iziamos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Πάντως η αλήθεια είναι πως αν κανείς περιμένει κάνα εξάμηνο να πάρει κονσόλα δεν θα χάσει κάτι. 3
stavros88 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Στις κoνσολες η Σονυ ειναι.Συνεχιζω να διαβαζω τον τυπο.RED dead rebellion(απο red dead redemption)exclusive στο x1?η Rockstar τα εχει σπασει με την Σονυ?γιατι τοτε το gta5 το δειχνουν σε ps3? Στο τελος θα λεμε γι αυτον ειτε οτι ειναι ο μεγιστος γκουρου ειτε ο μεγαλυτερος βλακας ever! Εγω ετσι κι αλλιως θα περιμενω μεχρι να βγει το MGS5 για να παρω κονσολα οποτε μεχρι τοτε ολη η αληθεια θα εχει αποκαλυφθει.Προν το παρον ειμαι για PS4
naruto14 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Έχετε την εντύπωση πως η MS θα είχε δυνατότερη κονσόλα και δεν θα το διατυμπάνιζε με όλο αυτο το αρνητικό κλίμα που επικρατεί εναντίον της? Πολύ αμφιβάλλω.
stavros88 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Λεει οτι δεν θελει να σκοτωσει την Σονυ για να μην μπει η google στο παιχνιδι και σε 2-3 χρονια να ειναι η απολυτη κυριαρχος.Τρεχα γυρευε λεω εγω ονειρα θερινης νυκτος
Udontneed2know Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Σε σχέση με το φερέφωνο της Sony/μονότονο/ξενέρωτο/"παρακμιακό" neogaf είναι πολύ πιο cool τύπος...και όχι δεν αναφέρομαι σου ξαναγράφω στον misterxmedia!!! Τα υπόλοιπα θ'απαντηθούν σε 1-2 μηνάκια....!!!! επειδη χρησιμοποιεις ακριβως τις ιδιες εκφρασεις με αυτον σχετικα με το gaf (που δεν ισχυουν βεβαια) ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι εννοεις αυτον , αλλιως θα μας εδινες τις "πηγες" σου. Προβλεψη μου οτι κατα 99,999999999% θα απογοητευτεις εαν πιστευεις αυτον τον ονειροπαρμενο. την αλλαγή της "τελευταίας στιγμής" στο 360 που έκανε η MS απο 256MB σε 512MB σ'ότι αφορά την μνήμη. χαχα το εχω ακουσει ξανα το ιδιο τροπαριο και αλλου, η τελευταια στιγμη λοιπον για την μνημη του 360 ηταν εξι μηνες ΠΡΙΝ την επισημη παρουσιαση του τον μαιο του 2005, περιμενε εσυ ενα ξαφνικο upgrade των specs χωρις μαλιστα καθυστερηση στην παραγωγη. Πολλά απο αυτά που λέει πάντως έχουν βάση. Και γενικά μιλάει με στοιχεία και όχι με μπουρδολογίες όπως το 90% των blogger των κώλου. Θα ξέρουμε σίγουρα όταν αποκαλυφθούν τα πλήρη specs του Xbox. τιποτε απο οσα λεει δεν εχουν βαση, καμια απολυτως ομως, ο τυπος απλα μπουρδολογει στον εσχατο βαθμο, απλα τα παρουσιαζει λες και ξερει για τι πραγμα μιλαει, πραγμα που δεν ισχυει βεβαιως, ενα search στο beyond3d (στο οποιο εχει παρει μονιμο ban) και θα δεις το ξεβρακωμα του. την στιγμή που θα πρέπει να κάνει εκ νέου port στο Open GL του PS4, εκεί θα υπάρχει θέμα. εχεις μεινει πισω, αλλα πολυ πισω λεμε....
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 http://misterxmedia.livejournal.com/ , παρτε και ποπ κορν γιατι ειναι ακρως διασκεδαστικος ο τυπακος.Τι είναι αυτός ρε φίλε..? Ακόμα και τον Titanomaxo πέρασε. 2
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 ^Μπα.. Ο Τιτανομάχος έκανε μια φορά κολοτούμπα. Αυτός δεν πρόκειται να κάνει, ακόμη κι αν η ΜΣ του κατασχέσει το σπίτι.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ωραία, επιβεβαιώθηκε το party chat. Με το κερασάκι στην τούρτα να είναι ότι δε χρειάζεται Plus για να το χρησιμοποιήσεις. Λογικό, βέβαια, εφόσον τα free to play multiplayer παιχνίδια είναι εκτός Plus.
cortaN@ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιούν/σπαταλούν τόσο γρήγορη μνήμη εκεί στη Sony (GDDR5) για λειτουργίες OS και γενικά non-gaming... Τουλάχιστον η MS χρησιμοποιεί φθηνή μνήμη τύπου DDR3, αυτό δικαιολογεί τη δέσμευση 3GB χώρου. Πιο λογικό θα μου φαινόταν να χρησιμοποιούσε η Sony 7 από τα 8GB του PS4 για gaming, το υπολειπόμενο 1 για τις λίγες απαιτητικές λειτουργίες του OS ή/και για debugging και κάποια επιπλέον φθηνή μνήμη (1-2gb σε συνδυασμό με έναν ARM επεξεργαστή) για όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του OS.
Udontneed2know Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιούν/σπαταλούν τόσο γρήγορη μνήμη εκεί στη Sony (GDDR5) για λειτουργίες OS και γενικά non-gaming... γιατι ηθελαν γρηγορη μνημη , επειδη χρειαζεται για τα παιχνιδια , και επειδη οι developers ζητουσαν unified memmory περισσοτερο απο οτιδηποτε.
skanjos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 το έλεγα παλιότερα, ps4+vita στα 500ε και κάποιοι κοροιδέυατε..για να δούμε θα αν ισχύσει θα πάρει τα πάνω του το vita? γιατί θέλει και games.... 1
ultralisk Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 με τίποτα δεν το πιστεύω ότι η SONY μπορεί να δώσει μόνο 100 ευρώ το Vita...τόσο σκότωμα δεν το αξίζει πόσο μάλλον όταν έχει διαφημίσει τόσο την υποστήριξη του και την χρήση του με το ps4...στα 550 το συζητάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις