Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά στην Ε3 έλεγαν πως η συνδρομή στο psn plus θα είναι "less than 5$ per month". Άρα ή θα υπάρχει ετήσια συνδρομή με 50 $ (4,16 $ τον μήνα) και δεν θα υπάρχει μηνιαία συνδρομή ή θα θα υπάρχει μηνιαία με 4.99 $ (που δεν νομίζω, αλλιώς θα έλεγαν ότι θα είναι 4.99 τον μήνα)

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν αλλάξουν την τιμή της ετήσιας, τότε, ναι, λιγότερο από 5 το μήνα θα είναι.

Εδώ μια συνέντευξη του του Scott Rohde σχετικά με τις πολιτικές της Sony. Πολύ λογικό αυτό που λέει στην αρχή περί του παραλόγου να πληρώνεις για multiplayer και να έχεις και online passes ταυτόχρονα. 

http://www.giantbomb.com/podcasts/sony-s-scott-rohde-answers-your-burning-ps4-questi/1600-504/

Δημοσ.

btw η βέρσιον του Drive club του Ps plus θα έχει λιγότερα αυτοκίνητα και πίστες, αλλα θα είναι complete game, θα έχει ολα τα single player challenges και θα μπορείς να παίξεις και το Multiplayer του game. 

να και τα άλλα 3 παιχνίδια που είπαν οτι θα δωθούν στους επόμενους μήνες.

dont starve

outlast

secret ponchos

http://www.youtube.com/watch?v=pYaTj488UUc

καλά παιχνιδάκια και σίγουρα δεν θα μπορεί να σου δίνει ενα retail game ανα μήνα, αλλα ανα 6 μήνες θα ήθελα ενα retail game και να είναι full,γιατί με το driveclub δεν ξέρουμε ακόμα τι παίζει ακριβώς,λένε οτι αφαιρέσανε πράγματα για να μπορεί κάποιος να το κατεβάσει έυκολα και να παίξει γρήγορα και καλά... ε τότε ρε φίλε άς παίζει και ας κατεβάζει το υπόλοιπο σε background όπως υποσχέθηκες,@@ριές..

Δημοσ.

Το βασικότερο όλων είναι ότι το Steam είναι DRM. Αυτό που χρυσώνει όμως το χάπι, είναι οι εξαιρετικά, απίστευτα χαμηλές τιμές των παιχνιδιών, όταν βγαίνουν σε προσφορές, κάτι το οποίο συμβαίνει σχεδόν καθημερινά, είτε στο ίδιο το Steam, είτε από άλλα sites που πουλάνε παιχνίδια για Steam (amazon, gamergate κλπ κλπ)

Εννοείται ότι στα καινούργια παιχνίδια, ή στα παιχνίδια που υπάρχει τρομερή ζήτηση, οι τιμές είναι υψηλές ή/και αργούν πολύ να πέσουν. Αυτά όμως είναι περιορισμένα στον συνολικό αριθμό των προσφερόμενων παιχνιδιών.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι χαμηλές τιμές προκύπτουν από τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στο digital distribution στα PC.

Αυτό απουσιάζει από το digital distribution στις κονσόλες.

Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είχαμε DRM τύπου Steam στις κονσόλες, με τις ίδιες χαμηλές τιμές στα παιχνίδια.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο τελευταίο. Δυστυχώς όμως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Και ο λόγος είναι ένας. Τα παιχνίδια στις digital πλατφόρμες στις κονσόλες ξεκινάνε από 60€ 70€ ενώ στο steam από 50€ ή και 40€. Αν δω στην επόμενη γενιά πως οι day one τιμές στα retail είναι ίδιες με του PC θα ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με κονσόλα. Αλλά αποκλείεται :P

εμένα με εντυπωσίασε το Killzone περισσότερο πάντως και εκεί πιστέυω θα λιώσω αρκετές ώρες όπως εποχές Killzone 2,να και το μαμάτο κόβερ

kzshadowfall_boxart_case_angle.png

εδιτ, εντάξει έπαθα πλάκα και με το Infamous τώρα που είδα το gameplay video, φαντάζομαι απο τώρα τι παπάδες θα κάνει η naughty dog με destruction στο enviroment. πωπω, btw το infamous έγινε πολύ πιο γρήγορο με πολύ περισσότερο χρόνο στον αέρα και περισσότερες επιλογές,μου άρεσε αρκετά 

Εντυπωσιακό box art. Σίγουρα ότι πρέπει για να το πάρεις στο launch, να τερματίσεις το campaign και να λιώσεις στο multiplayer.

Ωραιο το second son. 

Ειναι launch title?

Όχι φίλε. Θα κυκλοφορήσει αρχές 2014.

Δημοσ.

camera footage, αλλα πάλι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει απο racing sim

μιας και τα racing games ειναι το ετσι μου, ας κανω την προβλεψη οτι το driveclub δυστυχως δεν θα λεει τιποτα σε οποιον εχει απαιτησεις απο το racing game του.

Η evolution μονο κωλοτουμπες δεν εκανε για να μας πεισει οτι "σε καμια περιπτωση δεν προκειται για simulator κλπ, προκειται περι να διασκεδαζεις τερμα γκαζι σε γρηγορα αυτοκινητα με τους φιλους σου"

μην κανετε ονειρα λοιπον οι racing οτι το driveclub να ειναι το nextgen horizon, ουτε καν to nextgen pgr.

θα ελεγα μαλιστα οτι το crew της ubisoft εχει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να βγει καλουτσικο απο οτι το driveclub.

Ομως

για τους υπολοιπους, για αυτους που ας πουμε το burnout ή το nfs εχουν μια χαρα και ωραιο τροπο οδηγησης, ε, το driveclub ειναι ακριβως για εσας!

Δημοσ.

PS3 Slim = 11.42 x 2.56 x 11.42 inches

PS4 = 0.83 x 2.09 x 12.01 inches

Weight of PS3 Slim = 7.7lbs (3.49kg)
Weight of PS4 = 6.17lbs (2.8kg)

Το Ps4 δεν έχει εξωτερικό μετασχηματιστή όπως το One.

8OqHmQ0.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ήρθες και επιβεβαίωσες αυτό που είπα κι εγώ χθές, για το αν το 4 θα έχει εξωτερική τροφοδοσία ή όχι.

Και πιο μικρό, και ενσωματομένο. Πολύ ενδιαφέρον!

Δημοσ.

btw η βέρσιον του Drive club του Ps plus θα έχει λιγότερα αυτοκίνητα και πίστες, αλλα θα είναι complete game, θα έχει ολα τα single player challenges και θα μπορείς να παίξεις και το Multiplayer του game. 

Αν το multiplayer του είναι full κι απλώς δεν έχει όλα τα αμάξια για εμένα μια χαρά θα είναι. Δε βρίσκω νόημα πια να παίζω racing games offline. Δε λέω ότι καλά κάνουν και δεν το δίνουν πλήρες, απλώς εκφράζω προσωπική γνώμη τώρα. Και το Outlast ωραίο φαίνεται. 

Δημοσ.

amazon.us, PS4 + KZ ShadowFall = 350€

Τι μας κάνουν οι άτιμοι..!!

Αμα δω τετοιο στο uk το εχω προπαραγγειλει κι ας ειμαι αντιθετος με day one

Δημοσ.

PS3 Slim = 11.42 x 2.56 x 11.42 inches

PS4 = 0.83 x 2.09 x 12.01 inches

Weight of PS3 Slim = 7.7lbs (3.49kg)

Weight of PS4 = 6.17lbs (2.8kg)

Το Ps4 δεν έχει εξωτερικό μετασχηματιστή όπως το One.

8OqHmQ0.jpg

Αναρωτιέμαι αν το PS4 θα έχει προβλήματα ψήξης.

Από την άλλη, αφού η APU προοριζόταν για tablets, μάλλον τα προβλήματα υπερθέρμανσης είναι μακρινά :P

Δημοσ.

Για να ειναι ενσωματομενο το τροφοδοτικο σε τοσο μικρη συσκευη (αναλογικα με τον ανταγωνισμο), τοτε οι μηχανικοι της Sony πρεπει να ειναι πολυ σιγουροι οτι οι θερμοκρασιες που πιανει το μηχανημα, δεν θα δημιουργουν προβληματα ΥLOD. Πολυ ενδιαφερον θα ειναι να δουμε τι θερμοκρασιες πιανει in-game το ΑPU.

Δημοσ.

ναι και ylod βλεπαμε σε συστηματα με χρηση καθημερινη και πολυωρη μετα απο 3ετια τουλαχιστον...αν δεν κανω λαθος.....τουλαχιστον εμενα που ειναι το 40ρι το φατ τωρα το εκανα μια συντηρηση γιατι εκανε σα μουλαρι...το 2007 το πηρα αν θυμαμαι καλα....αλλα και οι apu τα πανε καλα γενικοτερα σε θερμοκρασιες...

Δημοσ.

Το παράξενο είναι ότι το XBOX GONE, που έχει τον ίδιο επεξεργαστή, με χειρότερη GPU και εξωτερικό τούβλο για τροφοδοσία, έχει μία ψύκτρα θηρίο.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...