Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαρεθηκα να διαβαζω ολα τα ποστς,αλλα το halo4.Αυτο που ειδα εγω ως halo4 να τρεχει σε 360 δεν ειναι καλυτερο οπτικα ουτε απο το killzone2.

Ωραια τα bullshots αλλα... :P

H διαφορα κατα την γνωμη μου ειναι σημερα αρκετη αναμεσα στις 2 κονσολες,αλλα δεν εχει φαινει στην πραξη η πραγματικη διαφορα τους.

Λιγη σημασια εχει αυτο πλεον ομως.

Και εγώ αναρωτιεμαι που "χάθηκε" όλη μέρα....."bullshots" ?????

images?q=tbn:ANd9GcSGaCKWW5o5_Xqe27iQMMRR2mvwRIphEqWygNGfEVqD65tMsgL13A

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε αυτες οι εικονες που εβαλες ειναι bullshots :P

Ολα τα παιχνιδια εχουν bullshots ,δεν κατηγορησα το halo:D

Δημοσ.

Και γιατί παρακαλώ δεν το "κατηγόρησες";Το έχω ξαναγράψει το halo μου είναι αδιάφορο ρε αγόρι....γμσε το βαριέμαι να "ξαναπαντάω" :P ....έκανα άλλωστε ένα πιο ουσιώδες post 2 σελίδες πριν ξεκινήσω τις photo....οι οποίες δεν είναι bullshots.....σιγουράκι "σε λέω"!!! ;)

Δημοσ.

Oυτε εσενα ουτε το halo κατηγορησα.:)Αλλα εγω τουλαχιστον ξερω οτι αυτες οι εικονες που ειδα ειναι bullshots.Δεν θελω βεβαια να το επιβαλω με το ζορι.Ειναι η αποψη μου. :P

Δεν θυμαμαι να εχει βγει παιχνιδι χωρις bullshots εικονες.

Δημοσ.

Aυτες που εβαλες tilemaxx ειναι bullshots και παλι,αλλα με το ελαφρυντικο οτι ηταν pre-pre alpha το συγκεκριμενο υλικο.Ηταν πολυ καλυτερο το τελικο αποτελεσμα.

Εβαλες εικονες απο την πρωτη παρουσιαση.

Δημοσ.

Το ξέρω οτι είναι bullshots αλλά απαντάω με την λογική του empire, ότι τάχα μου οι εικόνες του Halo 4 που έβαλε είναι in-game. Προσωπικά θεωρώ οτι το συνολικό πακέτο του Killzone 2 (art design + γραφικά) δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα απο άλλο FPS.

Δημοσ.

Eχει ''κατι'' το killzone 2 οντως.

Αν και ο τεχνικος τομεας του 3 ειναι πολυ ανωτερος.

Δημοσ.

Στον τεχνικό τομέα ακόμα και το Crysis 2 παίζει να είναι ανώτερο. Αλλά το art design σε έκανες να νομίζεις οτι όντως παίζεις εκείνο το pre-rendered demo του 2005. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου φάνηκε. Το Killzone 3 είναι όντως ανώτερο τεχνικά, με καλύτερα textures και υψηλότερη ανάλυση. Αλλά η "ψυχράδα" που έχει στο art design, σαν να μην έχει τη ζωντάνια και το καυτό πολεμικό κλίμα που ένιωθες στο 2 λές και ήσουν ο ίδιος μέσα στη μάχη. Πιο πολύ όλα τα υπόλοιπα generic shooters θυμίζει το 3, ειδικά και στο gameplay.

Δημοσ.

Στην αναλυση δεν υπηρχε διαφορα,αλλα σε μεγεθος περιοχων μαχης,ΑΑ,textures,εφε ειναι μεγαλη η διαφορα τους.

Δεν διαφωνω ομως με το art direction.Aν και του 3 μου αρεσε.

Δημοσ.

Την texture resolution εννοούσα. Ήταν πιο καθαρά και σίγουρα υψηλότερης ανάλυσης στο 3. Τελοσπάντων, αυτά είναι λεπτομέρειες και έχουμε ξεφύγει πολύ απο το topic.

Δημοσ.

Tωρα για το ps4 ,ελπιζω σε κατι πολυ δυνατο.

Εσυ πλερώνεις ? Γιατί η Sony περνά περίοδο αφραγκίας! :-D

Οσο για τα screens του killzone, με πιανουν γελια γιατι ολοι σας ξέρετε την αληθεια και σφυρίζεται αδιαφορα γι αυτη....

Δημοσ.

καλα ρε thread του ps4 και μιλάτε για ένα ξεπεσμένα halo 4 που βγήκε τέλος της γενειάς και δεν κουνήθηκε φύλο για αυτό,αστεία η κάθε σύγκριση με uncharted3 ,πραγματικά αστεία... παπάδες μόνο η naughty dog και η quantic dreams έχουν κάνει για μένα,τέσπα με τα new games τους on the way θέλω να δω και τι έχουν να προσφέρουν για Ps4 οι συγκεκριμένες και άσε τους άλλους να μαλώνουν για το halo 5 και το forza 26 ,κάθε χρόνο μας τα πρίζετε με το halo ,εδώ και για το odst τα ίδια λέγατε κάποιοι.πάτε στο 360vsps3 και πείτε τα ,δεν είναι εδώ το μέρος.

btw για μένα διαφημιστηκό έπος θα ήταν στην ε3 να δείξει η Ms ή η σόνυ 1λεπτο video hello kitty island adventures για ps4/new xbox και μετά να πουν ένα we are kidding και να δείξουν καμια 10αριά Hardcore games σερί αλλα έτσι όπως το βλέπω μάλλον θα δούμε για το kinect 2 κάνα Kinectimals 2 και για σόνυ κάνα move 2 (tablet who knows) και θα γελανε και τα παρδαλά κατσίκια

Δημοσ.

Καλά skanjos έχεις πολύ πλάκα....."ένα ξεπεσμένα halo 4 που βγήκε τέλος της γενειάς και δεν κουνήθηκε φύλο για αυτό" =

images?q=tbn:ANd9GcQ-cu29UiT7o_xV9LcdJ9IaJjsGbndb_3aF7gTsiwzXe51_wvPGvA

Τις πωλήσεις του halo όχι ένα uncharted όλα τα exclusives της Sony μαζί δεν το φτάνουν :P .....μιλάμε για πολύ προχωρημένο στάδιο "καψίματος" και "αρρώστιας" στο forum...γουστάρω Titanomaxos που "σας" έχει στο χαβαλέ....!!!!

Υ.Γ

Καλό είναι η quantic dreams να μετονομαστεί σε QTE-dreams γιατί αυτό που "βγάζει" μόνο video games δεν είναι....ταινία που αραιά "πατάς" και κανένα button ίσως!!!! :P

Δημοσ.

skanjos, αυτό θα ήταν έπος όντως, αλλά μάλλον μόνο στα όνειρά μας πλέον, δυστυχώς.

Empire, έχει συζητηθεί ξανά πολλές φορές αυτό. Το ότι κάτι δε σου αρέσει δεν το κάνει λιγότερο videogame από αυτά που σου αρέσουν. Ξεκίνησες καλά με εκείνο το post περί custom engines κλπ, αλλά με φτηνές επιθέσεις στο Heavy Rain (λέω φτηνές, γιατί υπάρχουν πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα να κριτικάρεις σε αυτό το παιχνίδι, αλλά, και πάλι, όχι εδώ) δε βοηθάς το point σου.

Πάντως το Halo 4 πούλησε τα κέρατά του, αυτό είναι αλήθεια. Οχι φύλο, κλαδιά κουνήθηκαν :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...