Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε παιδιά αλλά έχουμε και 2013...δλδ θα μας βγάλουν ένα game πλέον στις καινούριες κονσόλες στα 480i και θα πούμε "ε είναι ωραίο game τουλάχιστον"...στα σκατά λέω εγώ

το να βάλω να παίξω ένα game 10ετίας το κάνω εύκολα...δεν με νοιάζει το "οπτικό" κομμάτι, αλλά από καινούριους τίτλους έχω απαιτήσεις

Δημοσ.

Κωλοτούμπες θα έπρεπε να κάνεις να σου βγάλουν ένα Resident Evil Remake σε 480p.

Δεν πειράζει όμως, πάρε το Battlefield 4 να γουστάρεις γραφικά.

Μήπως όμως έχεις περισσότερες απαιτήσεις απ' τον τεχνικό και οπτικό τομέα και όχι από την ουσία ενός τίτλου;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό θα πω, χωρίς καν το "τουλάχιστον". Χίλιες φορές 480i και καλά παιχνίδια, παρά 4K και αναμασημένη τροφή 10ετίας.

Κανείς δε μίλησε για 480i ή VHS όμως.

Δημοσ.

στα παπαρια μου τι λεει το καθε blog. και το 2006 τα μισα blog λεγανε οτι το nextgen δεν ξεκιναει μεχρι να βγει το ps3, και οτι το 360 ειναι xbx 1.5.    Ε και λοιπον ?

αυτες τι ανοησιες τις ελεγε η SONY οχι οι δημοσιογραφοι, οποτε moot point

οι πηγες μου αλλα και η λογικη μου λενε το ακριβως αντιθετο απο αυτα που quotαρεις ξανα και ξανα.

τις πηγες περιμενω να δω, αλλα δεν εχεις φερει καμια μεχρι στιγμης.

αν επιμενεις να quotαρεις τον καθε βλακα με αντζεντα ή τον καθε ανοητο πιτσιρικα που δεν καταλαβαινει,

πιτσιρικας βλακας με ατζεντα το IGN? και μαλιστα με ατζεντα υπερ της Sony?

Δημοσ.

Κωλοτούμπες θα έπρεπε να κάνεις να σου βγάλουν ένα Resident Evil Remake σε 480p.

Δεν πειράζει όμως, πάρε το Battlefield 4 να γουστάρεις γραφικά.

Μήπως όμως έχεις περισσότερες απαιτήσεις απ' τον τεχνικό και οπτικό τομέα και όχι από την ουσία ενός τίτλου;

δηλαδή πρέπει να είναι είτε το ένα είτε το άλλο ε?...οκ

το Last of Us δλδ που ήταν και γαμάτο παιχνιδάκι και οπτικά αριστούργημα ήταν εξαίρεση

α και btw, battlefield,crysis και killzone ούτε καν τα έχω βάλει σε κονσόλες ή PC να τα δω

• Like 1
Δημοσ.

Οχι, δεν πρέπει να είναι ή το ένα ή το άλλο, αυτό είναι το point μου. Οταν όμως κάποιος αφορίζει ένα παιχνίδι πριν αυτό δείξει έστω gameplay, δε σου λέω καν να κυκλοφορήσει και να το παίξει, επειδή λείπουν 200 πίξελ γίνεται "ή το ένα ή το άλλο" χωρίς καν να κοιτάμε την ουσία. 

Δημοσ.

μα όταν μιλάνε για next gen και super δυνατότητες των κονσολών, δεν μπορούμε να βλέπουμε και τέτοια πράγματα και να λέμε ότι οκ δεν πειράζει...αν έχουμε low standards, θα σου έρθουν και οι άλλοι και θα ξεκινήσουμε πάλι με τα 720p/30fps...ήδη στην αρχή της προηγούμενης γενιάς μας έλεγαν για 1080p και τα είδαμε σε λίγες περιπτώσεις...μην έχουμε μία από τα ίδια

Δημοσ.

Καλά, στην αρχή της προηγούμενης γενιάς έλεγαν τρελά πράγματα. Δε νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί η σημερινή κατάσταση, ειδικά της Sony, με την τότε. Και δε λέω να μη σχολιαστεί κι ο τεχνικός τομέας, απλώς ότι δίνεται πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτόν απ' ό,τι σε οτιδήποτε άλλο. Αν θέλει ένα στούντιο να χρησιμοποιήσει 200 πίξελ λιγότερα για να δώσει ένα συγκεκριμένο οπτικό αποτέλεσμα - εδώ είναι η καλλιτεχνική επιλογή - που μπορεί να μην ήταν δυνατό στην παρούσα φάση είναι ευπρόσδεκτο από εμένα. Θα κρίνω την καλλιτεχνική επιλογή αφού δω και παίξω το παιχνίδι, κι αν όντως είναι ανούσια και "βιτρίνα" θα κατακρίνω τότε. Δεν είναι κι ότι μιλάμε για SD vs HD, όπου η διαφορά ήταν εμφανέστατη. Η ένστασή μου είναι στο "εγώ δεν παίζω το Α ή Β παιχνίδι επειδή δεν τρέχει σε 1080p/60fps" χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ένστασή μου είναι στο "εγώ δεν παίζω το Α ή Β παιχνίδι επειδή δεν τρέχει σε 1080p/60fps" χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει.

Έχει μια βάση όμως όταν είναι σίγουρο ότι η πλειοψηφία θα είναι για τα μπάζα από άποψη σεναρίου, βάθους, gameplay κ.λπ..

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
Δημοσ.

P3tran συμφωνω σε οτι λες απλως για μενα μηχανη γραφικων τυπου titanfall επρεπε να ειναι 1080/60 χωρις πολλα πολλα.Το συγκεκριμενο στουντιο δεν αμφιβαλλω οτι δεν ξερει τι κανει απλως εχουν δηλωσει οτι θα κανουν τα παντα για τα 60fps χωρις να εχουν ξεκαθαρισει το θεμα της αναλυσης.Μακαρι να ειναι 1080p.οπως και να εχει τον νοεμβριο θα εχουμε τα πρωτα δειγματα του τι μπορουνε να κανουν οι νεες κονσολες.

• Like 1
Δημοσ.

tifosi, αναμεσα σε 1920Χ1080 και 1280Χ720, υπαρχουν δεκαδες αναλυσεις που μπορει να χρησιμοποιηθουν, αρα μην δενεις κομπο οτι "ή θα ειναι 720p ή θα ειναι 1080p". εχει και ενδιαμεσα, οπως ειδαμε ηδη στα sony exclusives. (καθως και σε δεκαδες games της γενιας που τελειωνει)

πχ με μια αναλυση 1920Χ800 (ή αλλιως 800p), οπως ειδες, πολλοι gamers εδω μεσα δε δυσανασχετησαν καθολου, και αντιθετα υποστηριζουν κιολας ο,τι μαλακια πουν απο τα PR, παρ'ολο που τους "κλεβουν" >μισο εκατομμυριο pixels σε καθε ενα frame.

οποτε, γιατι να καθεσαι να στεναχωριεσαι εσυ απο τωρα και χωρις στοιχεια, αν το 360 exclusive θα ειναι τοσα πιξελ ή τοσα?

εφ'οσον αρκει να ειναι "σινεματικο", και θα δικαιολογηθει οποιαδηποτε αναλυση, οσο μαλακισμενη και να ειναι.....

απλα να τους στειλουμε ενα email να το κανουν οσο πιο μακροστενο γινεται, και problem solved: 1080p cinematic resolution.

Έχει μια βάση όμως όταν είναι σίγουρο ότι η πλειοψηφία θα είναι για τα μπάζα από άποψη σεναρίου, βάθους, gameplay κ.λπ..

Να ενας ανθρωπος που καταλαβαινει.

Οταν εχεις ΜΗΔΕΝ καινοτομια, ή τελος παντων προσφερεις καινοτομια σε εισαγωγικα, αν δεν κοιταξεις τον τεχνικο τομεα, καλυτερα αλλαξε χομπι.

τα νεα games τα ειδαμε λιγο-πολυ ολοι, και απο τις δυο εταιριες. ποιο ηταν αυτο ρε μαγκες που ταραξε τα νερα σας με τις καινοτομιες του? ΚΑΝΕΝΑ! ολα απο μια παλια συνταγη με λιγο πασπαλισμα "nextgen" απο πανω.

ε, εαν δεν εχεις και καποιες απαιτησεις τουλαχιστον στον τεχνικο τομεα, τοτε τζαμπανταν λεφτα δινεις, και τζαμπανταν χρονο ξοδευεις. και αν οι εταιρειες καταλαβουν δε οτι εχουν και τετοιους πελατες, και οτι ειναι και πολλοι... ζητω που χεστηκαμε... ολοι μαζι :D

Δημοσ.

Καλά στο αμέρικα δεν δίνεις τσάμπα τα λεφτά ...όταν  το PS4 κοστίζει 399 $ και το 360 κοστίζει 300 $ , ακόμα και όταν τα next gen games έχουν ανάλυση 1920*800.... :-)

Δημοσ.

για κατσε ρε darth, μολις πριν 1 λεπτο διαβασα τι εγραψες στο θεμα για το RYSE, και εγραψες αυτο:

<<Μπα ...δε λέει τίποτα . Εμείς έχουμε πιο δυνατα pc's.>>

αποφασισε!

ή εχεις πιο δυνατα pc και αδιαφορεις αν το ryse τρεχει 1080/60 οπως μας εγραψες εκει,

ή το παιζεις 'ναι, ειναι καλο value for money και δεχομαι παραχωρησεις ΚΑΤΩ απο 1080p και ΚΑΤΩ απο 60frames'.

οπως μας γραφεις εδω!

τι απο τα δυο?

Δημοσ.

p3tran, για χάρη της συζήτησης, κι επειδή συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό ότι τα πιο πολλά είναι παλιές συνταγές με νέα τρούφα, τι είναι τα νέα πράγματα που θα τάραζαν τα δικά σου νερά; Επειδή, βλέποντας πόσο αφοριστικός είσαι με κάποια διαφορετικά και νέα πράγματα της τρέχουσας γενιάς που θεωρώ εγώ καλά, δυσκολεύομαι να σχηματίσω εικόνα για το τι σου αρέσει ή τι θα ήθελες να δεις στη νέα γενιά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

για κατσε ρε darth, μολις πριν 1 λεπτο διαβασα τι εγραψες στο θεμα για το RYSE, και εγραψες αυτο:

Eχω την εντυπωση οτι το ειπε ειρωνικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...