cortaN@ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Υπαρχει κάποιος ιδιαίτερος λογος που προτιμούν το τροφοδοτικό να ειναι εσωτερικά? Γιατί απο'τι παρατηρώ και στο ps3 ζεσταίνετε αρκετά στο σημειο που είναι ,δεν θα επεφτε η θερμοκρασία του μηχανήματος αν ηταν εξωτερικά? O κύριος λόγος είναι αισθητικός. Και για ευκολία μεταφοράς. Επίσης ένα θέμα είναι ο στατικός ηλεκτρισμός όταν ακουμπάει σε χαλί, μάλλινα ή άλλου είδους επιφάνειες. Επίσης η συσσώρευση σκόνης δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Εσωτερικά, αν έχει γίνει σωστός σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα (θερμικός σχεδιασμός, στατικός, ηλεκτρικός/ηλεκτρονικός και μηχανικός), το τροφοδοτικό είναι πιο ασφαλές μέσα στο κουτί μιας κονσόλας ή ενός PC απ' το να είναι εξωτερικό.
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 E256: why PS4 is your next console – and the titanic errors on Xbox One’s road to ruin
Udontneed2know Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Eχει ξαναδειξει το Edge τοσο κραυγαλεα προτιμηση για μια κονσολα?
nikos5800 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ο λογικός gamer κανονικά πρέπει να πάρει το ps4 και να τιμωρήσει την ms !!! 2
ultralisk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ναι ναι...πρέπει όλοι να κάνουμε "ντα" την MS για να μάθει 1
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Με αυτά που ήθελε να εφαρμόσει, όχι απλά ήθελε "ντα", αλλά "ντα-ντα". 2
Udontneed2know Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αν και δεν ειναι ουτε ενδεικτικο (μικρη αγορα) ουτε επιβεβαιωμενο , διαβασα σε αλλο ελληνικο forum , οτι σε μεγαλη αλυσιδα οι προ-παραγγελιες ειναι 10:1 υπερ του ps4.
ultralisk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 οπότε για να συνοψίσουμε "ντα" που φωνάζαμε τότε γιατί πάει να περάσει τέτοια όργια"ντα ντα" τώρα που τα απέσυρε όπως και να έχει ξύλο στην ΜΣ λέμε
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Διάβασες τι έγραψα..?Με αυτά που ήθελε να εφαρμόσει.
ultralisk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ώπα σόρρυ γράψε λάθος ...επειδή έχω ακούσει πολλοί να το λένε γι' αυτό
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 No problem. Απλά μου 'χει τύχει άλλα να γράφω και άλλα να διαβάζουν (βασικά δεν τα διάβαζε κάν), και το σκηνικό να συνεχίζεται επί σελίδες.
cha0tic_George Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρουμε αν η βάση για Vertical stand θα είναι πακέτο μέσα?γιατί δεν ακούστηκε τίποτα άρα μάλλον για αξεσουάρ τη βλέπω.Θα τσιμπηθεί πάντως day1 ποιο ωραίο φαίνεται σε κάθετη θέση παρά οριζόντια..μαύρο χάλι τουλάχιστον ετσι το βλέπω εγώ.
kabamaru21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 τεσσερα κοντρολερ θα περνει? η 7 οπως το προηγούμενο?
cha0tic_George Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 τεσσερα κοντρολερ θα περνει? η 7 οπως το προηγούμενο? Άγνωστο φίλε τουλάχιστον εγώ δεν άκουσα κάτι για αυτό, και στην Ε3 δεν νομίζω να είπανε τίποτα θα ψάξω και στο νετ μήπως λένε τίποτα ψάξε και εσύ μήπως βρούμε εκτός αν ξέρει κανείς από δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις