Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

423,355GB ο καθαρος (usable) χωρος του δισκου του ΠΣ4

http://www.exophase.com/60285/knack-crash-reveals-new-ps4-details/

μηπως φταιει το γεγονος οτι μιλαμε για DEVKIT και οχι για κανονικη κονσολα, ξερεις αυτα που ειναι φορτωμενα με επιπλεον OS, και ενα καρο εργαλεια για την αναπτυξη και debug του software.

Λεω εγω τωρα.....

Δημοσ.

μηπως φταιει το γεγονος οτι μιλαμε για DEVKIT και οχι για κανονικη κονσολα, ξερεις αυτα που ειναι φορτωμενα με επιπλεον OS, και ενα καρο εργαλεια για την αναπτυξη και debug του software.

Λεω εγω τωρα.....

Οχι ρε, κανονικος δισκος ειναι. Κανενας δισκος δεν εχει τον αναφερομενο χωρο του 100% usable. Οσο μεγαλωνει ο δισκος τοσο περισσοτερη η χασουρα σε GB. Οταν αγοραζεις εναν δισκο 500GB στο PC σου και τον κουμπωνεις πανω μετα το format 500GB λεει οτι εχει ελευθερα? Οχι βεβαια. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι ρε, κανονικος δισκος ειναι. Κανενας δισκος δεν εχει τον αναφερομενο χωρο του 100% usable. Οσο μεγαλωνει ο δισκος τοσο περισσοτερη η χασουρα σε GB. Οταν αγοραζεις εναν δισκο 500GB στο PC σου και τον κουμπωνεις πανω μετα το format 500GB λεει οτι εχει ελευθερα? Οχι βεβαια. 

Ναι αλλα πολλα δεν ειναι τα -77gb?

Δημοσ.

ετσι κι αλλιως τα 500 ειναι λιγα, δεδομενου οτι καθε παιχνιδι μπαινει στο δισκο.

τουλαχιστον η sony αφηνει τον χρηστη να κοτσαρει απανω οτι δισκο θελει.

Δημοσ.

Ακυρο, εχω εναν εξωτερικο σκληρο 2TB και μολις τον βαζω πανω μου λεει ελευθερο χορο 1.8TB, δλδ τρωει 200gb.

Οποτε ποτε και πουθενα μην περιμενεις να δεις ακριβως τα gb που λενε, μεχρι και στις καρτες μνημηες που βαζεις στα κινητα εχουν μειωμενο χορο.

ετσι κι αλλιως τα 500 ειναι λιγα, δεδομενου οτι καθε παιχνιδι μπαινει στο δισκο.

τουλαχιστον η sony αφηνει τον χρηστη να κοτσαρει απανω οτι δισκο θελει.

ε οχι και λιγα τα 500gb τι θα το εχεις σαν pc να αποθυεκευεις τις παναγιας τα ματια?

και στο ps3/360 αυτη την στιγμη αποθυκευοντε τα παιχνιδια μεσα αλλα φτανει ο χορος.

παντως μην περιμενεις να δεις πανω απο 500gb χωριτηκοτητα, οσο για μικροτερο σιγουρα θα δουμε καποιες εκδοσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kαταλαβα οποτε λογικο να τρωει τοσα.

Δημοσ.

λιγα φιλε μου αμα το σκεφτεις... ενα full nextgen game μπορει να ειναι 15-25gb. αργοτερα μπορει και περισσοτερα.. βαλε και τα dlc/updates/κλπ

και βαλτο και σε βαθος χρονου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εδω εγω γεμισα 320gb με εναν χρονο plus και εχω διαγραψει αρκετα.

Στην πραξη οντως σε βαθος χρονου δεν θα ειναι αρκετος για να εχεις οτι παιχνιδι αγορασεις ή απο plus μεσα.

Βεβαια αυτα που προτιμας νομιζω οτι μπορεις να τα εχεις.

Οπως και να χει για αρχη καλα ειναι μεχρι 1.5-2 χρονια μετα θα χρειαστει αλλαγη μαλλον.

Δημοσ.

Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι θα έχει υποχρεωτική εγκατάσταση στο PS4; Το Χ1 είναι που το έχει αυτό σίγουρα, και ναι, αν μιλάμε για blu rays, δεν είναι και πολλά τα 500 αν θες να έχεις πολλά παιχνίδια "έτοιμα", αλλά δεν είναι και λίγα.

Δημοσ.

ναι, αναγκαστικο install

παιδια οι δισκοι ειναι φτηνοι πλεον, και στην πορεια του ps4 θα ειναι φτηνοι και οι μεγαλοι ssd.

το καλο ειναι που εισαι ελευθερος να βαλεις οτι δισκο γουσταρεις.

στο xbox θα παιρνει usb3 εξωτερικους.

• Super Moderators
Δημοσ.

στους 3ΤΒ μου "χάνω" περίπου 320gb, each :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...