Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σου εξειγουν

Δεν μου τα εξιηοιγουν καλα.

Ασε μας ρε ασχετιδη αποκλειρε,spown,Τιτανομαχε που καταλαβες και τι λεγαμε. :D

Το Titanomaxos δεν εχει φαει μονιμο ακομα?Πως αντεξε ρε?:D

Επισκέπτης
Δημοσ.

thanks,μου ανεβηκε η αυτοπεποιθηση.

Δημοσ.

Καλά αν αληθεύει αυτό..

Σε 2-3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του όπου θα έχουν φτάσει το 100% της κονσόλας, το CGI θα είναι δεδομένο.

Δημοσ.

το εντυπωσιακο για μενα ειναι περισσοτερο αυτο...

The demo, that has absolutely no pre-rendering, post production or video inserts, represents only the first iteration of Quantic Dream’s development cycle for the PS4, and while it runs between 30 and 90 fps (the frame rate wasn’t optimized yet), it does so at native 1080p resolution, textures included. The developer still didn’t have access to full PS4 development tools, so they had to make do with the same PS3 development pipeline used for Beyond: Two Souls shoving in a bunch of high-fidelity assets”.

οταν το ξεκινησαν να το φτιαχνουν δεν ειχαν προσβαση στο πληρες πακετο των εργαλειων για το ps4, και ετσι το εφτιαξαν με αυτα που ειχαν για το PS3 , και τα οποια εχουν χρησιμοποιησει και για το Beyond

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ας τρέξει αξιοπρεπώς τα Assassins Creed, Watch Dogs, Bf IV, Killzone και ας αφήσουν τα παιχνίδια βίντεο για  το villagecenter & τα βίντεο κλαμπ....

Δημοσ.

Αυτό το μήνυμα είναι κρυφό γιατί έχετε επιλέξει να αγνοείτε μηνύματα από τον Titanomaxos.

Δεν πας να τρολλάρεις στο Thelab λέω εγώ ;

ignore για να βρεις την υγεια σου, οταν θα γραφει και δεν θα ασχολειται κανεις μαζι του, θα φυγει απο μονος του.

Δημοσ.

Δεν πας να τρολλάρεις στο Thelab λέω εγώ ;

Πο ρε φιλε ειδες τον καλικάντζαρο, μαμαει! Δες  πολυγωνα!!! Ολεεεεε ps4 αντε γεια!  

...ειδες δεν ειμαι troll υποστηρίζω ps4!  :-)

Δημοσ.

Right :P. Πάντως θα είχε φάση να δημιουργήσουμε ένα topic που να αναφέρει ο καθένας τα πέντε αγαπημένα του παιχνίδια της γενιάς. Αν συμφωνείται αν αναλάβει την πρωτοβουλία κάποιος :)

Εγω λεω να δημιουργησουμε topic με τα 5 αγαπημενα παιχνιδια (αντε 10) all-time...

Βεβαια οι νεωτεροι παιζει να μην ξερουν ορισμενα απο αυτα που θα ποσταρα :P

Αλλα θα εχει fun...!

Το θέμα είναι πως αυτά που μου λες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που σου λέω εγώ. Διάβασε καλύτερα τι έγραψα στο post μου και θα καταλάβεις. Δεν είπα ότι έχει καλύτερα exclusives (γιατί αυτό είναι καθαρά θέμα γούστο άσχετα αν το πιστεύω εγώ). Είπα πως οι κονσόλες προσφέρουν εμπειρίες που δεν μπορείς να βρεις στο PC. Δεν υπάρχει παιχνίδι σαν το The Last of Us στο PC ή σαν το Heavy Rain. Απλά τα πράγματα. Όπως είπες και εσύ, όλα χρειάζονται ;)

Γιατι βρισκεις παιχνιδια-εμπειριες σαν το The Longest Journey, Starcraft 1, Grim Fandango, Black Dahlia, Red Alert 1/2, Counterstrike, The Last Express, Diablo 1, System Shock 2, Baldur's Gate, Planescape: Torment, κτλ στις κονσολες?

Εχει και το PC παιχνιδια διαμαντια...Και ειναι τοσα ακομα που δεν εχω αναφερει. Οπως λες, ολα χρειαζονται!

• Like 2
Δημοσ.

Χαχ, το PS1 όμως είχε Diablo :D

Και Broken Sword είχε.

Τώρα οι κονσόλες έχουν και Monkey Island και Counter Strike και Grey Matter. 

Δε διαφωνώ με ό,τι λες, just sayin' ότι κάποια από αυτά έχουν αρχίσει να διαρρέουν και προς τις κονσόλες (και στο PS1 υπήρχαν και κάποια απρόσμενα ports).

Δημοσ.

Εγω λεω να δημιουργησουμε topic με τα 5 αγαπημενα παιχνιδια (αντε 10) all-time...

Βεβαια οι νεωτεροι παιζει να μην ξερουν ορισμενα απο αυτα που θα ποσταρα :P

Αλλα θα εχει fun...!

Γιατι βρισκεις παιχνιδια-εμπειριες σαν το The Longest Journey, Starcraft 1, Grim Fandango, Black Dahlia, Red Alert 1/2, Counterstrike, The Last Express, Diablo 1, System Shock 2, Baldur's Gate, Planescape: Torment, κτλ στις κονσολες?

Εχει και το PC παιχνιδια διαμαντια...Και ειναι τοσα ακομα που δεν εχω αναφερει. Οπως λες, ολα χρειαζονται!

Φυσικά και έχει. Βέβαια ελάχιστα που ανέφερες με ενδιαφέρουν αλλά όπως και να χει λίγο από όλα είναι η καλύτερη επιλογή ;)

Τιτανομάχε δεν βαρέθηκες ακόμα? Πραγματικά έχω σιχαθεί τα σχόλια σου. Πόσταρε κάτι καλό να κάνουμε καμια συζήτηση. Αυτός είναι και ο ρόλος του forum.

Δημοσ.

λοιπον, ενω συμφωνα με τα στοιχεια που εχουμε, στα χαρτια το νεο xbox ειναι το κουτσαβακι της παρεας,

φαινεται οτι κατι δεν παει καλα στο βασιλειο της Δανιμαρκιας... για να μην πω κατι ειναι σαπιο...

το μεγαλο exclusive της santa monica, εκτος απο το οτι δεν προκειται στην ουσια για κατι αλλο περα απο ενα gears of war,

συμφωνα με τα τελευταια νεα δεν θα ειναι 1080p. για την ακριβεια, ειπανε οτι ειναι "cinematic 1080p" <--rofl

η ουσια ειναι οτι δεν ειναι 1920Χ1080, αλλα ειναι κατα ολοκληρες 280 γραμμες των 1920 pixels ελαφρυτερο.

1920Χ800 λοιπον για το "the order: 1886", και δεν ξερω αν θα ειναι 60hz.

σωστε την παρακατω φωτο, και δειτε την fullscreen εφ'οσον το display σας ειναι στα 1080p, να δειτε τι παει να πει "CINEMATIC"

image_the_order_1886-22390-2752_0007.jpg

στο 27αρι monitor η μαυριλα ειναι 4+ δαχτυλα κατω και αλλα τοσα απο πανω. στην 60αρα plasma ουτε που θα δοκιμασω ΚΑΝ!!

μα τι κανουνε???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...