nikos5800 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 λειτουργικο χβοχ 360(ταχυτατο , σταθερό,smooth, δουλεύει μόλις με περίπου 30-40mb ram)+hardware ps4 = η τέλεια κονσόλα αυτό χρειάζεται μια gaming συσκευή όλα τα άλλα είναι γτπ 1
Vole Maulder Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Υποσχέθηκε μια hardcore-centric κονσόλα την στιγμή που βάζει social μαλακίες που δεν αφορούν κανέναν. Χθές μαθαίνουμε οτι το 40% της διαθέσιμης μνήμης θα διατίθεται για άλλους πόρους πλήν παιχνιδιών. Τουλάχιστον η MS είπε οτι το One θα είναι πιο all-around συσκευή εξ' αρχής. Εδώ κρίνεις με βάση τον εαυτό σου. Οπως είπαν κι άλλοι πριν από μένα, αυτά τα social features συνδέονται με τα παιχνίδια και με μια σκηνή που έχει απογειωθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό στις μεγάλες αγορές του κόσμου. Αυτά δεν τα αγνοείς στο σχεδιασμό μιας νέας κονσόλας αν θες να είσαι επίκαιρος κι όχι σαν τη Nintendo. Και είναι και λίγο αντίφαση να λες από τη μία ότι θα γουστάρεις Χ1 αν σου φέρει συνδρομές για το NBA - κάτι τελείως άσχετο με το gaming - κι από την άλλη να κράζεις που έχει Ustream και ό,τι άλλο social feature έχει. By the way, αυτές τις συνδρομές σε βάζω και στοίχημα ότι δεν πρόκειται να τις δει κανείς εκτός ΗΠΑ. Και, φυσικά, θα συμπεριλαμβάνονται στο Gold, το οποίο όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα πληρώνει στην ίδια τιμή με τις ΗΠΑ - ή και υψηλότερη με τη "λογική" του $1 = €1 - για να έχει το 1/4 των υπηρεσιών του.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μα το PS4 ΔΕΝ είναι all-around συσκευή. Και γιατί να είναι όταν έχεις το PC για να κάνεις αυτά. Θα έχει υπηρεσίες streaming και με ταινίες κλπ αλλά από όσο είδες ασχολήθηκε ελάχιστα με αυτές. Πρώτα από όλα κοιτάει να βγάλει μια gaming κονσόλα. Κάτι που η MS στην ανακοίνωση του X1 παραλίγο να μας κάνει να το ξεχάσουμε. Σε λίγο θα πεις πως το event ανακοίνωσης της MS ήταν ότι καλύτερο είδες τα τελευταία χρόνια Επίσης τον χαρακτηρισμό μαλακίες στις social δυνατότητες καλύτερα κράτα τον για τον εαυτό σου. Υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται για αυτά (όταν έχουν σχέση με το gaming εννοείται) όπως και εγώ. Το One πλέον δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ανακοίνωσαν στην Ε3 και δικαιολογημένα έφαγαν ντομάτες. Και αν είναι να δώσουμε 1000+ σε PC € για να κάνουμε αυτά που μας προσφέρει μια κονσόλα, τότε δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι να έχεις το entertainment στο σαλόνι σου. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω. Όπως και φυσικά δεν με αφορά να κάνω upload gameplay, ούτε να μοιράζομαι τίποτα άλλο πουθενά. Για οτιδήποτε άλλο social μου αρκεί το Facebook. Και είναι και λίγο αντίφαση να λες από τη μία ότι θα γουστάρεις Χ1 αν σου φέρει συνδρομές για το NBA - κάτι τελείως άσχετο με το gaming - κι από την άλλη να κράζεις που έχει Ustream και ό,τι άλλο social feature έχει. By the way, αυτές τις συνδρομές σε βάζω και στοίχημα ότι δεν πρόκειται να τις δει κανείς εκτός ΗΠΑ. Και, φυσικά, θα συμπεριλαμβάνονται στο Gold, το οποίο όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα πληρώνει στην ίδια τιμή με τις ΗΠΑ - ή και υψηλότερη με τη "λογική" του $1 = €1 - για να έχει το 1/4 των υπηρεσιών του. Παίδες μπερδεύετε να social features με την on-demand/PPV/Live TV. Καμία σχέση η μία υπηρεσία με την άλλη. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες τηλεόρασης υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Και το NBA TV app για το 360 έχει έρθει κανονικά στην Ελλάδα. Ελπίζω με το One να συμπεριλάβουν ακόμη περισσότερα μέσα, καλό για εμάς θα είναι στην τελική. Υ.Γ: Η λογική του $1=€1 ισχύει σχεδόν σε όλα τα ηλεκτρονικά. Επίσης έχει περάσει στα ψιλά το ότι πλέον και το PS4 θα χρειάζεται premium συνδρομή για να παίζεις online (και πιθανότατα να χρησιμοποιείς κάποια social features).
lak10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 εβγαλε ανακοινωση η sony http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-ps3-system-software-memory
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Απ' το μεσημέρι έχει βγεί αυτή η ανακοίνωση. Και πάλι δεν απαντάει στο καυτό ερώτημα, μόνο γενικόλογα και τρίπλες αλά Sony.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Το One πλέον δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ανακοίνωσαν στην Ε3 και δικαιολογημένα έφαγαν ντομάτες. Και αν είναι να δώσουμε 1000+ σε PC € για να κάνουμε αυτά που μας προσφέρει μια κονσόλα, τότε δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι να έχεις το entertainment στο σαλόνι σου. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω. Όπως και φυσικά δεν με αφορά να κάνω upload gameplay, ούτε να μοιράζομαι τίποτα άλλο πουθενά. Για οτιδήποτε άλλο social μου αρκεί το Facebook. Παίδες μπερδεύετε να social features με την on-demand/PPV/Live TV. Καμία σχέση η μία υπηρεσία με την άλλη. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες τηλεόρασης υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Και το NBA TV app για το 360 έχει έρθει κανονικά στην Ελλάδα. Ελπίζω με το One να συμπεριλάβουν ακόμη περισσότερα μέσα, καλό για εμάς θα είναι στην τελική. Υ.Γ: Η λογική του $1=€1 ισχύει σχεδόν σε όλα τα ηλεκτρονικά. Επίσης έχει περάσει στα ψιλά το ότι πλέον και το PS4 θα χρειάζεται premium συνδρομή για να παίζεις online (και πιθανότατα να χρησιμοποιείς κάποια social features). OK, αυτό για το NBA app δεν το ήξερα. Στα ψιλά δεν έχει περάσει ότι το Plus χρειάζεται. Απλώς εγώ δεν το θεωρώ αρνητικό, από τη στιγμή που η υπηρεσία προσφέρει κι άλλα πράγματα κι από τη στιγμή που, λογικά, αυτό θα οδηγήσει σε καλύτερη υπηρεσία συνολικά. Δεν κρίνω το Live που θέλει Gold, το κρίνω που η τιμή είναι ίδια παντού ενώ τα περισσότερα πράγματα που προσφέρει είναι μόνο για ΗΠΑ ή UK. Βάλε επίπεδα τιμών, στην τελική, γιατί να πληρώνω για υπηρεσίες που δε μου παρέχονται;
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Η core υπήρεσία του Gold δεν συμπεριλαμβάνει μέσα και τις άλλες υπηρεσίες. Για να δείς Hulu, Netflix, MLB, NBA διαμέσου Live, πρέπει να πληρώσεις έξτρα συνδρομή για την κάθεμια, ΠΕΡΑ απ' τα 50€ που θα δώσεις έτσι κι αλλιώς στο XBL Gold. Δεν είναι δηλαδή οτι εμείς οι έλληνες πληρώναμε Gold και μας στερούσαν τις υπηρεσίες που είχαν στάνταρ οι αμερικανοί. Τις είχαμε-δεν τις είχαμε, θα έπρεπε να πληρώσουμε έξτρα για να τις δούμε, άρα μια χαρά ισότιμα πληρώναμε και εμείς συνδρομή (πέρα απ' την κλεψιά με την ισοτιμία που όμως ισχύει παντού).
Fulgore1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Η την κλεψια που πληρωνατε για Online gaming οταν ο ανταγωνισμος τοτε το προσφερε δωρεαν....
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Υπήρχαν καλύτερες υποδομές στο Xbox Live, πιο γρήγορο store, download speed, και φυσικά cross-game chat. Για μένα άξιζε το 50€ που έδινα το χρόνο. Σιγά το ποσό. Πλέον θα το δίνουν και οι 2 πλευρές, οπότε... 1
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ναι, απλώς αν ήθελες μόνο κάποια από αυτές τις υπηρεσίες - ή internet explorer ή Youtube, ας πούμε - ήταν κλειδωμένες πίσω από το Gold. Αν κάποιον δεν τον νοιάζει το online multiplayer και θέλει κάτι από αυτά, γιατί να πληρώνει και το Live; Συνδρομή για να σου επιτρέπει να κάνεις συνδρομή; Είναι λίγο τρελό. Κλεψιά δεν ήταν, και το PSN σε καμία περίπτωση δεν προσέφερε τα ίδια πράγματα ούτε το ίδιο επίπεδο στις κοινές τους παροχές. Μη λέμε τα ίδια συνέχεια. Τέλος πάντων, δε σε νοιάζουν τα social features, δεκτό. Ούτε εμένα με νοιάζουν ιδιαίτερα. Να λες όμως ότι είναι άχρηστα υποδηλώνει πως δεν έχεις επαφή με το τι γίνεται στην gaming κουλτούρα σε όλο τον κόσμο. Και σίγουρα το Facebook δεν μπορεί να τα αντικαταστήσει όλα αυτά για διάφορους λόγους.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δηλαδή υπήρχε περίπτωση κάποιος να θέλει να μπαίνει με ΙΕ στο νετ απο 360, και ταυτόχρονα να μην πληρώνει για Gold; Αυτό είναι λίγο τρέλα. Τέσπα, το μόνο καλό που δικαιολογούσε το τσάμπα online στο PS3, είναι το YT app που το χρησιμοποιείς δωρεάν, και εμένα προσωπικά μου χρησιμεύει για τραγούδια κτλ αφού έχω συνδεδεμένο το PS3 με ηχοσύστημα.Vole, γενικά είμαι αντιδραστικό στοιχείο σε κάτι τέτοια, ζητάω πολύ συγκεκριμένα πράγματα απο κάθε μηχάνημα που αγοράζω, και πίστεψε με δεν αφήνω τίποτα στην τύχη ή στο "οτι κάτσει" φανμποϊστικο mentality. Έτσι και αλλιώς fanboy κονσολών δεν ήμουν ποτέ και ούτε θα γίνω, είχα 360, PS3 τώρα, και δεν θα διστάσω να αγοράσω πάλι Xbox One αν ικανοποιεί όλο το πακέτο που έχω θέσει προσωπικά ως στάνταρ μου για την αγορά μηχανήματος. Προσωπικά με αφήνους αδιάφορο όλο τα social στοιχεία που διαφημίζει το PS4, και δεν με νοιάζουν τα worldwide trends. Με νοιάζει τι καλύπτει εμένα πανω απ' όλα. Και προς το παρών το One μου φαίνεται η πιο ελκυστική επιλογή με βάση όσα έχουμε δεί μέχρι τώρα (και έχοντας υπόψιν μου την άρση όλων των περιοριστικών μέτρων της MS).
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Οπως σου είπα, σε προσωπικό επίπεδο είναι δεκτά αυτά που λες και κατανοητά. Ως κριτική επιλογών στο σχεδιασμό της κονσόλας απλώς δε στέκουν, αυτό λέω. Και για να καταλάβω, η συνδρομή του NBA, που πληρώνεις ούτως ή άλλως, αν κατάλαβα καλά, αρκεί για να δώσεις 100 ευρώ παραπάνω για μια κονσόλα που κατά τ' άλλα έχει τα πάντα ίδια από social features (με το Χ1 ενδεχομένως πιο φουσκωμένο με άσχετα apps) και με μια συνδρομητική online υπηρεσία που πλέον παρέχει λιγότερα από τον ανταγωνισμό (ο οποίος, βέβαια, μένει να κριθεί σε άλλα ζωτικά πράγματα ακόμα, οπότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα σίγουρο, εγώ μιλάω για τα δωρεάν παιχνίδια τώρα), επειδή ξενέρωσες που η RAM δε θα κατανομείται όπως νόμιζες αρχικά; Επειδή αυτή την εντύπωση έχεις δώσει. (Αγνοώντας τα πάντα γύρω από την ισχύ της κάθε κονσόλας, που, κανονικά δεν είναι προς αγνόηση).
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Για την ισχύ δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι ακόμα, καθώς δεν ξέρουμε τα τελικά specs του One. Αλλά ακόμα και αν τα ξέραμε, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα στην πράξη.
Raiden5 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Τα εχετε μπερδεψει λιγο, η σονυ ανακοίνωσε οτι το συστημα θα εχει 8gb DDR5, δεν ειπε ΠΟΤΕ οτι κ τα 8 θα ειναι διαθέσιμα για τα παιχνίδια, οποτε άκυρο το περι κολοτουμπας η κοροϊδίας! Εγω προσωπικά σαν φαν του 360 παντως αν το ps4 δεν εχει party chat δεν θα το παρω (αλλα δε παιζει να μην εχει) κ αυτο ειναι η μόνη μ ανησυχία που θα κρινει αν παρω το μηχάνημα. Τα μηχανηματα πανω κατω θα χρησιμοποιούν ιδια μεγέθη μνημης για τα παιχνίδια αλλα λογικα λογο GDDR5 θα εχει πλεονεκτημα το ps4 Επισης σιγουρα ειναι ποιο σχετικό με τα Games να μπορεις να παιζεις φιφα παραδειγμα κ να ανεβαζεις αμεσα γκολ κ φασεις για να τα βλεπουν οι φιλοι σου, παρα να διαφημίζεις μια κονσολα με καναλια κ σειρες! Η σονυ το παει πολυ καλα, ειναι ειλικρινεις απο την αρχη, εχει το ποιο δυνατο μηχανημα στην ποιο φτηνη τιμη, ενδιαφερεται πολυ περισσοτερο για τα games σε αντιθεση με την Microsoft οπου τις αξιζει να τιμωρηθει για την αλλαζωνικη σταση που εδειξε κ ας τα γυρισε ολα κανοντας κολοτουμπες. 3
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Για την ισχύ δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι ακόμα, καθώς δεν ξέρουμε τα τελικά specs του One. Αλλά ακόμα και αν τα ξέραμε, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα στην πράξη. Γι' αυτό είπα να αφήσουμε απ' έξω την ισχύ. Και δεν απάντησες σε αυτό που ρώτησα Κι αυτό που λέει ο Raiden. Σε αθλητικά παιχνίδια ειδικά το sharing θα κάνει θραύση. Δεν είναι μόνο για οργανωμένους LPers ή streamers αυτή η φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις