panther_512 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το Dark Sorcerer παιδιά είναι Tech demo, όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε. Μήν θαμπώνεστε τόσο εύκολα. Στη τιμή που θα κυκλοφορήσει το PS4 είναι αγορά day 1. Όποιος θέλει το μηχάνημα και περιμένει κανα δυο χρόνια για να πέσει η τιμή του 100 ευρώ .... πρέπει να καταλάβει ότι δε θα ζήσει αιώνια... Kατα τα άλλα συμφωνώ. Ο κύριος λόγος να περιμένεις είναι για να αντιμετωπιστούν οι "παιδικές ασθένειες", που είναι μοιραίο να αντιμετωπίσουν οι early adopters και να αγοράσεις 2-3 παρτίδες μετά που θα έχουν αντιμετωπιστεί τα λάθη. Δηλαδή κάνα εξάμηνο μετά τη κυκλοφορία της κονσόλας.
p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Kατα τα άλλα συμφωνώ. Ο κύριος λόγος να περιμένεις είναι για να αντιμετωπιστούν οι "παιδικές ασθένειες", που είναι μοιραίο να αντιμετωπίσουν οι early adopters και να αγοράσεις 2-3 παρτίδες μετά που θα έχουν αντιμετωπιστεί τα λάθη. Δηλαδή κάνα εξάμηνο μετά τη κυκλοφορία της κονσόλας. οχι ρε φιλε να ψωνισεις εσυ day1 ωστε να γλυτωσουν απο τις παιδικες ασθενειες τα παιδια, ρε δρακουλα!! χωρια που αν υπαρχει ασθενεια day 1, 6 μηνες μετα θα υπαρχει ακομα η ιδια ασθενεια, guarantee! day1 λοιπον, και το night 1 συναθροιση στο driveclub να σας ξυρισω ολα μαζι! 8)
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Σιγα μη παρω day one κονσολα. Το Gamecube ηταν η μοναδικη κονσολα που ειχα αποκτησει day 1 γιατι ηταν πανφθηνη και την ειχα αγορασει και απο καταστημα που εδιναν και 2 παιχνιδια στην τιμη του ενως. Για ποιο λογο να παρω day 1 κονσολα? Για να αντιμετωπισω παιδικες ασθενειες? Για να ψαχνω παιχνιδια? Για να τα πληρωνω κουκο αηδονι? Οχι ευχαριστω δεν θα παρω. Σιγουρα θα αποκτησω (και μονο για τα exclusive japan third party παιχνιδια που θα εμφανιστουν) αλλα μετα απο 1.5-2 χρονια κυκλοφοριας εκτος και αν εχω καμια σοβαρη εκπληξη και με κανει να παω να της τα σκασω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά το tech demo της Quantic Dream είναι πραγματικά αληθινό. Δηλαδή παλιότερα λέγαμε "πλησιάζει το αλήθινο", έ τώρα την έφτασε. Δεν παίζει να βγάλει τέτοια γραφικά το PS4, late cycle ίσως. Tech demo...nuff said Το Dark Sorcerer παιδιά είναι Tech demo, όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε. Μήν θαμπώνεστε τόσο εύκολα. Τech demo για το heavy Rain Heavy Rain τελικο game Tech Demo για beyond2souls Beyond2souls τελικο game Ο ιδιος γραφει οτι εχει υψηλοτερους στοχους απο αυτο το tech demo(ps4)? -Σου λεει ελατε παιξτε με την καμερα μετα την παρουσιαση,ειναι real time. -Παντα δινει καλυτερο αποτελεσμα απο τα tech demo -To beyond2souls εχει γραφικες(Ποσο δυσκολο ειναι να ειναι real time αυτο για το Ps4 μετα το b2s?) Γιατι να μην πιστεψει καποιος το demo του Ps4 ειναι real time? Εκτος απο haters,pc gamers ή αυτους που δεν ειναι ενηρωμενοι ή δεν εχουν την καταλληλη εμπειρια απο Quantic Dream Δεν υπαρχει αλλος λογος. Μέσα από τα Tech Demo του Ps4 μας δείχνουν τα γραφικά που θα δούμε στο ps4 σύντομα fixed:P
OMGA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μια διευκρινιστική ερώτηση. Το ps4 δεν έχει καμία συμβατότητα με τα παιχνίδια του ps3, έτσι;
p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Πετράν δηλαδή δεν θα πάρεις το Xbox One; τι σχεση εχει το αν θα παρω xbox maxx? με εκανες και διαβαζα ξανα τον τιτλο του θεματος να δω μηπως μπερδευτηκα.. @OMGA: of course not! το τερας που λεγεται cell δεν μπορει να γινει emulated απο τιποτα στον πλανητη αυτη τη στιγμη (το γραψανε στα @@ τους)
privateer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Έλα τώρα με τα screenshots. Ωραίος τρόπος για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Ορίστε το trailer απο beyond Αν αυτά τα γραφικά μοιάζουν με αυτά του tech demo μάλλον κάποιοι θέλουν γυαλιά.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν αυτά τα γραφικά μοιάζουν με αυτά του tech demo μάλλον κάποιοι θέλουν γυαλιά. Δλδ θες να μου πεις οτι το παρακατω tech demo πριν βγει το Ps3( αντιστοιχα το Dark Sorcerer το βλεπουμε πριν βγει το ps4) http://www.youtube.com/watch?v=D-itJpMX6qc Eιναι καλυτερο απο το beyond2souls ή απο το heavy Rain?(τελικα παιχνιδια) ΟMFG Εισαι sony hater παραδοσιακα ,αλλα εχεις γνωσεις.Με εκπλησσεις. Δεν περιμενα να φτασεις σε αυτο το σημειο. Εγω δημιουργω εντυπωσεις?Γελαει ο κοσμος...
Udontneed2know Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 θα συμφωνησω με τον PDS, η quantic dream εχει αποδειξει δυο φορες οτι οχι μονο φτανει τα tech demos της αλλα τα ξεπερνα κιολας.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Σίγουρα δεν έχεις διαβάσει ούτε ένα ποστ μου σε αυτό το τόπικ ή στου xbox, κι γι αυτό το λες αυτό. Μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και επίσης, έχε υπόψη σου ότι δεν σκέπτονται όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο. Πχ εγώ δεν είμαι φανμπόι ή hater, ούτε 10 χρονών. Βρε σοοοοοορυυυυ χαχαχαχα εννοουσα κυριολεκτικα OMFG,οχι εσενα!!! :P Oh my F... god δλδ οχι ΟMGA Σκεψου οτι δεν ειδα το ποστ σου.
OMGA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Βρε σοοοοοορυυυυ χαχαχαχα εννοουσα κυριολεκτικα OMFG,οχι εσενα!!! :P Σκεψου οτι δεν ειδα το ποστ σου. χαχαχαχα ε αυτό το nick που έχω θα μου δημιουργήσει προβλήματα σορυ
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μια διευκρινιστική ερώτηση. Το ps4 δεν έχει καμία συμβατότητα με τα παιχνίδια του ps3, έτσι; Καλα και εσυ με αυτο το ποστ πιστευες οτι θα σε εκραζα χωρις λογο?χαχα Δεν θα εχει οχι,εκτος αν γινει μεσω cloud.Κατι τετοιο αφησαν να εννοηθει.
privateer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δλδ θες να μου πεις οτι το παρακατω tech demo πριν βγει το Ps3( αντιστοιχα το Dark Sorcerer το βλεπουμε πριν βγει το ps4) http://www.youtube.com/watch?v=D-itJpMX6qc Eιναι καλυτερο απο το beyond2souls ή απο το heavy Rain?(τελικα παιχνιδια) ΟMFG Εισαι sony hater παραδοσιακα ,αλλα εχεις γνωσεις.Με εκπλησσεις. Δεν περιμενα να φτασεις σε αυτο το σημειο. Εγω δημιουργω εντυπωσεις?Γελαει ο κοσμος... Έβαλες screenshot απο το παρακάτω και όχι απο το αυτό του 2006. Με βάση αυτό λοιπόν δεν βλέπω κάτι καλύτερο στο beyond. Εμφανώς χειρότερα γραφικά στο παιχνίδι. Και αν κάποιος πρέπει να γελάει είναι όλοι εμείς που εν έτη 2013 ακούμε πως το Beyond έχει γραφικάρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις