Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
το μεγαλο exclusive της santa monica, 

Δεν ειναι της Santa monica το παιχνιδι,αλλα της Ready at down.Δεν εχουμε δει ακομα το μεγαλο exclusive της santa monica.

Mαζι τους εχουν κανει συνεργασιες.

Ready at Dawn Studios LLC is an American video game developer located in Irvine, California and is composed of former members of Naughty Dog and Blizzard Entertainment.[1] Formed in 2003,

http://en.wikipedia.org/wiki/Ready_at_Dawn

Δεν μου αρεσει αυτη η επιλογη τους παντως.

Δημοσ.

santa monica λεει το video οταν αρχιζει, και μετα οτιδηποτε αλλο. τελος παντων, μικρη σημασια εχει αυτο, αφου το συγκεκριμενο game το εδειξε η sony στην press conf. της.

η ουσια δεν αλλαζει... απο το xbox περιμεναμε τετοιες παπαριες, απο το playstation φαινεται οτι τις παιρνουμε...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλα η Santa monica εχει βοηθησει σε πολλα παιχνιδια.journey,

starhawk και αρκετα ακομα.Εδω μεχρι και για το last guardian ειχε ακουστει οτι βοηθαει.

Βεβαια ναι δεν καταλαβαινω αυτην την επιλογη.Ελπιζω να μην το κανουν.

Δημοσ.

Santa Monica λένε όλα στην αρχή, και αυτά που δεν είναι developed από τους ίδιους αλλά είναι απλώς συνεργασίες. Δε σημαίνει κάτι παραπάνω αυτό.

Περίεργο όλο αυτό, όντως. Ελπίζω να είναι αρτιστική επιλογή μόνο κι όχι λόγω τεχνικών ζητημάτων. Και, κυριότερο, ελπίζω η "κινηματογραφική" εμπειρία να μην περιλαμβάνει, εκτός από το ratio, και 24 fps, γιατί τότε θα γελάσουμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Santa Monica λένε όλα στην αρχή, και αυτά που δεν είναι developed από τους ίδιους αλλά είναι απλώς συνεργασίες. Δε σημαίνει κάτι παραπάνω αυτό.

Kοιταξα απο περιεργια σε ποσα ακομα εχει συνεργαστει σε αυτη τη γενια εκτος απο τα gow και το παραπανω(the order: 1886)!

Πως να κατσουν να κανουν μετα αλλο ip? :P:P

Hohokum

PlayStation All-Stars Battle Royale

The Unfinished Swan

Sound Shapes

Sorcery

PixelJunk 4am

Datura

Journey

Escape Plan

Twisted Metal

Carnival Island

PixelJunk SideScroller

PixelJunk Shooter 2

PixelJunk Shooter

Fat Princess

Flower

Linger in Shadows

PixelJunk Eden

PixelJunk Monsters

Warhawk

Calling All Cars!

flOw

Blast Factor

Δημοσ.

Vole, στα χωρια οι ανθρωποι λεγανε την ..... και την υπογραφη προσεχουμε που τα βαζουμε. :D

αν κατεβασεις τη φωτο και τη δεις φουλσκριν ειναι ηδη για να γελας. τι αλλο χρειαζεσαι?

να πεις οτι τα προηγουμενα χρονια ολος ο κοσμακης δεν τα εσκασε για να παει σε "σινεμάτικ" 16:9 οθονες, να πω οκ, δεν ειναι για γελια. αλλα.... :D  <<σινεματικ 1080ρ>> φιλε μου, ειναι για γελια!

..

φανταζομαι οτι μετα απο καποιο κραξιμο θα βαλουν μυαλο αυτοι (οποιοι κι αν ειναι) και τουλαχιστον θα κανουν αυτη την αναλυση ή αλλη με παρομοια "οικονομια" στα pixel αλλα σε φουλ οθονη, και θα αφησουν τις μαλακιες <<full 1080p αλλά cinematic>> :)

edit: σιγα ρε pds, θαμπωθηκα με τη λιστα με τα exclusives!! :D

ειδα στη λιστα και το "διαμαντι" το journey, καθως και μερικες αλλες παιχνιδαρες χαχα

χτυπησα και το μοναδικο pixeljunk που δεν ηξερα στο google, και επαθα πλακα!

τι game!!!

μιλαμε για τεραστιο στουντιο! :D

καλυτερα -σαν μεγαλο 1st party studio που ειναι- να κανει ΜΙΑ παιχνιδαρα, παρα χιλιες μια αχρηστιες.

Δημοσ.

....έχει πλάκα το apu της sony να ειναι τοσο αργό στα latencies που να χωλαίνει το σύμπαν! Πηξαμε στα 20-25 fps με το μηχανημα της SONY στην Ε3. Μηπως σου λενε ξεχνα τα 30  :-D

P3tran ειδες το βιντεο με τον καλικαντζαρο ? Ειχε 300.000 πολυγωνα στο σωβρακο του!

Φιλε μαμαει, sony καλό πράμα! 

evoia_stin_eforia_aporos_kai_stin_alvani

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω ειλικρινα τον ντορο με το cinemascope , προφανως και ειναι αρτιστικη επιλογη, σε αλλους θα αρεσει σε αλλους οχι, το να ισχυριζεται παντως καποιος οτι ειναι ετσι λογω ελλειψης δυναμης της κονσολας, ειναι για μενα ανεκδοτο, το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειναι καν το ομορφοτερο που ειδαμε στο ps4.

Δημοσ.

Αν έχει ενδιαφέρουσα ιστορία και ατμόσφαιρα και αξιοπρεπές gameplay καλοδεχούμενες οι όποιες αρτιστικές επιλογές. Προτιμώ τα παιχνίδια να έχουν προσωπικότητα και να προωθούν αυτή παρά τα πίξελ που πιάνουν στην οθόνη μου. 

Τα PixelJunk Shooters ήταν πολύ καλά παιχνίδια, p3tran. Τα άλλα δεν ξέρω. Από περιέργεια, πόσα από αυτά στη λίστα που πόσταρε ο PDS έχεις παίξει ο ίδιος; 

Εγώ δεν έχω παίξει ούτε τα μισά, αλλά, να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ ψήνομαι να παίξω αρκετά από αυτή τη λίστα, μόνο και μόνο επειδή είναι πρωτότυπες και φρέσκες ιδέες, παρά οποιαδήποτε "παιχνιδάρα". 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν και δεν ηταν ο σκοπος μου να μιλησω για ποιοτητα παιχνιδιων,oυτε να τονισω τα exclusives,

edit: σιγα ρε pds, θαμπωθηκα με τη λιστα με τα exclusives!! :D

ειδα στη λιστα και το "διαμαντι" το journey, καθως και μερικες αλλες παιχνιδαρες χαχα

χτυπησα και το μοναδικο pixeljunk που δεν ηξερα στο google, και επαθα πλακα!

τι game!!!

μιλαμε για τεραστιο στουντιο! :D

Διαλεξες τυχαια το χειροτερο pixeljunk ε? :P

Αστο βρε p3tran:P

Aναμεσα σε αυτα εχει πολυ καλα παιχνιδια,τουλαχιστον 5-6 απο αυτα.Αλλα ειπαμε Ps3 exclusives κατι θα βρουμε για να ακυρωσουμε... :P

Αλλα εδω ακυρωσες το καλυτερο παιχνιδι για το 2013 τι να λεμε.

Καταραμενο Ps3!. :D

Δημοσ.

διαχρονικα, η οικονομια στην αναλυση γινεται για εξοικονομηση δυναμης.

δεν θα μαθουμε την αλφαβητα το 2013 ρε συ udont.

εσυ αμα θες, be my guest και καταπιε αμασητα τα περι <<αρτιστίκ>> και παιζε με τις μεγαλες μαυρες μπαρες στην 16:9 οθονη σου και ολα καλα ;)

χωρια που στο κρεμασμενο δε λενε για σχοινι. ακομα περιμενω να δω το superwow και τελικα φαινεται οτι αυτο ηταν το quantic demo...

πηξαμε στα 1080/30 -και αν- μεχρι στιγμης. και sub30 και τωρα sub1080. ή κανω λαθος?

και οπως ειπα, συμφωνα με τα χαρτια μας, αυτα τα περιμεναμε να τα δουμε πρωτα στο xbox και μετα/καθολου στο play.

p.s

vole, πολλα απο τη λιστα ειναι γνωστα. ναι, τα shooters ειναι αρκετα καλα, (παρ'ολο που στο live εχει μερικα καλυτερα).

εχει μεσα warhawk, flow, fat princess, calling all cars, flower, metal και αρκετες αλλες μπουρδιτσες που εχω παιξει. οπως ειπα, κανα-δυο τα googlαρα αλλα δεν ειδα κατι καλο.

ps2.

Αλλα εδω ακυρωσες το καλυτερο παιχνιδι για το 2013 τι να λεμε.

ενα θα σου πω εσενα, και θυμησου το καλα!

εκει που εισαι ημουνα, και δω που ειμαι θα'ρθεις

(οσο για το pixeljunk, οπως εγραψα googlαρα αυτο που δεν ηξερα.)

Επισκέπτης
Δημοσ.

εχει μεσα warhawk, flow, fat princess, calling all cars, flower, metal και αρκετες αλλες μπουρδιτσες που εχω παιξει. οπως ειπα, κανα-δυο τα googlαρα αλλα δεν ειδα κατι καλο.

warhawk 84

Fat princess 79

flower 87

calling all cars 74

flow 71

μονο μπουρδιτσες δεν τα λες.

Ta 3 τα εχω παιξει.To warhawk ειναι πολυ καλο και το flower ακομα καλυτερο.

ps2.

ενα θα σου πω, και θυμησου το καλα pds!

εκει που εισαι ημουνα, και δω που ειμαι θα'ρθεις

Να μην αναγνωριζω παιχνιδια οπως το journey,δεν παιζει.Ποτε ομως.

Ειναι σιγουρα υποψηφιο για κορυφαιο της γενιας για μενα.

Δεν σε καταλαβαινω.

Δημοσ.

Το Journey δεν μου λέει κάτι προσωπικά. Το gaming χρειάζεται περισσότερα Last of Us, και λιγότερα Journey. Απο καλλιτεχνικής πλευράς ενδιαφέρον μόνο, αλλά στο gameplay είναι το ζουμί.

Ειναι σιγουρα υποψηφιο για κορυφαιο της γενιας για μενα.
Δεν σε καταλαβαινω.

Αν το Journey είναι υποψήφιο για GOTG, τότε το Last of Us είναι το greatest of all time. Έχουν πέσει γενικά τα στάνταρ μας και οι προσδοκίες μας απ' το gaming, ή είναι η ιδέα μου;

Δημοσ.

Ta 3 τα εχω παιξει.

lol ειδες που εχω παιξει πιο πολλα απο σενα? και με κατηγορεις! χαχαχα

αν θες τη γνωμη μου, ολα αυτα τα σεμι-games, downloadable κλπ, φτιαχτηκαν περισσοτερο κατα παραγγελια ωστε να γεμισει ενας online download καταλογος, παρα γιατι ο καθενας απο αυτους ειχε μια φοβερη ιδεα για ενα μικρο game.

ως εκ τουτου, χαρακτηριζονται μπουρδιτσες, και αυτο ευγενικα ;)

και εφ'όσον το καλυτερο που εχεις να αντιπαραβαλλεις ειναι το journey, με επιβεβαιωνεις πανηγυρικα.

(big picture mode off)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γουστα ειναι αυτα Tilemaxx.
Πχ Το ''δεν μου αρεσει το halo'' απεχει πολυ απο το να το χαρακτηρισω πατατα.Ισα ισα.
Καποιος θα σου πει οτι ανωτερη εμπειρια απο το the last of us το journey.
Το ενα θα ειναι GOTY 2014 το αλλο ηταν 13.

GTA5 ????troll_face-1280x800.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...