Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 εαν εχουν δικους τους servers για το Online, μπορει στο matchmaking ειτε να σε βαζει με αλλους που εχουν M/K ειτε με PC users. Παντως και στο ps3 υπηρχε αυτη η δυνατοτητα , αλλα περα απο το unreal tournament δεν θυμαμαι κανενα αλλο παιχνιδι που να το χρησιμοποιησε. Το Dust 514 υποστηρίζει και m/k, αλλά δεν έχει ξεχωριστούς σέρβερ. Και Move υποστηρίζει (αν και εδώ γελάμε για το συγκεκριμένο ), κάτι που ελπίζω να δω και σε παιχνίδια του PS4, αλλά πολύ αμφιβάλλω πως θα γίνει.
costa69 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 μεγάλη βλακεία αν κάνουν τέτοιο πράγμα, το online gaming θα πάψει να είναι ανταγωνιστικό στο PS4, εκτός βέβαια αν εννοεί για τα offline missions που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. εαν εχουν δικους τους servers για το Online, μπορει στο matchmaking ειτε να σε βαζει με αλλους που εχουν M/K ειτε με PC users. Παντως και στο ps3 υπηρχε αυτη η δυνατοτητα , αλλα περα απο το unreal tournament δεν θυμαμαι κανενα αλλο παιχνιδι που να το χρησιμοποιησε. Και στο PC εχει δυνατοτητα επιλογης χειριστηριου, διαλεγει ο καθενας και παιζει με οτι γουσταρει. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι μερικοι αντιθετοι στη δυνατοτητα να διαλεγει ο καθενας οτι τον βολευει. Ο φυσικος χειρισμος ενος first person ειναι ποντικι & πληκτρολογιο, και βασικος λογος που πολλοι θα πειστουν να το παρουν στο PS4. Το μονο πλεον που μενει να δουμε ειναι αν το PSN μπορει να προσφερει ενα χωρις lag gameplay αναλογο με του PC. Αν αυτο το εμποδιο ξεπεραστει αμφβαλω αν παρω pc εκδοση.
lak10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) <p><span style="font-size:14px;"><span>PS4: 20 Things You Didn't Know </span></span></p> <p>http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dhfLBTPcG6U</p> <p> </p> <p>συνεντευξη Mark Cerny http://www.vg247.com/2013/07/12/why-ps4-will-alter-the-gaming-landscape-cerny-speaks/</p> <p> </p> Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2013 από lak10
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 PlayStation 4 Dev Kit Details Emerge Thanks To FCC Documents
skanjos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 η φάτσα στο 3ο βίντεο πριν πατήσεις play τα λέει όλα, μα πόσο pedobear φαίνεται ο τύπος, γενικά τον cerny τον πάω πολύ, πριν την ε3 δεν τον ήξερα αν και έχω παίξει τα παιχνίδια του και όταν ανέβηκε στην σκηνή είπα τι είναι τούτο το φρούτο αλλα ο τύπος το γνωρίζει το αντικείμενο,έκανε τις σωστές επιλογές όσον αφορά το hardware και πιστέυω θα δούμε μια απο τις καλύτερες κονσόλες όλων των εποχών, το θέμα είναι να έχει λεφτά ο κόσμος να την αγοράσει καθώς πιστέυω οτι η ύφεση που είχαν οι κονσόλες 3ds-vita-wii u έχουν να κάνουν και με το γεγονός οτι πλέον ο κόσμος έχει να διαθέσει λιγότερα λεφτά για gaming απότι παλιότερα,ξέρω οτι κάνουν κρά οι περισσότεροι για νέα κονσόλα και εγώ το ίδιο εδώ και 2-3 χρόνια την περιμένω αλλα δεν ξέρω πλέον αισθάνομαι οτι ίσως δούμε πατατράκ και στα ps4-xbox one ακόμα και στα 400ε... θα δείξει,μακάρι να τα πάει καλά ειδικά το Ps4 γιατί έκαναν ότι ζητούσε ο κόσμος απο την αρχή και τέτοιες προσπάθειες είναι ανταμοίβονται 1
Fulgore1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ε ναι γιατι αν δουμε τιμες οπως στο προσφατο http://www.skroutz.gr/s/2359306/The-Last-of-Us-PS3.html θα μεινουν ολοι στα pc
skanjos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ε ναι γιατι αν δουμε τιμες οπως στο προσφατο http://www.skroutz.gr/s/2359306/The-Last-of-Us-PS3.html θα μεινουν ολοι στα pc το συγκεκριμένο παιχνίδι αξίζει τα 50ε, όπως και το fire emblem του 3ds που ήταν οι φετινές μου αγορές(πήρα τώρα και το project x zone και το μετάνιωσα...) 50ε πάντος για ΑΑΑ τίτλο είναι μια χαρά .ίσως γιατί έτσι μάθαμε δεν ξέρω...
Udontneed2know Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 η φάτσα στο 3ο βίντεο πριν πατήσεις play τα λέει όλα, μα πόσο pedobear φαίνεται ο τύπος, γενικά τον cerny τον πάω πολύ, επισης στο πρωτο video ο δημοσιογραφος του κανει πασα για να πει οτι το "teh power of the cloud" της MS ειναι ενα παραμυθι, αλλα ο cerny απαντα ειλικρινα και χωρις να προσπαθησει να ξεγραψει το αντιπαλο προιον.
mtzs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Καλα νεα Ο επεξεργαστης θα δουλευει σε μικροτερες θερμοκρασιες απο αυτον του ΠΣ3 "will run at a significantly cooler temperature than the PlayStation 3, making it less likely to overheat.Extensive testing by US government agency the FCC has revealed that the console will run at between 5 and 35 degrees Celsius, compared to its predecessor's average of between 45 and 55" http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a500626/ps4-cooler-lighter-than-ps3-fcc-test-confirms.html
The_Sheep Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αδυνατω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ενας επεξεργαστης να τρεχει στους 5 βαθμους ακομα και idle , οταν η θερμοκρασια δωματιου ειναι στους 20. Εκτος και αν το PS4 εχει το σουπερ συστημα υδροψυξης ή οι δοκιμες γινανε σε κανα ιγκλου. Αυτο το 5-35 μου κανει περισσοτερο σε ποιες θερμοκρασιες περιβαλλοντος ειναι ιδεατο να λειτουργει το μηχανημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις