Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κάποιος ιδιαίτερος λογος που προτιμούν το τροφοδοτικό να ειναι  εσωτερικά?

Γιατί απο'τι παρατηρώ και στο ps3 ζεσταίνετε αρκετά στο σημειο που είναι ,δεν θα επεφτε η θερμοκρασία του μηχανήματος  αν ηταν εξωτερικά?

O κύριος λόγος είναι αισθητικός. Και για ευκολία μεταφοράς. Επίσης ένα θέμα είναι ο στατικός ηλεκτρισμός όταν ακουμπάει σε χαλί, μάλλινα ή άλλου είδους επιφάνειες. Επίσης η συσσώρευση σκόνης δεν είναι και το καλύτερο πράγμα.

Εσωτερικά, αν έχει γίνει σωστός σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα (θερμικός σχεδιασμός, στατικός, ηλεκτρικός/ηλεκτρονικός και μηχανικός), το τροφοδοτικό είναι πιο ασφαλές μέσα στο κουτί μιας κονσόλας ή ενός PC απ' το να είναι εξωτερικό.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και δεν ειναι ουτε ενδεικτικο (μικρη αγορα) ουτε επιβεβαιωμενο , διαβασα σε αλλο ελληνικο forum , οτι σε μεγαλη αλυσιδα οι προ-παραγγελιες ειναι 10:1 υπερ του ps4.

Δημοσ.

οπότε για να συνοψίσουμε

"ντα" που φωνάζαμε τότε γιατί πάει να περάσει τέτοια όργια

"ντα ντα" τώρα που τα απέσυρε

όπως και να έχει ξύλο στην ΜΣ λέμε

Δημοσ.

No problem. :)

Απλά μου 'χει τύχει άλλα να γράφω και άλλα να διαβάζουν (βασικά δεν τα διάβαζε κάν), και το σκηνικό να συνεχίζεται επί σελίδες.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρουμε αν η βάση για Vertical stand θα είναι πακέτο μέσα?γιατί δεν ακούστηκε τίποτα άρα μάλλον για αξεσουάρ τη βλέπω.Θα τσιμπηθεί πάντως day1 ποιο ωραίο φαίνεται σε κάθετη θέση παρά οριζόντια..μαύρο χάλι τουλάχιστον ετσι το βλέπω εγώ.

Δημοσ.

τεσσερα κοντρολερ θα περνει? η 7 οπως το προηγούμενο?

Άγνωστο φίλε τουλάχιστον εγώ δεν άκουσα κάτι για αυτό, και στην Ε3 δεν νομίζω να είπανε τίποτα θα ψάξω και στο νετ μήπως λένε τίποτα ψάξε και εσύ μήπως βρούμε εκτός αν ξέρει κανείς από δω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...