Vole Maulder Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Το Destiny δε νομίζω πως είναι movie game. Το μπερδεύεις με κάποιο άλλο, ξέρεις κάτι παραπάνω ή τυχαίο όνομα παιχνιδιού που δε σε ενδιαφέρει; Ε καλα σαφως ο καθενας εχει το γουστο του,για αυτο και μιλησα και εγω για μενα.Δεν ειναι movie games ειναι games btw, οπως ολα τα games.Εκτος αν δεχτουμε οτι αυτα της Νιντεντο ειναι για παιδακια(αυτο θα σου πει αντιστοιχα ο ο Ikaruga fan της sony).Αυτες ειναι ακραιες αποψεις.Kαι οι 2. Με έναν τρόπο είναι movie games όμως. Και είναι βολικός όρος για να συζητάμε με "συντομεύσεις". Η δομή και το στήσιμο είναι σαν να βλέπεις ταινία και να παίζεις τα action parts ή τα ενδιάμεσα κομμάτια που σε πολλές ταινίες υπονοούνται ότι έγιναν μεταξύ σκηνών. Δεν είναι κακό (εκτός αν μισείς το σινεμά ), απλώς είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τα Zelda ή τα Dark Souls, για παράδειγμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Με έναν τρόπο είναι movie games όμως. Και είναι βολικός όρος για να συζητάμε με "συντομεύσεις". Η δομή και το στήσιμο είναι σαν να βλέπεις ταινία και να παίζεις τα action parts ή τα ενδιάμεσα κομμάτια που σε πολλές ταινίες υπονοούνται ότι έγιναν μεταξύ σκηνών. Δεν είναι κακό, απλώς είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τα Zelda ή τα Dark Souls, για παράδειγμα. Για μενα δεν υπαρχει αυτος ο ορος ρε συ. Games τα βλεπω ολα. Επειδη δλδ εχουν σκηνοθεσια και σεναριο,ειναι Movie games? Ολα τοτε ειναι Movie games εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.Καπου χανει το νοημα του λοιπον αυτος ο ορος(που δεν υπαρχει για μενα). Δεν ειναι καποια μικρη κατηγορια δλδ.Το 99% των παιχνιδιων εχει σεναριο.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δεν ακυρώνεται το ότι είναι παιχνίδι αν το πεις movie game. Για μένα ο όρος game είναι προβληματικός ως ένα βαθμό, επειδή παραείναι ευρύς και πλέον - και παραδόξως - έτσι όπως έχει διευρυνθεί το τι κάνουν τα παιχνίδια ως μέσο, χρειάζονται πιο συγκεκριμένοι όροι. Δηλαδή, ναι, παιχνίδι είναι το Minecraft, παιχνίδι είναι και το Uncharted, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα, δεν έχουν τους ίδιους στόχους. Θα έφτανα και στο σημείο να πω ότι δε χρησιμοποιούν ούτε καν τα ίδια μέσα. Κάπως πρέπει να αναφερθείς όμως στο έκαστο αν θες να τα διαχωρίσεις σε μια συζήτηση. Και δεν είναι όλα movie games. Σκέψου πόσο σκηνοθετικό έλεγχο έχει η Naughty Dog ή η Santa Monica σε ό,τι βλέπεις και σε ό,τι παίζεις και πόσο η Bethesda ή η From Software στα δικά της. Οπως και το τι εργαλεία χρησιμοποιεί η κάθε μία στο κάθε παιχνίδι. Απλώς επειδή συχνά κάποιοι χρησιμοποιούν αυτόν, ή παρόμοιους, τον όρο για να μειώσουν ένα παιχνίδι, είναι δύσκολο να τον χρησιμοποιήσεις και να εκληφθεί ως ουδέτερος ή περιγραφικός.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Νομιζω οτι με αλλο τροπο λες εσυ ενα game ''Μοvie game'' και με αλλο ο Ikaruga24. Eχω την εντυπωση οτι ειναι υποτιμητικος ο χαρακτηρισμος του,ενω ο δικος σου οχι. Αν το ελεγες εσυ δλδ θα καταλαβαινα οτι δεν θα το ελεγες υποτιμητικα. Στα υπολοιπα συμφωνω. Και γενικα ο ορος game δεν μου αρεσει να σου πω την αληθεια.Αλλα αυτο εχει επικρατησει.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ας μας λύσει την απορία ο ίδιος, τότε Κυρίως επειδή έφερε ως παράδειγμα ταινιοπαιχνιδιών αυτά που έφερε, κι όχι το κλασικό που κράζουν όσοι χρησιμοποιούν αυτό τον όρο υποτιμητικά (Heavy Rain), το εξέλαβα ως ουδέτερο.
polakis21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μωρε αυτη καλα κανει αυτο που κανει. Εμενα δεν ενδιαφερει αυτο που προσπαθει να δωσει. Εγω παιχνιδας μεγαλωσα και παιχνιδας θα πεθανω. Τα movie games απλα δεν μου κινουν το ενδιαφερον, τι να κανω τωρα και δυστυχως σχεδον ολα τα παιχνιδια της Sony ειναι movie games. Δεν ειναι κατι που θα με τραβηξει για να σκασω τα φραγκα μου για το PS4. Ας βγαλει οσα Uncharted, Destiny, God of war γουσταρει, κανενα απο αυτα δεν ειναι για εμενα. Αν ομως δουμε κανα Demon Souls 2 ή κανα αλλα περιεργο και εξαιρετικα ενδιαφερον παιχνιδακι (αποκλειστικο φυσικα) τοτε δεν θα διστασω. Απλα οπως εχουν τωρα τα πραγματα απο μονα τους τα παιχνιδια της σονυ με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Επειδη ομως μιλαμε για Sony και Playstation ολο και καποιος μαγκας θα βρεθει για να πεταξει προς το μερος της κανενα γαματο exclusive (εστω και μικρη παραγωγη) που θα χτυπησει ακριβως στο δικο μου bulls eye και τοτε απλα κοιταξω να την αποκτησω οσο το δυνατον συντομοτερα. Λαθος το ειπες. "Μπλεστέσιο" ειναι το κανονικο. Κι εσυ κανεις λαθος. Ειναι πλέιστεϊσιο και προ...LOL
ikaruga24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Νομιζω οτι με αλλο τροπο λες εσυ ενα game ''Μοvie game'' και με αλλο ο Ikaruga24. Eχω την εντυπωση οτι ειναι υποτιμητικος ο χαρακτηρισμος του,ενω ο δικος σου οχι. Αν το ελεγες εσυ δλδ θα καταλαβαινα οτι δεν θα το ελεγες υποτιμητικα. Στα υπολοιπα συμφωνω. Και γενικα ο ορος game δεν μου αρεσει να σου πω την αληθεια.Αλλα αυτο εχει επικρατησει. Οχι ακριβως οπως το λεει ο Vole το λεω. Νομιζω την εχουμε ξανακανει τη συζητηση. Το movie game ειναι το παιχνιδι που απλα δεν δινει πρωτη βαση στο gameplay. Για να καταλαβεις τι λεω υπαρχουν στο youtube βιντεακια για την ιστορια και την εξελιξη του Zelda. Δες με ποια λογικη και με τι τροπο φτιαχνουν αυτο το παιχνιδι. Η μερα με τη νυχτα σε σχεση με κατι σαν το God of war. Η να στο εξηγησω ακομα καλυτερα. Ειναι ιδιο το Vanquish με το Uncharted? Και τα 2 ειναι third person shooters. Και τα 2 εχουν set pieces. Και τα 2 εχουν μια ιστορια να πουν. Και τα 2 απο την αρχη μεχρι το τελος τους ειναι 6-8 ωρες. Ειναι ομως τα ιδια? Το focus ειναι το ιδιο? Ο τροπος παιξιματος ειναι ο ιδιος? Να στο κανω ακομα ποιο λιανα. Εχει καμια σχεση το τελευταιο Devil May Cry με τα παλιοτερα?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Οχι ακριβως οπως το λεει ο Vole το λεω. Νομιζω την εχουμε ξανακανει τη συζητηση. Το movie game ειναι το παιχνιδι που απλα δεν δινει πρωτη βαση στο gameplay. Για να καταλαβεις τι λεω υπαρχουν στο youtube βιντεακια για την ιστορια και την εξελιξη του Zelda. Δες με ποια λογικη και με τι τροπο φτιαχνουν αυτο το παιχνιδι. Η μερα με τη νυχτα σε σχεση με κατι σαν το God of war. Η να στο εξηγησω ακομα καλυτερα. Ειναι ιδιο το Vanquish με το Uncharted? Και τα 2 ειναι third person shooters. Και τα 2 εχουν set pieces. Και τα 2 εχουν μια ιστορια να πουν. Και τα 2 απο την αρχη μεχρι το τελος τους ειναι 6-8 ωρες. Ειναι ομως τα ιδια? Το focus ειναι το ιδιο? Ο τροπος παιξιματος ειναι ο ιδιος? Να στο κανω ακομα ποιο λιανα. Εχει καμια σχεση το τελευταιο Devil May Cry με τα παλιοτερα? Oποτε υποτιμητικα το λες. ''Movie game'' με τον τροπο που το λεει ο Vole Θεωρειται και το the last of us,αλλα εχει εξαιρετικο gameplay για μενα. Για αυτο δεν μου αρεσουν και πολυ αυτοι οι διαχωρισμοι και τα βλεπω ολα ως παιχνιδια. Το uncharted για παραδειγμα θεωρειται καλυτερο παιχνιδι απο το Vanquish συνολικα.Και ειναι καλυτερο. Για μενα το εχω ξαναπει,τα βλεπω συνολικα στο τι μου δινουν τα παιχνιδια,οχι ενα μερος τους.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Oποτε υποτιμητικα το λες. ''Movie game'' με τον τροπο που το λεει ο Vole Θεωρειται και το the last of us,αλλα εχει εξαιρετικο gameplay για μενα. Για αυτο δεν μου αρεσουν και πολυ αυτοι οι διαχωρισμοι και τα βλεπω ολα ως παιχνιδια. Το uncharted για παραδειγμα θεωρειται καλυτερο παιχνιδι απο το Vanquish συνολικα.Και ειναι καλυτερο. Για μενα το εχω ξαναπει,τα βλεπω συνολικα στο τι μου δινουν τα παιχνιδια,οχι ενα μερος τους. Γιατι υποτιμητικα? Εχει αλλο focus το ενα και αλλο το αλλο. Για last of us δεν μιλαω, δεν γνωριζω ακομα κατι. Το uncharted δεν μπορει να θεωρειται καλυτερο παιχνιδι απο το vanquish γιατι ειναι διαφορετικο παιχνιδι με εντελως διαφορετικες κατευθυνσεις και σκοπους. Στο Uncharted η ιστορια ειναι λογος για να συνεχισεις το παιχνιδι και να πηγαινεις απο το σημειο Α στο σημειο Β. Στο Vanquish η ιστορια ειναι απλα δικαιολογια για να στηθει το σκηνικο που ειναι κανονικες battle arenas. Εχει κατα πολυ καλυτερη αισθηση και αντιδραση οπλων, εχει πολυ καλυτερη, σφιχτη και σαφεστατα ταχυτερη κινηση και χειρισμο με δυσκολια που εχει λογικη απο πισω. Τα movie games δεν δινουν βαση στα παραπανω. Ειναι αληθεια, sorry και επισης η λογικη τους μπαζει απο παντου. Λογικη uncharted - σου παρουσιαζει εναν "advanced" στρατιωτη και ουτε καραμπινια στη μαπα δεν αρκει οχι να τον πεταξει πισω αλλα ουτε καν να τον σκοτωσει. Λογικη infamous - superhuman snipers με αυτοματα οπλα απο το υπερπεραν που σε βλεπουν απο χιλιομετρα και σε γαζωνουν. Λογικη God of war - Οτι και να σου πεταξει το παιχνιδι το τετραγωνο ειναι η λυση στο προβλημα σου. Βλεπεις το movie game φτιαχνεται με την ιδεολογια του οτι ΠΡΕΠΕΙ να σε παει παρακατω (με καθε κοστος) ενω το gameplay game ΠΡΕΠΕΙ να το πας εσυ παρακατω. Ξερω οτι αυτο σου ακουγεται σαν αρνητικο (και κατα καποιο τροπο σιγουρα ειναι γιατι στο βωμο του να σου προσφερει μια "cinematic" εμπειρια ο developer θα θυσιασει πολλα) αλλα στην τελικη παμε στο τι προτιμαει ο καθενας. Εσυ θα μου πεις για το ποσο μαλακια ειναι η ιστορια και οι χαρακτηρες στο Vanquish και εγω θα σου πω ποσο αθλια ειναι τα shooting mechanics στο uncharted.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Διαφωνω σε αρκετα πραγματα. Νομιζω οτι βλεπεις με λιγο εμπαθεια το ολο θεμα. Οι αρθμοι εχουν μιλησει για τα παιχνιδια ανεξαρτητως προτιμησεων παντως.Για το ποια ειναι καλυτερα απο αλλα. Οι προτιμησεις βεβαια του καθενως ειναι σεβαστες. Και στο journey ενα κουμπι πατας,χειροτερο gamplay ever θεωρητικα,αλλα ειναι ενα απο καλυτερα games ever. Δεν μπορω να τα ξεχωρισω. Κανεις ακριβως αυτο που κανουν αλλοι με την Νιντεντο.Ειναι για παιδακια και τελος,επειδη εχουν χρωματα και ειναι cute. Το ιδιο ακραιες ειναι αυτες οι αποψεις. Προσωπικα βλεπω τα παιχνιδια στο συνολο τους.Και αυτα της Νιντεντο και ολα. Λογικη infamous - superhuman snipers με αυτοματα οπλα απο το υπερπεραν που σε βλεπουν απο χιλιομετρα και σε γαζωνουν. sandbox hero game ειναι με αποστολες.Tι περιμενες να ειχε? Και στο vanguish προχωρας και βαρας με καμια λογικη με δυναμεις απο αλλο πλανητη...οχι απο το υπερπεραν..,κανενα νοημα θα σου πει ο αλλος(και μου το εχουν πει κι ολας καποιοι,κανενα βαθος).Τουλαχιστον στο Infamous εχει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια. Θα μπορουσα να συμφωνουσα μαζι σου αν ειχες την αποψη του vole. Το βλεπεις εντελως διαφορετικα ομως.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Η αλήθεια είναι ότι ένα movie game δεν κρίνεται αποκλειστικά από τα mechanics του. Η βάση για να μπορέσει να είναι καλό είναι να μη γίνεται ενοχλητικό ή εκνευριστικό, να μην μπαίνει "εμπόδιο" στην εξέλιξη της πλοκής. Από εκεί και πέρα, όσο καλύτερο και βαθύτερο είναι μηχανιστικά τόσο καλύτερα - αρκεί να δένει σε συμφωνία με την πλοκή, κάτι που το Uncharted ή το Tomb Raider δεν κάνουν - αλλά το αν θα είναι καλό στην τελική κρίνεται από ένα συνδυασμό παραγόντων που σε παιχνίδια όπως το Vanquish δεν έχουν σημασία (σκηνοθεσία, ρυθμός, πλοκή, διάλογοι, χαρακτήρες, θεματολογία). Επίσης, θα έλεγα ότι το Uncharted είναι παράδειγμα πολύ μέτριου movie game, οπότε το να βασίζουμε όλη την κριτική του είδους πάνω σε αυτό αδικεί άλλα πολύ καλύτερα τέτοια παιχνίδια, όπως το Last of Us. Το Infamous γιατί το βάζεις στην ίδια κατηγορία όμως; Δε νομίζω πως είναι, τουλάχιστον όχι όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ τα movie games. Η κύρια διαφορά θεωρώ πως βρίσκεται στο ότι στα movie games υπάρχει πολύ συγκεκριμένη προκαθορισμένη πορεία που μπορείς να πάρεις και για να τα απολαύσεις πρέπει να αφεθείς στην εμπειρία και να τα ακολουθήσεις. Οπως περίπου θα έβλεπες μια ταινία. Παίζεις όλη τη δράση στο ρυθμό που σου θέτει η πλοκή χωρίς να προσπαθείς να "σπάσεις" το παιχνίδι. Δέχεσαι ότι σημαντικά σημεία της πλοκής είναι εκτός του ελέγχου σου και υιοθετείς τη ματιά του χαρακτήρα που υποδύεσαι. (Εδώ να θυμήσω τις προτροπές τόσων ατόμων εδώ μέσα για αυθόρμητο παίξιμο στο Last of Us ως ιδανική εμπειρία, σε αντίθεση με το να κάνεις reload για να κάνεις "game" το παιχνίδι. Είναι το καλύτερο παράδειγμα γι' αυτό που περιγράφω.) Αυτό όλο έρχεται σε αντίθεση με ό,τι προσφέρει και στοχεύει ένα παιχνίδι που δίνει τον έλεγχο του ρυθμού σε εσένα κι ένα playground να εξερευνήσεις κατά βούληση, να πειραματιστείς, να "σπάσεις" το παιχνίδι, και να προχωρήσεις την όποια πλοκή όποτε θέλεις. 'Η με ό,τι προσφέρει ένα παιχνίδι που είναι, κατά βάση, combat arenas. 'Η με κάτι σαν το Dwarf Fortress ή το Minecraft, που είναι στο εντελώς άλλο άκρο από τα movie games. Αυτή είναι μια συζήτηση που κάνω συχνά με ένα φίλο μου, ο οποίος "μισεί" τα movie games, αλλά προτού δούμε το Last of Us δεν είχαμε εντοπίσει ακριβώς γιατί. Κι αυτό γιατί στο συγκεκριμένο αναγνώρισε την αξία του για διάφορους λόγους, ενώ ως τότε η συζήτηση επέστρεφε πάντα στα Uncharted, τα οποία κι εγώ δεν μπορούσα να υπερασπιστώ ειλικρινά, καθώς θεωρώ πως έχουν πολλά προβλήματα. Τέλος πάντων, η ουσία του ζητήματος βρισκόταν στο ότι δεν αντέχει ούτε το σινεμά. Θέλει να προχωράει με το δικό του ρυθμό, να φτιάχνει τις δικές του ιστορίες στο μυαλό του και οτιδήποτε συμβαίνει στην όποια πλοκή (αν υπάρχει) να περνάει από το χέρι του. Το ότι εσύ - όχι εσύ εσύ, ikaruga, γενικά - μπορεί να θες κάτι συγκεκριμένο από τα παιχνίδια που παίζεις δε μειώνει όποια παιχνίδια προσφέρουν κάτι άλλο. Δέχομαι ότι δεν τα μειώνεις με πρόθεση, αλλά το να λες ότι θυσιάζονται πράγματα στον οποιοδήποτε βωμό υποδηλώνει μια κριτική στην πρόθεση και το στόχο, κι όχι στην εκτέλεση (που για μένα η εκτέλεση είναι που έχει νόημα να εξετάζεται κριτικά όταν η πρόθεση είναι απλώς εκτός των προτιμήσεών μας). Τα Uncharted, ας πούμε, εγώ τα χαρακτηρίζω μέτρια, επειδή δεν κάνουν τον κόπο να διατηρούν συνοχή στους χαρακτήρες και τις πράξεις τους μεταξύ πλοκής και gameplay κι επειδή έχουν gamey leaps of logic, όπως με τους advanced εχθρούς που λες. Δεν τα λέω μέτρια επειδή περίμενα από αυτά το Dark Souls ή μαθήματα ζωής. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Συμφωνω σε ολα Vole και οπως παντα εκτος εκτος απο την αποψη σου για τα uncharted. Γενικα το καλο με τα παιχνιδια ειναι οτι δεν περιοριζονται στα Movie χαρακτηριστικα.Μπορεις να εχεις τα παντα,να διαλεξεις οποιον δρομο θες(ως developer)ή να κανεις συνδιασμους. Το συνολο ομως μετραει για μενα και αυτο που σου αφηνουν στο τελος. Mισω τις ταμπελες στα games.Ειδικα οταν μπαινουν κακοπροαιρετα. Το The last of us το τελειωσες?
Vole Maulder Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ε καλά, τη μέρα που θα συμφωνήσουμε για τα Uncharted θα γίνει κι ο Τιτανομάχος κονσολάς Οχι, δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Ξεκίνησα να παίζω και το Tomb Raider που μου έδωσε ένας φίλος για το 360 και μοιράζω το χρόνο ανάμεσα στα δύο (που σημαίνει ότι και τα δύο τα προχωράω ποοοολύ αργά ) Εφαγα και μια φλασιά χτες να ξαναπαίξω το ICO. Αυτά κάνω και μου παίρνουν μήνες τα παιχνίδια για να τα τελειώσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που θα παιξω για δευτερη φορα στην τερμα δυσκολια. Το Sotc(ειναι το παιχνιδι που εχω τερματησει περισσοτερες φορες,6) το τελειωσα και μου μενει το ico για 3η φορα(Δεν εχω παιξει ακομα την ΗD εκδοση) Ειναι ελαχιστα τα παιχνιδια που εχω παιξει πανω απο μια φορα απο τοτε που ασχολουμαι με video games.Με αυτα που μου αρεσουν παρα πολυ ομως το παρακανω.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Για να ξεκαθαρισω το τι εννοω "movie games" για να μην υπαρχουν ερωτησεις εννοω ολα τα παιχνιδια τα οποια φτιαχνονται style over substance τα οποια εχουν ως κυριο στοχο τους απλα να πουν μια ιστορια και οχι να παιξεις (με την ιδια λογικη που παιζεις ενα Mario ας πουμε ή ενα Vanquish ή ενα Valkyria Chronicles ή ενα Red Dead Redemption). Εδωσα επιτηδες και το Red dead redemption σαν παραδειγμα γιατι θα μπορουσε ανετα να θεωρηθει "movie game" απο καποιους αλλα το παιχνιδι εχει πολυ σφτιχτοδεμενα mechanics και ετσι δεν ειναι style over substance αλλα ουτε και οτι η ιστορια αποτελει βασικο στοχο για την εξελιξη του gameplay. Μπορεις να μην κανεις τιποτα και να γουσταρεις παραδεγειγμα στην "παιδικη χαρα" του γιατι τα mechanics το επιτρεπουν. Μου ειναι πολυ δυσκολο να σας το δωσω να το καταλαβετε με τα λογια ακριβως οσο δυσκολο ειναι να σας περιγραψω με λογια την εμπειρια του να οδηγας ενα πισωκινητο αυτοκινητο με μπλοκε διαφορικο με τελειο στησιμο VS του απλα να οδηγας μια λιμουζινα. Ναι οκ η λιμουζινα διαθετει ανεση, ασφαλεια, ηλεκτρονικα συστηματα μπλα μπλα μπλα αλλα τη χαρα στον οδηγο το πρωτο αμαξι θα την προσφερει. Ειναι κατι που δεν μπορεις να το περιγραψεις με απλες λεξεις. Παραδειγματα απο παιχνιδια που θεωρω "movie games". - Uncharted - Call of duty/Battlefield/MoH - Gears of War - Infamous - Resident Evil 5/6 - Witcher 2 - God of War - DmC - Devil May Cry - Tomb Raider (το τελευταιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις