Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο 5..?? Πολύ δύσκολες αποφάσεις.

Ε πόσα να βάλουμε 10? Σκοπός είναι να πούμε αυτά που μας άφησαν αξιομνημόνευτες εμπειρίες.

Δημοσ.

Μπα, αν το πάμε μόνο στη γενιά δεν είναι δύσκολο για μένα. Στο σύνολο της gaming ζωής μου θα έτρωγα ένα 10ωρο σίγουρα μέχρι να αποφασίσω :P

• Like 1
Δημοσ.

Απο το '05 μέχρι τώρα και δεν σου είναι δύσκολο?

8 χρόνια παιχνιδιών και μπορείς να διαλέξεις 5? Respect!

Δημοσ.

Μπα, αν το πάμε μόνο στη γενιά δεν είναι δύσκολο για μένα. Στο σύνολο της gaming ζωής μου θα έτρωγα ένα 10ωρο σίγουρα μέχρι να αποφασίσω :P

Για αυτό καλύτερα να είναι μόνο για τη γενιά. Εξάλλου τώρα που είναι στα τελειώματα της είναι η καλύτερη στιγμή :)

Δημοσ.

Είναι και μερικά που δεν έχω παίξει ακόμα, γι' αυτό βγαίνει η 5άδα εύκολα. Υποθέτω πως αν τα είχα κι αυτά ως υποψήφια (RDR, Last of Us) θα ζόριζε η φάση. 

Δημοσ.

Είναι και μερικά που δεν έχω παίξει ακόμα, γι' αυτό βγαίνει η 5άδα εύκολα. Υποθέτω πως αν τα είχα κι αυτά ως υποψήφια (RDR, Last of Us) θα ζόριζε η φάση. 

Για μενα αυτα τα 2 ειναι στη 5αδα σιγουρα. Τωρα εισαι σοβαρος; :)

Δεν εχεις παιξει RDR και μπαινεις σε αυτο το φορουμ; Ενταξει το TLOU να το καταλαβω ειναι νεος τιτλος να πεσει η τιμη

Ban στον κυριο απο εμενα :P

Εγκληματεις κατα των συναγωνιστων σου !!! και προτιστως κατα του εαυτου σου

• Like 1
Δημοσ.

Να πεις ότι δεν το έχω; Το έχω στο ράφι πάνω από χρόνο (πότε ήταν που βγήκε το GOTY edition; ), αλλά επειδή ξέρω πως θα μου φάει τη ζωή και δεν έχω πολύ χρόνο φοβάμαι να το ξεκινήσω :P

Δημοσ.

Οντως θελει πολυ χρονο, αν πεις να πας και για side missions? τρελο καψιμο.

εγω το πηγα 100%

τελος το offtopic

Δημοσ.

Sony to announce more PS4 games at Gamescom

SCEE’s Jim Ryan said in an interview that the company will be announcing more games for PS4 at the show. He also confirmed that the PS4 will be launching in Europe before Christmas 2013.

“There’s a lot coming. I’m sure you heard from Shu [Yoshida] that he has 30 games in development. 20 of them are going to ship within the first year of the console’s life, and of those 12 are new IP,” he said. “There’s a lot going on, we need to keep stuff back. We’ve got Gamescom for us Europeans–we need to have something to show at Gamescom, don’t we?”

This is great news as there have been plenty of rumours that Sony is going all out when it comes to internal software support for the PS4 and hopefully we will see terrific games at the show which begins from August 21st and lasts till August 25th.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις δεν βαρεθηκατε πια με τις αναλύσεις και τα frame rates? Εμένα από τα 5 αγαπημένα μου παιχνίδια τα 4 τα βρίσκεις μόνο στις κονσόλες (The Last of Us, Journey, Heavy Rain, Uncharted 2). Και μόνο αυτό τα λέει όλα και δείχνει πως οι κονσόλες έχουν παιχνίδια με φοβερές εμπειρίες που ανάλογες πολλές φορές δεν βρίσκεις καν στο PC. Το που θα παίζε ο καθένας τα multiplatform είναι δικιά του επιλογή. Δεν έχει νόημα να θαβουμε μια πλατφόρμα και να εκθιάζουμε την άλλη.

Διαφωνώ, τα υπέροχα RTS που παίζω στο pc (Starcraft/Total War/BFME) τα βάζω ίσα με Uncharted, Last of Us, Ratchet and Clank κλπ. Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω ούτε χωρίς κονσόλα ούτε χωρίς PC, τα θέλω όλα :D

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ, τα υπέροχα RTS που παίζω στο pc (Starcraft/Total War/BFME) τα βάζω ίσα με Uncharted, Last of Us, Ratchet and Clank κλπ. Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω ούτε χωρίς κονσόλα ούτε χωρίς PC, τα θέλω όλα :D

Το θέμα είναι πως αυτά που μου λες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που σου λέω εγώ. Διάβασε καλύτερα τι έγραψα στο post μου και θα καταλάβεις. Δεν είπα ότι έχει καλύτερα exclusives (γιατί αυτό είναι καθαρά θέμα γούστο άσχετα αν το πιστεύω εγώ). Είπα πως οι κονσόλες προσφέρουν εμπειρίες που δεν μπορείς να βρεις στο PC. Δεν υπάρχει παιχνίδι σαν το The Last of Us στο PC ή σαν το Heavy Rain. Απλά τα πράγματα. Όπως είπες και εσύ, όλα χρειάζονται ;)

Δημοσ.

PDS αυτους μου θυμιζεις.... εισαι άσχετος με το αντικείμενο και το εχουμε καταλαβει! Σου εξηγούν 5-10 πραγματα και δεν λες να τα καταλάβεις! 

.....7% ειπαμε καλυτερο το Pc version του Crysis III απο του PS3....  :-D

P3tran καλο κουράγιο! Θα μαλλιάσει πολλές φόρες η γλώσσα σου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...