p3tran Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Σιγουρα tilemaxx τα gigaflops ειναι απλα ενα μετρικο στοιχειο, αλλα και σε compute units υπερτερει το ps4, και σε rops και γενικα, ακομα και στη μνημη, δεδομενου οτι μιλαμε για videogames και οχι για εφαρμογες ιατρικης, το μεγαλυτερο bandwidth (gddr5) ειναι πολυ προτιμοτερο απο το χαμηλοτερο latency (ddr3). Για αυτο και δεν δεχομαι την αποψη του παρανω αρθρου, οτι και καλα στο ps4 τα δειξανε σε devkit, ενω ταχα μου τα αλλα του xbox τα ειδαμε να τρεχουν σε σουπερ κομπιουτερ, και απο εκει ειναι οι διαφορες ,και απλα ειναι "τιμιοι" στη sony. Αυτα νομιζω ειναι κουραφεξαλα, και απλα αυτοι που φτιαχνουν games στη sony ειναι πιο πισω, ή ειναι σκραπες συγκριτικα. Ξαναλεω, οποιος πιστευει οτι" η microsoft εδειξε απο super pc κλπ για να μας κοροϊδεψει ενω η τιμια sony " κλπ κλπ , ειμαι προθυμος να του παρω τα λεφτα βαζοντας ενα στοιχηματακι... (Udont, kostas, κλπ)
mtifosi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το θεμα δεν ειναι μονο το forza να ειναι 1080/60,το οποιο ειναι εντυπωσιακο βεβαια αλλα σε racing το κανεις πιο ευκολα αλλα σε πιο βαρβατα παιχνιδια οπως πχ το dead rising 3.Επισης το Titanfall ειναι 720p για να εχουνε τα 60fps κατι που με βαση την μηχανη γραφικων που χρησιμοποιουν(valve source) μονο κολακευτικο δεν ειναι για το xbox.
kostasmak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν ξερω αν δειξανε τα games στη Ε3 απο pc ή απο οτιδηποτε αλλο. Αλλα δεν εχω λογο να μην πιστεψω ενα αρθρο που εχουν βγαλει τα περισσοτερα μεγαλα site του εξωτερικου. Δεν ξερω ομως και για πιο λογο να βγαλουνε μια τετοια βρωμα για το xbox, το οποιο ηδη ειχε φαει κατραπακιά απο τη sony στην Ε3. Τοσο anti-microsoft γινανε ολοι και sony lovers; Δεν ξερω μου φαινεται κουλο. Ναι οι δημοσιογραφοι μας πουλανε φουμαρα σε αλλους τομεις, στα αθλητικα, στα πολιτικα αλλα να μας πουλανε και στα games;
Udontneed2know Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για αυτο και δεν δεχομαι την αποψη του παρανω αρθρου, οτι και καλα στο ps4 τα δειξανε σε devkit, ενω ταχα μου τα αλλα του xbox τα ειδαμε να τρεχουν σε σουπερ κομπιουτερ, και απο εκει ειναι οι διαφορες ,και απλα ειναι "τιμιοι" στη sony. μα δεν ειναι ενα αρθρο, ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι? IGN So in other words: The games shown at E3 running at 60FPS and with these graphics, were fabricated. Gaming Blend For those of you who don't know the Xbox One will run on a modified AMD GPU that, according to Extreme Tech, is on the level of a mid-ranged Radeon 7790. I guess the 7790 wasn't powerful enough for the Xbox One's E3 games eh? They needed a real manly card like the GTX 780, eh? και φανταζομαι πολυ περισσοτερα ακομα απο αυτα που ηδη εβαλα, ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. Nα θυμισω οτι η ολη κουβεντα ξεκινησε επειδη ενα παιχνιδι του ps4 κανει render σε 2,4:1 , και λογω αυτου του γεγονοτος βγαζουμε το αυθαιρετο συμπερασμα οτι γινεται για οικονομια pixels, ενω οι devs λενε οτι ειναι για καθαρα καλιτεχνικους λογους. Ειναι σαν να ισχυριζεται κανεις οτι το crackdown στο 360 ηταν cel shaded επειδη δεν μπορουσε να το τρεξει αλλιως το 360, και οχι για καθαρα αρτιστικους λογους. Αυτα νομιζω ειναι κουραφεξαλα, και απλα αυτοι που φτιαχνουν games στη sony ειναι πιο πισω, ή ειναι σκραπες συγκριτικα. να σαι καλα πεθανα στο γελιο ειλικρινα
p3tran Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 koita tifosi, αν αυτοι οι σκραπες στην santa monica ή οποιο studio ειναι απο πισω, την ανακοινωση τους οτι το μεγαλο exclusive 1886 θα τρεχει αντι για 1080p σε 800p, την συνοδευαν και με την πληροφορια οτι το 1886 θα τρεχει στα 60 frames, για αυτο και η χαμηλοτερη αναλυση, τοτε το κραξιμο θα ηταν χαμηλοτερο. ομως ενω ανακοινωσαν την (θεο)κουτση αναλυση, δεν ειπαν κουβεντα για το framerate, και αντιθετα προσπαθησαν να καλυψουν περιπου το 1/4 της οθονης που ΔΕΝ θα κανουν render, ως "σινεματικ επιλογη". αυτες οι μαλακιες, εκει που περνανε!! και πληροφοριακα, γιατι καταλαβαινω οτι μερικοι δεν υπολογιζουν on the fly, εχουμε το εξης: 1920Χ1080 = 2.073.600 pixels 1920Χ800 = 1.536.000 pixels οποτε βλεποντας τα νουμερα, πιστευω μεχρι και ο τελευταιος καλοπιστος (udont?) να καταλαβει οτι ειναι θεμα performance και τιποτα αλλο περα απο αυτο, αφου μιλαμε για 25% της οθονης, ή πανω απο το 1/4 των pixels ή πανω απο μισο εκατομμυριο pixels. τωρα, σχετικα με το xbox, - για το titan: τα competitive online multiplayer games αυτου του συγκεκριμενου group, τα "καλα" call of duty, τα καταπινε αμασητα η μεγαλη πλειοψηφια και των δυο κονσολων, και ηταν με ακομα παλιοτερο engine (quake) και ιδιεταιρα sub-HD. παρολα αυτα, ηταν πολυ ευκολα τα παιχνιδια που χαρακτηρισαν ολοκληρη τη γενια. το να βιαστεις να πεις οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν ξερουν τι κανουν, δεν θα το ελεγα σοβαρο. αν απο την αλλη, το xbox μπορει να βγαλει την πρωτη μερα του μια online multiplayer παιχνιδαρα, η οποια να εχει μεγαλυτερη δυσκολια απο ολα τα αλλα fps (τα mechs ειναι μεγαλα και ευκινητα= πολυ περισσοτερα resources απο εναν απλο στρατιωτη, πολυ διαφορετικο scalling στις πιστες κλπ), το οποιο να εχει πολλους παιχτες, να τρεχει στα 60 κολλημενα, και να ειναι και 1920Χ1080, τοτε το xbox απο αποψη hardware δεν ειναι κουτσαβακι αλλα πυραυλος συγκριτικα με το playstation, ειδικα βλεποντας τα sony first party να κανουν κοπιες του gears of war να τρεχουν σε 800p. παρ'ολα αυτα, ειδικα για το titan καλα ειναι να περιμενουμε λιγο. - για το dead rising, διαβασα οτι οταν στην οθονη εχεις πανω απο 200 ζομπι και αρχισεις τα multikill με φανταζι τροπους, το framerate δεν ειναι σταθερο αλλα πεφτει. οκ, ή θα το φτιαξουν ή θα μειωσουν κατα καμια 20αρια τα ζομπι ταυτοχρονα στην οθονη και τελος νομιζω. για να παει 60 frames αυτο, θα σου πω εναν πολυ απλο τροπο: να το κανουν σαν το last of us. αντι ανοιχτο και της πουτανας τα ματια, κλειστοφοβικο και δυο-δυο, τρεις-τρεις αντε πεντε-πεντε οι αντιπαλοι. και ετσι θα ειναι σιγουρα 1080p/60, μονο που σε αυτη την περιπτωση δεν θα με ενδιαφερει να το αγορασω. επιπλεον, καλα ειναι να μην ξεχναμε οτι τοσο το titan, οσο και το dead rising δεν ειναι first party games, αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλοπληρωμενα timed exclusives στην χειροτερη. αν μου τσαμπουναγε η Microsoft τα games που λανσαρει με κομμενη τη μιση οθονη, να ειστε σιγουροι οτι θα ελεγα ακριβως τα ιδια πραγματα. α, και πριν μου πειτε "μα ειναι μονο το 1886", θα σας προτεινα να πατε πισω να δειτε αρκετα απο τα βιντεα που επαιξε η sony στην Ε3, οπως πχ και το demo της quantic, και το two souls και αρκετα ακομα, αν και εκεινα ειναι σε "CINEMATIC" αναλυση ή οχι. EDIT: udontneedtoknow, επειδη βαριεμαι αυτη την κουβεντα δικαιολογησης, βαλε ενα στοιχηματακι ρε παιδακι μου να τελειωνουν τα πολλα τα λογια.. στα παπαρια μου τι λεει το καθε blog. και το 2006 τα μισα blog λεγανε οτι το nextgen δεν ξεκιναει μεχρι να βγει το ps3, και οτι το 360 ειναι xbx 1.5. Ε και λοιπον ? οι πηγες μου αλλα και η λογικη μου λενε το ακριβως αντιθετο απο αυτα που quotαρεις ξανα και ξανα. αν επιμενεις να quotαρεις τον καθε βλακα με αντζεντα ή τον καθε ανοητο πιτσιρικα που δεν καταλαβαινει, για να μου τη μπαινεις, βαλε τουλαχιστον ενα στοιχημα ωστε να εχει καποιο νοημα αυτη η ΑΝΟΗΣΙΑ!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ρε παιδια νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με τους gamers τα τελευταια χρονια και ειδικα με τους console gamers που εμεναν παντα στην ουσια. Παλιοτερα δεν ασχολουμασταν με αυτα.Παιζαμε το παιχνιδακι,λεγαμε α ωραια γραφικα εχει ή ασχημα γραφικα εχει με βαση την συνολικη εικονα που βλεπαμε.Ουτε επηρεαζομασταν απο νουμερα,ουτε απο ορολογιες,ουτε απο συνεντευξεις,ουτε απο vs ,ουτε,ουτε... Πλεον ενα νουμερο σε καποιο site αναλυσης γραφικων ειναι ικανο να μας χαλασει ολη την εικονα ενος παιχνιδιου και να κανει καποιους ακομα και να μην το παιξουν. Μπορει να μιλαμε για παιχνιδι του 11/10,αλλα επειδη το νουμερο της αναλυσηςδεν μας καθεται καλα, να μην το παιζουμε τελικα.Το ιδιο ισχυει και για τα frames,μπαρες ή δεν ξερω εγω τι αλλο. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απε'ξω,δεν ημουν ετσι παλιοτερα,αλλα πλεον σε καποιον βαθμο ειμαι,δυστυχως. Αλλα οσο συνεχιζουν τετοιες συζητησεις δεν νομιζω να σταματησω να μπαινω στο τρυπακι.
kostasmak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλα αν βγαλουν παιχνιδι που δεν σε θα παιζει σε 16:9, πραγματικα θα τα εχω δει ολα. Πιστευω να το ειχαν μονο για τη παρουσιαση ετσι. Να παιζεις game σε 42' οθονη και να εχει μπαρες; Γελαει ο κοσμος.1000 φορες να το γυρισουν 720p αν δεν μπορουν. Σε γενικες γραμμες παντως συμφωνω με τον προλαλησαντα. Δινουμε πολυ σημασια εκει που δεν πρεπει. Παντως σε 2.40:1 παιχνιδι δεν παιζω
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ταινίες βλέπετε σε τέτοιο ratio ή μετράτε κι εκεί τα πίξελ; Επίσης, καθίστε να βγει πρώτα το παιχνίδι και μετά το κρίνετε και αν θα το παίξετε.
kostasmak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ταινίες βλέπετε σε τέτοιο ratio ή μετράτε κι εκεί τα πίξελ; Αναγκαστικα τις βλεπεις εκτος και αν κανει stretch απο μονη της η τηλεοραση.Καλυτερα τεραστια κεφάλια στους ηθοποιους παρα κενά απο πανω και απο κατω...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ταινίες βλέπετε σε τέτοιο ratio ή μετράτε κι εκεί τα πίξελ; Επίσης, καθίστε να βγει πρώτα το παιχνίδι και μετά το κρίνετε και αν θα το παίξετε. O μεσος σινεφιλ σε συγκριση με τον μεσο gamer ειναι ισως 10 επιπεδα πανω,απλα και μονο επειδη ασχολειται με την ποιοτητα ταινιων. Εμας μας εχουν φαει τα vs και τα digital foundry.Ολους μας δυστυχως. Μακαρι να ερθει ξανα η στιγμη που θα βαζεις την ''κασετα'' και απλα θα παιζεις. Η επιτελους να τερματησουν σε δυνατοτητες τα hardware,να μεινει μια συσκευη για gaming και να μην ξαναασχοληθουμε με ανουσια πραγματα.
p3tran Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 οι κινηματογραφιστες του Hollywood, Vole, ξερουν πολυ καλα σε τι πανελ θα παιξει οτι δημιουργησουν. και οι προγραμματιστες των computer games, επισης ξερουν πολυ καλα σε τι πανελ θα παιξει το δικο τους δημιουργημα. και 2.40:1 hdtv τηλεορασεις αλλα και μονιτορ, απλα δεν υπαρχουν ή ειναι πολυ σπανιο πουλι. ειναι σαν να δεις ξαφνικα μια παραγωγη του Hollywood να παιζει σε 4:3 στα σινεμα και να προσπαθεις να δικαιολογησεις απο πανω οτι ειναι και σωστο! δεν υπαρχει θεμα "αρτιστικ" λοιπον, μονο θεμα περιορισμενων ικανοτητων/πορων. επισης, οι "σινεφιλ" τη σημερινη εποχη "μετρανε" λιγοτερο απο τους gamers για τις πολυεθνικες παραγωγης entertainment. τους φαγαμε κι αυτους, να παρουν τα 2.4:1 και τα 24 καρεδακια τους και να πανε στο καλο!! παρ'ολα αυτα, τραβα μπεκα σε κανα forum για πορωμενους σινεφιλακηδες pds, και θα παθεις πλακα αν δεις με τι τσακωνονται. 1
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Κι εγώ περιμένω τη μέρα που όλα θα παίζουν παντού, οι πλατφόρμες θα είναι ισοδύναμες και τη διαφορά θα την κάνουν οι υπηρεσίες που θα προσφέρει η κάθε μία. Μήπως και αρχίσουμε να ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με την ουσία. Και κάτι τελευταίο. Πόσοι από εσάς που μένετε τόσο πολύ στα πίξελ παίζετε τα παιχνίδια με ήχο από την τηλεόραση ή από φτηνά pc speakers; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 επισης, οι "σινεφιλ" τη σημερινη εποχη "μετρανε" λιγοτερο απο τους gamers για τις πολυεθνικες παραγωγης entertainment. τους φαγαμε κι αυτους, να παρουν τα 2.4:1 και τα 24 καρεδακια τους και να πανε στο καλο!! παρ'ολα αυτα, τραβα μπεκα σε κανα forum για πορωμενους σινεφιλακηδες pds, και θα παθεις πλακα αν δεις με τι τσακωνονται. Για το πρωτο δεν μιλησα ποτε.Δεν με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια αν τους φαγαμε. Για το δευτερο,τουλαχιστον τσακωνονται για τις ταινιες ως ταινιες.Αυτο απο μονο τους κανει καλυτερους απο εμας. O PDS gamer ειναι χειροτερος απο τον PDS σινεφιλ ανετα. Η τελευταια ταινια που ειδα ηταν σε αναλυση DVD.
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 παρ'ολα αυτα, τραβα μπεκα σε κανα forum για πορωμενους σινεφιλακηδες pds, και θα παθεις πλακα αν δεις με τι τσακωνονται. Αυτό, είναι η αλήθεια, δεν το γνωρίζω, αλλά δεν αμφιβάλλω πως θα υπάρχουν κι εκεί, όπως και σε κάθε χόμπι, ανάλογα άτομα. Αν κρίνω από τον κύκλο των γνωστών μου, πάντως, σχόλια τέτοιου επιπέδου για ταινίες έχουν γίνει μόνο γι' αυτές του Bay, επειδή ο τύπος το γαμάει τόσο που δεν μπορείς να προσέξεις και τίποτα άλλο. Είναι το ανάλογο του να παίζεις ένα παιχνίδι σε 15 fps, ξέρω 'γώ. Δε γίνεται να μην το προσέξει και να μην ενοχληθεί ακόμα και ο πιο επιεικής θεατής/παίκτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις