010, which would indicate that it is not the latest information on Sony's development.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η σόνυ ανακοίνωσε ένα event για τον φεβρουάριο ,ίσως δούμε κάτι εκεί σχετικά με το ps4, έτσι πως πάνε τα πράγματα με τις current gen consoles είναι αργά να ανακοινωθούν στην ε3,μπορούν και νωρίτερα να δώσουν κάποιο info και μετά στην ε3 να δούμε πολλά απο games και mechanics.

ΦΗΜΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

Η Sony ανεπτυξε συστημα DRM που αποτρεπει το παιξιμο μεταχειρισμενων παιχνιδιων σε αλλες κονσολες

http://www.ps3hax.net/2013/01/has-sony-invented-a-drm-system-to-prevent-second-hand-games-sales/

Πολυ μαυρο βλεπω να πεφτει στο ΠΣ4 αν ισχυουν οσα ακουγονται (οχι μονο γι αυτο αλλα και χειροτερα specs απο το ΧΒΟΧ720)

• Like 1

Steam φάση δηλαδή..

PS4, το ερχόμενο SteamBox.

Ναι αλλά να άφηνε η MS να παίζεις και χωρίς συνδρομή καλά θα 'ταν!

Ακούγεται πως στην επόμενη γενιά το XBOX Live θα γίνει σαν το PSN (δωρεάν online και με συνδρομή δωρεάν παιχνίδια).

Steam φάση δηλαδή..

PS4, το ερχόμενο SteamBox.

Ακούγεται πως στην επόμενη γενιά το XBOX Live θα γίνει σαν το PSN (δωρεάν online και με συνδρομή δωρεάν παιχνίδια).

Μακάρι!Χάνουν πολλά με αυτό!Και εγώ ήμουν μεγάλος οπαδός του xbox,αλλά όταν είδα τι ωραία που έπαιζα χωρίς συνδρομές στο PS3 άρχισα να αναθεορώ .

ΦΗΜΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

Η Sony ανεπτυξε συστημα DRM που αποτρεπει το παιξιμο μεταχειρισμενων παιχνιδιων σε αλλες κονσολες

http://www.ps3hax.net/2013/01/has-sony-invented-a-drm-system-to-prevent-second-hand-games-sales/

Πολυ μαυρο βλεπω να πεφτει στο ΠΣ4 αν ισχυουν οσα ακουγονται (οχι μονο γι αυτο αλλα και χειροτερα specs απο το ΧΒΟΧ720)

δεν διάβασα το περιεχόμενο αλλά το "Η Sony ανεπτυξε συστημα DRM που αποτρεπει το παιξιμο μεταχειρισμενων παιχνιδιων σε αλλες κονσολες". έχει ξανά αναφερθεί και παλαιότερα, δεν θυμάμαι αν ήταν σε αυτό το τόπικ ή φόρουμ αλλά το λένε για 2ρη φορά...

Αν γίνει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει στο PS4. Κατά τη γνώμη μου αυτό θα έθαβε την κονσόλα λόγω των μεγάλων μαγαζιών όπως το Gamestop. Απλά θα σταματούσαν να την προωθούν. Για αυτό και κανένας δεν έχει κάνει ανάλογη κίνηση ακόμα.

Σίγουρα κάποια στιγμή όμως θα γίνει. Δυστυχώς.

Το link το είδα. Δεν αναφέρει τίποτα για χρήση της πατέντας στο ps4. Είναι απλά μια πατέντα. Είναι γενικότερη στρατηγική των εταιρειών να πατεντάρουν ιδέες. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Sony θα εφαρμόσει την πατέντα.

Οπότε δεν επίβεβαιώθηκε πως θα χρησιμοποιηθεί στο ps4. Εκτός αν εννοούσες κάτι άλλο και δεν κατάλαβα σωστά.

Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά μου φαίνεται απίθανο να μην την χρησιμοποιήσουν.

υγ : εγώ εννοώ κυρίως οτι επιβεβαιώθηκε η πατέντα για την οποία είχανε ακουστεί rumors πριν καιρό, όχι οτι θα εφαρμοστεί σίγουρα στο PS4, αλλά το μόνο λογικό είναι να την ενσωματόσουν

Τα ιδια ελεγαν και για το PS3, μαλιστα και κει ειχαν κανει καποιες κατοχυρωσεις πατεντων.

Το θεμα ειναι οτι αν για αυτους δεν ειναι βιωσιμο μαρκετ πλαν, δε προκειται να το εισαγουν στο τελικο

προιον.

Δεν ειναι χαζοι.

Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά μου φαίνεται απίθανο να μην την χρησιμοποιήσουν.

υγ : εγώ εννοώ κυρίως οτι επιβεβαιώθηκε η πατέντα για την οποία είχανε ακουστεί rumors πριν καιρό, όχι οτι θα εφαρμοστεί σίγουρα στο PS4, αλλά το μόνο λογικό είναι να την ενσωματόσουν

Οκ. :)

Νομίζω είναι νωρίς ακόμα. Θα δείξει. Κι εγώ ελπίζω να μην το εφαρμόσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...