gildo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 το 1 το ειχα παρει λιγο αργα τα αλλα 2 και 3 day one. δεν το μετανιωσα δουλευουν μεχρι τωρα τελεια.αλλα με αυτο που ακουσα οτι θα πληρωνουμε το online ξενερωσα. εκει που εκανε τη διαφορα τωρα ακολουθει τα χναρια της microsoft.
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 το 1 το ειχα παρει λιγο αργα τα αλλα 2 και 3 day one. δεν το μετανιωσα δουλευουν μεχρι τωρα τελεια.αλλα με αυτο που ακουσα οτι θα πληρωνουμε το online ξενερωσα. εκει που εκανε τη διαφορα τωρα ακολουθει τα χναρια της microsoft. Ξενέρωσες δηλαδή επειδή θα σου δίνουν τσάμπα παιχνίδια? Τέλος πάντων όπως το βλέπει κανείς... 1
Millennium Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 PlayStation 4 Out on November 13, European Retailer Says Έτσι όπως το πάνε θα βγει μαζί με το BF4 όπως έλεγα
gildo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 τι σχεση εχει το δωρεαν game απο τη στιγμη που σου επιβαλει να πληρωνεις το ονλινε.πχ ενας χρηστης που παιζει ενα 2 game το χρονο τον νοιαζει αυτα τα δυο να παιζει δωρεαν ονλινε απο τη στιγμη που τα πληρωσε και δεν τον απασχολει να βαλει psplus.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Τη "διαφορά" την έκανε επειδή στις αρχές αυτής της γενιάς το online κομμάτι ήταν ανύπαρκτο σχεδόν από την πλευρά της Sony. Καλώς ή κακώς, αναλόγως από ποια σκοπιά το πάρεις, δεσμεύτηκε όμως να το έχει free και το κράτησε. Εξακολουθεί όμως να υστερεί χαρακτηριστικών του Live. Πλέον το PSN μετατρέπεται σε αρκετά πιο περίπλοκη υπηρεσία και δεν είναι καθόλου φτηνό να στηθεί και να τρέξει κάτι τέτοιο. Δε γίνεται να έχουμε και το σκύλο χρορτάτο και την πίτα ολόκληρη. Αν σε ξενερώνει που για να έχεις μια καλύτερη υπηρεσία - που σου προσφέρει κι ένα κάρο παιχνίδια κι άλλα πράγματα πέρα από τη δυνατότητα να παίζεις multiplayer - θα σου κοστίζει 4 ευρώ το μήνα, κι εφόσον λες ότι παίζεις 1-2 παιχνίδια το χρόνο, είναι απλά τα πράγματα. Μην το πληρώσεις, γιατί δεν αξίζει για σένα (δεν το λέω υποτιμητικά, εκ των πραγμάτων δεν κάνεις αρκετή χρήση για να το πληρώνεις ούτε και είναι αρκετά σημαντικό ώστε να ξεπεράσει το όριο των 4 ευρώ το μήνα - ένας καφές/σάντουιτς είναι). Από περιέργεια, ποια είναι αυτά τα 1-2 παιχνίδια που παίζεις;
gildo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 συμφωνω μια αναβαθμισμενη υπηρεσια αλλα απο την αλλη τα παιχνιδια δεν κανουν 10 20 ευρω κανουν 50 60 70 ευρω οποτε τα πληρωνεις και με το παραπανω αυτο που θα σου προσφερει.εχω διαφορα assasin creed revelations και nba2k13 με φιλαρακια.οποτε πρεπει να ειμαι ονλινε αυτα τα 2 ασχολουμαι τελευταια
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Τόσο κάνουν τα παιχνίδια αν τα αγοράζεις όλα πρώτη μέρα κι από την Ελλάδα. Επιλογές υπάρχουν. Κι ένα παιχνίδι κάθε μήνα να αγόραζες, που εσύ δεν το κάνεις, αν ήταν αρκετά σημαντικό θα το έψαχνες ώστε να βγάλεις τη διαφορά των 4 ευρώ. Αν είναι αρκετά σημαντικό χόμπι να παίζεις online με τους φίλους σου πιες έναν καφέ λιγότερο, αν πραγματικά το θέμα είναι το χρηματικό. Αν δεν είναι οικονομικό το ζήτημα, αλλά είναι "ήταν δωρεάν και τώρα δεν είναι και ξενερώνω", τότε, δεν μπορείς να αγνοείς ότι σου παρέχει καλύτερη υπηρεσία. Και πάλι, αν θεωρείς ότι δεν αξίζει η βελτίωση τα λεφτά της ή ότι δεν θέλεις βελτίωση μην το πληρώσεις. Εγώ νομίζω πως η βελτίωση χρειαζόταν χρόνια τώρα και καιρός ήταν να γίνει και δε θα το προτιμούσα να είχε μείνει δωρεάν όπως ήταν. Απλώς εγώ κάνω και θα κάνω πολύ συχνότερη χρήση, οπότε τα ζυγίζω αλλιώς.
mtzs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εχει το ποιντ του ο gildo. Θα συμφωνησω, Υπαρχει πολυς κοσμος που παιρνει κονσολα για αθλητικα η fps (COD κλπ) οποτε χρησιμοποιει το ονλαιν κοματι για συγκεκριμενα παιχνιδια. Δεν μπορεις να τους επιβαλεις πληρωμη σε αυτο απο τη στιγμη που το παιχνιδι ειναι σχεδιασμενο ετσι και το πληρωνεις ουτως η αλλως. Ασχετα αν εμενα με βολευει το plus σε 3 συστηματα κατ επιλογην μου. Δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα και μετρα η σταθμα.
gildo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 παιδια την γνωμη μου ειπα δεν θελω να το παρεξηγησετε η να νομισετε οτι παω να αρχισω καποια κοντρα .απλα αυτο δεν μου αρεσε
kjtzemis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Εχει το ποιντ του ο gildo. Θα συμφωνησω, Υπαρχει πολυς κοσμος που παιρνει κονσολα για αθλητικα η fps (COD κλπ) οποτε χρησιμοποιει το ονλαιν κοματι για συγκεκριμενα παιχνιδια. Δεν μπορεις να τους επιβαλεις πληρωμη σε αυτο απο τη στιγμη που το παιχνιδι ειναι σχεδιασμενο ετσι και το πληρωνεις ουτως η αλλως. Ασχετα αν εμενα με βολευει το plus σε 3 συστηματα κατ επιλογην μου. Δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα και μετρα η σταθμα. Ναι ξαφνικα πηραξε ολο τον κοσμο το "υποχρεωτικο" plus στο ps4, σε ολη αυτη την γενια μια χαρα πηγεναν και πληρωναν το Live του 360 χωρις να μιλαει κανενας και στην ουσια δεν σου εδινε τιποτε αλλο εκτος απτο multi και ισως καλυτερους server αποτι το ps3. Οποιος θελει multi στο ps4 παει βαζει plus, θα το πληρωσει μια φορα τον χρονο και θα εχει το multi και δεν νομιζω να τον χαλανε τα παιχνιδια που θα δινουν και ας μην ειναι καινουριοι τιτλοι του ps4.Οποιος δεν βαλει plus απλα θα αρκεστει με το singleplayer. Νταξει ειπαμε μην τα θελουμε και ολα δικα μας, απο την SONY ακουσαμε ολα οσα θελαμε να ακουσουμε, θα μπορουσε και αυτη να ακολουθησει την τακτικη της M$ με τα μεταχειρισμενα και με το με το online και αν γινοτανε δεν νομιζω καμια απτις δυο να αλλαζε τους αρχικους "ορους" (οπως εκανε αυτη την στιγμη η M$).
p3tran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 οπως η Μ$, ετσι και η $ony, το ιδιο πραγμα εχουν στο μυαλο τους.. 1
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 παιδια την γνωμη μου ειπα δεν θελω να το παρεξηγησετε η να νομισετε οτι παω να αρχισω καποια κοντρα .απλα αυτο δεν μου αρεσε Καμία κόντρα, συζήτηση κάνουμε, απλώς διαφωνούμε. mtzs, τα αθλητικά παιχνίδια μια χαρά παίζονται multiplayer στον καναπέ με παρέα, το online δεν είναι απαραίτητο. Εξάλλου, είμαι σίγουρος ότι αυτά θα βγαίνουν και στο ps3 για καμιά 5ετία τουλάχιστον ακόμα. Αν κάποιος παίζει μόνο αυτά δε βλέπω κανένα λόγο να πάρει PS4.
kjtzemis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 οπως η Μ$, ετσι και η $ony, το ιδιο πραγμα εχουν στο μυαλο τους.. Ναι γιατι και οι δυο ειναι εταιριες, και η sony ας εχει κανει τοσα καλα στην Ε3 εταιρια ειναι και κοιταζει το κερδος της. Καμία κόντρα, συζήτηση κάνουμε, απλώς διαφωνούμε. mtzs, τα αθλητικά παιχνίδια μια χαρά παίζονται multiplayer στον καναπέ με παρέα, το online δεν είναι απαραίτητο. Εξάλλου, είμαι σίγουρος ότι αυτά θα βγαίνουν και στο ps3 για καμιά 5ετία τουλάχιστον ακόμα. Αν κάποιος παίζει μόνο αυτά δε βλέπω κανένα λόγο να πάρει PS4. αλλο να παιζεις fifa14 next gen στο ps4 και αλλο να το παιζεις στο ps3.
mtzs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 mtzs, τα αθλητικά παιχνίδια μια χαρά παίζονται multiplayer στον καναπέ με παρέα, το online δεν είναι απαραίτητο. Εξάλλου, είμαι σίγουρος ότι αυτά θα βγαίνουν και στο ps3 για καμιά 5ετία τουλάχιστον ακόμα. Αν κάποιος παίζει μόνο αυτά δε βλέπω κανένα λόγο να πάρει PS4. Σωστο και αυτο αλλα για τραβα πεστο στον KJ η στον γιο μου που θελουν ονλαιν Fifa. επειδη εχω κοψει το ονλαιν απο το PS3 παει στο PSV.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 αλλο να παιζεις fifa14 next gen στο ps4 και αλλο να το παιζεις στο ps3. Αυτό που εννοώ είναι πως αν κάποιος παίζει μόνο Fifa δύο φορές το χρόνο δεν αξίζει η επένδυση ούτε στην κονσόλα ούτε στο Plus. Δηλαδή, αν τα ζυγίζεις και λες ότι δεν αξίζουν τα λεφτά, τότε, απλώς δεν αξίζουν τα λεφτά και μένεις με το PS3. Δεν είναι κακό. Δεν έχουν όλοι ούτε τις ίδιες προτεραιότητες ούτε το ίδιο πάθος για το χόμπι. Επίσης, είναι διαφορετικό να λες "αυτό δε μου αρέσει" από το να λες "αυτό είναι κακό και δε θα έπρεπε να γίνει" ή ότι αφού έγινε αυτό "τα παιχνίδια τα νοικιάζουμε". Για να χρησιμοποιήσω ένα κάπως ακραίο παράδειγμα, θα ήταν σαν να ερχόταν κάποιος και να έλεγε ότι δε θα έπρεπε να βγαίνουν μεγάλα παιχνίδια επειδή δεν έχει ή δε θέλει να τους αφιερώσει τόσο χρόνο για να τα τελειώσει, αντί να πει απλώς "εμένα δε μου αρέσουν αυτά" (που τελικά αυτό είπε ο Gildo, αλλά πρώτα είπε τα άλλα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις