Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τα εφε pds, μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. τα χρωματα, τα εφε, ειναι ολα μονταρισμενα ;)

ειναι παραπανω απο εμφανες απο τα βιντεο της Ε3

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

και τα εφε pds, μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. τα χρωματα, τα εφε, ειναι ολα μονταρισμενα ;)

ειναι παραπανω απο εμφανες απο τα βιντεο της Ε3

Δεν το πιστευω αυτο.Μεχρι να το δουμε στην πραξη.Eκτος αν ενα βιντεο στα 320p(σε συγκριση με το trailer) σε εκανε να βγαλεις πορισμα.

Σου ειπα παντως οτι δεν μιλαγα για εκεινο το trailer αλλα και παλι..

edit.Γι αυτο μιλαγα

Στο 2.00 δες.

Απο κει ξεκινησε η κουβεντα για CGI.Εγω λεω οτι  αυτο ειναι Ingame,αλλοι μιλαγαν για CGI.

Oσο για τα εφε,τι εννοεις?

Δημοσ.

Τα εφέ είναι realtime και αυτά (Έχει εφέ ενώ κουνάει την κάμερα σε μερικά σημεία)   :P

Στο 14:30 ξεκινάει

17:01 κουνάει την κάμερα ενώ έχει ενεργοποιήσει τα εφέ άρα δεν υπάρχει μοντάζ.

EDIT: Μπέρδεψα την συζήτηση δεν ήξερα ότι μιλάτε για το DriveClub :P

Δημοσ.

λοιπον ακου pds. για τα πλανα αυτα εγινε θεμα σε αλλο φορουμ. το δευτερολεπτο που δειχνει το ταμπλο, το βρηκανε σε 1080 uncompressed, και ειδανε οτι ειναι τοσο jag-free που αυτο βγαινει μονο με supersample σε υψηλοτερη αναλυση, με μπολικο msaa.

αρα, in-game ουτε αυτο ειναι. και αποδειχτηκε σωστο στην Ε3.

γενικα και απλα:

τα πλανα της Ε3 που δοκιμαζει ο κοσμος, αυτο ειναι το παιχνιδι! ολα τα αλλα βιντεα και πλανα, ειναι το παιχνιδι πειραγμενο.

και αυτο ισχυει και για το driveclub, αλλα και για ολα τα αλλα.

Δημοσ.

απλα εχουμε καιρο μεχρι να κυκλοφορησουν τα παιχνιδια, οποτε επιδεχονται πολυ γυαλισμα ακομα...θα δειξει...

Δημοσ.

Ως CG εγω ξερω τις ταινιες της pixar,το πρωτο trailer του killzone2.Το trailer του motorstorm1 κ.α.

Στο συγκεκριμενο εχουν απλα ομορφυνει με τις καμερες κτλ τα in game γραφικα του παιχνιδιου.

Αυτο γινεται στα περισσοτερα παιχνιδια.

Οι δημιουργοι του αλλωστε ειπαν οτι δεν ειναι CGI.

CGI μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και μια 2d εικόνα.  :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

λοιπον ακου pds. για τα πλανα αυτα εγινε θεμα σε αλλο φορουμ. το δευτερολεπτο που δειχνει το ταμπλο, το βρηκανε σε 1080 uncompressed, και ειδανε οτι ειναι τοσο jag-free που αυτο βγαινει μονο με supersample σε υψηλοτερη αναλυση, με μπολικο msaa.

αρα, in-game ουτε αυτο ειναι. και αποδειχτηκε σωστο στην Ε3.

γενικα και απλα:

τα πλανα της Ε3 που δοκιμαζει ο κοσμος, αυτο ειναι το παιχνιδι! ολα τα αλλα βιντεα και πλανα, ειναι το παιχνιδι πειραγμενο.

και αυτο ισχυει και για το driveclub, αλλα και για ολα τα αλλα.

Eσυ μου λες αυτο που γινεται και στο GT5 στα trailers(μαλιστα αυξανουν και τα frames εκει)και φανταζομαι σε ολα τα trailers,δεν λεμε τοση ωρα κατι διαφορετικο.

Αυτο δεν το κανει ''οχι ingame'', αλλα πειραγμενο.

Δλδ αν παρω εικονα απο το Ps4 μου σε αυτο το σημειο,δεν θα διαφερει ιδιαιτερα απο το αποτελεσμα στο παραπανω βιντεο(στο 2.00).

Δεν θα ειναι δηλαδη CGI vs real time,αλλα πειραγμενο in game vs in game.

Η διαφωνια μου αυτη ηταν με τον Tilemaxx στο παρελθον.Ελεγα οτι ειναι gameplay ,ελεγε οτι ειναι CGI.

Δημοσ.

Το πραγματικό gameplay έχει διαφορές όπως είδες. Φυσικά περισσότερο aliasing (που στα βιντεάκια του ΥΤ δεν φαίνεται). Τα trailers που βλέπαμε ήταν ξεκάθαρα επεξεργασμένα, δεν υπήρχε ίχνος aliasing και το όλο πράγμα έδειχνε σαν τα υποτιθέμενα "in-game" trailers του KZ2 και του Μotorstorm. Γιατί και τότε για real-time μιλούσαν...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πραγματικό gameplay έχει διαφορές όπως είδες. Φυσικά περισσότερο aliasing (που στα βιντεάκια του ΥΤ δεν φαίνεται). Τα trailers που βλέπαμε ήταν ξεκάθαρα επεξεργασμένα, δεν υπήρχε ίχνος aliasing και το όλο πράγμα έδειχνε σαν τα υποτιθέμενα "in-game" trailers του KZ2 και του Μotorstorm. Γιατί και τότε για real-time μιλούσαν...

Tα εχεις μπερδεψει :P

Αλλο επεξεργασμενο τυπου trailer driveclub ή GT5/6 και αλλο CGI σαν του kz2,motorstorm1.

Καμια σχεση.Βασικα η μερα με την νυχτα.

Δημοσ.

Ρε σεις δεν βαρεθηκατε πια με τις αναλύσεις και τα frame rates? Εμένα από τα 5 αγαπημένα μου παιχνίδια τα 4 τα βρίσκεις μόνο στις κονσόλες (The Last of Us, Journey, Heavy Rain, Uncharted 2). Και μόνο αυτό τα λέει όλα και δείχνει πως οι κονσόλες έχουν παιχνίδια με φοβερές εμπειρίες που ανάλογες πολλές φορές δεν βρίσκεις καν στο PC. Το που θα παίζε ο καθένας τα multiplatform είναι δικιά του επιλογή. Δεν έχει νόημα να θαβουμε μια πλατφόρμα και να εκθιάζουμε την άλλη.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι το The Walking Dead. :P

Right :P. Πάντως θα είχε φάση να δημιουργήσουμε ένα topic που να αναφέρει ο καθένας τα πέντε αγαπημένα του παιχνίδια της γενιάς. Αν συμφωνείται αν αναλάβει την πρωτοβουλία κάποιος :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...