DJTaurus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οσοι θέλουν να δουν nextgen gameplay ας ρίξουν μια ματιά στο videaki του infamous πιο πάνω.
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 WTF!!! p3tran? Is that really you? Ήσουν σε χειμερία νάρκη για λίγα χρονάκια και ξύπνησες? PS: Καλώς μας ήρθες μετά από τόσο καιρό! Ξυπνάει μάλλον σε κάθε main E3 με console war. Και γώ νόμιζα οτι είδα λάθος. Welcome back όπως και νά χει. Ήταν fun back then. 1
panther_512 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 δε διαφωνω. αλλα παλι η φιλοσοφια ειναι ιδια...π.χ το GRID 2 , στο pc τωρα εχει 39.90€ σε ποσο καιρο θα πεσει??ενδεικτικα ρωταω , να μου απαπντησει καποιος που πανω κατω γνωριζει....εγω το πηρα γτ το γουσταρω...για να γινει η εγκατασταση θελει αποκλειστικα και μονο το steam... αλλιως δεν προχωραει η εγκατασταση...ειναι νταβατζιλικι η οχι??? θελω να πω οτι εφοσον το βλεπουμε στα pc εδω και καιρο, στην κονσολα γιατι γκρινιαζουμε σαν να ειναι κατι πρωτογνωρο??εγω θα γκρινιαξω με την εννοια " ε οχι και εδω ρε γμτ..." ... Το βασικότερο όλων είναι ότι το Steam είναι DRM. Αυτό που χρυσώνει όμως το χάπι, είναι οι εξαιρετικά, απίστευτα χαμηλές τιμές των παιχνιδιών, όταν βγαίνουν σε προσφορές, κάτι το οποίο συμβαίνει σχεδόν καθημερινά, είτε στο ίδιο το Steam, είτε από άλλα sites που πουλάνε παιχνίδια για Steam (amazon, gamergate κλπ κλπ) Εννοείται ότι στα καινούργια παιχνίδια, ή στα παιχνίδια που υπάρχει τρομερή ζήτηση, οι τιμές είναι υψηλές ή/και αργούν πολύ να πέσουν. Αυτά όμως είναι περιορισμένα στον συνολικό αριθμό των προσφερόμενων παιχνιδιών. Η πραγματικότητα είναι ότι οι χαμηλές τιμές προκύπτουν από τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στο digital distribution στα PC. Αυτό απουσιάζει από το digital distribution στις κονσόλες. Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είχαμε DRM τύπου Steam στις κονσόλες, με τις ίδιες χαμηλές τιμές στα παιχνίδια.
vag.patrick Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το βασικότερο όλων είναι ότι το Steam είναι DRM. Αυτό που χρυσώνει όμως το χάπι, είναι οι εξαιρετικά, απίστευτα χαμηλές τιμές των παιχνιδιών, όταν βγαίνουν σε προσφορές, κάτι το οποίο συμβαίνει σχεδόν καθημερινά, είτε στο ίδιο το Steam, είτε από άλλα sites που πουλάνε παιχνίδια για Steam (amazon, gamergate κλπ κλπ) Εννοείται ότι στα καινούργια παιχνίδια, ή στα παιχνίδια που υπάρχει τρομερή ζήτηση, οι τιμές είναι υψηλές ή/και αργούν πολύ να πέσουν. Αυτά όμως είναι περιορισμένα στον συνολικό αριθμό των προσφερόμενων παιχνιδιών. Η πραγματικότητα είναι ότι οι χαμηλές τιμές προκύπτουν από τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στο digital distribution στα PC. Αυτό απουσιάζει από το digital distribution στις κονσόλες. Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είχαμε DRM τύπου Steam στις κονσόλες, με τις ίδιες χαμηλές τιμές στα παιχνίδια. ετσι. συμφωνω απολυτα. αυτο εννοω και το ξερω...αλλωστε εχουμε πληρωσει πολλα humble-amazono-green-gamer κλπ κλπ...
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Παντως μονο αν δουμε αυτον τον τυπο στο ps4, θα το παρω 1η μερα. (Αρκει ομως να θυμιζει την σειρα crash bandicoot του ps1 και να μην ειναι σαν τα mind over mutant κτλ.)
skanjos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 εμένα με εντυπωσίασε το Killzone περισσότερο πάντως και εκεί πιστέυω θα λιώσω αρκετές ώρες όπως εποχές Killzone 2,να και το μαμάτο κόβερ εδιτ, εντάξει έπαθα πλάκα και με το Infamous τώρα που είδα το gameplay video, φαντάζομαι απο τώρα τι παπάδες θα κάνει η naughty dog με destruction στο enviroment. πωπω, btw το infamous έγινε πολύ πιο γρήγορο με πολύ περισσότερο χρόνο στον αέρα και περισσότερες επιλογές,μου άρεσε αρκετά
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ε μα είναι δυνατόν να δεις ποστ πολάκις χωρίς να γράφει μέσα manual/slow ? πολύ ωραία τα λέει ο φράνσις στο συγκεκριμένο βίντεο, ειδικά στο κομμάτι οτι η Ms Θα κάνει κωλοτούμπα αλλα μόνο την τελευταία στιγμή,για το καλό του gaming πρέπει ακόμα και οι καμμένοι xbox fans να μην πάρουν την κονσόλα day1. να δώσουν λίγο χρόνο ωστε να αλλάξη πολιτκή και η Ms,να έχουμε 2 δυνατές κονσόλες στον χώρο, είδα και την συνέντευξη του jack trenton,σε ένα σημείο λέει ,δίνουμε κάποιες υπηρεσίες στην αρχή και σιγά σιγά όσο περνάει ο χρόνος προσφέρουμε περισσότερα γιατί ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις, κτλπ κτλπ, το ίδιο κάναμε και στο ps3, και μου έρχεται να μπω στην οθόνη και να ρίξω μια τεράστια μούτζα, που αντί να προσφέρουν περισσότερα με κάθε firmware update αφαιρούσαν και πράγματα,π.χ όπως το Otheros που μπορεί να ήταν και λόγος αγοράς της κονσόλας. τέσπα η σόνυ έμαθε απο τα λάθη της φάνηκε αυτό το 2013 που σε ότι έχει κάνει τα πήγε τέλεια, τώρα περιμένουμε το Launch να έχει αρκετό supply γιατί το demand θα φτάσει το ταβάνι.btw νομίζετε τυχαίο είναι που η Ms δεν βγάζει την κονσόλα παγκοσμίως σε όλο τον κόσμο? σύμφωνα και με τα προβλήματα που έχει υπερθέρμανσης (που δεν ακούσαμε τπτ ,δεν δέχτηκαν και ερωτήσεις...)πόσες κονσόλες θα έχουν έτοιμες? και μήπως έχουν δει την νίλα που θα φάνε με τις πωλήσεις και θέλουν να δείξουν ένα πράγμα οτι το xbox one δεν υπάρχει στα ράφια με λίγο supply? θα παιχτούν και εκεί πολλά παιχνίδια.... παλι? oh lord με αυτα και με αυτα, ας βγαλουν ενα SMT 5 για το ps4 και θα αγορασω κονσολα με game χωρις να εχει σπασει πριν...
f1vettel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Χτες η Sony μακραν η πιο fail παρουσιαση...και η κονσολα απλα αισχος σχεδιαστικά! 10
skanjos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 camera footage, αλλα πάλι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει απο racing sim 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις