ikaruga24 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Για εμενα δεν υπαρχει καν θεμα συγκρισης μικρομαλακης με σονυ για Ελλαδα. Η σονυ εχει σαφεστατα το προβαδισμα σε ολους τους τομεις και σε ολα τα επιπεδα. Πουθενα δεν μπορει να την ανταγωνιστει η μικρομαλακη. Βεβαια PS4 θα αποκτησω μονο οταν βγει καποιος αποκλειστικος τιτλος που θα θελω να παιξω οπως και δηποτε (οπως ηταν το Demon Souls στο PS3) μιας και τα παιχνιδια της ιδιας της σονυ δεν μπορω να πω οτι μου ελκυουν το ενδιαφερον και οχι δεν ειναι της σονυ τα παιχνιδια που με ενδιαφερουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εμενα παλι τα παιχνιδια της sony ειναι αυτα που με κρατανε στα ps. Ειναι καλυτερη απο παλιοτερα. Απο τα 7 χρονια τις γενιας,εδωσε 4 GOTY(το 4o λογικα θα ειναι το TLOU) ως Publisher.Τι αλλο να κανει? Kατ'εμε κατα κρατος οι ανωτεροι αυτα τα χρονια. Για να δουμε πως θα τα πανε στο 4.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μπραβο παιδια....παρακαλειται και ενας ΧΒΟΧ fan να πει το αντιστοιχο για τη Μικρομαλακακη για να ολοκληρωθει το σετακι!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Τελευταια φορα που μπηκα στο Insomnia ηταν forum αποψεων/συζητησεων,αλλαξε κατι?
Defector Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δυστυχώς, σε κάθε φόρουμ, εκτός από 'ανταλλαγή' απόψεων υπάρχουν και αυτά που μας ξενερώνουν όλους μας, πραγματικά.Στο θέμα μας, τώρα. Μία ερώτηση. Θα ήθελα ένα χρωματάκι, εκτός μαύρου, για το λανσάρισμα του PS4. Πιστεύω ότι το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο, ιδίως στο ξεκίνημα μιας κονσόλας. (Προσωπική άποψη).Έχουμε ακουστά κάτι περί χρωμάτων;
Tilemaxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εμένα και σε λευκό θα μου άρεσε. Η μπλέ. Αλλά λογικά στην αρχή μόνο το μαύρο θα έρθει.
Defector Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εμένα και σε λευκό θα μου άρεσε. Η μπλέ. Αλλά λογικά στην αρχή μόνο το μαύρο θα έρθει. Μπλε! Σκέφτομαι, ήδη, να αγοράσω σε μπλε το PS3. Είχα παλιά, αλλά αναγκάστηκα να το δώσω... Σε μπλε, φαντάζομαι, το PS4 θα δείχνει πανέμορφο. Όσο και να μην πηγαίνω τα glossy χρώματα, το μπλε ηλεκτρίκ θα του πήγαινε πάρα πολύ.
empire_1924 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Fan made λογικά όλα....σε μπλε θα είναι όντως απίστευτο! More....."όαση" πραγματικά!!!! 1
kekopis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 <p><em>Δυστυχώς, σε κάθε φόρουμ, εκτός από 'ανταλλαγή' απόψεων υπάρχουν και αυτά που μας ξενερώνουν όλους μας, πραγματικά.</em><br><br> Στο θέμα μας, τώρα.</p> <p> Μία ερώτηση. Θα ήθελα ένα χρωματάκι, εκτός μαύρου, για το λανσάρισμα του PS4.</p> <p>Πιστεύω ότι το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο, ιδίως στο ξεκίνημα μιας κονσόλας. (Προσωπική άποψη).<br> Έχουμε ακουστά κάτι περί χρωμάτων;</p> και ενα κοκκινο η λευκο δεν θα ταν ασχημο...
ikaruga24 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εμενα παλι τα παιχνιδια της sony ειναι αυτα που με κρατανε στα ps. Ειναι καλυτερη απο παλιοτερα. Απο τα 7 χρονια τις γενιας,εδωσε 4 GOTY(το 4o λογικα θα ειναι το TLOU) ως Publisher.Τι αλλο να κανει? Kατ'εμε κατα κρατος οι ανωτεροι αυτα τα χρονια. Για να δουμε πως θα τα πανε στο 4. Μωρε αυτη καλα κανει αυτο που κανει. Εμενα δεν ενδιαφερει αυτο που προσπαθει να δωσει. Εγω παιχνιδας μεγαλωσα και παιχνιδας θα πεθανω. Τα movie games απλα δεν μου κινουν το ενδιαφερον, τι να κανω τωρα και δυστυχως σχεδον ολα τα παιχνιδια της Sony ειναι movie games. Δεν ειναι κατι που θα με τραβηξει για να σκασω τα φραγκα μου για το PS4. Ας βγαλει οσα Uncharted, Destiny, God of war γουσταρει, κανενα απο αυτα δεν ειναι για εμενα. Αν ομως δουμε κανα Demon Souls 2 ή κανα αλλα περιεργο και εξαιρετικα ενδιαφερον παιχνιδακι (αποκλειστικο φυσικα) τοτε δεν θα διστασω. Απλα οπως εχουν τωρα τα πραγματα απο μονα τους τα παιχνιδια της σονυ με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Επειδη ομως μιλαμε για Sony και Playstation ολο και καποιος μαγκας θα βρεθει για να πεταξει προς το μερος της κανενα γαματο exclusive (εστω και μικρη παραγωγη) που θα χτυπησει ακριβως στο δικο μου bulls eye και τοτε απλα κοιταξω να την αποκτησω οσο το δυνατον συντομοτερα. μπλε φυσικα,αφου ειναι μπλειστεισιον Λαθος το ειπες. "Μπλεστέσιο" ειναι το κανονικο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μωρε αυτη καλα κανει αυτο που κανει. Εμενα δεν ενδιαφερει αυτο που προσπαθει να δωσει. Εγω παιχνιδας μεγαλωσα και παιχνιδας θα πεθανω. Τα movie games απλα δεν μου κινουν το ενδιαφερον, τι να κανω τωρα και δυστυχως σχεδον ολα τα παιχνιδια της Sony ειναι movie games. Ε καλα σαφως ο καθενας εχει το γουστο του,για αυτο και μιλησα και εγω για μενα. Δεν ειναι movie games btw ,ειναι games οπως ολα τα games.Το 99% των παιχνιδιων εκει εξω ειναι στο ιδιο στυλ με αυτα της sony. Εκτος αν δεχτουμε οτι αυτα της Νιντεντο ειναι για παιδακια(αυτο θα σου πει αντιστοιχα ο ο Ikaruga24 fan της sony).Αυτες ειναι ακραιες αποψεις.Kαι οι 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις