p3tran Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 και φυσικα ακομα δεν εχουμε στα χερια αναλυτικα τι GPU kai CPU θα φορει το Ps4 εκτως του οτι θα εχει 8πυρηνο επεξεργαστη..
skanjos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 gameplay απο το shadow fall, πάτε στο 6:25 λέει οτι μαζί με το shadow fall η guerilla δουλέυει ένα νέο ip ,sony they never dissapoint with games
panther_512 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 οχι ρε φιλε να ψωνισεις εσυ day1 ωστε να γλυτωσουν απο τις παιδικες ασθενειες τα παιδια, ρε δρακουλα!! χωρια που αν υπαρχει ασθενεια day 1, 6 μηνες μετα θα υπαρχει ακομα η ιδια ασθενεια, guarantee! day1 λοιπον, και το night 1 συναθροιση στο driveclub να σας ξυρισω ολα μαζι! 8) Day one αγορά μόνο από Νιντέντο φίλε μου. Για όλες τις υπόλοιπες εταιρίες καλό κουράγιο στους early adopters. Έχεις δίκιο για το εξάμηνο πάντως, αν και στο εξάμηνο πλέον ξέρεις αν υπάρχουν προβλήματα ή όχι. Eπίσης για τη GPU του PS4, με τα 1,84 ΤFlops επεξεργαστικής ισχύος, μιά ATI 7970 (η απλή, όχι η GHz edition), βγάζει 3,84ΤFlops Ήδη δηλαδή η επεξεργαστική ισχύς στα γραφικά της next gen κονσόλας είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πίσω από την σημερινή τεχνολογία......
Fulgore1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Οκ τελικα υπαρχουν αναλυτικα τα spec του Ps4,sorry για το προιγουμενο μου σχολιο
p3tran Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Day one αγορά μόνο από Νιντέντο φίλε μου. Για όλες τις υπόλοιπες εταιρίες καλό κουράγιο στους early adopters. Έχεις δίκιο για το εξάμηνο πάντως, αν και στο εξάμηνο πλέον ξέρεις αν υπάρχουν προβλήματα ή όχι. Eπίσης για τη GPU του PS4, με τα 1,84 ΤFlops επεξεργατικής ισχύος, μιά ATI 7970 (η απλή, όχι η GHz edition), βγάζει 3,84ΤFlops Ήδη δηλαδή η επεξεργαστική ισχύς στα γραφικά της next gen κονσόλας είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πίσω από την σημερινή τεχνολογία...... ξεκιναμε αυτη τη νεα "γενια" κονσολων, με την απλη παραδοχη οτι ειναι η πρωτη φορα τις τελυταιες 2-3 γενιες, που οι κονσολες βγαινουν με τεχνολογια αρκετα κατω απο αυτο που λεμε τεχνολογια αιχμης. (για το wiiU δεν μιλαω καν!!) απο εκει και περα, το ps4 χοντρικα λες οτι ειναι μια 7850 και τελειωσες. για το xbox, θα πρεπει να κατεβεις λιγο ακομα, προς 7790 μερια.. ο νομος του καρμακ λεει οτι οι κονσολες μπορουν να παραξουν 2Χ το ζουμι που μπορει το ιδιο hardware σε ενα κλασσικο pc. αυτο φαινεται οτι ιχυει στο ps4 στο ακεραιο, αλλα αν τελικα για το xbox αληθευει οτι θα τρεχει virtual machine, αυτο δεν ισχυει στον ιδιο βαθμο. αυτα περι αποδοσης.... η γνωμη μου ειναι οτι τα επομενα δυο χρονια περιπου, οι κονσολες αυτες θα εχουν να δειξουν ομορφα πραγματα. και επειδη βγαινουν αυτες οι δυο, θα φαει κλωτσια προς τα πανω και το pc, αφου πλεον ο ελαχιστος κοινος παρονομαστης στα μεγαλα games ανεβαινει αρκετα. αν ομως περιμενεις 1-2 χρονια για να μπεις, τοτε κατα τη γνωμη μου χανεις το καλυτερο κομματι που εχουν να προσφερουν αυτες οι κονσολες, δηλαδη την οποια καινοτομια ή εστω καινοφανεια. εγω σαν παλαιουρας, καθε τετοια εποχη αραζω και παρακολουθω την αγορα, περιμενοντας να σκασει το επομενο μεγαλο κυμα. αυτη τη φορα, δεν μιλαμε για τσουναμια ουτε για κατακλυσμους. ενα 5αρακι μποφορ ειναι. ειτε το πιανεις στην αρχη του να χαρεις λιγακι, ειτε πας για το επομενο..
skanjos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 όοοχχχχι Plz p3tran μην το ξεκινάς, έχουμε τα νέα της ε3 για εδώ,υπάρχει άλλο thread για vs pc,θα μαζευτούν τα pc trolls και ποιός τους διώχνει μετά...
p3tran Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 γιατι ρε skanjos, και οι νεες κονσολες pc ειναι στην τελικη... το troling δεν ειναι καλο, το pc gaming ομως ειναι. 8) 1
skanjos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 γιατι ρε skanjos, και οι νεες κονσολες pc ειναι στην τελικη... το troling δεν ειναι καλο, το pc gaming ομως ειναι. 8) όχι οι κονσόλες δεν είναι pc, αλλα τέσπα έλειπες καιρό δεν ξέρεις τι γίνεται , και σταματάω την κουβέντα εδώ μην κάνω καταλάθος summon τον (omaxo) καλύτερα να μην μολύνουμε το thread ειδικά τώρα που έχουμε gaming news
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ήδη δηλαδή η επεξεργαστική ισχύς στα γραφικά της next gen κονσόλας είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πίσω από την σημερινή τεχνολογία...... Nαι πονεσαν τα ματια μας απο την μετριοτητα στην Ε3 και απο την ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πισω τεχνολογια των κονσολων. Mαλλον μονο Νιντεντο ειδες.Λογικο το πανω quote. Οχι οτι εβγαλαν οτι καλυτερο υπαρχει εκει εξω σε γραφικα και ακομα ειναι η αρχη. Δεν λες να καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΚΟΙΤΑME νουμερα στις κονσολες(παρα μονο οταν συγκρινουμε μονο αυτες αλλα και παλι). Δεν λες να καταλαβεις οτι οι devs μιλανε για 2X στο ιδιο hardware.Αλλα εσυ γνωριζεις περισσοτερα.Ουτε αυτα που ειδαμε στην Ε3 απο 400e hardware στην Ε3 δεν σου φτανουν,ουτε τα λογια των pc devs. Μπορώ να αξιοποιήσω αυτό το πόστ σου για τις συζητήσεις που κάναμε για next-gen κονσολες vs wii/u, όπου με απίστευτη ευκολία ξέγραφες την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα των γραφικων/τεχνολογιας(διαφορα γενιας) ,ενω τωρα την ελαχιστη(διοτι τις κονσολες ακολουθουν τα pcs->ports) την χαρακτηριζεις ως ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μεγαλη? όοοχχχχι Plz p3tran μην το ξεκινάς, έχουμε τα νέα της ε3 για εδώ,υπάρχει άλλο thread για vs pc,θα μαζευτούν τα pc trolls και ποιός τους διώχνει μετά... Aυτο ξαναπεστο...
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Day 1 ποτέ ξανά. Το ps3 το είχα χρυσοπληρώσει και έπαθε YLOD μετά από λίγα χρόνια με αποτέλεσμα να κλαίω τα λεφτά μου και παράλληλα φίλοι μου αγόραζαν το Slim με 50% μικρότερη τιμή.. 1
panther_512 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Nαι πονεσαν τα ματια μας απο την μετριοτητα στην Ε3 και απο την ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ πισω τεχνολογια των κονσολων. Όταν παίζεις μόνο σε κονσόλες, εννοείται ότι θα έχεις τις απόψεις που έχεις...... Νομίζεις ότι έχει γίνει και καλά το απίστευτο εκρηκτικό graphic άλμα. Εννοείται, αν παίζεις για 7 χρόνια σε μία κονσόλα. Και μετά από κάνα χρόνο κυκλοφορίας των νέων κονσολών θα μου λές " Δέν μετράνε τα γραφικά αλλά το παιχνίδι" όταν θα βλέπεις ότι σε άλλες πλατφόρμες θα έχεις καλύτερα γραφικά..... Το PS4 σίγουρα θα το τιμήσω και εγώ. Με έχει κερδίσει ήδη. Αλλά εγώ παρωπίδες δεν φοράω. Πέρα από τα tech demos που σε θάμβωσαν, δεν έχω δεί γραφικά που δεν βλέπω ήδη στο PC μου....
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ^^ Kαι με pc εχω επαφη,εσυ μαλλον δεν γνωριζεις απο κονσολες. Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι οσο και να περασουν τα pcs τις κονσολες,ports θα παιζουν στα 10000fps. Επισης αν εχεις δει γραφικα πολλα οπως το demo του QD,final fantasy και mgs,division μπραβο(και σε hardware των 400) Δεν φορας παρωπιδες ναι.Μαπα τα γραφικα στην Ε3. Για το tech demo της QD δεν θες να καταλαβεις οτι παντα τα ξεπερναει ο Cage.Αλλα δεν σε συμφερει να το καταλαβεις οσες φορες και αν το εχω γραψει,οσα link,εικονες και αν εχω δωσει..Δεν θες να καταλαβεις οτι ηταν real time και επαιζες με την καμερα,γιατι εκει δεν σε συμφερει,διοτι ξεπερναει οτιδηποτε υπαρχει εκει εξω για πλακα. Tεσπα για την ιστορια εγω ΠΟΤΕ δεν εχω πει αυτο(που μου καταλογιζεις): " Δέν μετράνε τα γραφικά αλλά το παιχνίδι" Εσυ το λες και ξελες.Θα ξεχασες μαλλον οτι εσυ το ειχες κανει σημαια στα thread της N και εγω ελεγα το αναποδο.Αλλα κωλοτουμπα οταν μιλαμε για wii/wiiu Φυσικα και μετρανε ,αλλα εκει που εξτασιαζεσαι με τα πιο καλογυαλισμενα ports(εκει για σενα μετρανε παρολο που ιδια παιχνιδια παιζεις πχ δες witcher2 το 2011-12 ας πουμε των 360/pc που ειναι παραδειγμα που με συμφερει λιγοτερο απο ολα) , δεν βλεπεις την τεραστια διαφορα γενιας μεταξυ των κονσολων N και των αλλων.ΕΚΕΙ ειναι τα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερα γραφικα που μπορουν(οχι παντα για να ειμαι δικαιος) να αλλαξουν το gameplay(λογο περισσοτερων δυνατοτητων), εμπειρια ,τα παντα. Eγω την βλεπω και μου φτανει να παιζω next-gen παιχνιδια για τα 6-7 επομενα χρονια.Εστω και τις χειροτερες εκδοσεις τους.Τα ιδια παιχνιδια θα παιζω και δεν βαζω καν την λεξη χειροτερα γραφικα εδω. Ιδιες εμπειριες που τρεχουν καλυτερα στα pcs. ΥΓ.Τελος,βαρεθηκαμε να διαβαζουμε για τα pcs εδω.
Federer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Day 1 ποτέ ξανά. Το ps3 το είχα χρυσοπληρώσει και έπαθε YLOD μετά από λίγα χρόνια με αποτέλεσμα να κλαίω τα λεφτά μου και παράλληλα φίλοι μου αγόραζαν το Slim με 50% μικρότερη τιμή.. Οσα χρονια εσυ ομως επαιζες PS3 οι φιλοι σου παιζαν PS2 Καλυτερα περιμενε να ανακοινωσουν το PS5 και τοτε παρτο για να μην εχεις προβληματα
Udontneed2know Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Οσα χρονια εσυ ομως επαιζες PS3 οι φιλοι σου παιζαν PS2 Καλυτερα περιμενε να ανακοινωσουν το PS5 και τοτε παρτο για να μην εχεις προβληματα οι ανυσηχιες του ειναι βασιμες, οι πρωτες παρτιδες κονσολων ειναι πιθανο να παρουσιασουν προβληματα, και με εναν χρονο εγγυηση δεν εχουν πολλοι τα χρηματα να ξανα αγοραζουν κονσολα 1
p3tran Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) βρε pds.. τα καλυτερα devkits για ps4/x1 στη Ε3, ειχαν μια πολυ underclocked 7970. τα ορια ειναι δεδομενα. δες το bf στην E3. εντυπωσιακο το πλανο στο χ1 εκει στο αεροπλανοφορο. αν ομως ψαξεις για λεπτομερειες, συγκρινε το με την πρωτη παρουσιαση που κανανε για το bf4 στο pc, που ετρεχε τερμα ολα τα detail που υπαρχουν, στα 3κ αναλυση 60 κολλημενα. αυτη η διαφορα ειναι "μηχανικη" ας πουμε, και δεν προκειται να καλυφτει ποτε. στο pc ετρεχε σε διπλη 7990. τα παιχνιδια θα φτιαχτουν ωστε να εκμεταλλευονται τις νεες κονσολες και θα ειναι εντυπωσιακα, ναι. κατι παραπανω απο αυτο, οχι. οσο για το demo που συζητας, ανθρωποι της sony ελεγαν πριν την παρουσιαση οτι "θα εκπλαγουμε γιατι θα δουμε πραγματα απο το <<βαθυ μελλον>>". τωρα, να σου πω την αληθεια, το αν σε 5 χρονια απο τωρα δουμε ενα αργο, κλειστο παιχνιδι οπου ο χαρακτηρας να ειναι σαν αυτον στο demo, δεν ειναι και κατι που θα πρεπει να απασχολει κανεναν αμεσα. ειναι 100% προφανες και σιγουρο παντως, βλεποντας ΟΛΑ τα υπολοιπα games , οτι αυτο το demo δεν αποτελει σε καμια περιπτωση το στανταρ. και αυτο το βλεπει πανευκολα ο καθενας, χωρις να χρειαζεται να κανει τεχνικη αναλυση/μαντεψια/χαρτοριξια του μελοντος κλπ Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από p3tran 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις