Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παιχνιδια που αναφερει ο φιλος βγαινουν απο Σεπτεμβριο μεχρι Νοεμβριο, στο plus τωρα υπαρχει και η επιλογη για τριμηνη συνδρομη με 15€, φανταζομαι οτι θα ισχυσει και για το PS4 αυτο, οποτε καποιος που τον ενδιαφερει μονο το Online για αυτα τα παιχνιδια μπορει να επιλεξει αυτον τον τροπο.

Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με το τσαμπα, αλλα ειναι λιγακι φτηνοτερο.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως καλό θα ήταν να έκαναν λίγο πιο ευέλικτο το σύστημα του Plus όσον αφορά τους χρόνους που αγοράζεις. Να δίνουν και του 1 μήνα, ίσως ακόμα και 48ωρα (αν δε δίνουν και δεν το ξέρω δλδ). Ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποσο εχει το plus τον χρονο;

50

αν καποιος ενδιαφερεται ομως καλο ειναι το βαλει στις προσφορες που βγαζει κατα καιρους.Δλδ 37 κατα κυριο λογο.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το έχω κατανοήσει ακριβώς.

Οι συνδρομητές του PSN+ στο PS4 θα έχουν δωρεάν PS4 games κάθε μήνα; Κι αν ναι, θα ισχύει από day one αυτό; Επίσης, πόσα θα είναι αυτά; Θα είναι το ίδιο μοντέλο με το plus του PS3;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν το έχω κατανοήσει ακριβώς.

Οι συνδρομητές του PSN+ στο PS4 θα έχουν δωρεάν PS4 games κάθε μήνα; Κι αν ναι, θα ισχύει από day one αυτό; Επίσης, πόσα θα είναι αυτά; Θα είναι το ίδιο μοντέλο με το plus του PS3;

Mαλλον θα εχει instant collection 4 παιχνιδια και καθε μηνα θα αλλαζει ενα.

Δλδ 4 θα εχεις day one.3 indie games και το κουτσουρεμενο drive club.

Αυτο καταλαβα τουλαχιστον.

Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας το ποσταρει.

Don't Starve

Outlast

Secret Ponchos

drive club.

Νομιζω day one θα ειναι διαθεσιμα free.

Δημοσ.

Σωστο και αυτο αλλα για τραβα πεστο στον KJ η στον γιο μου που θελουν ονλαιν Fifa. επειδη εχω κοψει το ονλαιν απο το PS3 παει στο PSV.

χαχαχα ωραιος ο μικρος. :)

Συμφωνω με αυτο που ειπε ο Vole, οτι τα αθλητικα παιχνιδια παιζοντε μια χαρα και στον καναπε παιζοντας πχ καποιο career αλλα στην προκειμενη περιπτωση το φιφα απλα δεν παιζετε στην καριερα, παιζεις στο proffessional επιπεδο κερδιζεις για πλακα, θες κατι λιγο πιο δυσκολο πιο ανταγωνιστικο...ανεβαζεις ενα μονο επιπεδο και εκει πρεπει και εγω δεν ξερω ποιος να εισαι για να κερδισεις...καθε φαση του αντιπαλου και γκολ, μια απτα ιδια ειναι και τα επιπεδα δυσκολιας στο προ, εγω αυτο το πραγμα δεν το ευχαριστιεμαι στο online ομως ειναι αλλο το θεμα, εκει δεν παιζεις με την AI αλλα με πραγματικο παιχτη υπαρχεις ανταγωνισμος.Γιαυτο ας πανε η ΕΑ και ΚΟΝΑΜΙ να φτιαξουν τα επιπεδα δυσκολιας οπως θα πρεπει να ειναι  (και οχι με χαοτικη διαφορα αναμεσα τους) και εγω δεν εχω κανενα προβλημα να γυρισω παλι στο singleplayer, αλλωστε τοσα χρονια παντα masterleague επαιζα στο προ γιατι το επιπεδο δυσκολιας ειναι σε φυσιολογικα πλαισια.

Υ.Γ.και φυσικα ειναι δεδομενο οτι δεν εχω κονσολα (αλλα ουτε θελω να παρω ps4) μονο και μονο για να παιζω ποδοσφαιρακια.

Δημοσ.

Sorry κιόλας αλλά ξερνάω με όσους παίρνουν playstation και παίζουν μόνο pro...

ε νταξ, δεν παιζουμε μονο προ, παιζουμε μονο προ οταν ειναι και αλλοι παρον...

Δημοσ.

ολα τα ειδη games παιζω στο ps3 απλα στα sports games εχω περισσοτερους φιλους για online.αν εχει καρτες παντως που καλυπτει ολους τους χρηστες απο ενα μηνα εως ενα χρονο θα ειναι μια χαρα ο καθενας θα κανονιζει το ποτε θα χρειαστει την υπηρεσια αυτη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...