Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

lol ειδες που εχω παιξει πιο πολλα απο σενα? και με κατηγορεις! χαχαχα

αν θες τη γνωμη μου, ολα αυτα τα σεμι-games, downloadable κλπ, φτιαχτηκαν περισσοτερο κατα παραγγελια ωστε να γεμισει ενας online download καταλογος, παρα γιατι ο καθενας απο αυτους ειχε μια φοβερη ιδεα για ενα μικρο game.

ως εκ τουτου, χαρακτηριζονται μπουρδιτσες, και αυτο ευγενικα ;)

και εφ'όσον το καλυτερο που εχεις να αντιπαραβαλλεις ειναι το journey, με επιβεβαιωνεις πανηγυρικα.

(big picture mode off)

Ε ναι απο αυτα που εχεις παιξει εχω παιξει τα μισα,αλλα απο ολη την λιστα περισσοτερα :P

Διαφωνω με το οτι τα ακυρωνεις εντελως.Εχουν μικροτερες πιθανοτητες να ειναι σπουδαια ισως,αλλα καποια απο αυτα ειναι πολυ καλα.

Ουτε εγω τα παιζω ολα.Μονο σιγουρακια.

Αν και δεν ειναι ολα indies στην λιστα.

Δημοσ.

Το GTA5 θα είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, όχι μόνο του 2013 :P

το gta5 στις παλιες κονσολες θα ειναι μια ταλαιπωρια και μιση!

ειναι για να το αγορασουμε ολοι δυο φορες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θυμαμαι οτι το SA στο ps2 ετρεχε καλυτερα απο το vice city του ps2,αν και ηταν πολυ ανωτερο το πρωτο στα γραφικα.

Οποτε ισως να ειναι καλυτερα τα πραγματα και εδω.

Δεν νομιζω οτι θα δουμε παλι τετοια frame rate οπως του GTA4.

Δημοσ.

Τα στάνταρ δεν έχουν πέσει, απλώς είναι διαφορετικές οι προτιμήσεις μας. Τα στάνταρ πέφτουν όταν ένα παιχνίδι σαν το Journey δεν μπορεί να υπάρξει, επειδή δεν είμαστε ανοιχτόμυαλοι να δεχτούμε έναν ευρύτερο όρο για τα videogames. 

Δημοσ.

Το GTA IV στο 360 έτρεχε μια χαρά και σε true 720p, επειδή ήταν lead platform στο 360. Η έκδοση του PS3 είχε τα θέματα, με το sub-HD και τα framedrops (όπως όλα τα early multi).

Δεν νομίζω όμως οτι μετά απο 5+ χρόνια development και με τόσα νεα tools που θα έχουν απο τότε να υπάρχει πρόβλημα στην απόδοση. Τώρα το PS3 είναι lead platform, οπότε θα δούμε ισάξιες εκδόσεις.

Δημοσ.

<< τα στανταρ μου δεν εχουν πεσει. απλα παιζω μονο playstation>> χαχαχαχαχα vole

οσον αφορα το gta5, τα video που ειδαμε εχουν κατι ΑΑ που δεν παιζουν στις παλιες κονσολες. περα απο αυτο, περιμενω πολυ loading, πολυ saving, πολυ εξαφανιση-εμφανιση, μυωπικο distance κλπ κλπ κλπ, αλλα τουλαχιστον ελπιζω το gameplay να ειναι αρκετα καλο και γρηγορο ωστε να αξιζει τις παραχωρησεις.

Δημοσ.

Θυμαμαι οτι το SA στο ps2 ετρεχε καλυτερα απο το vice city του ps2,αν και ηταν πολυ ανωτερο το πρωτο στα γραφικα.

Οποτε ισως να ειναι καλυτερα τα πραγματα και εδω.

Ανώτερο δεν ήταν σε καμία περίπτωση το VC απ' το SA οπτικά. Πέρα απ' την πιο πολύπλοκη μηχανή του SA, στο VC είχε και βαρύ motion blurring που χαλούσε την εμπειρία. Στο SA δεν υπάρχει ίχνος blurring.

Δημοσ.

<< τα στανταρ μου δεν εχουν πεσει. απλα παιζω μονο playstation>> χαχαχαχαχα vole

Αν ρίξεις μια ματιά στο top 5 μου της γενιάς στο άλλο thread θα δεις ότι τα 3/5 είναι 360 games.

Είναι που έλειπες τόσα χρόνια από το φόρουμ, αλλιώς, θα ήμουν το τελευταίο άτομο για το οποίο θα έκανες αυτό το σχόλιο :P

• Like 1
Δημοσ.

οσον αφορα το gta5, τα video που ειδαμε εχουν κατι ΑΑ που δεν παιζουν στις παλιες κονσολες. περα απο αυτο, περιμενω πολυ loading, πολυ saving, πολυ εξαφανιση-εμφανιση, μυωπικο distance κλπ κλπ κλπ, αλλα τουλαχιστον ελπιζω το gameplay να ειναι αρκετα καλο και γρηγορο ωστε να αξιζει τις παραχωρησεις.

Ίσα-ίσα που είπαν στις συνεντεύξεις οτι το draw distance έχει αυξηθεί πόσες φορές σε σχέση με το IV. Pop-ins δεν παίζει να υπάρχουν, γενικά εμπιστεύομαι την Rockstar, και λόγω του delay δεν θα αφήσουν κάτι προβληματικό στον τεχνικό τομέα πιστεύω.

Η έκδοση του PC φυσικά θα είναι άλλο καπέλο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα μπω σε ζεν φάση όταν βγει το GTA 5 και θα προσπαθήσω να περιμένω λίγο καιρό, με την ελπίδα να βγάλουν καμιά GOTY edition και στις νέες κονσόλες. 

Δημοσ.

ναι ρε vole, αστειευομενος το εγραψα. αλλωστε, αυτος που παιζει μονο playstation δεν ειναι και καλυτερος απο αυτον που παιζει μονο 360.

ειδικα οταν φωναζει κιολας χαχαχα

tilemaxx, ελπιζω να πανε οπως τα λες τα πραγματα, αλλα περισσοτερο ελπιζω να βγει συντομα η pc εκδοση να τελειωνουμε.

δεν ειναι θεμα προβληματων, ειναι θεμα δυνατοτητων.

και περισσοτερο detail, και μεγαλυτερο draw distance, και open world, και μεγαλυτερος χαρτης, και το ενα και το αλλο.

ε, ολα απο περισσοτερα, καπου θα χωλαινει η συνταγη, δε νομιζεις?

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Για την ιστορια ο vole ειναι 360 fan.Στην αρχη τον ελεγα Ps3 hater:P

(πριν τον μαθω εδω)

Ανώτερο δεν ήταν σε καμία περίπτωση το VC απ' το SA οπτικά. Πέρα απ' την πιο πολύπλοκη μηχανή του SA, στο VC είχε και βαρύ motion blurring που χαλούσε την εμπειρία. Στο SA δεν υπάρχει ίχνος blurring.

To SA ηταν πολυ ανωτερο οπτικα αυτο ειπα :P

Δημοσ.

Εγώ τους έχω εμπιστοσύνη. Μιλάμε για την ομάδα που έφτιαξε το GTA 3 πρίν απο τόσα χρόνια, σε μια δύστροπη κονσόλα όπως το PS2 που και πάλι έτρεχε νεράκι και ήταν 10 χρόνια μπροστά απο την εποχή του. Τότε χαρακτηρίζοταν ως θαύμα ένα τέτοιο παιχνίδι.

Για PC να περιμένετε έκδοση μετά απο 6-9 μήνες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...